door Undertaker in Sport  ·  35 Reacties

  • 17
  • 1199x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als het een Mercedes was geweest had hij er vast anders over gedacht. Maar Kimi keek ook niet echt blij.

24
1 ~ Echelon II ~

vast een steward met Ferrari aandelen

2
2 Roomboterbabbelaar

@2 , de steward heet Connelly, dezelfde die Max vorig jaar in Mexico van het podium heeft gehaald en tevens Mercedes ooit heeft aangespoord om protest tegen Max aan te tekenen voor 'moving under breaking'.
De man heeft duidelijk de pik op Max.

3
3 Spraypaint

Nog even en ze gaan flitscamera's ophangen..

5
4 FNKTD

Het is voor iedereen ondertussen wel duidelijk dat Max uit een bijzonder hout gesneden is.

2
5 Schildpad

@3 Dank voor deze informatie !

3
6 RonMVV

Steward nummer 2 is Mika Salo, een Fin, net als Raikkonen.
Tsja...

0
7 Spraypaint

@6 Een min omdat ik bedank ? vreemd

5
8 RonMVV

@8 , Vast een Roda supporter. question question

2
9 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@5 Precies dat. Wat een geweldige inhaalrace van Max. Niet uniek, want meerdere toppers hebben iets vergelijkbaars al eens gedaan, maar ondanks dat een zeer knappe prestatie. De straf is -als je het objectief bekijkt- toch wel terecht. Max snijdt een bocht af en gaat met 4 wielen buiten de tracklimits en dat is gewoon niet toegestaan. Voor dat de race begon heeft de wedstrijdleiding al gezegd, dat het overtreden van de tracklimits per bocht, per coureur en per geval bekeken zou worden, omdat je niet altijd voordeel hebt bij het overtreden van die tracklimits. In het geval van Max had hij wel voordeel, want hij schoof een plekje op van 4 naar 3 en daardoor werd hij dus bestraft. Heel zuur voor ons F1 fans, maar het is wel terecht.

10 verwijderd-271

@10 Onzin.

4
11 Stachouwer

@10 , Er zijn meer coureurs geweest die deze race voordeel hebben gehad door het overschrijden van de lijn.

1
12 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@12 Dat klopt, maar dat neemt nog niet weg dat wat Max deed (dus ook) gewoon fout was, dus is de straf terecht. De FIA kan je hoogstens kwalijk nemen dat ze niet consequent zijn.

13 verwijderd-271

Hamilton deed hetzelfde in zijn pole position lap.

0
14 Kaffer

@11

Waarom?

Ik vind het ook jammer, en ik houd van dit soort acties, zelfs een paar toppers van vroeger uit de F1 vonden de beslissing onbegrijpelijk. Maar gek genoeg trekt niemand de regel zelf in twijfel, blijkbaar laten de regels deze beslissing ook toe, dat deze steward de regels strikt naleeft en niet in de geest van de race handelt is vooral waar mensen zoals Niki Lauda zich druk om maken.

5
15 DaStef

* Verwijderd door de redactie *

16 Undertaker

De straf is onbegrijpelijk omdat heel veel coureurs in de fout gingen en er slechts één is gestraft.
Volgens mij kunnen ze veel beter dit soort regels afschaffen en gras of grind naast de baan leggen i.p.v. asfalt. Denk dat coureurs dat afsnijden dan wel laten.
Regels zijn soms nodig maar beperk ze tot een minimum, anders maak je de sport kunstmatig en wordt het vooral de sport om de mazen in de regels zo slim mogelijk toe te passen.
Ook gridstraffen bij motorwissels vind ik raar; waarom de coureur straffen als de motor wordt gewisseld?

0
17 Voutjebedangt

@17

Dat is destijds ingevoerd om de kosten te drukken voor kleine teams. Door het aantal motoren te beperken wordt het ietwat beter te behappen voor kleine teams

Bovendien kunnen de grotere teams dan niet elke race een compleet nieuwe auto inzetten.

Niki Lauda zei het wel goed, als je niet wil dat er daar wordt ingehaald zet er dan een muur neer, en dat is precies de essentie waar het hier om gaat.

2
18 DaStef

@9 LOL

0
19 RonMVV

@13 Zodra Connely steward is, dan weet je dat alle coureurs dingen kunnen doen die niet mogen zonder bestraft te worden en dat alleen Verstappen wel bestraft wordt. Exact hetzelfde gebeurde er vorig jaar in Mexico.

2
20 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@20 Ja, hij is duidelijk geen fan van Max, maar hier past hij gewoon de regels toe: "gaining an advantage by leaving the track" en dat mag gewoon niet.

21 verwijderd-271

@21 Nogmaals, waarom past hij die regel enkel en alleen bij Verstappen toe? Vorig jaar in Mexico deed Verstappen echt exact hetzelfde als Hamilton en Bottas en toch werd alleen Verstappen bestraft. Gister ging Bottas ook buiten de baan in verdediging op Ricciardo en haalde daarbij ook echt voordeel, maar werd niet bestraft. Weer werd alleen Verstappen bestraft. Dus als je dan de regels toe wil passen, pas ze bij of iedereen toe of bij niemand!

Die lul heeft vorig jaar ook in het geheim geprobeerd vestappen achteraf nog een straf aan te naaien door Mercedes op te jutten om toch nog een protest in te dienen.

2
22 Rare Rakker

@21

Maar niet consequent en niet in de geest van de wedstrijd, en dat is volgens mij ook een beetje waarom veel mensen, ook niet de verstokte Max-fans, er moeite mee hebben

1
23 DaStef

** gebruiker verwijderd **

Ik vind/denk:
22> Bij Max was het overduidelijk dat hij bewust misbruik maakte van de mogelijkheid om een bocht af te snijden.
23> F1 is geen voetbal dus "in de geest van de wedstrijd" is echt een voetbal dingetje en niet van toepassing op de F1.
En ik heb hierboven ook al gezegd, dat je de wedstrijdleiding/FIA kan beschuldigen van inconsequentie, maar het feit blijft dat Max een fout maakte en dus is de straf terecht.

24 verwijderd-271

@24 Gelukkig denken de echte kenners er heel anders over. En dat je even zegt... bewust... man man wat ben jij een triest mannetje

3
25 Jovejo

** gebruiker verwijderd **

Je hoeft het van mij niet aan te nemen, maar dit zegt Lewis Hamilton:

"And race winner Lewis Hamilton, while of the belief that Verstappen deserved his US GP penalty, said the design of modern tracks makes this sort of move possible. He's off-track," the championship leader told Sky F1. "This is the problem with today's circuits. I don't know who made the decision but there's all these run-off areas. Why is that not grass? If that was grass he wouldn't have gone there"


In het Nederlands:
"Lewis Hamilton kan begrijpen dat Max Verstappen een straf heeft gehad voor het feit dat hij bocht 17 van het Circuit of the Americas afsneed en zodoende Kimi Räikkönen wist te passeren"

26 verwijderd-271

@24

Zo lang een groot deel van de oud coureurs blijkbaar ook vind dat een steward niet zo een duidelijke stempel op een wedstrijd mag drukken mag je wel zeker over de "geest" van de wedstrijd spreken.

Ik kreeg zelfs het idee dat Raikonen het zelfs vreemd vond.

Ik heb geen enkel probleem met het toepassen van de regels, als het maar consequent gebeurt. Wil je dit soort inhaalacties niet, maak er gras van of plaats er een muurtje zodat het inhalen niet mogelijk is op zo een punt.

0
27 DaStef

** gebruiker verwijderd **

Een muurtje is gevaarlijk, want een auto kan ongecontroleerd terug de baan op komen. Om nog maar niet te spreken van een frontale botsing op hoge snelheid.

28 verwijderd-271

* Verwijderd door de redactie *

29 Undertaker

@28

Dan moet je 90% van de circuits afkeuren, dat is een onzinargument. maar mocht dat een probleem zijn, laat het grind dan direct aan de curbstones beginnen.

0
30 DaStef

Deze regel moet er uit. Zoal Niki Lauda zegt dit maakt de hele F1 kapot. Er zullen veel kijkers niet meer kijken en het kost veel bezoekers die niet meer komen. En zeer zeker niet alleen Max fans. Dit is schandalig voor de sport. Wat het publiek wil zien is geweldige inhaal acties. Niet treintje rijden. Maar je mag niet meer inhalen schijnbaar. Dan maar treintje rijden.

0
31 Jan met de korte achternaam

** gebruiker verwijderd **

Wat een gelul over regels.
ALs er bestraat is en je kunt erover rijden, dan rijden met die hap.
Het is een wedstrijd waarbij de snelste en de slimste kan winnen.
Met al die kulregels is het bijna een standaard rijtje dat in dezelfde volgorde dient te starten als te eindigen.
Wat is er dan nog aan?

32 verwijderd9139144

Het gewoon een hele vette actie. Rai had het, volgens hemzelf, niet eens door.
Regels zijn regels ... maar ook wat mij betreft mag deze regel aangepast worden.
Er zijn al zoveel smalle circuits waar inhalen bijna onmogelijk is, hier kan zo'n actie blijkaar nog wel .. maar dat mag dan weer niet, ook al is het zowat het meest spectaculaire wat ik dit seizoen gezien heb.

0
33 Schildpad

@26 Ik moet je nu toch een compliment geven. Je hebt 1 van de weinige coureurs/deskundigen gevonden die het er wel mee eens is. Verder snapt niemand er iets van! Zelfs een man als Hill (die toch niet een grote Verstappen fan is) is het er niet mee eens.

0
34 Rare Rakker

@10 Raikkonen stuurde in ,dus Max had geen keus

1
35 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

17 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

19 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

25 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

27 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

28 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Hentai TrainHot Hot Blue FilmBhabhi HandjobTabby Ridiman PornXhamster .comHipereexPornovore.frLana Rhodes CreampieTamil Xxx ImagesPoonam Bajwa Hot SceneHorny Lily NewIllicit DreamsXxx Videos Indian DownloadEbony CumshotsProject Qt NutakuPornia XXvideos DorSexlong EntrarMilfey PornNude CatchPurple Bitch AnalKavita Radheshyam XxxVictoria Cakes Full VideoCunalingusKim Kardashian FuckesFariytail PornNude Teen SelfiesNewbiemudesOnlyfans LeasPolice Girl PornShowup PlBig Tit StepmomGeyler PornosuCloseup MasturbatingMarathi Sadi SexNollywood Sex MoviesHindi Hard SexA Z PorncomicsSommer IsabellaLisa Ann PornostarWww Xxx Tamil ComHot Latina MilfPornhub CreampieAerri LeePretty NakedPornhub PantiesLeo LiistSweadish PornEden Brolin NudeMom Feet PornIndian Actress Porn HdCarry SexBlack Thick Women PornSkokksGay Male ThbeOlivia Newton John NudesHottest Camel ToePetite Nude WomenPublic Gay PronMelody Anderson NudeHand Job From GrannyAlexandra Daddario Hot VideosJulia Ann BestTall Bbw PornSambaporno .comQatar Sex VideoMature CfnmVirginteensPornografícaPorny VideoMercedes CarreraRiley Jean PornStormiiy OnlyfansLaararose PornXxxxx Porn HdJenny Taborda LivePerfectt33nDesi Couple Honeymoon VideosHarry Potter Porn ParodyGiselle GarrouBusty Milf PovEbony Family PornAmateur Allure Full VideosPorn Of Making LoveHow To Masturbate Video MenTitts SpankingFilm Francais ErotiqueTelegram De PutariaNovinha RedditPunhetas PornLeolisWowgirlSling Shot BoobiesPornhud XnxxPastor Dwayne DawkinsCelebtrity TitsSexy Teresa PalmerPornô TiaRose-monroeAccidental NudInstagram Sexy VideoFreeincest StoriesHot Sex Nf BustyBeta SexMomsunsexSky Bri Nudesسکس خدمتکارMale Porn ActorsBeg XxxXnxx NancyJewelry PornPadosi PornDelhi Gay PornTruck Stop PornCierra.vegas PornProno Video GratisPorn.italyPornoboqueteHentatecaMisty MundaneBig Booty Judy 20BigassxxxAndhra Aunty XxxTurning On PornPics Of Sexy Nude WomenThatpervert.Huge Breast PornPorn Game For IphoneXnxnx HdTrish Stratus SexyPregnant XvideoBlack Sissy PornRexpornSon Cums MomJapanese Sleep Porn性爱 故事You PoSweetluciusGay Porn MoviesPorn Star Big TitisAltyazli.pornoVid.com PornRoja Hot PicsPutlocker.comNfsw ComicsTelugu DexSexy BffWww Sunny Leonxxx ComIndian Horny BhabhiPo R N H B