door Febee in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 9
  • 311x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Had niet anders verwacht, ze vechten door tot de laatste Palestijn

5
1 wijs

Ach ja, ze kunnen wel meer willen....

NEXT------>

12
2 Liwwie

Als je bij Elsevier doorklikt op de link van Haaretz staat als nevenkop naast dit verhaal: Hamas heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat het Israel niet zal aanvallen. Vertaling: ze zijn niet van plan collectief zelfmoord te plegen. Ik vertrouw het verhaal dan ook niet. Er wordt geen onderbouwing gegeven, geen video, geen audio. Haaretz moet publiceren onder militaire censuur, maar gooit er dan vaak zo'n aanwijzing bij als hier het geval is met een 2e kop.

14
3 Ness

Het citaat zal uit zijn verband zijn getrokken. Dat doet Israel steeds, als het niet gewoon regelrecht foutief vertaalt via MEMRI. Israel eist dat Hamas de wapens neerlegt. Hamas zal wel gereageerd hebben met: als Israel aanvalt zullen we ze van de kaart vegen, want het apenrotsgevoel gaat dan spreken - ze mogen hun smoel niet verliezen tegenover het publiek.

16
4 Ness

@1 wijs

Tja, en al die Nederlandse verzetsstrijders tijdens de Tweede Wereldoorlog waren natuurlijk ook hé-le-maal fout tijdens de Duitse overheersing. En dan hebben de Duitsers ons land niet eens gekoloniseerd.

De Palestijnse gebieden worden volgens het oorlogsrecht bezet én gekoloniseerd. En daar mag je je als inwoner legitiem tegen verzetten, tot de laatste man.

19
5 ~ Echelon II ~

Israel en de rest van de wereld zullen tot in lengte van dagen worden aangevallen door moslims; de jihad is kern van hun geloof. Het enige wat Israel kan doen is tot de tanden bewapend zijn en keihard terugslaan.

6
6 Soare

Wat een blatende onzin weer. De Palestijnen willen gewoon hun land terug. Dat wilden wij toch ook.
Wat is daar nu vreemd aan?

14
7 manpower

@7

Wat terreurgroep terug (...) wil, is nooit van hen geweest. Maar dat weet je best; je bent er voorstander van dat heel Israël 'verdwijnt' en in arabische handen over gaat. Toch?!

5
8 weerman

@7 Dat willen de moslims straks in Nederland ook. Dan is er geen Kerk meer te vinden alleen nog maar moskeen en islamitische winkeltjes. En de linkse pro islamitische kliek zag dat het goed was.

4
9 DONKEY R

Niet alleen hamas wil Israël vernietigen.
Fatah kun je vergelijken met hamas.
Zij doen alleen iets beter hun best om een ander gezicht aan de wereld te laten zien.
Kijk maar eens goed naar beide logo's van die partijen.
Als je van plan bent om 'thee te gaan drinken' met Israël, dan hoef je er ook geen wapens in af te beelden.

Straks vallen zij beiden onder de PA en beiden hanteren nog steeds hun opgestelde handvesten waarin staat 'dat de strijd pas opgeheven kan worden als Israël is overwonnen' en 'dat een ieder die zomaar opgeeft, verraad pleegt (aan allah en het palestijnse volk)'.

De PA/PLO missie in Colombia maakte onlangs nog maar weer eens duidelijk wat het streven is.

"In de nacht van donderdag op vrijdag 19 oktober 2017 zond het kantoor van de officiële missie van de Palestijnse Autoriteit in Bogota, Colombia, een provocerende tweet de wereld in waarin aartsterrorist Yasser Arafat werd geciteerd (vertaald uit het Spaans naar het Nederlands): “Ons doel is het einde van Israël. Wij willen geen vrede. Wij willen oorlog en de overwinning.”

In feite is het een verkort citaat van Arafat, dat voor het eerst werd gepubliceerd in The Washington Post van 29 maart 1970. Het volledige citaat luidde:

“We shall never stop until we can go back home and Israel is destroyed… The goal of our struggle is the end of Israel, and there can be no compromises or mediations… the goal of this violence is the elimination of Zionism from Palestine in all its political, economic and military aspects… We don’t want peace, we want victory. Peace for us means Israel’s destruction and nothing else.”

https://brabosh.com/2017/10/21/plo-missie-in-colombia-twittert-ons-doel-is-het-einde-van-israel/

3
10 Malinois

@5

Beide gedeeltes van jouw post snap ik niet.
Lees het nog eens terug en beeld je eens in of beide situaties (NL/DL tijdens WOII en de palestijnen/Israël) echt met elkaar zijn te vergelijken.

-Precies.
Tot die conclusie kwam ik ook. Het slaat als een tang op een varken-

Dat tweede gedeelte gaat er ook maar moeilijk in.
"De Palestijnse gebieden worden volgens het oorlogsrecht bezet én gekoloniseerd."
Maar daarvan zegt het internationale recht dat het legaal is.
"En daar mag je je als inwoner legitiem tegen verzetten, tot de laatste man."
Wie geeft die legitimiteit?
Welk internationaal recht zegt dat de bezetting legaal is en tegelijkertijd dat je daar alle middelen tegen mag gebruiken (tot de laatste man) omdat je van mening bent dat het illegaal is?

Wederom slaat het weer als een tang op een varken, schaap of geit.

Die legitimiteit wordt afgegeven door de palestijnen zelf die zich gesteund voelen door de internationale gemeenschap.
Maar die internationale gemeenschap steunt die legitimiteit niet op basis van het internationale recht maar op basis van hun eigen (geo)politieke belangen.
Als er persoonlijk gevraagd wordt naar de mening van individuen, die belangrijk zijn binnen die internationale gemeenschap, dan krijg je pas te horen wat er eigenlijk moet gebeuren.
En dat strookt niet met wat er feitelijk gebeurd in die regio.

Eigen belangen en 'de arabische liga' te vriend houden staan hoger op het lijstje dan de mensenlevens van de palestijnen of het internationale recht.
Het is sneu voor de Israëli's maar verschrikkelijk voor de palestijnen die gebruikt (misbruikt) worden.

Je zult maar een speelbal zijn van de internationale gemeenschap.
Een trekpop, de inzet voor geo-politieke doelen, waarbij iedere betrokkene het internationale recht aan hun laars lapt.
Niet één.
Maar allen.

2
11 Malinois

@11
Het vergelijken van de situatie in Judea en Samaria met die van ons ttv de 2e Wereldoorlog is een opzettelijke, smerige en sluwe propaganda-gedachte. Erg graag gehanteerd door notoire Israël/jodenhaters, ook op dit forum. Je kunt het ze honderd keer uitleggen, maar die figuren willen dat niet snappen, verblind als ze zijn door hun haat en de gedachte dat ze helemaal gelijk hebben. Ze maken een discussie onmogelijk en gaan al snel over op persoonlijke beledigingen en beschimpingen.
Hamas wil helemaal geen vrede. Hamas pleegt al decennia Takiyya, althans: een interpretatie daarvan. Sneu volk wat geen vrede wil, maar de vernietiging van een land, en het volk....

https://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya

3
12 weerman

Jodenhaat zit 'm in de islam, ze willen helemaal geen vrede die kontenkruipers van elkaar.

2
13 Vrijbuitertje

joh..dat weet iedereen, niet alleen israel en de joden hoor..dat haat islam wil alles kapot, en wij willen meer meer meer moslim zooi, wij haten ons zelf! links wil alles kapot en veel islam

6
14 henry86

@3 Het is algemeen bekend dat als de arabieren helder en duidelijk aangeven dat ze Israel willen vernietigen en alle Joden uitmoorden, dat de linksen dan hun vingers in de oren stoppen en heel hard "Lalalalalalala" gaan zingen, want voor zulk soort berichten willen ze oostindisch doof zijn.

En dat komt omdat ze hetzelfde doel nastreven als die arabieren.

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

2
15 Gershom

@7 Nee, de filistijnen willen niet "hun eigen land terug".

Israel heeft de palestijnen keer op keer op keer een eigen staat op een presenteerblaadje aangeboden, en keer op keer op keer bedankten die arabieren daar voor, want wat ze willen is niet een eigen staat, maar het vernietigen van Israel en het uitmoorden van alle Joden. Dat verkondigen ze keer op keer helder en duidelijk, maar het linkse deel van de bevolking geeft er de voorkeur aan om daar oostindisch doof voor te zijn.

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

3
16 Gershom

Vers van de pers:

Dankzij Nederland, dank u wel...

The Israeli regime has confirmed that it has once again bombed and destroyed a Syrian artillery battery, after a projectile struck the Israeli occupied Syrian Golan Heights.

It is increasingly preposterous that Israel continues to bomb Syria, due the fact that missiles are landing on legal Syrian territory that is illegally occupied by Israel, but this is exactly what has happened today, just as it did on the 19th of October.

Slaap zacht Nederland...

Oh ja, @13
Daarom heeft IS nooit Israel aangevallen de haat zit hem zo in bij die Islamieten.
Zucht....

6
17 PrinsClaus

@17 Welke pers? "Israeli regime" klinkt meer als iets van een Israël-haatblogje.

1
18 Dune

Dan klopt hun handvest dus nog helemaal.

0
19 Tsaar

@17 Israel wordt regelmatig door ISIS bestookt met raketten. Dus hoe je op het zotte idee komt dat "IS nog nooit Israel heeft aangevallen" is me een raadsel.

1
20 Gershom

@7 Het vreemde is dat het land nooit van de palestijnen geweest is.

1
21 Gershom

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@1 Jij vindt het blijkbaar allemaal niet zo erg. Waarschijnlijk omdat het uit de hoek komt waar jij je wel thuisvoelt. Maar o wee als het ander...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@9Ach ja. Dat die lui nog durven reageren op een bericht als dit. Het interesseert ze geen bal, enkel hun eigen hachje. Je hoeft geen psycho...

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@6 Voorlopig ben jij weer degene die niet weet hoe snel hij een negatief bericht over asielzoekers erbij moet zoeken. Over "oeverloos afzeiken"...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@5Aanvulling: niet alleen Baudet en aanhangers. Ook Wilders en aanhangers....

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

LoydMorris
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@1 En de laffe minner, heeft nooit fatsoenlijk onderwijs genoten. . . . Een ziek, wegkijkend gedrocht. . . ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@6Allereerst: ik geloof er niets van jij, @2 en @3 zich bekommeren om het welzijn van asielzoekers en statushouders. Jullie willen NUL vluc...

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

De top van het Rode Kruis verdient heel veel misschien kunnen die wat beschikbaar stellen.Nu willen ze liefdadigheid bedrijven uit de beurze...

20 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Nooit van gehoord.Moest wel bij ""cowgirl"" aan iets anders denken.Dat was vast mijn ""Dirty Mind"" 😇...

25 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@4En dit heeft niets met lang geleden te maken, maar met een verloederd Nederland, dankzij politici als Baudet en zijn aanhangers....

27 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Dit was maar een dreigement.Lang geleden sloeg een Kamerlid daadwerkelijk toe naar een lid van de Boerenpartij.Niks afkeuringen laat staan...

29 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
MilovanaHot Nude CelebsSend Nudes PornhubGrupos De Sexo No TelegramNude GuyMaya Spielman NudeLeanalovings PornVeronica Leal SquirtNude DiscordsHe Ntai GamesFilm Pornographique HdReality PornosAmanda Holden NudeNude Sierra SkyeCelebrity Blowjob'sBest Indian Sex StoriesIndian Girls Dog SexHitome TinakaBrazzrsh HdSister Brother Taboo PornGirls Kissing RedditTessa Fowler NudeSex Video BhabiPron MovirPorn ImagrsSalma Hayk PornJohnny E DepthLesvian ThreesomePornpics.clomIndian SexywomenReddit PornTamil Xxx ClipsJennie Rose AnalPornoitaliaVarious Sex PositionsStefbabyg LeakedArgentina Casting VictoriaAcompantes UniversitariasFacefarting AnimationJapanesexxxxHd Indian ChudaiGabbie Carter PregnantBi MmfpornEscprtsIndienudedPhoto AcompanhatesXvidrosXeroticaXnxx BoobiesLa Blue GirlPrincess Emily EromePamila RiosIndian Village SexWww Com Sexy Video HdSwallow CompilationAmber Alena PinkyxxxHijaber PornHerexxxBoa Hancock NudePussie CamsSexmoovisOfchloerose NudeClassic Porn VideosWihte PussyXvideos XxxWoe AlexandraRimming SexuallyPornos En FamilleEnergy KoyukaHot Pussy PicCartoonporn VideoHurnbunnyWetpussCuckold Wife AmatureSupjav ComLadychekySambapoeno ComWww Xnxx Bhabhi ComIndian Aex ComMosi Ki ChutBlackmil PornFreepornvidsSybian ToyMature Lezbian PornSex Vedio AuntyIndian Desi XxxxNaked Teenage VideosNudes CaseiroRebecca FerrattiAlessandra Ambrosio NudeWhere Can I Watch After Ever HappyRedheadwintwrRae Lil Black HdOdloty PlMilkychuElizabeth Banks NudeNicolr Kidman NudeWixieCarina Kapoor XxxNude Beach X VideosTitties Teaseسكيس لايفVideo Pornos En FrançaisUkchat Co UkImagens PornorAdam4adArunachal Pradesh Sex VideoAlina Becker NudeFree Xxx Porn MoviesFancy SexKiss And PornSunilyon XxxVerporno.Erika Elinak NudeAlyssa Cole PornSissyfication PornStop Time PornJanet Jacme The PornstarGree Porn For HerFree Web Cam GirlsGufs EróticosBiggest Booty Ebony PornPorn Videso HdJohn E DepthLatino Gay Porn FreePorn CoWife Cumed InHuge Boobs HentaiUncensired Anime PornKjanecaron OnlyfansFull Length Indian Porn VideosAunty Affairs VideoTelugu Night SexSex Picture BhejoOnlyfansforumMackzjones RedditVideo Amat SexePorn Stars With Big BootysReal Xxx HdAlena Croft HdMexican Escortکوس افغانیBrandish HentaiJav MotherSoyagam HotSapna Bhabhi BoobsTwinks LatinosSanni Leone Xxx.comKinkycuckoldingFutanari Pornos