• 24
  • 997x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
Halloooo, wij beginnen niet over Trump hoor...

7
51 GreyB

Dat kan iedereen heeft recht op zijn mening , als ik in de VS had gewoond had ik ook niet op Hillary Clinton gestemd , maar ook niet op Donald Trump eerder op Sanders of Jill Stein persoonlijk , over dat Trump door de media negatief word afgeschilderd , wellicht wel aan de andere kant , Trump is dan ook constant de Media aan het bestoken en je mag geen kritiek hebben op Trump zijn beleid , en over Russische inmengen , ach ik weet het niet.

2
52 MarcusCole

@49 Nee, de VS boeit me voor geen meter, de mensen niet, en jullie orange cavia niet. Reageren mag ik ten alle tijden, dat is mijn goed recht question

6
53 lisaaatjuh

@48

Niet echt, het ging hier over de mening van Carter (en zijn vrouw, die het niet met hem eens is) over een breed scala. Het artikel gaat nauwelijks over Clinton, maar over Trump.

2
54 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

55 zeikenderechter

@53

Toch vreemd dat u dan altijd reageert op anti-Trump bijdragen en nooit op pro-Trump bijdragen. Iets zit u toch wel dwars.

2
56 zeikenderechter

@51 ,

Nee klopt, anderen maakten er melding van terwijl ze het nog steeds over Clinton hadden en het bredere verhaal.

Jullie, daarentegen, zijn totaal off-topic en hebben het nog steeds niet gehad over Clinton en haar falen en dat van de Democraten in het verlies van de verkiezingen t.o.v. de vermeende Russische inmenging. Maar wel off-topic reactie na reactie spammen zonder ergens inhoudelijk op in te gaan. De anderen die het hier over Trump hadden, deden dat in de context van het bericht. Een context die jullie volledig negeren om één zin eruit te pikken en daar op los te gaan.

Precies hetzelfde gedrag dus als waar jullie de Trump-fans (in zekere mate wel terecht overigens) van beschuldigen. Zien jullie werkelijk de ironie niet in?

3
57 progressiefliberaal

@52

De Trumpolina's missen al 10 maanden de kern van die Russische inmenging.

Het gaat er niet om of het Trump geholpen heeft, het gaat erom dat ze het geprobeerd hebben en dat geen enkel democratisch land dat moet willen.

En Trump zwatelt het gewoon weg.

6
58 zeikenderechter

@57

We zijn hoogstens van uw topic offtopic, niet van het artikel.

6
59 zeikenderechter

@58 ,

Natuurlijk gaat het er wel om of het een verschil gemaakt heeft. Dat ze het geprobeerd hebben doet er toch bar weinig toe als het uiteindelijk niks uitgemaakt heeft.

3
60 progressiefliberaal

@56 Correct, dat geneuzel over Trump zit me dwars,lijkt wel een obsessie die draadjes, iedere dag is wel wat, en steeds hetzelfde, dat hij liegt en bedriegt en een narcist is etc. Dat klopt, hij en velen presidenten voor hem. Wacht gewoon de uitkomst van die onderzoeken af? Vinden ze iets dan weg met hem, is dat zo moeilijk ?

4
61 lisaaatjuh

@61

Is het zo moeilijk die draadjes over te slaan?

4
62 zeikenderechter

Doe ik zo vaak hier. 95% is de moeite van het reageren niet waard.

4
63 zeikenderechter

@61

En sja, ook voor u: uiteindelijk moet u het toch zoeken in Trumps gedrag.

#trumpsgedrag

3
64 zeikenderechter

Dan zal ik nu even 'inhoudelijk' reageren.

"Carter: Russen hebben geen invloed gehad op de verkiezingen..."

Dat heeft hij helemaal niet gezegd!
Hij zei: "I don’t think there’s any evidence that what the Russians did changed enough votes — or any votes"
Vertaald: 'Hij DENKT dat er geen bewijs is dat wat de Russen hebben gedaan iets veranderd heeft aan het aantal stemmen.'
Hij erkent dus ook de Russische inmenging, alleen DENKT hij dat het geen nvloed had op de stemmen.

"Carter: Obama leverde niet.."

Carter vergeet even dat de Democraten nergens een meerderheid hadden en dat de Republikeinen dus de 'levering' tegenhielden.

"Carter: we hebben niet voor Hillary gestemd"

Dat is zijn goed recht, maar hij heeft ook niet op Trump gestemd.

5
65 GreyB

@57
Wanneer ga jij het over het onderwerp Carter hebben?

4
66 GreyB

Vergeten:

#trumpsgedrag

4
67 GreyB

@60

Of het een verschil gemaakt heeft valt niet te achterhalen. Maar voorkomen is beter dan genezen. U stelt toch niet serieus voor dat je de Russen maar moet laten klooien met je verkiezingen?

3
68 zeikenderechter

@61
Dat hebben velen nou ook met die islamobsessie.. Elke keer hetzelfde haatdraadje met dezelfde haatreacties.. Daarom reageer ik er ook weinig, die haat boeit me niet.

4
69 GreyB

@60
Nou, inmenging doet er wel degelijk toe al had het aan de uitslag wss weinig veranderd.

5
70 GreyB

@70

Die barrage aan fake nieuws en twitterbots met negatieve onzin over Clinton. Laten we zeggen dat het haar niet geholpen heeft. Maar vast te stellen hoeveel mensen er door beinvloed zijn is problematisch. Toch zie je het hier ook, die suckers voor al die onzin. Xandernieuws scoort hier goed.

Da's in het algemeen wel een groot probleem. En ik snap dat Trump dat niet serieus neemt, want hij is er van afhankelijk.

4
71 zeikenderechter

@60 Dat ben ik toch echt met je oneens. Het maakt wel uit - volgens jouw redenatie kunnen "ze" het namelijk een volgende keer weer proberen als er niets tegen ondernomen wordt, het wordt dan gewoon aangemoedigd en wie weet hoeveel (meer) "succes" ze dan hebben.

Precies wat de Rechter al zei, geen enkel democratisch ingesteld land moet hier luchtig over doen.

2
72 mountainlion

En dan ben je inhoudelijk en dan zijn ze weer weg...

#trumpsgedrag

4
73 GreyB

@73

Ja, stil opeens.

Maar de minnen blijven komen, dus ze zijn er wel aandachtig bij.

#trumpsgedrag

3
74 zeikenderechter

@68 ,

Zit wat in. Maar vooralsnog is er weinig bewijs. Daarom lijkt het me, zoals ik eerder al aangaf, zinniger voor de Democraten om zich te richten op het klaarstomen van een goede kandidaat voor 2020.

En uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom denk ik ook dat er veel meer studie moet zijn op het gebied van digitale veiligheid, social media en het creëren van eigen clubjes op die social media waar andere meningen niet meer doordringen en de rol daarvan in de verkiezingen. Dat zou namelijk beide partijen ten goede komen, en ook hier in Nederland en de EU trouwens. Zie bijvoorbeeld de artikelen over neppe accounts die meehielpen richting Brexit te sturen.

Voorkomen in een bredere zin dan alleen de recente Amerikaanse verkiezingen dus.

3
75 progressiefliberaal

@75

Twitter moet bij het grofvuil, en Facebook zou drie weken voor een verkiezing uit de lucht moeten. Ik weet niet hoe je die storm aan fake nieuws anders nog kunt voorkomen. Twitter oefent nauwelijks controle uit. Je kunt kennelijk zomaar 30.000 nepaccounts aanmaken en die onzin laten versturen. En ze halen hun schouders op.

Zie er maar wat aan te doen.

2
76 zeikenderechter

@73 en 74,

Ik was weg, helemaal ja. Er is meer in het leven dan Nieuwskoerier question

@65 ,

"
"Carter: Russen hebben geen invloed gehad op de verkiezingen..."

Dat heeft hij helemaal niet gezegd!
Hij zei: "I don’t think there’s any evidence that what the Russians did changed enough votes — or any votes"
Vertaald: 'Hij DENKT dat er geen bewijs is dat wat de Russen hebben gedaan iets veranderd heeft aan het aantal stemmen.'
Hij erkent dus ook de Russische inmenging, alleen DENKT hij dat het geen nvloed had op de stemmen."

Nee maar er is sowieso bar weinig bewijs geleverd tot nu toe. Dus ergens wel logisch dat hij denkt dat er geen bewijs is dat het iets veranderd heeft, dat zou net zo goed voort kunnen komen uit het algemene gebrek aan bewijs.

3
77 progressiefliberaal

@76 Ik zo het niet verkeerd vinden als Trump maar een dagje niet op Twitter zit , wat zit die man asociaal veel op Twitter ...

1
78 MarcusCole

@77

Er is genoeg bewijs en indicatie dat ze het geprobeerd hebben. Tot aan hackpogingen op stemmachines toe (niet geslaagd). Voor mij is dat voldoende.

Of Trump daarvan heeft geprofiteerd vind ik niet zo interessant. Ik vermoed van wel, want de marges waren klein in sommige staten, maar bewijs het maar.

Of ie er van wist vind ik wel interessant. Maar dat gaat Bob Mueller uitvinden.

2
79 zeikenderechter

@76 ,

Twitter kan ik sowieso wel missen. Ik heb een account maar ik heb nooit echt begrepen wat het nut is van hoogstens 140 of 170 tekens te kunnen gebruiken in een bericht. Echte diepgang vind je er niet zo snel met zulke korte berichten.

Het enige nut wat ik er van kan bedenken is het snel kunnen delen van links maar voor een opinieplatform heb ik het altijd veel te beperkt gevonden. En tja... Facebook. Ze schijnen wel aan het werk te zijn gegaan naar aanleiding van de laatste verkiezingen. Ook van Facebook heb ik altijd gevonden dat men er veel te veel in de eigen wereld zit, dezelfde meningen zien van mensen met wie je het al eens was enzo. Ook dat is wat mij betreft een grote bubbel met een hoop echo's tussen 'vrienden' die niet zo zouden moeten heten.

Misschien is de ontwikkeling hier te snel gegaan en hebben we het cognitief niet bijgehouden als je denkt over de gevolgen ervan in de samenleving.

0
80 progressiefliberaal

@77
Je verward het onderzoek naar 'het heulen met de Russen' met 'de inmenging van de Russen' , vrees ik..

2
81 GreyB

@80
Zelf heb ik een Twitteraccount om snel nieuws te vergaren.
Door snel te zoeken op #huppelepup kom je breed nieiwzbronnen tegen.
Door Trump te volgen, weet je meteen hoe laat het is. Letterlijk en figuurlijk..
Zelf tweet ik nooit.

Facebook heb ik ook,maar gebruik die alleen voor korte berichtjes naar verre familieleden af en toe..

4
82 GreyB

@82 Twitter voor nieuws...lol.

3
83 solidsteel

@83
Zou je eens moeten proberen, dan weet je waar je het over hebt.

5
84 GreyB

Fake news zullen de trump haters schreeuwen

4
85 DONKEY R

@85 "Fake News" is een ontdekking, uitvinding en te pas en te onpas gebruik van de Trumpolina's.

Trump-critici gebruiken deze term niet echt.

2
86 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

87 heinz

Ach ja, Jimmy Carter. Ik weet het nog goed, hij kwam na Nixon (officieel na Gerald Ford) . Hoge verwachtingen die hij niet heeft waargemaakt en toen kwam Reagan. Carter heeft hier wel gelijk, de democraten hebben in de eerste plaats van zichzelf verloren.

1
88 Vandeprinsgeenkwaad

@88 . Vervolg: Om een bekende Nederlandse filosoof te parafraseren: Trump kun niet van Clinton winnen, maar Clinton kon wel van Trump verliezen.

0
89 Vandeprinsgeenkwaad

@87 Klopt ... Wat een zielepoten

5
90 Bollieboos

Heerlijk dit!!! Het ontwijken, het offtopic gaan, het verwijderd worden van een reactie. man man man. Maak je borst maar nat of sluit je account want dit is pas het begin question

5
91 Ivo

@87 , kom dit is toch genieten. Al die energie en onzin de hele tijd door de 2 koningen. En dit is pas het begin. Terwijl de focus op trump was waren onderzoekers en echte journalisten hun focus in stilzwijgen aan het zetten op de echte corruptie van de Clintons en Obama. En deze zullen nu meer en meer met hun conclussies komen.

De haastige onzin over Trump en 24/7 propaganda heeft gefaald. Nu ook met de eerste val van een hollywood kopstuk. Heelijk dit!!!!

5
92 Ivo

@92 Weinstein is een viezerik maar wel een viezerik die zich laat behandelen, dat kan helaas niet gezegd worden van O'Reilly en Ailes.

3
93 Moien

@71 , ik weet niet waar je het over heb

New York Times, BBC -- fake nieuws zeker?

3
94 RTypeLeo

Ik ben weer goed gelezen @27 en ook weer eens flink bemind, maar niemand die kritiek heeft gegeven.

En daarom geachte dames en heren (geen transgender taal), mag ik aannemen dat ik de waarheid schreef.

Zat lekker vooraan, eerste rang bij Trump tijdens de verkiezingsuitslagen november vorig jaar in de Trump Tower.

4
95 Wil je niet weten

@93 Deze vieze (Democraat) is niet meer te behandelen

6
96 Bollieboos

@96 u zou minder hypocriet zijn als u dat ook van de beide anderen zou zeggen.

2
97 Moien

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

zojuist geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@5Wat voor oplossing had jij bedacht?@7De kraan is dicht en het lekt nog steeds. Dus moet je eerst het lek zien te vinden....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@15 Daar is hij nou dus Staatssecretaris Asielzaken voor geworden, en geen booking manager voor een hotel. Ik mag toch aannemen dat ook hij...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Wel jammer van die lelijke hals. Die gaat over een paar decennia lubberen. Dan weet je niet wat je ziet. 😣...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@14 Hoe zou hij dat dan moeten doen?...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Nou.Bloedmooi.Smaken verschillen, hoor....

22 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@13 De oeverloze asiel/gelukszoekers-stroom niet tegengaan. . . . ...

24 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Frans XxxViphanaaels NudeBangjapanYouporn FrenchBeurettevieeoGirlswaysJana Kramer NudeAmature Group SexTs Sienna GraceBhabhi Or Devar XxxJenna Ortega FakesMsbosshoggn OnlyfansMario Comic PornMature4kX Video Hindi MeinGay Bullying PornBlack Transgender PornStacie-wifecrazy PornPornhub JeansTrans ErosXxx LezbeanSweet Porn VideosXxx SimranLesbo Doctor PornKehedMime And DashhentaiSex New VidoesMujeres Teniendo OrgssmosNaked YoruichiSex Video MarathiTamil Aunty BlowjobWatersports Gay PornSex StreamingEmma Watson XnxxSex BatanaNude BlondeXnxx Mom SonThe Best Celebrity TitsPhilippines Xxx VideoSex Aunty BoobsGloryhole BukkakeEscort In OkcHenati DoujinsVideo Pornor AmadoresNeedynovember NudeXnxx Com BpX EroticEmarrb Onlyfans LeakIsabella Stone VideosLatinanakedThug Shaker PornBack Room CatingIndian Hijra XxxDuniya Ki Sabse Badi ChutSofi Ryan XxxPassed Out CreampieTeen Pregnant PornPorn For MobilSissypornPlanesgirl PornPregnant Porn GifIndian Desi Village PornJennie HotAletta Ocean Porn DownloadBigtits Tik TokPron Star ActressPlayboyplus ComJapanese Big Boobs NudeLesbian Big NippleAlexis Fawx DreddCowgilr PornChhattisgarh Ki BfAunty Sex FuckRick And Morty HentBound Sex SceneSensualidad PornAyano MurasakiAnime Jerk OffSexselectorFree Pictures XxxBecky CrockerAsshole PicsHot Step Mom PornXxx Videos 1080pRoja Serial SexErin Everheart AnalNaked StripteaseLudwika Paleta NudeSis Sleeping XxxIndian Girl First Sex VideoLivinia Roberts NudeSupersexNadine JansenHard Sex On BedPorn CokicMombod PornLatina NudKatya Clover NudeMomsexvideEmilia Clarke Nude ScenesChachiAssam XxxxxBf Filmen HindiBbc MomNu Carnival H SceneDanni DanelsTenten NakedViolet MayersPorn Mother With SonFrre Porn ClipsWild Things Nude SceneXxshemaleFilm X StemingBig Black AssxxChichotasBackroomxastingXxxx VidwoRuby De Rossi NudeElizbeth Berkley NudeKelly MandisonBrother Sister NudeNaked MassageTamil Mother And Son Sex VideoBombay Girl SexPornhub CommHelenascockquestReddit GloryhoHentaihaven DiscordAnty Xxx SexGirlfriend Porn HdCandid Ass TumblrIndraja Nude PhotosPornoverDaiper PornPuta Locura TorbeKanchipuram Temple SexSister Xxx DownloadWww Xxx Hinde Videos ComWife Boy SexDesi Babe FuckPorn Dad DaughterVideoone PornPorn Free Hot MomCartoon HentRussian Teen PornPetite Women PornBunni Emmie LeaksCrystal Lust OnlyfabsCindymovie.comBigbootyandbeast10