door Inter in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 33
  • 800x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zo is het punt.

Ga maar naar Turkije als het je niet bevalt.

1
1 corretje

Achter de kassa bij Albert Heijn is prima maar bij de politie hou toch op waar gaan we heen zeg.
Bij de sollicitatie wist men toch al dat er bij de politie een neutraal uniform gedragen wordt.

6
2 welofniet

Een vergiet oké, maar een hoofddoek? Néé!

1
3 Jan met de korte achterlul

@3
Dat vind ik ook met een integraal helm mag je niet eens achter de kassa bij Albert Heijn dus ze zijn al bevoorrecht.

1
4 welofniet

Als die trien nu nog niet zo is geïntrigeerd, dat ze niet weet wat de definitie van uniform betekent, moet ze maar ontslag nemen en ergens na toegaan waar dat wel mogelijk is. Of wordt dat ook weer zo’n zeikstory als dat gedoe met zwarte Piet?

2
5 Rig de Goeiste

Veel agenten lopen ook met kruisjes om, dat mag dan ook niet.
Wat heb je nu in godsnaam voor last van een hoofddoekje bij een agente, zolang ze de wet handhaaft en haar werk naar behoren doet.

In de regering vind ik het een ander verhaal, daar moet het geloof zover mogelijk geweerd worden. Scheiding kerk en staat.

57
6 griepje

** gebruiker verwijderd **

Hoofddoekverbod bij Politie móet blijven; klaar, áfgelopen, uit.

7 verwijderd2420

@6
Ik ben een ongelovige en wil niet weten wat de politie agent of agente er voor geloof op na houdt de politie hoort neutraal te zijn, net als in de politiek eigenlijk ook het geval zou moeten zijn, helaas is dat in de politiek ook niet zo.
Denk aan de moslimpartij DENK.

2
8 welofniet

@6 Een ketting met kruisje oid wordt onder de kleren gedragen, dus niet zichtbaar.
Een hoofddoek is een zichtbare religieuze uiting en hoort niet bij het neutrale politieuniform.
Duidelijk?

1
9 arcenist

@8 Denk is niet gebaseerd op de koran ze hebben wel veel islamitische stemmers ,het CDA is in principe op de bijbel geïnspireerd net als CU en SGP die daar meer aan vasthouden.

27
10 21st Century Guy

@6 : "Veel agenten lopen ook met kruisjes om"

Hoe weet u dat? Hebt u dat gezien?

Bij mijn weten is het alweer jaren geleden, dat er een discussie was over ambtenaren die hoofddoekjes wilden dragen, en toen ook met het argument kwamen, dat kruisjes ook religieuze symbolen zijn, bij de rechter. Toen logen de moslims tegen de rechter, dat een hoofddoek GEEN religieus symbool is, maar een kledingstuk, een kruisje daarentegen WEL een religieus symbool.

Prompt mocht niemand in een openbare functie meer een kruisje dragen, maar een hoofdoek mocht WEL. In een niet-islamitisch land met een joods-christelijke cultuur.

Nu wordt er geëist, dat moslima's een hoofddoek mogen dragen bij de politie, DE openbare functie bij uitstek, met het argument "godsdienstvrijheid", m.a.w. nu ineens is de hoofddoek WEL een religieus symbool?

Dus hebben die figuren, die bij die eerdere rechtszaak zeiden, dat een hoofddoek geen religieus symbool is, zitten liegen, en liegen tegen de rechter is mein-eed en strafbaar. Ik hoop dat er iemand werk van maakt. Stelletje opportunisten met hun hoofddoek.

2
11 Wendel

Ik zit niet te wachten als atheïst op een gewapende islamiet

3
12 chouffleur

Ze had mogelijk moeite met lezen en heeft het hoofdstuk bedrijfskleding overgeslagen, is ze nog in de proeftijd dan kan ze nog makkelijk richting uitgang worden gewezen.

1
13 corretje

Nog even......., dan zijn er, met een regering, die een ruggegraat hebben als een tuinslang, nederlandse militairen die een jurk willen dragen.

2
14 Rig de Goeiste

Laat deze Rotterdamse agente komende zondag het verkeer maar regelen, bij de wedstrijd Feijenoord Ajax.... maar dan wel met hoofddoekje. Dan is ze gelijk genezen.....

2
15 LoydMorris

Dom dommer domst islam

2
16 chouffleur

Dat moslims (m/v) legaal met een vuurwapen de straat op worden gestuurd is nog een veel kwalijkere kwestie.

2
17 Bokkerijder

Las ergens dat ze net in dienst was? Als je dan nu al op deze manier begint te schoppen dan is wel duidelijk met welk doel ze bij de politie ging (/ is gestuurd)

1
18 Hefan430

moslima is lam...hoer a

2
19 ActiveRush

Politie moet de wet en de orde op straat handhaven. Dit dient objectief zonder vooroordelen en eventuele uitingen van politieke of godsdienstige standpunten gepresenteert te worden richting de burger. Die neutrale uitstraling dient om te voorkomen dat de wetshandhaving in diskrediet gebracht kan worden door mogelijke discussies omtrent partijdigheid bv bij een aanhouding of andere politietaken. Oftewel er is geen betere manier om nu en in de toekomst de rechtsstaat gescheiden te houden van andere invloeden van buitenaf. Een hoofddoek is een geloofsuiting die direct zichtbaar is. Ook het in het zicht dragen van andere godsdienstige of politieke symbolen in combinatie met het politie-uniform vind ik persoonlijk niet verstandig. Dat iemand een kruisje om zijn nek draagt of iets dergelijk onder zijn uniform zodat dit onzichtbaar is vind ik geen probleem. Het gaat dus om de presentatie naar de burger die neutraal is. Wat iedereen verder in het openbare leven draagt moet hij uiteraard helemaal zelf weten.

1
20 Mvid-

@2 achter de kassa van de AH is het helemaal niet okay! weg met die hoofddoeken! ik zie toch ook geen keppeltjes? ik word echt dood ziek van die islamieten die maar blijven doordrammen.,. in 20 jaar tijd is dit land gvd bijna helemaal islamitisch geworden wegwezen met dat halal islam gezeik!

3
21 henry86

.
#Jankmoslims

1
22 Ook maar gewoon een duts

Heeft ze in het arbeidscontract niet getekend om verplicht het voorgeschreven uniform te dragen?

0
23 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

24 pickwick

Ze weet het toch hier is het zo en anders niet. danweer de rechten van de mens alleen maar zinloos gedoe. Er zijn leukere dingen in het leven dan gekibbel over een hoofddoek!

1
25 mooi weer

Religie past niet op straat en aangezien de meeste misdragingen worden uitgevoerd door haar geloofsgenoten lijkt het me zeer onverstandig om haar in zo'n buurten te laten rondlopen.

Ik zelf ga zelfs bewust niet bij een carrière met een hoofddoekje afrekenen want ik ben geen moslim. Ik zou ook niet willen afrekenen met een jongen met hoed op. Dat je als een idioot wel rondlopen op straat of als je bij Pauw zit, dat moet je zelf weten.

0
26 niet-alles-geloven

** gebruiker verwijderd **

Hoofddoekverbod bij Politie: JA.
Klaar, áfgelopen, uit.

27 verwijderd2420

Moslims blijven maar eisen want ze zijn zielig en mensen moeten ze speciaal behandelen.

1
28 RTypeLeo

Overheid hoort religie neutraal te zijn. Politie dus zeker ook. Niks geen keppeltjes hoofddoeken en van dat soort uitingen. Wil je graag een politieagente zijn met hoofddoek kun je altijd in 1 van de moslimlanden op die functie solliciteren.

0
29 Bamischijf

* Verwijderd door de redactie *

30 Undertaker

@18 Precies, het hoofdoekverbod wordt door haar misbruikt om er weer uitgegooid te worden, zodat ze weer lekker in de uitkerings- en toeslagenhangmat kan gaan liggen.

0
31 Bokkerijder

Ik denk dat hier opzet in het spel is. Deze vrouw wist dat je geen hoofddoek bij de politie mag dragen en solliciteert vervolgens toch bij de politie om meteen nadat ze aangenomen is, een proces te beginnen.
Is opmerkelijk. Eindeloos drammen en dan hopen je zin te krijgen is een strategie binnen die kringen die maar al te vaak goed werkt. Vooral in het slappe Westen.

0
32 Kaksaboemsa

Onder strenge gereformeerde gelovigen, mag de vrouw geen broek dragen. Moeten we dan ook bij de politie maar toestaan dat die vrouwen uitsluitend jurken/rokken dragen?

4
33 Katte_kop

@33 ik denk dat die groep vanwege de voorgeschreven kleding daarom of niet bij de politie gaat of de kledingregels accepteert. Voor dat laatste: zij zijn namelijk van mening dat de overheid (dus ook de AmvB waarin eea staat) van god gegeven is en dat hebben zij dus te eerbiedigen.

0
34 TedjeR

@32 [ Ik denk dat hier opzet in het spel is. ]
dat vermoeden valt inderdaad niet omheen te komen. Alles wijst erop zoals je aangeeft.

0
35 TedjeR

Uniform..... meer valt er niet over te zeggen.
UNIFORM, allemaal hetzelfde, duidelijk en herkenbaar! En we dienen 1 wet hier in het land en geen wetten van welke andere religie of cultuur dan ook. 1 wet en wil je die niet dienen, donder dan op en zoek een andere baan en val daar dan verder een ander niet mee lastig.

Ik, en zelfs geen moslima, mag ook geen imam worden (ff genderneutraal bekeken) met een tulband op het hoofd, gaat ook niet lukken! En ik voer daar niet eens een rechtszaak over.

0
36 Bleke Betty

Dit is echt weer zo’n zeikverhaal om de islam door onze strot te duwen. Het liefst zien zij bij alles wat wij doen, dat wij geconfronteerd worden met de islam, en zo ver is het al bijna.

0
37 Niet wit niet zwart

@22
inderdaad, jankmoslims.

0
38 t.rap.er.niet.in

@32 Ik denk dat ze haar langste tijd bij de politie nu wel heeft gehad.

Ik kan me voorstellen dat een werkgever wel twee keer nadenkt, voordat hij een moslima in dienst neemt. Op scholen, bij de Gemeente, bij de politie.
Waar begin je aan!

1
39 Cody

dan moet mevrouw de agent politieagente worden in een islamitisch land.

0
40 ongelovenloos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

3 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

21 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Nude Ewan McgregorHd Sex GifMom NetorarePorn Movie Full Hd DownloadUllu New MovieDoctor Ke Sath Sex VideoHindi Sex MuslimIndian Chudai Web SeriesSickening PornPornü TürkCulitos ComAvery Black AnalAnya Ivy AnalGotpornosTamil Aunty BfAriella Ferrera New VideoXxx Indian Blue MovieCrack WhorGlory Hole Swallow FullFemme Offerte SexeBrynn WoodsFuck VideosLove Porn ComBlue Picture ChineseIndian Brother And Sister XxxDesenhos Animados PornôFamodas PeladasDiane Guerrero NudeWww Bhabi ComHoli NakedIsis MooneLexi Marvel OnlyfansShigeo Tokuda XxxIndian Mp4 Porn VideosAmateure AllureReinacynnPriyanka Chopra Hot SceneMote Land Ki PhotoXxx Hd Porn PicsEva Zu Beck NudeTherubieredPooja Hegde Hot PornNude Babe On BeachMom SexpovLesbian Massage RoomMilly CyrsAmerican Xnxx VideoDesi Aunty Pron VideoAnal RedditBest EroticaCelebgatwXmasterlivGoddess Green EyedMilf Hd PornPhimnguoilonSexy Video Hindi PornIndian Bf XxxPrincess Porn VideosWorlds Biggest Penis PornDad And Daughter Real PornSis SeducesMomokun CreampieBlazzers Free PornAmateuretsexeEbonyporn VideoTeens French PornVídeo Sexo BrasileiroPornografia FilmesPorn Teens AmateursAlejandrita QuirozMachacarteBlack And White PornosHot Naked WivesBacchon Ka SexWww Xxx DehatiTn XnxxXxxtiSusana Gibson LeaksAunty Hd Sexy VideoFanfic EróticoMonile Free PornJiggly Tiktok GirlMale Massage NudeSex Tips VideoMoti Aunty NudeSeexe DownloadFree PornshemaleMomson PorntubeFatassmomAlbania PornManwah 18+Xxx RicoPorn Cartoon ComicSims 4 Wicked WhimPornobrandLittle_effy18'sDutch DameHot Nude Fucking VideosGonzo SexualDeeptroath PornHot Mami SexPorn FurryPov PorngamesJeux HentaisSimpxityTorrents SitesGay Porn ModelsRosie BurrBengali XxcClip XxxXxx GangbangReddit AnalgwCartoon With Pornافضل مواقع سكسيةRimuru PornAltyazili PornonizleVivstreetMundopornXxxx SexsePornos De MadurasYumthebossCollege Sex Hd VideoX Hot PhotoHugecock CompilationEmily Edison PornHot Teeni PornSex Film Video Sex Film VideoPayton Preslee NudeIndian Suhagrat Sex VideoMexicanslutsVaginal AnimeBest Porn Sites RedditKorean VoyeurRon Jeremy In PornX EdiosAsain Masturbates3d Anime SexBest Full PornBlackporn MomWife Fantasy PornFellatiojpGator ExcortLife Porn StoriesDevilstgirlsXxx Nude PhotosBrezer Sex VideoJaida Violet Meets Don PrinceSecretlittle NudesRita Stark PornVideosz