door Havermout in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 24
  • 1113x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

En de "handen aan het bed" werken zich een slag in de rondte voor een mager loon of worden wegbezuinigd.
Zakkenvullerij van en door het management.

1 verwijderd2420

Er word waarschijnlijk bedoeld TOP zakkenvullers, want van buitenaf lijkt de bestuurlijk-bekwaamheid niet echt voldoende gezien de vele problemen!

3
2 Zie Hier

Zijn natuurlijk allemaal VVD' ers en daar geldt dat norminkomen niet. Toffe jongens krentenbrood
Een paar stapjes terug zal veel schelen in de kosten van de zorg.

7
3 TC

@ 3 de hoogte van de salarissen zijn natuurlijk belachelijk, maar om te stellen dat de broodnodige aanpassingen hierin, heel veel gaat schelen in de kosten van de zorg is ook erg overdreven Ook halveer je de salarissen van de "top bestuurders/graaiers" dan nog is dit een besparingen van ca. 6 miljoen op 96 miljard totale kosten, dit is echt een druppel op een gloeiende plaat. Maar voor de beeldvorming wel noodzakelijk.

24
4 Roy-050

@4 Met de halvering van 1 top man kunnen mensen op de werkvloer een behoorlijk salaris voor hun werk krijgen en misschien nog wat handen aan het bed extra.

3
5 gaulette

Goh, nu nog steeds ?!!
Schijnt op 1 of andere manier dus nog steeds dat het geld omhoog #kanblijvenrollen !!

1
6 Tante Annie

@5 de meest verdiende top bestuurder is v. Aartsen van het UMCG, ga je zijn salaris halveren (wat mijn inziens terecht zou zijn), dan levert dat per medewerker 13 euro per jaar op, dus iets meer als 1 euro per maand, Ja dan kun je echt spreken van een behoorlijk salaris bij nu vergeleken, om nog maar niet te spreken van extra handen aan het bed.
Voor uw informatie, er werken 12.000 mensen bij het UMCG.

14
7 Roy-050

Het wordt tijd dat deze top bestuurders hard worden aangepakt, ze gaan over lijken. Rijk worden achter de rug om van deze oudjes dan moet je wel een hele zieke geest hebben.

1
8 DONKEY R

@7 die 13 euro per jaar ,kregen ze nog niets eens van rutte.
.

2
9 de redelijkheid

weg bezuinigen deze natafelende bestuurder want in het salaris is nog niet de declaraties ect. opgenomen, hier kunnen ook 12 handen extra per jaar aan het bed werken dus ook 12 mensen die dan weer een baan hebben ipv van een bestuurder die beetje met een aardappel in de keel die zogenaamd bestuurd.

1
10 nikkytha

In het ziekenhuis waar ik als vrijwilligster werkte, werd de top zeer maar dan ook zeer goed betaald. De top zorgde er op een gegeven ogenblik voor, dat er tussenmensen kwamen die ook gingen kijken hoe lang een vrijwilliger/vrijwilligster over een ritje met een patiënt deed.
Tig keren, als ik terug kwam op de kamer, werd mij op het horloge gewezen en gezegd: je was weer eens te laat.
Toen ik reageerde met: de patiënt had een luisterend oor nodig, kreeg ik als antwoord: daar zijn we niet voor.

Ik duvelde van mijn stoel: hoezo zijn vrijwilligers daar niet voor? wij nemen de taken over van de verpleging die geen tijd hebben om een patiënt gerust te stellen voor een onderzoek (gewoon omdat de verpleging té veel taken kreeg en die op de afdeling goed wilde doen).
Ik zei: iedere patiënt die ik wegbreng, behandel ik als mijn zieke vader, moeder, zus, broer, kind, hoe narrig en angstig ze ook zijn. Hoe zou jij het vinden als je daar in een koude gang de zenuwen ligt te hebben met een camera op je toet om te zien dat je niet ondertussen even sterft?

Daar kreeg ik geen antwoord op. Na 25 jaar (3 jaar na de fusie, eerst werkte ik een ziekenhuis wat als een warme deken voelde en iedereen voor iedereen tijd had) vrijwilligerswerk daar, ben ik opgestapt.

De directie tafelde ondertussen met kreeft, met zalm, met warme broodjes. In het ziekenhuis waarmee ze fuseerden, werd er tijdens vergaderingen gewoon een paar bolletjes gebracht).

Zeg me niets over de vergoedingen van de hoge heren in een ziekenhuis of een verzorgingshuis (mijn moeder heeft daar gelegen. Een paar keer heb ik (omdat ik vragen had en de kamer binnenstormde) de hoge heren zien zitten, lekker achterover, dure maaltijden en maar praten over golf, de nieuwste auto en de vakanties.

Geen goed woord over voor die lieden. Als zij het personeel niet hadden, waren zij helemaal niets. Als er een rijtje heren in hun nakie voor je moet staan, zie je niet wie de vuilnisman is of een directeur. Die hoge heren moeten zich schamen en diep ook. ZIJ doen het werk niet, dat zijn de liefhebbende mensen op de werkvloer die zich rot werken.

3
11 gaulette

@7 Dus als zo'n zorgbestuurder er volgend jaar 1 modaal inkomen van een medewerker bij zou krijgen op jaarbasis, dan scheelt dat nog geen kwartje bruto per maand per medewerker? Dat is 15 hele centen netto!

Moet je wel 1 medewerker voor ontslaan natuurlijk. Anders wordt de zorg straks onbetaalbaar question

3
12 Belazerd

VVD CDA D66 CU sol de maffiabende geldrover en zakkenvullers van bestuurder niet aanpakken da te voor de rijgen opkomen en niet voor d armen met en klein inkomen.Goed dat de SP dit nou aanpakt en hoop dat zich Groen-Lings en de PVV zich bij aansluit.

1
13 Gunther

In een vrije zorgmarkt bestaat geen norm voor salarissen.

7
14 Sterke

@14
vrije zorgmarkt bestaat niet.....
het is een kartel.

1
15 t.rap.er.niet.in

De zorgsector is als hoofdbestanddeel van oude en moderne, verborgen, verzuiling bij uitstek de achtertuin van de bestuurderspartijen.
De sector is kweekvijver voor carrièrebestuurders en vluchthaven voor ex-politici of ex-ambtenaren tegelijkertijd.

Hier blijkt bij uitstek dat de Wet Normering Topinkomens nimmer bedoeld was voor degenen die zichzelf , of die anderen, daar een uitzondering op vinden .
Indien er eens een lijk uit de kast valt, is een gevleugelde frase in bestuurlijk Nederland: "Je moet weg en we helpen je." Aan een oogstfunctie.

Meteen al , zodra de Balkenende-norm ging gelden, waren er bestuurders in de zorg die deze ontdoken door 3 dagen in de ene, 2 dagen in de andere baan te gaan werken. Welke tezamen toch weer meer dan 200.000 of 300.000 euro per jaar opbrachten.

En er zijn ook vergoedingen mogelijk die niet onder de noemer salaris vallen; of opdrachten die worden verleend aan een bedrijf, maar de enige uitvoerende van dat bedrijf is de oprichter -bestuurder.
Enz.

Kortom, zo gniffelt politiek-bestuurlijk Nederland, ook de Wet Normering Topinkomens is een prachtstuk uit het Wassen Neuzen Museum.



,

1
16 duurendaal

@7 voor salaris van 300.000 Euro kunnen er 12 meedewerkers aan de slag!

En dat gezwets van ja maar hij geeft leiding aan 12.000 meedewerkers slaat nergens op, UMGC is niets meer dan een PAKHUIS waar een aantal genootschappen onderdak hebben en hun eigen leven leiden!

2
17 Zie Hier

Al dat gezeik, dan word je zelf toch ook eventjes topbestuurder in de zorg? Sommige oplossingen liggen zo voor de hand, ik snap echt niet dat jullie die niet zien... Wedden dat jullie dan niets meer te zeiken hebben?

16
18 Ektoplasma

Het beste kun je het complete bestuur uit de zorg gooien, dat zijn alleen maar parasieten die van de zorg leven maar er niets aan bijdragen. Dan blijft er meer geld over voor wat er echt nodig is aan zorg. Verder iedereen in de zorg gewoon in loondienst van de staat (dat wil zeggen de zorg terug naar de burger in plaats van uitgeleverd aan verzekeraars) voor een modaal salaris. Vrijwilligers noch veelverdieners in de zorg.

1
19 zewa

@11 Echt een bizar verhaal, en precies waar ik ook aan zat te denken. Al die veelverdienende topfiguren kunnen er gewoon uit. Ze verrijken zich aan ellende ten koste van de patiënten en van degenen die het werk moeten doen. Het zijn egoïstische narcisten die alleen maar aan hun status en hun leuke leventje denken.

1
20 zewa

@19

Ik ken persoonlijk een topbestuurder in de zorg die er nog 4 topfuncties naast heeft. Sleept rustig jaarlijks een totaalbedrag met 6 nullen binnen....

2
21 Liwwie

Onbegrijpelijk dat die figuren zichzelf niet kapot schamen!!

1
22 Topperz

Is de grap al gepasseerd dat die bestuurders het niet verdienen, maar wel krijgen?

1
23 Al

Als je de schaamte definitief voorbij bent kan je salaris tot in de hemel reiken. Dan is het salaris nooit meer genoeg. Je ziet het overal. In de sport, in het bedrijfsleven, in de sociale sector, werkelijk overal. Totale waanzin door het ontbreken van elke vorm van schaamte voor het salaris dat je krijgt voor hetgeen je presteert.

0
24 De Vliegende Brabander

@22 is cultuur.
.

0
25 de redelijkheid

Je verwacht het niet

0
26 Ivo

* Verwijderd door de redactie *

27 Chat Baker

@27 precies..elke jan lul in de grondverf kan dat werk doen net zoals in de politiek..

0
28 netcat

De werkelijke reden van de onbetaalbare zorg, het gegraai aan de top,
De man van Edith Schippers kon lang doorgaan en is beloond met een nieuw en ander graai baantje en Schippers mocht gewoon blijven zitten.
het is ook zo gewoon volgens de vvd dit doen gewone mensen...

Alles er onder is ongewoon en moet daar dan ook voor bloeden....

0
29 Gratiebarmhart

Aan het aantal minnetje te zien is er één bestuurder online question

0
30 vantivanta

@30 Op NK zitten vooral veel would-be managers, bestuurders - reageerders die erbij hopen te horen middels netwerken.

0
31 Conradijntje

Ze verdienen het niet, ze stelen het!

1
32 Jan met de korte achterlul

@28
Eh, heb ik wat van je aan???

1
33 Jan met de korte achterlul

zelfverrijking

 de zelfverrijking zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [zɛlfvə'rɛikɪŋ] financieel voordeel dat mensen met macht zichzelf toe-eigenen Voorbeelden: `zelfverrijking door machthebbers`, `intimidatie, diefstal en zelfverrijking bij de top van het bedrijf` ...

schaamteloos bijv.naamw.Uitspraak: [ˈsxamtəlos] zonder beleefde terughoudendheid Voorbeeld: `een schaamteloze leugen`Synoniemen: brutaal, ongegeneerd

0
34 Wendy70

@3 En waar is uw bewijs of is het enkel en alleen maar een onderbuikgevoel!
Waar gaan alle oude PVDA'ers, GL'ers SP'ers oud vakbondbestuurders dan heen na hun carierre in den haag!
Het verschil zit er in dat de een er voor uitkomt en de ander U laat geloven dat hij er voor U is maar aan de andere kant wel zijn zakken ongescheneerd vult.

2
35 psje

Heeft RTL Nieuws nog aangifte gedaan ?

0
36 Gandalf

een-op-de-vijf-topbestuurders-in-de-zorg-verdient-boven-de-norm

Voor hen is de norm zorgeloos.

0
37 Wil je niet weten

@37
Dus eigenlijk nemen ze hun werk mee naar huis, mee naar de zee, naar de zon, naar de sneeuw enz.....

1
38 Gandalf

@14
Het is een geprivatiseerde markt. We waren er allemaal bij toen de VVD het invoerde en verder versjitterde.

Ik snap de ophef dan ook niet. Dit is wat we wilden. Toch?

0
39 Sterke

Zulke figuren zijn rijp voor het schavot.

En ze ( de graaiers) zitten echt niet alleen in de zorg, maar worden gevoed door

Firma LIST en BEDROG III ( de VVD en CO.)

Als LINKS zich hier nou mee bezig houd ipv Wilders en Baudet te bashen.
Zijn we al in ieder geval op de goede weg.

Maar LINKS heeft het te druk met Milieu, maar voornamelijk
Gelukzoekers,
Moslims,
Zwartepiet
en schreeuwen naar de gewone bezorgde burgers, waarvan de PVV en FvD wel hun nek voor uitsteken.

0
40 Dachtutniet

@40
Zo te lezen, maakt u de vergissing dat de graaiers slechts rechtse lieden zijn. Maar het kan u toch niet ontgaan zijn dat bv een Matthijs van Nieuwkerk(VARA) ook tot de graaiers behoord?

De Balkenende-norm als maximum had men al veel eerder dwingend tot in alle uithoeken van de publieke sector moeten opleggen !
Zoals bv de publieke omroep, havenbedrijven, Schiphol, woningbouwcorporaties, scholen, zorginstellingen, politie, enz enz....

0
41 Gandalf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

zojuist geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

zojuist geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14Nee, dat zeg ik toch?Maar waarom doen Al-Jazeera en The Rights Forum dat dan wel?Doe gewoon hennig aan. De 'Joden' kun je altijd no...

5 minuten geleden geplaatst door Malinois

maarten1234
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

misschien moet het elftal zelf 2 goaltjes neerzetten en met hun eigen mensen wat tegen elkaar ballen trappen; voor biologische vrouwen is het so...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Hindi Movie Sex SceneSister Brother JerkoffSpankgbangShraddha Kapoor Sex PicOver Watch Tracer PornFigure XxxGrounded PornInterracial Amatuer PornAmouranth PornosWww.porny VideoAllegera Cole PornXxx Sexy ComKrystal AwiftDoujin HenatiXxx MasssgeNxnx SexMama Xxx Video50s NudesFitpornVintage 70s PornAubree ValentineJodi West VideosXxx Adult Hd VideoSpanker BdsmAdian Mom PornJapan PornesSquiting MilfsNlackmail PornNude PenisIndian Girl Solo PornMadison Twins PornLube TubepornBest Porn Twitter AccountsSkinny Asian PornMommys Girl ComMommyxxxAugust Ames BbcDigital Princess PornLive PormSouth American PornSexual Games PcPorn Games Rpg成人 在线 视频C HmsterSummer Brooks PornXnxx MonTsblowjobGayxxx FreeMom Anal SexAnaled.com3gp Sex Videos ComKate Winslet NakedPorn De 4Esposa PutinhaJizztubePawg PeggingH PornisTimtalescomHard Sex Videos DownloadStepsis PronDoujindesIndia Ki Sex VideoBigbiobsRobin HentaiBhabhi Ki Chudai ComFree UpornBeautiful Agony Videosسكس أفريقياسكس رومانسيMilf SquirtedActress LeakedBlack Girl Xnxx ComDesi Soft PornMom Son Taboo PornNude ChiropracticVideos NoporManga ResditTristan Summers AnalChat AvenuegayFatalmodellAditi PornGandii Baat Season 2Marc DorçelU18chan IndexBdsm BondgeJennifer Lawrance Leaked NudesTelugu Anchors Sex ImagesObey Me PornSlutloadsFamilyporn.t VPorn ChinaBig Titted Blow JobsJull CassidyVingin PornTamanna BfMom Daugter NudeMaa ChelePornoafricanoCumshots On MomsTaboopovBest Porn Videos To WatchShemale Anal OrgasmAmoursnth LeaksAlisn Brie NudeX Indian VideoDesi SxxxRodney MooreSex Picture BhejoThroated CumshotPorn Hd En EspañolSexy ArmpitHd SrxFcvr-033Alexsisfaye OnlyfansTiffany Watson Squirts While Doing AnalSonxxxmomHorny XxxMoms Teach SexNudes BeachBangla Hot Xxx VideoBigo Live Sex VideoIndian Slut SexMeasuring CockNudes IaHq 182012 Sex VideoNakedcameltoesBhojpuri Song XxxKylie KingstonBro Sex SisDubai Sex HdStep Mom Bed PornMae VictoriaHard Sexs TubeHoolybunny PussySleeping Wives PornAlinity LeakedInfluencers Gone WuldWives Who Suck CockMini SallionCumming Inside HerSide Boob PicsMarathi Picture JhavajhaviHabesha PornHentia TentacleWomen Nude Bending OverVideos.pornodBrasileiro PornôJill KassidyXxxvideojepang