Gewonden bij aanval met mes München (nd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 8
  • 522x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Allah akhbar?

4
1 Rolmops

@1 Nee, iemand die net zijn mes heeft laten slijpen en keek of het scherp genoeg geworden was. Al met al er lopen genoeg zotten rond blijkbaar die totaal geen normen en waarden hebben.

2
2 Saviro

Wat wilt u nu zeggen met de publicatie hier? Het valt mij op dat u zich daarbij vooral beperkt tot artikelen over moslims. Ik kan mij dan ook niet aan de indruk onttrekken dat u hier een polariserende bedoeling mee heeft. Ik zie hier nauwelijks artikelen over andere onderwerpen die minstens zo schokkend zijn meneer Febee.

31
3 reality

@3 Wat let u om met positief nieuws te komen dan?

4
4 Saviro

@3
Waar staat dat het over een moslim gaat? En verder wat @4 zegt

4
5 Hefan430

@3 Dat komt waarschijnlijk omdat je jezelf alleen tot dit soort onderwerpen aangetrokken voelt waardoor je de rest niet meer ziet.

4
6 JackKropotkin

@4 Ik heb een prima arbeidsleven achter de rug, leef in een van de rijkste landen ter wereld, ook nog een waar de meeste mensen het gelukkigst zijn, uitgezonderd een paar klagers hier die niet in de gaten hebben hoe bevoordeeld ze zijn. Ik geniet van mijn kinderen, kleinkinderen en mijn oude dag. Ben weer gaan studeren, help mensen met problemen en reis over de hele wereld en daarnaast geniet van mijn camper door in de zomermaanden door Europa te reizen. Ik besef dat ik toch wel heel gelukkig en bevoordeeld ben te zijn geboren in dit mooie land. Ik gun alle klagers, angstige mensen en anderen die de schuld voor hun eigen falen afwentelen op een ander of andere groep, ook zo'n gelukkig leven. Besef dat om gelukkig te zijn er maar heel weinig nodig is, zoals een zonnestraal, de glimlach van je partner etc. Het is toch zo jammer om te verzuren zoals ik bij velen hier lees. Pluk de dag, hij is voorbij voor je het in de gaten hebt en hij komt niet mer terug. kijk je teveel achterom dan was alles vroeger beter en wordt men vaak depressief, kijk je alleen maar naar wat er zou kunnen gebeuren in de toekomst, dan wordt men vaak angstig, gestrest en overspannen. Beide gedachten zijn destructief en daar komt nog bij dat je vergeet de dag van vandaag te leven. Nu, als dit niet positief is weet ik het niet meer.

24
7 reality

@7 Ik heb nog steeds een geweldig arbeidsleven, ik geniet van elke dag maar, dat houd niet in dat ik mijn ogen gesloten ga houden om andere die fout willen de hand boven het hoofd te houden. Ik woon niet in Nederland en ben voor mijn werk in vele landen geweest. Westers en niet Westers. Ik klaag niet en geniet van alles om me heen. Helaas , zie ik wel dingen die totaal niet door de beugel kunnen gebeuren en van welke bevolkingsgroep dat ook afkomt ik ga me er niet voor afsluiten. Is dat toevallig dan weer iemand die de Islam aanhangt vind ik dat een zorg punt. Juist omdat, we in een vrij enrijk gedeelte van de wereld wonen zouden we er met zijn allen voor moeten waken dat idioten die dit om zeep wensen te brengen geen kansen zouden krijgen om dit te proberen. Dat zouden we normaal gesproken samen moeten doen. Westers en niet westers dat laat te wensen over. Dus ik lach, ik geniet maar, ben wel degelijk realistisch en zie de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen somber in als dit zo door kan blijven gaan en niemand echt ingrijpt.

3
8 Saviro

@7
We zijn allemaal heel blij voor u. Maar omdat u zo'n geweldig leven heeft (en blijkbaar meent dat anderen dat niet hebben als ze hun mening geven op feiten) betekent dat natuurlijk niet dat er zaken niet gebeuren en dat daar terecht kritiek op gegeven mag worden.

Denk dat ik voor vele spreek hier die ook een prima leven hebben hier. Echter willen we dit leven ook voor onze kinderen en kleinkinderen borgen.

Verder vergeet u nog in uw betoog dat u ons les kan geven in het leven.....

5
9 Hefan430

@7
Het leven is één grote roze bril, nietwaar? U woont zeker niet in een grote stad, maar ergens in een klein dorpje met weinig jongeren van buitenlandse origine ?

6
10 wiseguy

@7

Waarom zou iemand niet goed in het leven staan als diegene niet in de straten van zijn/haar eigen land geslacht wilt worden door iemand die het enkel niet eens is met hun levenswijze...?
Jij bent degene die bang, gestrest en overspannen is, daarom buig je nu zo diep voor een woestijn-idiologie en durf je er niets verkeerds over te zeggen... Dat is lafheid, het is niet moedig, het is niet intelligent, het is niet zelfverzekerdheid, het is simpele zwakheid...
Je bent zo authentiek als een Ikea-kast Reality...

ps. Had je deze reactie opgeslagen staan voor het geval je de piek van virtue signaling moest gaan bereiken...? Dat zou erg triest zijn...

6
11 Abendland

De 40 jarige dader heeft een groene trainingsjack aan en is gevlucht op een fiets.

2
12 GreyB

@7
U zegt gelukkig te zijn en tòch klaagt u?
question

4
13 Jan met de korte achterlul

@8 U trekt een aantal onjuiste conclusies. Indirect trekt u ten onrechte de conclusie of wekt u de suggestie dat ik mijn ogen voor de realiteit zou sluiten. Niets is minder waar. Hiermee blijkt uw overtuiging vooral leidend voor deze conclusie en dat maakt deze erg subjectief. U wekt daarnaast de suggestie dat ik en anderen, zorgelijke zaken die zich afspelen hier en in de wereld, niet tot mij zou nemen. Wederom een onjuiste inschatting van u. Voorts wekt u de indruk dat ik aanhanger zou zijn van de Islam. Wederom een onjuiste suggestie. Ik ben nl atheist en heb helemaal niets met geloof. Daar tegenover respecteer ik ieder ander die dat wel doet en zet ik geen groepen weg als minder, gevaarlijk of polariseer uit angst of jaloezie. Het is nl niet een een geloof, welke dan ook, die ergens verantwoordelijk voor is, het zijn namelijk extremisten die welk geloof dan ook maar misbruiken voor vooral macht en het misbruiken daarvan. Ook ik heb gereisd over heel de wereld en culturen leren kennen, echter ik maak geen onderscheid tussen Westers en niet Westers. Dit voegt namelijk helemaal niets toe. Idioten zoals u ze noemt komen niet alleen voort uit een geloof o.a. de Islam zoals u benadrukt. Idioten zijn er overal, altijd geweest en zullen er altijd zijn. Tenslotte, als ik dan echt somber zou moeten worden, dan zijn er meer zaken die relevant zijn, wereldproblemen zoals: Trump, Noord Korea, Poetin, het klimaat wellicht nog op 1. Samen zoeken naar oplossingen en daarin daadkrachtig handelen zijn van belang. Alleen polariseren wekt angst in de hand, waarbij populistische partijen alleen maar garen zullen spinnen. deze partijen hebben geen enkele oplossing en zijn vooral uit op eigen macht.

22
14 reality

* Verwijderd door de redactie *

15 reality

@14 Alles wat u nu naar voren haalt zeg ik niet eens dat, ligt dus geheel aan uw interpretatie van mijn woorden. U leest het zoals u dat wilt zien. Dat mag geen probleem mee. Westers en niet westers maken nu eenmaal deel uit van de gehele wereld. Twee werelden die steeds verder van elkaar afdrijven mede mogelijk gemaakt door islam extremisten. Objectiviteit niet echt uw ding gezien uw reactie. Ik heb het over geweld van welke bevolkingsgroepen dan ook. U pikt de Islam als boventoon. Ik zeg nergens dat u de Islam aanhangt. Dus wie is hier subjectief?

3
16 Saviro

Het is weer weekend, kan gebeuren.

3
17 Spokesman

Gewoon doorlopen mensen, het zou gaan om een man met korte blonde haren..

http://www.n-tv.de/panorama/Mann-sticht-in-Muenchen-um-sich-article20095194.html

13
18 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

19 moeder

Neo islam nazi?

8
20 chouffleur

@20
Wel eenblonde dan..

10
21 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

22 moeder

@15
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

10
23 Jan met de korte achterlul

@21 haarkleur is een keuze..

7
24 chouffleur

@21
Bestaan er ook albino-moslims?
question

6
25 Jan met de korte achterlul

@25
Duurt wel héél lang eerdat er een is gevonden!

6
26 Jan met de korte achterlul

@7 u heeft dus geen last van de toekomst bedoelt u, das ook wel egoïstisch.

5
27 Eastwood

@27 Haha, het feit dat u dit zo schrijft zegt al heel veel over u. U voldoet exact aan het profiel dat ik beschreven heb, alleen hebt u het (nog) niet in de gaten. Ik heb geen last van iets wat er niet is nee. Waarom zou ik last hebben van de toekomst? Iets waarvan niemand weet hoe die er uitziet? Bovendien weiger ik op losstaande berichten direct te reageren zoals een aantal hier, waarbij er tevens wordt ingevuld en geoordeeld zonder dat alle feiten bekend zijn.

11
28 reality

Nooit meer in de samenleving toelaten, game over.

0
29 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

"Bei dem Festgenommenen handelt es sich um einen 33 Jahre alten Mann. Wie die Polizei mitteilte, ist er deutscher Staatsbürger und in München gemeldet".

30 verwijderd2420

@30 Dit willen de meesten hier niet lezen hoor DagmarA. Het moet zal een moslim zijn. Ze zijn al zover in hun overtuigingen, dat ze zelfs al redeneren dat alleen moslims zoiets kunnen doen. Autochtonen kunnen nooit zo'n daad plegen. Een aantal gaat zelfs al verder, die hebben de in hun ogen verdachte al gebombardeerd tot dader en reeds veroordeeld.

9
31 reality

** gebruiker verwijderd **

@31
Dat intresseert mij erg weinig; gewoon het beestje bij de naam noemen.
Ongeacht afkomst, geloof of huidskleur.
(Die minnen krijg ik toch altijd al o.b.v. gebruikersnaam i.p.v. inhoud van mijn reactie).

32 verwijderd2420

* Verwijderd door de redactie *

33 moeder

@33 Wij trekken ons daar zeker niets van aan. Het is zeker op deze rechtse site van belang dat de waarheid wordt gelezen. Er zijn hier al teveel die alles geloven wat hun zelfs aan fake news wordt voorgeschoteld.

7
34 reality

@34
U is een vervelend persoon, is dit voorheen nog niemand opgevallen? question

5
35 Jan met de korte achterlul

@28 ik voldoe aan geen enkel profiel dus bespaar je de suggesties.

Uw reactie gaat enkel over u en das geen eeuwige toekomst vandaar de reactie.
Er is altijd een morgen.
Enkel genieten doe je in een levensfase waarbij invloed toch niet meer bepalend is.
En de kinderen...

Ach boeiend toch?

2
36 Eastwood

@31 waar leest u dat op reactie 1 na?

Ik zeg altijd dat messen in de keuken gelaten moeten worden waar ze horen.
Ongeacht wie wat waar.

2
37 Eastwood

"een man", waarom niet gewoon zeggen dat het een asielzoeker is ???

3
38 B55

@3 Dit is gewoon nieuws, dus komt het in het nieuws. Of mag je er niet over berichten omdat de dader een achterlijke moslim is ?

3
39 B55

@14 reality
"Het is nl niet een een geloof, welke dan ook, die ergens verantwoordelijk voor is"

Dat is een foute aanname. Dan zou je ieder geloof van haver tot gort moeten kennen. En dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. Er zijn islamologen, experts dus, die wel degelijk van mening zijn dat de Islam terrorisme en andere narigheid voorbrengt.

"het zijn namelijk extremisten die welk geloof dan ook maar misbruiken voor vooral macht en het misbruiken daarvan"

"extremisme" is een rekbaar begrip. Wat de een normaal vindt vindt de andere extreem . En wat de ene extreem vindt vindt de ander normaal. Hoe "normaal" is het om je kinderen te besnijden, dieren onverdoofd te slachten, met de ramadan overdag niet te eten en drinken, te denken dat ieder ander in de hel thuishoort die dat niet doet?

2
40 Natayo the Bobcat

@36
++++++++++++++++++++++

0
41 Kaksaboemsa

@40 Zeg bobcat, wat lees ik nu in een ander draadje? Heb jij Caraïbische of Zuid Amerikaanse roots? Of was het zomaar een opmerking van iemand die hier de boel weer op scherp wil zetten?

3
42 Gut

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

We gaan het de komende tijd beleven en ervaren wat Europa met z’n onnozele, ondoordachte verdragen, binnengehaald heeft. . . ...

zojuist geplaatst door LoydMorris

soapbox
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Dit is de beloofde diversiteit van culturen toch? Wat ons alleen sterker en beter maakt. 🤡...

3 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Dezelfde mensen die voor immigratie zijn van zielige vluchtelingen , want we moeten ze helpen. Totdat ze er mee in aanraking komen in hun buur...

5 minuten geleden geplaatst door soapbox

LoydMorris
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

De “gewone burger” wil geen AZC in zijn/haar buurt. . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Tja je bent links en je laat zien dat je links bent!Links = niets anders dan een dictatuur!...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Noemen ze het bekende links lullen maar rechts met dubbele snelheid de zakken vullen!Is dezelfde redenatie als met belastingen: je kunt bete...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Zolang de oorzaak niet word aangepakt zal dit waarscijnlijk vaker gebeuren!Mensen willen dat hun stem gehoord word en er naar hun mening gel...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@36 Wie zegt dat ze zich identificeren als mannen? :)...

17 minuten geleden geplaatst door soapbox

Zie Hier
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ach is een keuze van de politici die hebben er voor gekozen om de 15e eeuw van Afrika en Azie naar de EU te verplaatsen!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Logisch gezien je niet van geslacht kan veranderen.Je kan zoveel fantaseren over wie of wat je denkt te zijn, maar dat is erg gevoelsmatig voo...

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Ful Sexi VideoOnly Fans FeetSinger PornXxx ChristianPorn Hub Premium For FreeXnxx.indonesiaChadwick ThundercockRiugh AnalPron Video Full HdBlacked Comsex18 Year Old Porn StarsKristen Strout NudeNapali Xxx VideoRon Jeremy PornosZee SoyagamTushy Anal VideosMomzrXxx Porn XhamsterIpoentvXxx Com VedoPorn Sex ComReese Witherspoon PornThe Naughty Home Porn ComicsHot Hindi Xxx VideosIndian Aunty SwxBelly Dance Xxx VideoActress Priya Anand Hot VideosMethpussyPornparodyAlia Bhatt Hot SexJashin ShoukanPorm VidoMom PorngamesPooph SprayFliz Movies WebsitePalleturi Sex VideosXvifroNudes De Mulher PeladasSpencer Nicks NudeFubuki PornPorn Sister In LawBoob NakedInfleuncersgonewildSexme.xxBelly Stuffing PornhubSofy RianHeidi Lavon LeakedAunty Sex HardFat Women MasturbatingDaphne KayyyPorntiktok.Anal AsianMadison ParkerKarely Ruiz XxTube 188 ComLana Rhoades PicsMegan SalanisZareen Khan Nude ImagesMature Aunty PornHeavy Sex HdXvideos Cartoon GayPornofılmJesse_switch OnlyfansDaisy Keech LeakedJonny Sins PoliceTaboo Po Rnسكس مبا شرKorean Sex MoveHindi Dubbed Xxx VideosMorning Wood Cure Blowjob - OurdirtylilsecretTrannyoneSexetape AmateurNew Gay Black PornCuckold AsianAnaled PornPorn SecretariaJabardast Chudai Ka VideoMother ExchangeMary Elizabeth Winstead PornJav RapeMalayalam FuckingSofia Vergara Sex SceneSex Doll VideoVintage P[ornAdult-tube ScriptLésbicas PornAnus FistingAmatuer Wife Bbc森日向子Real Hindi SexMost Porn MoviesLive PussyGirlfriend FistingManuel FeraraNolaexicoKira RodreguezJasmine AngelDesi Erotic MoviesPornxxx.tubeHuge Anal ToysCumming On Ariana GrandeFree Family SexPorn Sites PornRealitywithrissTraveling HoppyMomsexvids3d Montser PornPublic AgentpornhubFemale Pleasure PornSharon Lawrence NudeSunny Leone First PornDane Janes PornFreeblackpronHotwifing VideosCelebroulleOs Padrinhos Mágicos PornôBangla Choti Golpo ComHusband Wife XvideoCum Shot VediosFree OrnVideoporno XvideosViolette Blakk PornKayta CloverIndian Real Xxx VideosForce Hot SexCasting Couch MilfPpussyTiny Tit'sMuslimah PornNude Porn StarsPorn Girl PhotoXxx HtSex ScandleRandom SexTight Dress PornstarMilena MilyaevaGoddess Foot WorshipXxx NartoNudeoldladyStreamate.comWww Leolist CcSpankbangxxxXxx Sex ClipsSlugterra PornFunny Sex MemesTeens Orgasm OutdoorsCubby Big TitsHot Disney NakedWww Punjabi SexBangladeshi X Video Song