door verdwijderd21 in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 9
  • 600x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45

Die zogenaamde leugens stellen niets voor en gaan nergens over....CNN liegt dat in één dag bij elkaar.

Ga liever in op echte leugens , Obama die beweert Osama te hebben gedood bijvoorbeeld.
Zonder lichaam of ander bewijs....
Obama-Osama...pfff

11
51 Vageali6888

Ach 2 oorlogscriminelen die in de bak horen willen ook nog iets zeggen. En dat het propaganda kanaal cnn dat hun alle ruimte gaf.

13
52 Ivo

@52 ach, in dat opzicht hoorde Trump al voor 2016 in de bak te zitten wegens witwassen van criminele gelden... Hij had daarom nieteens gekozen mogen worden.

4
53 TedjeR

85 % van de Amerika geloofd de media al jaren niet meer. Cnn wordt amper bekeken. Maar in nl slikken ze het als zoete koek?

12
54 Ivo

Zonde van de tijd dit getrol van de Trumpolina's.

Ze zijn te ver heen.

4
55 zeikenderechter

@50 voor jou lijkt dat heel veel.... maar marco-economisch gezien is het nog niet eens wisselgeld.... hilarisch hoe jij je hierdoor laat overtuigen. Jij kan echt niet nadenken.

4
56 TedjeR

Vind ze wel opeens weer wat actiever en agressiever. Zou het met MH17 nieuws te maken hebben?

7
57 zeikenderechter

@55
Verstand op nul en blijven lachen..

4
58 GreyB

@53 en dat bewijs ligt op de stapel van de andere onzin waar nog steeds geen bewijs is. Zal mensen vies gaan tegenvallen als de fbi en congres met hun conclusie komt over clinton en obama. Maar goed over doe onderzoeken meld cnn niks

11
59 Ivo

@57
Is er nieuws over MH17 dan?

5
60 GreyB

@58 [ Verstand op nul en blijven lachen.. ]
De aanwezigheid van "verstand" bij die groep is echt BREAKING news, hoor.... ROFLOL

6
61 TedjeR

@59 jank, jank, jank, jank, jank.....

7
62 TedjeR

@59
Dat veranderd helemaal niks aan het onderzoek van Bob naar Trump..

6
63 GreyB

@58

Lachen wel, maar m'n negeerlijst is al zo lang. Ze zijn de moeite niet waard. Iedereen die na 10 maanden dat oranje gestuntel nog denkt dat Trump iets positiefs brengt, die is een troll of echt niet goed wijs.

6
64 zeikenderechter

@64
Klopt, maar wel vermakelijk..question

5
65 GreyB

@60

Afgelopen week een interview met de hoofdonderzoeker in een Russische krant: dat ze dicht bij de verdachten zijn.

6
66 zeikenderechter

Tsja, vooral Obama is nogal bang dat ie helemaal de vergetelheid ingaat en zijn ‘deals’ weer worden geschrapt.

14
67 JackKropotkin

@62 grappig, vooral al je je bedenkt dat het dat is wat je hier op nk leest zodra het woordje Trump in een titel van een draadje verschijnt, maar ook alle "democratische" tegenstanders, allemaal huilie huilie doen omdat ze zelf enorm gefaald hebben en niet tegen hun verlies kunnen, het lijkt de antifa wel...

14
68 ActiveRush

@68 grappig is vooral dat de mensen hier die het over Trump hebben, niet eens in de USA een stem hebben kunnen uitbrengen. Wat je schrijft raakt dus kant noch wal... hilarisch gewoon.

5
69 TedjeR

@68 Integendeel. Ik accepteer dat Trump 'gewonnen' heeft (met behulp van het achterlijke kiesmannensysteem, maar ach) en dat hij de wettelijke president is. Echter, dit maakt nog niet dat Trump meteen boven elke vorm van kritiek verheven is al ware hij God zelf, zoals sommigen hier lijken te menen. Zodra hij zich als een leider c.q. president gaat gedragen, met respect naar iedereen (al was het maar fake repsect om diplomatieke redenen) zal ik hem zo behandelen. Tot die tijd behandel ik hem naar hoe hij zich nu gedraagt: als een onbeschofte hork en internettrol.

3
70 Neobullseye

@66
In een Russische krant?

3
71 GreyB

@71

Die onafhankelijke.

3
72 zeikenderechter

@72
Oké, schrok al... question

2
73 GreyB

@56

Vandaar dat er etc.etc. bij staat omdat er zo talloze voorbeelden zijn.

Onder Obama is de staatsschuld met 11.000 miljard(!) opgelopen , chaos in het midden oosten , ruzie met Rusland over het raketschild in europa , noord-korea die vrijelijk alle nucleaire verdragen schond , zijn de binnensteden in de VS verloederd tot ongekend niveau , is Libië totale anarchie omdat Kadaffi mede door Obama is vermoord zonder plan etc.etc.
en intussen maar mooie praatjes....

En dan noem je Trump een totale fail ?????

8
74 Vageali6888

@74 nee, we zullen stellen dat Trump een succes is.... je kan wel gaan zeurten over hoe het onder Bush of Obama gegaan is, maar dat neemt niet weg dat van alles waar Trump zich de laatste 9 maanden mee bemoeid heeft het een grote puinzooi geworden is. Hij heeft niets voorelkaar gekregen, zijn pogingen om per decreet te regeren stranden in meerderheid bij rechters.

Nee, jij likt Trump's voeten en murmelt zijn woorden alsof zij magische kracht hebben.... laat je nakijken!

2
75 TedjeR

Goh, dan moet die toch wel slecht zijn.

0
76 Vilseledd

@75

"....stranden in meerderheid bij rechters."

Dat zegt meer over de rechters dan over Trump.

Neem de tijdelijke immigratiebeperking uit terrorismebolwerken waar totaal geen reizigerscontrole is , volkomen logische maatregel.
Of vind je dat er gediscrimineerd mag worden , wel alle westerse reizigers doorgelicht voor vertrek , en die uit terrorismebolwerken niet ?

8
77 Vageali6888

@77 ja, dat zegt inderdaad veel over die rechters: die houden zich tenminste aan de wet en de rechtsregels en jouw domme oranje idool niet.. En dat maakt jou: nog dommer.

2
78 TedjeR

@78

Dus jij vind het slim om mensen uit terrorisme bolwerken ongecontroleerd naar je land te laten reizen ?

Vertel me eens , als ze dat al van de rechters moeten toelaten waarom moeten ze iemand uit Nederland dan nog controleren ?

btw , door jou dom genoemd worden zie ik als een compliment question

7
79 Vageali6888

@79 oh gaat het om terroristische bolwerken? Nee vandaar dat Saoedi-Arabië op de lijst staat.

1
80 streek

@80

Het gaat om terroristische bolwerken waar er GEEN afdoende controle op reizigers is .... dat is op SA niet van toepassing.

De landen op de lijst die Obama nota bene heeft samengesteld is het wel van toepassing , landen als Libië hebben niet eens een regering maar zijn verschillende rebellengroepen om de macht aan het strijden. Met die landen is geen uitwisseling van reizigersinformatie.

Trouwens , het feit dat talloze islamitische landen waaronder SA niet op de lijst staan geeft al aan dat de term moslimban helemaal nergens op slaat...

4
81 Vageali6888

@81tja hoe goed is die controle dan. De meeste moslim terroristen die in de VS iets hebben gedaan waren Saoedies.

0
82 streek

Door Obama wordt Europa overspoeld met migranten.

5
83 Kaksaboemsa

@82

Dat is precies de reden dat die controle en delen van informatie nu wel op orde is.

5
84 Vageali6888

De globalisten obomba en bush krijgen ook weer is een podium om het volk verder de verdelen.

4
85 DONKEY R

Twee mislukte VS presidenten die de wereld bij hun afscheid slechter dan ooit achterlieten, hebben commentaar op een president die net is begonnen en door hen achterbaks uit volle borst en "fatsoenlijken" hoek wordt tegengewerkt.
Want zelfs het rascisme is onder hun roetende zwarte leiding opgebloeid als brandnetels op een mesthoop.
De maatregelen van Trump lijken nu al goed te werken, anders was de tegenwerking vanuit de deugende hoek niet zo massaal.

3
86 Mollevanger

** gebruiker verwijderd **

@86
U roept nogal wat...
"Want zelfs het rascisme is onder hun roetende zwarte leiding opgebloeid "

- welk 'rascisme' bedoelt u precies?
- wat bedoelt u met 'roetende zwarte leiding'?
- waar blijkt dat 'opbloeien' uit?
- wat is de oorzaak van dat bloeien?

Doet u overigens geen moeite, ik verwacht geen antwoorden hoor want het is vrij duidelijk dat u slechts even uw onderbuik wenste te legen en da's prima zolang het u maar oplucht.

87 verdwijderd21

@79 waarom worden Saudies dan niet geweerd? Die spannen aantoonbaar tot op heden de kroon mbt terrorisme in de USA.

Feit is dat de hele maatregel nergens op slaat en alleen mensen hindert die met "normale" bedoelingen naar de USA willen reizen.

Verder moet je die rechters niet kwalijk nemen dat Trump en co. hun werk niet doen. Die rechters doen namelijk wel hun werk: recht spreken op basis van de wet en de aangelverde argumentatie.

Die rechters zijn er niet om een incompetente oranje kleuter te helpen met de wetten van de USA te schenden.

0
88 TedjeR

Trump zo vernieuwend zijn , aangezien hij niet tot de politieke elite behoorde , Trump zo het voorbeeld zijn van de Amerikaanse Droom , maar ik heb ergens gelezen dat de Amerikaanse Droom , eigenlijk de Deense Droom , maar goed Trump heeft niks op met het gewone volk (nou ja behalve voor cool memories dan , waar is die gebleven) , het is man die heel zijn leven in Manhatten heeft gewoond of in een villa tegen New York aan.

Wat ik enorm merk aan Trump dat loopt te pronken met wat zijn voorganger gedaan heeft , dat er minder werkloosheid is en dat de economie aan het verbeteren is in de VS komt eerder door Obama dan door Trump , aangezien Trump nog geen jaar in het Witte Huis zit , als hij niet op zijn golfbaan zit of in zijn eigen knusse huisje (Trump Tower) ...

Verder irriteert Trump me voor zijn tirades op twitter , zijn volgelingen vinden dat geweldig , maar het is enorm kinderachtig , en onbenullig , iedereen maar aanvallen , ook nog eens flink gaan complotten , andere wereldleiders de grijze haren op hun hoofd zorgen , ja zelfs Poetin kun je nagaan ...

Mijn mening omtrent Trump , en dan mag je me noemen wat je wilt is dat ik hem totaal ongeschikt vind als president , bij Bush had ik mijn gigantische twijfels aan zijn beschiktheid , maar Bush , was tenminste nog een president , die een stuk serieuzer van insteek was als Trump , voor Trump is dit een gigantische grote grap allemaal , en dat maakt eigenlijk veel erger , hij zit alles zijn merk , als het aan hem zo liggen noemt hij VS voortaan The American Trump States , en dat meen ik serieus ... Dat maakt niet zo eng , een president waarvoor het een spelletje is , volgens mij hebben we een hele reeks aan rare , wereldvreemde presidenten gehad de afgelopen 250 jaar in het bestaan van de VS , maar allemaal waren wel serieuzer 'President' , en dat is Trump absoluut niet , en zijn volgelingen beginnen in mijn ogen steeds meer religieuze trekjes te krijgen , en dat maakt nog veel enger.

0
89 MarcusCole

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

3 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Arabi SexPakistan Girl Xxx VideoDaughter Mother ThreesomeSoanish PornstarsCutefacebigassUndresser AiSoft Sex MoviesKim NudeRoja XnxxXxxporPorn Videos Of StepmomKorian XxAngela White All PornBrazers VPidio BokepIncestflixxCosplay PornstarsPorn Stars From CanadaPanis PhotoBig X VideoShakeela Sex MovieBengali Girl XxxIndexxxAdult Movies Eng SubPagie PornNana NatsumeSex Ai BotsAy Male TubeSubwayhentaiTeens UpskirtsXnxx ShootingAmeture PornAletta Ocean Hot VideosOopsupskirtJeanette LittledoveRileyried PornTop 5 Adult MoviesCudahiSaggy Breast PornOlivia Moore PornK-pop Rule 34Babyashlee PornBig Boobs ShoweringMusalmani Sexy MovieLong Black PornDesnuda Diosa CanalesBigbootyindianAlysia Magen XxxBondage FistTubegalorr.vomBest Porngames PcUltraflmsAlexa PearlMbbgPhim18hdXxxx Best VideoThailandgirlsIndian Live Sex ShowMat6yubeHorror Porn GamesSankaku CahnnelGay ComicspornTs Shay BarbieMia Collins PornSixceJenna HazeSanileon SexiTiny TittieLadyyuanRussell Tovey NakedJharkhand XvideoPhim Séx Việt NamNami AnalX Sex VidAur Bhabhi Ka SexXvideos. XomTitani Nude SceneKorean Onlyfans LeakedReddit Nude CelebsDoes Porn Hub Have VirusesErozinePorn In The HoodJapanese Lovestory PornLunarexx Onlyfans LeakedBrazillian Fart PornSkipthegames RoanokeXxx Indian Girl SexFunsizedkateCelebrity PornsVideos Pornos Penes GrandesVoiranimDps MmsNaked WomenpussyTantrica MoviePornsleepVideo BokePoreno ImageAmateur Nudes LeakedVideos Curtos De SexosXx4kHot Boob XXxx HasDesi Aunty NudeBf Danger VideoMoviesforyouCrossdressers Story HindiPorn Women MasterbationNude Juliette Lewis3087371Sinful Xxx ComDani Daniels Hd PornNaruto Porn PicsRomantic College Sex VideosPorn ShortJacquie Et Michel PhotosFoto De Sexo AnalLady CheekyAnaljoiSleep Naked SisterXhamster LibeTubepleaserJogos Hentai AndroidPornbig BoobGwen SexAudrey Bitoni VideosHairy BeautyPorn With CarPorn Xxx PornReal Rapped PornTamil Sex Video Tamil Sexy VideoHindi Xxx Hd PornAngela White AnalizedLesbian HenatiCojen RicoTiktok Nude LeakNudedAsap Rocky Sex TapeNaked Nude NurseSpy Sister NakedCospay NudeOnly Fans Gratis PornKatu-069Sexy Film Sexy Film Sexy Film Sexy FilmPornhub SleepySugar Daddy PormShemale Amateur PornCristina CarmellaMasturbacin FemeninaAlette Ocean PornMustrabation