• 2
  • 323x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Willem Heerema

Doe maar lekker strijden! Anders is je bestaan zinloos, toch? Wat moet je anders dan strijden, jihaderen dus. En maar jammeren in het walgelijke Arabische theater van de hysterie.

3
2 schrootflint

1: bedankt voor de laatste zin. Ik ben 1 van de vele in dit geval.

7
3 flauwekulallemaal

* Verwijderd door de redactie *

4 Gershom
5 flauwekulallemaal

@4 : jij ook bedankt. Zo'n reactie van de die hard reli's ed. Geeft mij een geuzengevoel.
Als een land, maakt niet uit welk land, mijn land (Nederland) zou bezetten zou ik de bezetters ook op elke manier het land uit willen jagen.

6
6 flauwekulallemaal
7 flauwekulallemaal

* Verwijderd door de redactie *

8 flauwekulallemaal

* Verwijderd door de redactie *

9 Willem Heerema

Verwoerd over Israel..
http://tinyurl.com/ycx6673d

7
10 Dian
11 Dian
12 Willem Heerema

Tuurlijk jong. Wil je dan ook alle door VN opgelegde maar niet door israel uitgevoerde resoluties ook even plaatsen ? Of passen die niet in je relistraatje ?

7
13 flauwekulallemaal

@1 : Link of het is niet gezegd. Zulke beweringen moet je staven met een onafhankelijke bron.

8
14 Ness
15 Dian

@15

Israël heeft de plicht om haar burgers te beschermen met alle midden die ze tot haar beschikking heeft. In de 2de wereldoorlog zijn er veel meer Duiders gestorven in verhouding tot Nederlanders .Kijk eens hoe scheef die verhouding is. Dat er meer Duitsers stierven maakt de Duiders nog geen slachtoffer. Net als de Duitsers in de 2de wereldoorlog zijn in dit geval de “palestijnen” de misdadigers.

3
16 Willem Heerema

14: de minnen zonder bron is duidelijk genoeg imo.

4
17 flauwekulallemaal

@9

Laten we dat nu eens niet doen want er is geen bezettingsleugen. Het hof van beroep in Versailles heeft Israel als legale bezetter van de Westbank ontvangkelijk verklaard. Ook het hoge gerechtshof van Israel heeft het in het kader van de Westbank over militaire bezetting.

Kortom, Israel is de legale bezetter van de Westbank.

12
18 Hendrianus

http://www.pinopinion.com/images/topics/t_82_0.jpg

Terug naar de 1946 situatie lijkt me voor de hand liggend.

6
19 flauwekulallemaal

@18

Bezetting 'is een internationaal recht term verwijst naar buitenlandse aanwezigheid op het grondgebied van een andere staat.
Omdat het gebied voor de Jordaanse bezetting geen erkende soeverein had, en de Jordaanse bezetting niet als legaal is erkend, geldt de huidige Israëlische aanwezigheid ook niet als bezetting. Van wie bezetten zij dan immers land?

Er is geen contract, geen verdrag en er is geen bindende internationale resolutie die bepaalt dat de gebieden behoren tot de “palestijnen”.
De “palestijnen” zelf bevestigen dit door het feit toe te geven dat de status van het gebied moet bepaald door middel van onderhandelingen met Israël.
Dus zelfs de "palestijnen" accepteren zelf het feit dat het grondgebied niet "palestijns" is.

De "palestijnen" geven het ook toe:

plo charter 1964
Artikel 24. Deze Organisatie oefent geen regionale soevereiniteit uit over de Westelijke Jordaanoever in het Hasjemitische Koninkrijk Jordanië, in de Gazastrook of in het Himmah-gebied. De activiteiten zijn op nationaal populair niveau op liberale, organisatorische, politieke en financiële terreinen.

3
20 Willem Heerema
21 Willem Heerema

@12 Link doet het niet. En hier kan je hem wat korter maken: http://tinyurl.com/

2
22 Gershom
23 Willem Heerema

@23 Da's een goeie, die houden we d'r in.

4
24 Gershom

* Verwijderd door de redactie *

25 flauwekulallemaal

"Net als de Duitsers in de 2de wereldoorlog zijn in dit geval de “palestijnen” de misdadigers."

Wie bepaalden op het eerste zionistische congres dat Palestina het thuisland wordt voor het Joodse volk? Wie werden daar niet in gekent?

Je smerige vergelijking is zòòò fout. Het zijn de zionisten die het huidige Palestijns/Israelische conflict in gang gezet hebben.

13
26 Hendrianus

@ TopicStarter:

Even los van het Hasbara-topic.

Inwoners van Palestina zijn Palestijnen en geen "palestijnen".

16
27 Barbapapa-7,5

Het is jammer voor de palestijnse- en onschuldige joodse slachtoffers maar als israel zo doorgaat is het straks niets meer dan een klein eilandje in moslim gebied, amerika heeft genoeg aan haar eigen problemen dus de steun van amerika aan israel wordt tot nul gereduceerd, ook de EU neemt afscheid (grenst haar gebied ook af) en dan zullen de zionisten, net als ze nu verwachten van de Palestijnen, een gebied/land moeten zoeken wat nog enige empathie kan opbrengen voor hen. En dat zullen er zeker niet veel zijn.
Net als ik, en velen met mij, niet wil(len) dat de huidige eco "vluchtelingen" deze kant uit komen zal dat hetzelfde zijn als de zionisten "hun" land moeten verlaten.
En dat zal over niet al te lange tijd gebeuren.

3
28 flauwekulallemaal

* Verwijderd door de redactie *

29 Gershom

* Verwijderd door de redactie *

30 Gershom

@30 Uit nieuw genetisch onderzoek is gebleken dat Palestijnen en Joden dezelfde HLG genen pool hebben. Dat laat zien dat men 1 dezelfde voorouder uit Kanaan gehad moet hebben. Het toont dus aan dat Palestijnen net zo recht hebben op Israel dan de Joden. Waarschijnlijk zijn de Joden afstammelingen van de Kananieten. The Origin of Palestinians and Their Genetic Relatedness With Other Mediterranean Populations Human Immunology 62, 889-900 (2001) ã American Society for Histocompatibility and Immunogenetics, 2001 Published by Elsevier Science Inc Both Jews and Palestinians share a very similar HLA genetic pool (Table 3, Figures 4, 5 and 6) [/B]that support a common ancient Canaanite origin.

7
31 Dian

@31 Waarschijnlijk zijn de Joden afstammelingen van de Kananieten, schrijf je. Heb ook al van je gelezen dat de Joden da Kananieten hadden uitgemoord en verdreven en totaal geen verbinding met elkaar hebben, Wat is het nu?

1
32 Gonnie uut Grunn

Hahaha die paper bewijst dat joden helemaal geen bijzondere genen hebben "Jews,Cretans, Egyptians, Iranians, Turks and Armenians are probably the closest relatives to Palestinians and this favors the hypothesis that most of the HLA Palestinian genetic background comes from the Middle East" dus moest de schrijver 'm inslikken alhoewel er op zijn wetenschappelijke werk niets aan te merken was. https://www.scribd.com/document/25080228/The-Origin-of-Palestinians-and-Their-Genetic-Relatedness-With-Other-Mediterranean-Populations

""If Arnaiz-Villena had found evidence that Jewish people were genetically very special, instead of ordinary, you can be sure no one would have objected to the phrases he used in his article. This is a very sad business."[13]" https://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Arnaiz-Villena

6
33 Ness
34 Gershom

@34

Heb jij even de boot gemist...

3
35 Pegasus

@32 Ze stammen gewoon af van Kananieten ja. Ze zeggen zelf dat ze de Kananieten hebben uitgroeit in hun sprookjesboek vol massamoord en zieke ideologie. Het is net wat je gelooft. Als een religek bent hebben de Joden ze eigenhandig uitgemoord als je een bibliotheekpas hebt dan stammen ze gewoon af van kananieten en niks geen uittocht uit Egypte allemaal fabeltjes van een achterlijk woestijnvolkje. Het zijn gewoon Palestijnen met keppeltjes. Keppelstijnen uit israelistan.

6
36 Dian

Wat een flauwe kul!
De Amerikaanse President is ook niet verantwoordelijk èn aansprakelijk voor wat de regering van Texas (of Californië, of ....) doet!
Nog sterker: verschillende opdrachten van Trump worden volledig gedwarsboomd door lokale wetten!

10
37 Uit Den Haag

@12 Willem Heerema

Toch leuk dat er 12 gekken een plusje geven voor een niet-bestaande link question

10
38 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

De redactie was blijkbaar zo boos dat ze een typefout maakten. Geeft niet, de tekst is duidelijk haar haar bedoeling:== Een 84-jarige vrouw ...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

progressiefliberaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@32,"Woke is een stok om mee te slaan, en te zeggen dat de rest fout is."Eens. Overigens hebben sommige wokies ook niet helemaal ong...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@3 Het lijkt daar inderdaad op. . . . in september 2009 keek ze behoorlijk anders tegen dit vrouw-onderdrukkende kledingstuk aan. . . . h...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

"Volgens Halsema zijn er ook agenten en boa’s die een baard laten staan vanwege hun religie. Een ’consequente houding’ zou wat haar betref...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@31 Ik wou bijna zeggen, je naam komt niet echt overeen. :P. Maar helemaal mee eens met die 2 berichten. Men claimt wel heel inclusief te zijn.....

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@51Zo te lezen ben je al bijna de weg kwijt, tijd dat je weer met beide benen op aarde land, Ben jij soms (heel stiekem) ook met de islamit...

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

progressiefliberaal
Paradox geeft geld terug voor Cities: Skylines II-dlc en stelt consoleversie uit

Ik heb wat screenshots enzo van dat spel gezien, en het is me eigenlijk ook niet echt duidelijk hoe het spel een verbetering is ten opzichte van...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

En overigens is het ook onzin dat wokies zichzelf progressief noemen.Er is niks vooruitstrevends aan de idiote focus op huidskleur en geslac...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

Zou het kunnen zijn dat Halsema soms bekeert is tot de islam ?Het is alsof een imam door haar stem spreekt....

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Tickle HentaiIndian Cuple XxxBlack Pay BackImaizumin Chi.Xxxx VidiosAmature DpFemboy NhentaiTasty Black TubeKendra JadeXxx Porn LatestRomantic Sex Videos TeluguRule 34 PDesenhos PornográficoFarm XnxxMadningoMaidsexDesi Xx ComLuna StarBrrzzers ComWwe Nude ScenesFacefucmFilme Pornor GrátisHuge Bouncing TitsMixedwrestlingtubeHelicopter DickKe Sath SexWwe Xxx SexPorn Star Nude VideoBlackcocksexHistorical Porn MoviesBackpages San Antonio TexasStuffer.dbStrip CahtPorn Hd.vomChinise PussyPorn BustingFamous PornstrSimon Rex PornNew Xev BellringerBhojpuri Hd Sex VideoBokep+indonesia+terbaru+viralBanging Brothers.comMilfs Near MeBiggest Women NippleGf Xxx ComBhojpuri Xxx Sex VideoJanet GarcíaPov Anal BlondeGemma Atkinson NudePorn CowgirlGayboytubesNaked Ann MargaretGima Ashi SexRadhika Apte Sexy VideoHiral Radadiya HotBihari XxxxBellamurr AnalAp X VideosWww.youjizz.clmPics Of Nude Mature WomenGay Cumshot CompilationLesvianas FallandoBallet BootsBig Bra SexMilf Sex Videos ComPrincesspia222Sarina ValantineSlutwives PornTop PornstaeNhentai RedditAmateur Nude Wife PicsScarlett Johansson XnxxHd Porn Video SiteLil BraidsXhamstrerF2movies AlternativesDesi Porn GifsHindi Audio Chudai VideoHindiaudioxxxScat Full MovieLovely Peaches PornAsian BimboficationJapanese Bus GropersLilie LeahndraMassagesex PornNaked Yoga YogaLoni Sanders PornMature PornolarAncensouredKendalk Jenner NakedAva HoltThai Sex ClipsViolett Beane NudeOld Man Hot RomanceHot Naked ModlesTeenager PornstarsMiyzorras.comPornxstreamBiqle RuDbsm GifKajal Aggarwal NavelMilababy69 NudePornpics.ckmRei MizunaPoonam Pandey Nude PicturesPee PornsSexe ScatophileMobil PornaXnxx MiyaGia Love OnlyfansFreshest PornPornostar TeenagerHot Desi Teen SexP. O R N1970s NudesOpen Chuda Chudi VideoDiamond Jackson OnlyfansAnaru PornHot Cartoon PornosBokep MastrubasiAfrican PornooYou TrannytubeYurizan Beltran And Johnny Sins SexXhaster ComBhabhi Sex PicsAnushka Sharma XxxYuojizz404girlsNaked Sis And BroSexvideotapeSexy Video FulhdNewsensational ComJaxquie Et MichelDakota AkyCartonn Gay PornEnena XxxIndian Teen Sex ComMummy Ke Sath SexCorinna Kopf Leaked NudeArab Girl FuckXxx Tv ActressMila Milkshake PornBlow Jobs EbonyHindi Story XnxxFull Story Porn MoviesIndian Sex GirlsMuslim Hijab SexFulldesisexBoy And Boy FuckDesi Porn Masti