door Inter in Politiek  ·  36 Reacties

  • 9
  • 879x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Hoofd bijzaken

Mooi!

9
2 Jan met de korte achterlul

Dan vragen we toch : hebben twee van de drie er wel verstand van ?
Een columnschrijver en een publicist?
Dat wordt toch ook bij andere politici gevraagd .

Het FvD doet alleen maar in Amsterdam mee.
En daar zijn ze niet erg rechts .
En zeker niet uiterst.
De PVV kreeg er ook nooit een poot aan de grond.

19
3 No newstoday

@3 "Dan vragen we toch : hebben twee van de drie er wel verstand van ?"
wat denk je van kuzu, farid en die ozturk?

9
4 henry86

Zet 'm op, Annabel. question

9
5 Ness

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

Best positief dat ze stopt met de journalistiek. Dat is één hatelijke pen minder.

15
7 PuurHagelslag

** gebruiker verwijderd **

@3
Rotterdam, Den Haag en Almere waren al overvol met gelijksoortigen.
En Amsterdam kent ook best wat quasi-intellectuelen dus het is wel een verklaarbare poging. Of Nanninga daarbij toegevoegde waarde heeft zal Baudet zelf vast wel grondig onderzocht hebben want ook hij wil natuurlijk geen LPF-achtige toestanden. Al lost hij dat dan weer anders op dan totalitair heerser Geert W.

8 verdwijderd21

Spijtig dat Nanninga stopt als columnist, voor Amsterdam een aanwinst, een vrouw die zelfstandig nadenkt.

9
9 Recovery Mode

Een goede vrouw als je het mij vraagt.

8
10 Jan met de korte achternaam

* Verwijderd door de redactie *

11 Captain Hero

Beetje jammer dat mijn topic gekoppeld wordt aan deze, maar so be it.
Hier de link naar het artikel wat ik wilde plaatsen.:

https://www.geenstijl.nl/5139070/thierry-vraag-aaf-brandt-corstius-alsjeblieft-eens-uit-lunchen/#comments

3
12 xtremy

Achja FvD heeft verder toch weinig te zoeken in Amsterdam, dus ik vind het wel prima zo. Ben ik in ieder geval van Nanninga's zure columns verlost.

11
13 Gewoon een student

@3 Jan Marijnissen had ook geen opleiding..was marktkoopman..dus lekker boeiend..

1
14 netcat

@13 inderdaad. De FVD zal nooit heel veel macht krijgen in Amsterdam. In Amsterdam zijn de meeste mensen midden of links van het midden.

5
15 Sparkplug

Prima, ga ervoor!

2
16 chouffleur

@15

Godzijdank!

8
17 Drumpf

* Verwijderd door de redactie *

18 Captain Hero

@13

Mja, ach ik lees ze nooit, het is niet mijn cup of tea. Van mij mag ze best proberen het één en ander voor elkaar te krijgen, ik zal echter nooit op mijn leven op FvD gaan stemmen, ik heb een gezonde allergie tegen demagogen en charlatans.

Ik zal nooit vergeten hoe Baudet keihard stond te liegen toen hij claimde dat het handelsverdrag met Oekraïne een voorbode betrof voor later willen inlijven van Oekraïne tot de EU. Onderbuikjes slikken dat soort negatieve simplisme maar al te graag door, maar ik moet daar niets van weten.

Wat je terecht stelt, Amsterdammers hebben niets met charlatans, de PVV is ook nooit groot geworden en dat zullen ze ook nooit worden. Dikke kans dat GroenLinks bij de volgende verkiezingen de grootste partij van Amsterdam gaat worden of, net zoals nu, D66. Bijna al mijn collega's stemmen D66.

8
19 Drumpf

@18

Aldus de persoon die 24/7 op NK vertoeft, behoeft verder geen betoog.

10
20 Drumpf

Ik maak een inschatting dat we straks allemaal gaan samenwerken. Occupy enzo waren maar kleine zaken vergeleken met wat er komen gaat. We moeten ophouden met ruzieén mensen en je moet je drank en drugs laten staan. Word even nuchter voor een poos om ons land terech te krijgen. Met alle mooie linkse, liberale vrijheden en alle goede rechtse handelsgeest. Als we dat niet redden gaat er een derde of vierde met ons land vandoor.

5
21 Graaf Dyper

@19 Dat zijn van die zaken waarom ook ik afhaakte bij FvD: die leugens over het Oekraïne-verdrag (en daarnaast nog die invoering van reeds bestaande grondwetsartikelen). Niet dat de voorstanders zich netjes uitdrukten, die hielden het bij angst aanjagen en beweerden dat er een derde wereldoorlog aan zou komen als niet voor gestemd zou worden. Beide sla ik liever over.

6
22 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@15
Amsterdam is cultuurstad.
De enige relatie tussen rechts populisme en cultuur is de waardestijging van die cultuur zolang het in het bezit is van de populistische rechtse persoon. 'Marktwerking' noemen ze dat.
Alle andere vormen van cultuur vindt de populistische rechtse mens "linksche hobbies".

Die linksche hobbyisten zien cultuur als een collectief eigendom waarbij de waarde bepaald wordt door het effect dat kunst en cultuur op de emoties van de cultuurconsumenten heeft.

@18
Bijvoorbeeld door goed te presteren in een elitaire sport en zo BN'r te worden.

23 verdwijderd21

Van Nanninga vind ik het jammer (ik lees liever haar stukjes dan de zoveelste nieuwe ‘politicus’ te verwelkomen) maar ik begrijp haar keuze. Ik denk niet dat FvD erg veel gaat bereiken in Amsterdam, in elk geval geen meerderheid. Maar ze kunnen in elk geval een luis in de pels van een linkse meerderheid worden en dat is dan wel weer zinvol.

4
24 Mrs. K

@23 In Rotterdam is dat juist andersom. Daar is rechts aan de macht en er is ruim voldoende kunst en cultuur. Rechts en kunst en cultuur gaan prima samen. In de VS bestaan bv ook geen subsidies, dat wil niet zeggen dat er geen kunst meer wordt gemaakt. We hebben trouwens ook geen ineenstorting van de kunstwereld gezien na de bezuinigingen op kunst en cultuur.

3
25 Mrs. K

@9 ?? Een vrouw die zelfstandig nadenkt??

6
26 HORK

** gebruiker verwijderd **

@25
In Rotterdam ligt de nadruk veel meer op architectuur & infrastructuur, de stad heeft daar schitterende voorbeelden van die in de rest van NL niet eens benaderd worden.

En ja, vastgoed is per definitie een investering. En na WWII moest er nogal wat gebouwd worden.

Generaliserend gesproken (en dus echt niet zwartwit-waar):
Rotjeknor: werkstad.
Mokum: ontspanstad.

Maar goed, dat wisten de meesten al en het heeft verder weinig met het artikel van doen.

27 verdwijderd21

@23 "Amsterdam is cultuurstad. "

Langzamerhand verworden tot een kaaswinkeltjes- en espressobar-cultuur met een toeristische rondleiding langs de nachtwacht. Iets vernieuwend komt er niet meer uit Amsterdam, alles is daar zo'n beetje verstikt door banglinkse witmensen die zich liever concentreren op de zoveelste gendersoort en zwartepiet-gedoe.

Voor cultuur en durf moet je tegenwoordig in een 'hardrechtse' stad als Rotterdam zijn.

3
28 JackKropotkin

@28

"Voor cultuur en durf moet je tegenwoordig in een 'hardrechtse' stad als Rotterdam zijn."

Ja, geen woorden maar daden toch? Net als de kansloze nederlaag in het afgelopen weekend raakt je generaliserende nonsens ook kant noch wal. Mensen uit de hele wereld komen op, lees, beide steden af omdat beide steden heel veel te bieden hebben op gebied van kunst en cultuur. Ondanks dat je het probeert te simplificeren tot een kleuterniveau "wij zijn lekker beter dan jullie" retoriek waarbij je eigenlijk nog je tong bij zou moeten uitsteken is dat toch echt de realiteit.

Ik kom graag in Rotterdam, met name tijdens het Rotterdamse filmfestival en ga ook met alle plezier naar het grootste documentairefestival ter wereld in Amsterdam, de IDFA. Daarnaast bieden beide steden meer dan voldoende culturele activiteiten voor menigeen, voor de inwoners en de bezoekers voor buiten de stad.

7
29 Drumpf

@22

"Niet dat de voorstanders zich netjes uitdrukten, die hielden het bij angst aanjagen en beweerden dat er een derde wereldoorlog aan zou komen als niet voor gestemd zou worden. Beide sla ik liever over."

Mee eens.

Sterker nog, al vrij snel ging de discussie over en weer al bijna niet meer over waar het daadwerkelijk over zou moeten gaan, de concrete inhoud. Alleen maar wederom weer een goed argument om referenda's de nek om te draaien. Prima voor op kleine schaal, keuze tussen een fonteintje in onze buurt laten aanleggen of tussen een standbeeld, om maar iets te noemen. Begrijpelijk, simpel, duidelijk.

Maar geen casus behandelen wat bestaat uit boekwerken vol juridisch EU jargon wat, letterlijk, door geen kiezer gelezen wordt, en waar de discussies al snel verzanden in polemische en emotionele inhoudsloze retoriek over zaken waar een referendum totaal niet over gaat.

4
30 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@26
Voor @9 is dat misschien een nieuw verschijnsel.

31 verdwijderd21

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

@30 Volledig mee eens. Door simplificatie ben ik geen voorstander van referenda over dat soort onderwerpen. Net als in alle verdragen waren de artikelen in het Oekraïne-verdrag dermate vaag dat ze voor meer uitleg vatbaar zijn, daar viel m.i. dan ook helemaal geen referendum over te houden. Militaire oefeningen willen bv. niet zeggen dat er gezamenlijk oorlog gevoerd gaat worden maar zo werd dat wel uitgelegd.

Net als bij het referendum over de Europese grondwet verwordt het dan tot een gedrocht waar de een de ander angst mee aanjaagt of wordt het referendum gebruikt om de regering een hak te zetten: zoals tegen de euro zijn en daarom tegen de Europese grondwet stemmen, eraan voorbijgaand dat bepaalde zaken, zoals bv. het delen van opsporingsgegevens in de EU, wel een goed idee waren (waar iedereen voordeel van heeft). Eenmaal per vier jaar kiezen vind ik genoeg inspraak, dan kan men stemmen op de partij waar men het bij referenda over belangrijke onderwerpen mee eens zou zijn.

1
33 Mrs. K

@33

We elkaar de hand schudden Mrs. K. We staan volledig op één lijn in deze.

1
34 Drumpf

@34 O jee, wij zijn het weer eens, dat moet niet te vaak gebeuren haha.

1
35 Mrs. K

@35

Ik juich een gezond evenwicht juist toe, soms oneens, soms eens, soms totaal oneens soms volledig op één lijn. Je zou bijna stellen dat we mensen zijn question

0
36 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Ik zie een kernoorlog eerst er uit de Arabische landen komen dan uit Rusland.Maar goed, als het gebeurt dan is het maar het beste dat de hele ...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Gaat Bosma dan ook weer z'n prinsevlag speldje dragen? Want volgens hem heeft de nsb die toch nooit gebruikt. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Primera wil eigen keten tabakswinkels opzetten om verkoopverbod in 2030 te omzeilen

Prima! De mens onderwerpen aan de wil van de Staat is tegen iedere vorm van heerschappij. De mens moet zelf kunnen beslissen of er gerookt dient...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@18 Met een goed oplosmiddel krijg je het wel gedaan!...

16 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Marathi Gavran SexElla KnoxWebseries BlastLove Sex Porn VideoMale BdsmBrother Sister Indian SexBengali FucStepdaugher PornOverflow UnceansoredNhentaShameless SvetlanaJennifer Tilly BoobsRinkan ClubSwathi Naidu Pregnancy TestHeavenpovXxx Aunty Sex MoviesPorn Face SwappingXxnx SaxySunny Leone Old XxxCojiendome Una MexicanaAbagail DangerTwitter HottestPhim Sex VietForced CummingBratty Sis XxxNaked DadBig Oily TitReina Rae XxxDaftsex ComJaquie & MichelRashmi Sex PhotosSex Movie WebsiteSwimsuitsuccubus LeaksXxxshemaleBrazzers Sunny Leone VideosFliz Movie Porn VideoChatyrbayeVideos Of Glory HolesSex In ShinchanBwc BjFamily Wank ComXxxmovihindiNaked ParentsListcrawler.xomLeaked Naked CelebritiesXstroySweetheart VideoTeacher Porn VidoesHd Pron ComicsMilfhunterDead Or Alive HentaiHot Babe NudeSexiest Stories RedditXhamster LuveFree Pictures Of Naked WomenGay Bj CarWww Muslim Sex ComTamil Language Sex VideosKadapa Sex VideosDesi Saree PornMoney Talks Sex VideosToon SexxxWww Punjabi Sex VideoXxx Videos KoreanTag Teaming WifeTijuana PutasSmother Box FacesitJapenese Mom And Son PornHentai ViolentoMion HazukiBig Tits Bliw JobCamel Toe VaginasTime Spent With Quinn Quinn WatersEmily Belle SpermmaniaBf Sexy Picture BlueBeautiful Girlfriend SexEbonyblackpornEscort PornstarGoodpirnPornos JaponnaisCatherine Bell NudeJangli SexXxx KomalLesbian TrivvingBeautiful Teenagers NudeAv4 ULiterorica AudioRefhead MilfBridgit Mendler NakedSex Bhabhi Hd VideoFacefuck JapaneseSunny Leonne VidsXxx69Sherlyn Chopra New PornFemboy CreampiedHot Bikini NudeMom XesTickle Torture VideosXhamster.pornoBlueface SextapeEmarrb XxxTony Lopez PornBoobs DabanaKamukta VideoNehal Vadolia NudeIndian Strip DanceDrink Pee PornNinasputasR/milfFilme Brasileiro PornGibis PornograficosPorno OnlifansNaked Nicki MinageKissed NudeBrazzers Milf XnxxSneak PornEva XxxNanga PungaHigh Definition Pornس ك س انميBf Full Hd NewIndian Potn VideosXxx Mom Hd VideosJaaden Kyrelle LeaksBlue Film Hindi DesiFull Sex MovieXxx Dragon Ball SuperForced Pregnancy PornPorn HomamdeRomantic Couple Sex VideoPorn Xx ComJasmine WebbpornLink Porn ComicsImagem HentaisWww Xxx Sax ComXhamster Hot BhabhiCutecamsGay ManfuckLele StarJavjapanese PornBdsm Lesbian PornIndoneeia PornSri Reddy Sexy VideosMs London XxxSnapchat CuckoldSexfictionEbony GloryholeAt&t's Lily NudeJaden Animation Rule 34Telugu Brother And Sister Sex Videos