FBI heropent onderzoek naar Hillary Clinton e-mailschandaal (nieuws.tpo.nl)


De Amerikaanse FBI heropent het onderzoek naar het e-mailschandaal rondom presidentskandidaat Hillary Clinton. Dat schrijft FBI-chef James Comey vrijdag in een brief aan het Congres. ...

door De Feiten in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 0
  • 1292x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hilllary heeft ongeveer 30.000 emails vernietigd nadat zij door de rechter werd gedwongen haar emails af te staan aan de onderzoekcommissie. Kennelijk zijn een aantal van die "vernietigde" emails boven water gekomen.

7
1 De Feiten

Goed dat ze die mails weer eens gaan bekijken. Met Hillary aan het stuur kun je wachten op oorlog.

8
2 gaulette

Goed zo ... at de democraten hiermee weer in het nauw komen is aan henzelf te danken. Men had een andere kandidaat moeten promoten, maar in dit wereldje is de kandidatuur wellicht aan Hillary belooft bij de laatste race met Obama. Hillary for prison!

8
3 sparta

Dit moet met spoed! Er moet een aanklachtbk ook men Voordat ze immuniteit gaat genieten en die FBI in der zak gaat hebben.

9
4 Zwarte kers

Nou.. waar zijn al die trumphatende Hillary fans nu???

12
5 Zwarte kers
6 Zaklamp

Gooi maar open die Clinton beerput.

6
7 welofniet

@5 Die zijn allemaal naar de Efteling !

Het kan nog misgaan met Killary of het is al mis

9
8 Bollieboos

ILL-ARY was de mooiste verbastering die ik afgelopen week zag, bij een artikel over haar drankmisbruik.

Trump moet maar gewoon winnen, met Hilliary is het binnen de korste keren escalatie met Syria en Iran. En dus met Rusland. Niet dat Trump geen fan van Iran is, maar hij is in ieder geval een stuk minder triggerhappy.

12
9 Zaklamp

1. FBI not reopening the investigation, but reviewing new material
2. Comey legally had to inform Congress, because he testified they had finished reviewing evidence
3. Mails unrelated to Wikileaks /Clinton Foundation/Podesta /Not from Clinton
4.The e-mails Comey announced today were NOT originally withheld by Clinton or campaign.
Met andere woorden: er zijn emails die niets met het vorige onderzoek te maken hebben, die niet gelekt en/of achtergehouden zijn en daar wordt nu naar gekeken. Het kan weer alle kanten op dus : hold your horses.

4
10 whatsup

Dit bericht nu al zo'n 5 maal geplaatst, dat is jammer. Misschien een tip, dat het systeem als je een bericht wilt plaatsen automatisch een zoek opdracht op de woorden doet, en de vergelijkingen van de laatste 24 uur laat zien en dan nogmaals vraagt of je het bericht wilt plaatsen.

Maar goed, dit is goed nieuws. Hopelijk komt er nog iets smeuïgs uit voor de verkiezingen.

6
11 Het hek is van de dam

Wel grappig die watergate opmerking, Clinton is destijds ontslagen uit het onderzoek.

3
12 Zaklamp

Impeach Hilary ... nog voor de verkiezingen graag ....

12
13 sparta

"The emails the FBI is investigating were found on devices belonging to Clinton aide Huma Abedin and former Congressman Anthony Weiner. Weiner had been under federal investigation over allegations that he traded sexually explicit messages with an underage girl. Weiner and Abedin separated in August"
Zoals in het bericht van Comey stond : " unrelated case" mbt het onderzoek naar de Clinton-emails.

1
14 whatsup

Lol hier. Stuur clinton de laan uit, mooi krijgen we trump als machtigste man op deze planeet.... @9 zo zo en wat dacht je dat trump gaat doet in syrie, terugtrekken en gezichtsverlies lijden tegenover de russen. En iran negeren ook nog. En de eu zeker alle voordelen geven. Kort gezegd is een wereldoorlog met iemand als trump meer waarschijnlijk dan met clinton.

12
15 Gotcha63

Volgens The New York Times is het onderzoek heropend nadat er elektronische apparaten van Clintons persoonlijke assistent Huma Abedin en haar man Anthony Weiner in beslag zijn genomen. Weiner kwam meerdere malen in opspraak vanwege seksschandalen. De FBI zou bezig zijn met een onderzoek naar berichten die Weiner naar een 15-jarig meisje heeft verstuurd. FBI-directeur Comey zegt dat niet duidelijk is hoe lang het duurt om de aan Clinton gerelateerde mails te onderzoeken en of ze van belang zijn voor het eerdere onderzoek.

0
16 Moetffmijneikwijt

las afgelopen week nog in een aantal roddel kranten wereldwijd dat (volgens een anonieme bron) Obama aankomende week zou aankondigen dat de verkiezingen zouden worden verzet aangezien 1 van de kandidaten uit de race zou worden gehaald.

Op dat moment nam ik het nog maar even met een korrel zout maar...... laten we het hopen question

9
17 lost
18 Moetffmijneikwijt

@17 Eentje maar? Ze mogen van mij allebei de boom in. Dit zijn toch geen mensen om een wereldleider te worden. De een Narcistisch en de ander heeft iets te verbergen, ze kunnen beter de verkiezingen 1 jaar uitstellen om anderen ook een kans te geven.

1
19 frank schaal

@19 Mocht jij ook de minner zijn: Was die min nu omdat je er automatisch van uit gaat dat ik Pro Trump ben ofzo?

Want het punt blijft: Het zijn allebei geen goede leiders voor het land, en als (door 1 uit de race te halen) er minimaal 1 nieuwe kandidaat bij moet komen, kan dat op dit moment alleen maar beter worden.

3
20 lost

@17 De FBI komt veel te laat in actie..... Ten voordele van Hillary. Misschien zal Obama de verkiezingen uitstellen en pwe dekreet interim president blijven, totdat duidelijk is wat er nog boven water komt m.b.f. de mails van Hillary. Zijn we nog niet af van deze slechte president.
Dus Barry Soetoro blijfy.
Trump gaat voluit door met het toespreken cab de grote menigten. Soms wel 5 verscgillende per dag. Gillary doet er eentjr in een gymnastiek-lojaal en gaat naar huis om uit te rusten vsn haar slopende ziekten....
.NEXT - Donald Trump Rally LIVE in Lisbon, ME. (10-28-16) - YouTube

13
21 flessenpost

@21 veel schrijfouten , erg storend, dus nu dan correct.geschreven.

@17 De FBI komt veel te laat in actie..... Ten voordele van Hillary. Misschien zal Obama de verkiezingen uitstellen en per dekreet interim president blijven, totdat duidelijk is wat er nog boven water komt m.b.t. de mails van Hillary. Zijn we nog niet af van deze slechte president.
Dus Barry Soetoro blijft.
Trump gaat voluit door met het toespreken van de grote menigten. Soms wel 5 verschillende per dag. Hillary doet er eentje in een gymnastiek-lokaal en gaat dan naar huis om uit te rusten vsn haar slopende ziekten....
.NEXT - Donald Trump Rally LIVE in Lisbon, ME. (10-28-16) - YouTube

13
22 flessenpost

Het is schandalig dat ze nog presidente kan worden!

10
23 Bob de Brouwer

@23 , ze moét president worden, anders krijgen we een man die liefhebber is van lekkere wijven. Dát zou pas een ramp zijn! question

6
24 Spraypaint

James Comey hoofd van de FBI heeft haar laten gaan na al haar leugens


nu is het nu is het de minst geliefde man binnen de FBI en is voor het blok gezet door zijn collega's als hij de zaak niet heropent dat zei naar buiten komen met informatie... bekijk de bovenstaande link maar is die was niet op onze nieuws zenders te zien of mss wel maar dan flink geknipt.

7
25 geronimo
26 Broos

Dit kan ook een opzetje zijn in haar voordeel ,1 dag voor de verkiezingen zegt de FBI dat ze niets belastends over Clinton hebben kunnen vinden en komt ze als morele winnaar uit dit schandaal(tje).
playing house of cards

6
27 Jongens van de Wit

@24 "anders krijgen we een man die liefhebber is van lekkere wijven. Dát zou pas een ramp zijn!"

Tsja daar valt Clinton zeker niet onder.

9
28 Bob de Brouwer

Trump - yes - lefgozer
Hillary - Noooooooooo - aartsleugenaar & populist
Wilders - Nooooooooooo- racist & populist

16
29 JanHammer

Hillary Clinton is een pathologische leugenaar en zeer gevaarlijk voor de wereld.

8
30 moya155

@15 Tja, gezichtsverlies is wel het ergste wat je kan overkomen. Dan maar liever een wereldoorlog, niet?

6
31 yadasampati

Hillary gelogen?

Dat doet ze anders nooit hoor!

5
32 AJAX***

@24 , Trump heeft echt een slechte smaak qua vrouwen. Die Melania is zo ontzettend lelijk.

Daarnaast is Trump een psychopaat en saboteert hij de boel. Het FBI-onderzoek is gewoon opgezet door Trump. Clinton zelf heeft nooit iets fout gedaan met e-mails

8
33 Erno-Berk
34 eigenmening

Kunnen we Rutte niet daarheen sturen als nieuwe president.Zijn ze er hier vanaf en daar worden geen beslissingen meer genomen!

3
35 lokeend

In hemelsnaam laat het Clinton worden. Niet vanwege haar, maar vanwege het feit dat de volgende president iemand moet benoemen in het hoge gerechtshof. Als dat een democraat wordt, of in ieder geval iemand die niet op de loonlijst van het vaticaan staan kan er cruciale wetgeving worden goedgekeurd.

Homo rechten, vrouwenrechten, gezondheidszorg, abortus, vreemdelingen... Allemaal dingen die met een democraat eindelijk geregeld kunnen worden. Komt bij, dat er voor andere wetten waarschijnlijk een democratische meerderheid komt in de twee huizen.

Als ze inderdaad te vuil is, dan gaat ze na vier jaar weg, maar zijn wel die zaken geregeld. Met Trump staat alles 4/8 jaar vast.

6
36 Merlanni

Heeft Kubus aka Gijsbrecht aka Socrates2 aka De Feiten weer een nieuwe nick?

5
37 GreyB

Uit de berichtgeving maak ik op dat de FBI het onderzoek heeft 'heropend' naar emails tussen 2 personen die beide NIET Hillary Clinton zijn, iets met seksuele berichten, completely unrelated to the earlier investigation (over potentiele vertrouwelijk gegevens)..
Het enthousiasme waarmee de Trumpleague hierop inspringt geeft iets aan over de wanhoop over hun eigen kandidaat ...

We laakbaar dat de FBI dit 2 weken voor de verkiezingen publiek maakt, wetende dat het land al zo gepolariseerd is. Een seks affaire tussen 2 niet-kandidaten lijkt me niet echt van zo'n groot belang dat dat onverwijld wereldkundig moet worden gemaakt. We zien nu al dat de minder intelligente Hillary haters schreeuwend over internet gaan om dit non-feit.

ikt me dat

2
38 bierneus

@38
Precies. En die Comey had niet eens toestemming van zijn chef..
Wss een vriendendienst aan Trump of zo...

4
39 GreyB

@39 Die had ook geen toestemming nodig, die kan dat helemaal zonder zijn chef beslissen.

1
40 AJAX***

Liever een corrupte Hilary dan een psychopatische narcist.

5
41 Dragje

@41 iets meer als corrupt, grootste voordel is dat als zij president word dat er vrij weinig veranderd.

0
42 nikkytha

@41 Met Clinton heb je beiden in een.

3
43 AJAX***

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@75 Dat is dan het werk van de AIVD. Maar volgens mij zijn die inmiddels overbelast door de soevereinen. 😉...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat zou kabouter obesitas wel willen, maar niemand wil gelukkig met deze kabouter om tafel....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@74 wildersfanBinnen links zijn 'wokes' de jongste vermomming van de totalitaristen. De lui die iedereen willen opsluiten in 'strijdende col...

11 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@28 Ja, ik vond de opmerking van @22 'Dat komt natuurlijk van links.", net als u, best storend Dus ik dacht, ik haak even in met een andere in...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Snap niet dat zo'n oplichter nog een podium krijgt. En dan nog wel bij de publieke omroepen....

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

maarten1234
Weduwe doet aangifte tegen Russen om dood Nederlandse cameraman Stan Storimans

risico van het vak... gaan we NLse resources aanwenden om een geval in Georgie.. ga dan naar Georgie...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Blijf de terminologie over economische schade door klimaatverandering wat merkwaardig vinden. Klimaatverandering is al miljoenen jaren een feit....

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@25 nog meer speculatie op deze manier... goed voor de polarisatie ;)...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

soapbox
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Wat een humor deze ochtend....

23 minuten geleden geplaatst door soapbox

maarten1234
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 in 2023 wellicht, het is een redelijk actueel onderwerp:https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/f92cada3-2228-4d73-9955-8a745fc2d942/...

24 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Boobs Chusna VideoHentai GwenIndian Young Aunty XxxDancing Bear FuckSexual Games To Downloadالبرامج سكسCubana Porn StarXxnx Hd BfNiece Waidhofer NudeHindi Hd XIroha NatsumeRomantic Teen PornVintage Story PornSexaul AnimeNostalgiafappingDrawing PornographyIsiah MaxwellSexy DakhvaNaked Sister In LawJynx MezeAdriana DevilleIndian Gay TumblrJisoo DeepfakeBhavana BoobsKannada Film Sexy VideoAsstr.orgtEros WebsiteManga18hBaka Na ImoutoChina Bp Sexy VideoHarry Potter XxxGay Seduction PornRebeccas Office PornGayporn LiveBest Porn Stars BlackMiruko PornStrip Poker VideoLittlespoonz NudesWww Xvideo Full Hd ComDaighter SwapRefence Sexe ComAmazon Women PornBabebarefootBunnygirl PornSaxy Video ComBhabhi Devar Web SeriesJenny TabordaHistoire Erotique GratuiteRima Kallingal SexTamil Mallu Hot SexKuliyal SexHamsterxNsfw PokemonGelbooru RedditYoung Bbw PornKittyplays LeaksShared GfRamya Krishnan BoobsNiki TakinkaSax Videos IndianMulheres Gostosas NuaSexox XxXxvideo.comBusty Lesbians PornFapellaMarvel PornJapanes FuckFemale Orgasm DenialBest Hd PorntubesFirst Time SexingDesi Porn Hd VideosWww Hot Indian Sex ComBlondeorgasmLive Sex WebcamsBeauty SexBlue Bf Sexy VideoXxx Indian Teen SexOlder Woman PornOnline Free EroticBigbootyexpoHypnosos PornMachacarteGrils Sex VideoCuckhold Bbc PornXxxx Sexy HotFast Time Xxx ComYasmeena Ali NudeIndian NudegirlDoghentaiTamil Six VidoesSaeko MatshushitaLatest Sexy PictureBouncing Tits Riding CockKali Roses VrTracy Lord Porn VideosHolly Michael PornhubBangalore College Girls Sex VideosSex Video Full DownloadCartoon Old PornPublic Nipple SlipMating OressTictok NudeMang RedditCharlie D Amelio NakedMast Ladki Ki ChudaiHagen Toons R34Jamsican PornAss RedditOmigelPorn SafariAshtens EmpireBrcc AsiaThaifuckingNaughty Girl Sex VideoSpnbngLesbianporn AnimeThick GilfGranny Sex StoryWelan Tin Day List엑스 비디오Meilleur Films PornosIneda XnxxXxx Desi ChutCsrtoon Porn PicsPornocom LegendasDolly Parton Playboy NakedTulasi Leaked VideoFitbryceflix OnlyfansKatrina Kaif SaxLicking The ButtocksFetish HeavyPorn Star Of The 90'sDesi Boobs XnxxSophia Burns GloryholeCollar PornJav ShLesbian SissorPhoenix_taylorFfm StraponCumming On Her TitsMarinayuzukiPorn Hd TvDaddy And Stepdaughter PornAlekta BlueGia ItlezHandsome FellowsDaily PlaisirVideos PornodпорнухаYuu Sakura