door Havermout in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 18
  • 1338x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die arbeidsmigranten maken het land en het leven kapot. Niks meer binnen en de rest laten gaan na afloop contract. Dan kunnen Nederlanders het werk meer doen en mogen uitbuitende bedrijven weer fatsoenlijk gaan betalen. Het meeste van dat werk is niet eens nodig, het is er alleen maar omdat die ondernemers zo graag rijk willen worden. Niemand komt iets tekort als de rommel die ze produceren niet meer wordt gemaakt. Dan hebben we meer ruimte en frissere lucht ook.

3
51 zewa

arbeidsmigranten ammehoela. maak er maar uitkeringsmigranten van, maar dat mag uiteraard niet, al is dat meer van toepassing. wat betreft een woning. die zullen ze vast wel krijgen, want deze bij elkaar geschraapte regeringscoalitie zal vast wel met een wet komen waar alle gemeentes zich aan moeten houden en dat is; huizen vrij maken, maar NIET voor de Nederlanders

2
52 Roomboterbabbelaar

@14 " de voorwaarden en het loon zijn prima hoor daar ligt het niet aan "

Als het wit en legaal is zal het in ieder geval het minimumloon zijn en dat kan ik met de beste wil van de wereld niet "prima" noemen; voor niemand.

Van de verdere voorwaarden weet ik weinig, maar ieder jaar komen er wel verhalen boven water over uitbuiting van buitenlanders, dus haar heb ik ook mijn bedenkingen bij.

1
53 Mappie

@20 "En dan vraag ik mij af "hoe deden ze dat vroeger"?...."

Door de toen nog niet zo mondige Nederlander op dezelfde manier uit te buiten als ze nu de Polen doen.

1
54 Mappie

@40 2390 reacties in een jaar tijd. Medunkt!

6
55 Mappie

@41 , Momenteel nog bijna 200.000 vacatures open in heel Nederland.

Misschien moeten we concluderen dat onder die 450.000 werklozen heel veel zitten die gewoon niet willen werken.

Tja, dan moeten we ze maar uit het Oostblok halen.

8
56 Weet geen naam

@25 goh, wat zijn er weinig mensen die dat inzien.

We hebben die arbeidsmigranten helemaal niet nodig, maar we moeten het systeem omgooien zodat Nederlanders weer aan het werk gaan. die 400.000 migranten kunnen we vervangen door ten minste 700.000 Nederlanders die nu thuis zitten...
Dus ook 400.000 minder uitkeringen.
Dus ook ongeveer 100.000 plaatsen in de huisvesting.

Maar ja, de winst voor bedrijven is heilig, dat de staat Nederland eronder door gaat op deze manier heeft geen politicus in de gaten, blijkbaar..

1
57 Logic

Oer Nederlanders komen ook nog nauwelijks aan een woning en moeten noodgedwongen bij hun ouders blijven wonen tot ver na hun 25ste jaar.
@57 Helemaal eens!!!!!
Al die migranten die de EU en linkse CEO's naar Europa worden gehaal ontwrichten hele samenlevingen.

2
58 watnu

@57
Ik geloof niet dat de rechtse VVD dat prettig vindt. Dan moeten zij een CAO salaris betalen en oudere mensen aannemen die vaak minder productief zijn dan de jongere immigranten (Polen) De VVD vindt het wel prettig zo.

1
59 yanyans

Van de week zag ik "ergens" op de tv (kan het helaas niet terugvinden), een stukje over buitenlandse arbeidskrachten. Ze werden ook geïnterviewd, waarbij ze ook vertelden hoe aantrekkelijk het voor hen is om hier te komen werken.

Ze verdienen een salaris dat net zo hoog is (érg laag dus) als in het land van herkomst. Maar dat salaris wordt aangevuld met 'vergoedingen' voor hun verblijf- en leefkosten, waardoor zij een netto totaalbedrag ontvangen dat neerkomt op een 'goed en mooi salaris'.
De 'truc' is dat de werkgever géén sociale lasten en andere kosten hoeft te betalen over die 'vergoedingen'. Zodat een buitenlandse werknemer stukken maar dan ook stúkken goedkoper voor hen is, dan een Nederlandse werknemer!

De enige partij die dát wil aanpakken en stoppen, door hen verplicht hetzelfde salaris te geven als Nederlandse werknemers, is de SP!

0
60 Scorpio

Komt door het vvd beleid met steun van de meeste partijen. Deze hebben een verhuurdersheffing bedacht, waardoor jarenlang massaal huurhuizen zijn verkocht. Er werden ook geen nieuwe gebouwd.

1
61 hopefully

"Gemeenten bepalen zelf hoe ze de woningen die bij hen beschikbaar komen verdelen. Daarbij maken ze keuzes tussen verschillende groepen, zoals asielzoekers, arbeidsmigranten en Nederlanders die op de wachtlijst staan."

En dit is inderdaad de volgorde van toewijzen: asielzoekers, arbeidsmigranten en Nederlanders

Met dank aan onze overheden.

3
62 Cobra

Maar de migranten die al generaties lang aan het uitkeringsinfuus hangen, wonen gratis in geheel vernieuwde (oude) stadswijken, in woningen die voor werkenden onbetaalbaar zijn.

0
63 Soare

** gebruiker verwijderd **

@10 Het heeft inderdaad helemaal niets met tekorten te maken. Bedrijven die tegenwoordig intern een uitzendbureau hebben. Het heeft niets met flexibiliteit te maken. Het is een manier om het arbeidsrecht te ondermijnen. Het is een vorm van discriminatie, maar er wordt geld aan verdiend dus knijpt de overheid een oogje toe. M'n vriendin is Pools en ze werkt in een distributie centrum via een uitzendbureau. Ze is eigenlijk verpleegkundige maar doet dit werkt totdat ze haar diploma Nederlands gehaald heeft. Ze hebben daar een schreeuwend en chronisch tekort aan mensen. Maar aannemen en een fatsoenlijk contract bieden ho maar.

64 deleted4234

@17 u draaiT

2
65 rEmco44

@62

Bij ons bepalen de corporaties de toewijzing . bepalen dat niet
De gemeente bepaalt dat niet want de corporatie omvat meerdere gemeenten .
Dus waarom roepen over overheden ?

5
66 No newstoday

@41 moet je wel aangenomen worden...voor 40 plussers is dat al heel moeilijk, laat staan voor 50 en 60 plussers! Leeftijdsdiscriminatie wordt dat ook wel genoemd.

0
67 rEmco44

@17

ArbeiDsmigranten .
Omdat wij zoveel werklozen hadden die het werk niet wilden doen wat de arbeidsmigranten doen , zijn ze er .
Want wij willen toch wel onze boontjes , sla, witlof, tomaatjes , aardbeien enz. In de winkel kunnen kopen .
Ik tenminste wel.

7
68 No newstoday

Ik weet nog wel een aantal woningen in het buitenland.
Ook genoeg werkgelegenheid daar om hun eigen land op te bouwen.

0
69 WHuls

@67

Jij denkt echt dat ons hele arsenaal werklozen uit 50 en 60plussers bestaa
En waarom zou een 37-jarige eerder aangenomen worden dan ern 40-jarige?
In verdiensten scheelt dat ( bijna) niks.
En zoals je nu ziet bij een aantrekkende economie ( ook mede dank zij de arbeidsmigranten ) en op veel terreinen een tekort aan mensen , slinkt het aantal werkloze 55plussers ook flink.

9
70 No newstoday

@69

En je geeft het geld daarvoor ook mee?
Want helaas is dat er ook niet.
Stel eens een percentage van je inkomen voor ,zou ik zeggen .
Je mag trouwens zelf ook vertrekken om een bestaan op te bouwen .
Is er weer plek voor een ander.

11
71 No newstoday

Tja...dat zijn nu eenmaal de demografische feiten...daar kan ik óók niets aan doen. Maar kijk nu eens naar transport bedrijven....die nemen ook meer en meer Oost-Europeanen in dienst, ten koste van Nederlandse chauffeurs...wiens schuld is dat dan?

0
72 rEmco44

@10 natuurlijk is het fijner om een vast contract te hebben, maar zolang men werkeloos is, kan men ook met een tijdelijke baan je eigen geld verdienen.

2
73 sockknitter

@64

Zou het ook de arbeidsmoraal kunnen zijn ?
Waarom komen er mensen hier werken en gaan er weinig Nederlanders naar elders waar werk is?
Heel simpel : de Nederlander zeurt en zanikt , het is nooit goed of het deugt niet , moet om 18 00 aan tafel zitten en om 20 00 uur het journaal zien .
Vertelt bij het solliciteren al dat hij geen overwerk wil en in het weekend een sociaal leven heeft.vendien schat hij zijn verdiensten te hoog in , vindt hij de vakantie te weinig .
ik ga nu nuanceren : niet iedereen denkt zo maar die hebben dan ook wel een baan .

12
74 No newstoday

:
@72

Zie jij niet achterop die vrachtwagens staan : wij zoeken collega’s , wie komt er bij ons werken , wij hebben vacatures enz.enz.
En dat toch echt in het Nederlands.
Of zit je niet veel op de weg ?

11
75 No newstoday

Bij mij op het werk hebben we ook mensen te kort. Ik loop al ruim 3 maanden het werk van twee man te doen. Eerst moest ik werk van drie man doen, gelukkig kwam er iemand bij ( wel tijdelijk). Maar we kunnen gewoon niemand krijgen.

1
76 benbenieuwd

We hebben ook helemaal geen 'arbeids' migranten nodig. Echt de grootste smoes/leugen die er is.

0
77 Hefan430

@76
Waarom tijdelijk?

0
78 yanyans

@67
Wat voor werk?
Wat voor uren?
Wat voor salaris?
Wat voor vooruitzicht?

1
79 Logic

* Verwijderd door de redactie *

80 moeder

Als men een normaal salaris betaald wordt dan zijn er gewoon zat mensen te krijgen met al die honderdduizenden werkelozen en zelfs nog meer zzp'rs die graag meer willen werken. Meer omscholing aanbieden zou een goed begin zijn.
Arbeidskrachten zat en buitenlanders, migranten vullen die vacatures niet in, de meesten zijn analfabeten, de meesten hebben geen opleiding en kunnen en kennen niets. Zelfs een z.g.n elektricien kan hier nog geen stopcontact aansluiten. Laagopgeleiden zitten er al zat in de bijstand/ww. Geen behoefte aan meer. En we zijn al 'overstroomd' door duizenden hoogopgeleiden dus die hebben we ook niet meer nodig. En de infusen zijn allang al op, daar liggen er al zoveel aan, zoveel migranten die hier niets toevoegen maar wel de rest van hun leven teren op de arbeid van anderen. En standaard natuurlijk evengoed klagen en eisen want het is nooit goed genoeg!

1
81 Bleke Betty

Wat een gezeur toch allemaal weer. Eerst klagen dat de economie niet draait. En nu draait de economie volop, dan betekent dat gewoon dat we arbeidsimmigranten nodig hebben. En huizen voor hen uiteraard.

13
82 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

83 moeder

@83

Ah…daar hebben we onze huisfascist weer. Scheld maar raak hoor, de EU draait gewoon door, arbeidsimmigranten komen gewoon binnen. Men trekt zich niks aan van mensen zoals u.

15
84 WijzeDwaas

Kan iemand die 'arbeidsimmigrant' bij mij hiernaast eens aan het werk zetten?
Voorzien van huisvesting issie namelijk al, en zijn gezin is ook over gekomen.

1
85 Anonymousje

@85

Ga hem even helpen de taal te leren en verder de weg wijzen in onze maatschappij.
Dat bespoedigt het verkrijgen van een baan. Maar als goede buur bent u daar natuurlijk al lang mee bezig. Toch?

15
86 WijzeDwaas

@78 Die collega is uitgeleend. En moet dus een keertje terug naar haar eigen afdeling.

0
87 benbenieuwd

Het grappige is dat de (onnodige) arbeidsmigranten van vroeger al langdurig aan de infusen liggen en er nu dus weer nieuwe arbeidsmigranten komen die z.g.n weer het werk gaan doen, welke de Nederlander en de voormalige arbeidsmigranten niet willen doen. Alleen weet men al dat de migranten die hier komen behalve op wat voorkeursbanen na bijna allemaal direct doorgaan naar het infuus en net als bijna alle eerdere arbeidsmigranten uit niet westerse landen de taal ook niet gaan leren, niet integreren maar gewoon op dezelfde manier door gaan leven zoals 'thuis' alleen met een doorlopend financieel infuus. Verder vooral veel klagen, eisen en graag ook rechtszaken voeren over van alles en nog wat wat ze boos maakt, beledigd voelen of gewoon eisen om het eisen. Als het niet zo triest was, zou het om te lachen zijn!

En @71
Waarom rot jij lekker ff zelf niet op!
En waarom hebben ze zelf geen geld (behalve voor de mensensmokkelaars)? Omdat ze erg goed zijn in vernietigen, maar erg slecht in opbouwen.

0
88 Bleke Betty

.
En dan straks nog die economische vluchtelingen meuk er ook nog bij question

Willens en wetens land stuk maken, verschrikkelijk.

Eigen volk, met stip, laatst question

0
89 Ook maar gewoon een duts

Er is onvoldoende huisvesting, omdat de belangen van huisbezitters en het bankenkartel zwaarder tellen dan de behoefte van gewone mensen aan betaalbare woonruimte.

1
90 GermenR

@86 er bestaat iets dat heet eigen verantwoordelijkheid. Iets wat die economische parasieten vaak vreemd is. Het is aan de migrant de taal te leren dat is nooit of ter nimmer de verantwoordelijkheid van Nederlanders

0
91 Trotse Friese Leeuwarder

@91

Dan ook geen commentaar leveren op mensen die niet goed Nederlands spreken.

7
92 WijzeDwaas

Woningnood sinds na de 2e Wereldoorlog is duidelijk falen van regeringen.

0
93 zoutzuur1

Ik verwacht van de nieuwe minister dat er met voorrang gebouwd/ toegewezen gaat worden aan arbeidsmigranten. Wij bijdraagt heeft voorrang, wie enkel ontvangt moet gewoon onderaan de rij aansluiten.

5
94 Recovery Mode

@71
Waarom zou ik geld mee geven?
Wij hebben ons land ook zelf op moeten bouwen, laten zij dat ook maar eens een keer inplaats van elke keer de hand op houden.

0
95 WHuls

@94 haha klets Nederlanders die een baan hebben staan ook in de wachtrij
Arbeidsmigranten gewoon wachten tot er voldoende woonruimte is

1
96 Ikke44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

6 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Thulasi PornHana Lily PornHentis HavenTamilmallusexChubby And NudeAmatureanalBrazzers LesbiaFree Indian SexAunty Bathing VideoRussian Adult MoviesHandjob CompilationBrother Sister Sex Video HindiSnap NudeFull Romantic Sex MovieLesbian OrgasamTiktitsM.sexemodelQuadrinhoshentayNude Sally FieldsNude PussyesNice AsspornBlow Job VedioEnglish Sex WithXxxmySexmex Hd PornIleana D Cruz Xxx VideoVaginafingeringMr Peabody And Sherman PornPublic BangingLokal Porn VideoAnal GapingAlice Eve SexiestTamanna Sexy ImagesViva Athena XxxAmy-anderssenFreechstnowTiahnieOdia Xxx Video HdRaveena Tandon Ki Sex VideoWwwxxxkomDesibhabhisexvideoFliz Movies FullStars PornosCameltoe Up SkirtIndian Sex Stories2Speedo SausageIndian Marathi SexMaa SexBest Porn VidoesNew Hentai 2022Tukif ClubCumming In A CarMasajas XxxThai HentaiVerpornocomicsDaphne Rosen BbcMultporbSexual MangasGay Porn.sitesXena ZorakiTs Luna LoveAnal TrensMelodyparker69Sidney Summers OnlyfansClose Up MasturbationHalle Hayes NudesIndian Villege SexLeah Gotti NakedMegan SilnasSoap2day.tooLatina Porn LesbianEroproflieBetty Gilpin NudeKendra Lust SelfieTinytittysBbc TapoutFabswinhersRichelle Ryan - The Secret PhotosMaturetube.cokPlauboy PornMyla Kunis NakedBaul Gaan BaulNtr GamingRico StrongCayene KlienSexo Gay Asiaticoسكس سعوديClassic Sex VideoCrazy SquirtLil Nax X NudesSmriti Mandhana PornCurvy Hd PornWhen Men Were Men Whitney Wrightdee Williamspierce ParisAgeplay AudiosPirn PicsPiper Perri TwitterBlog De SexeEscorts In AustinPorn Video In BusCrossdresser PornBratty Sis VideosFamilysoda ComNick Wilde PornPorn Full VideoaChiggywiggy.comэро чатVídeos Pormo GratisThirsty Blonde Gets DpedNude Milf PicturesPorin VideoTeacher Sex MovieSaraunderwood OnlyfansMissisahoney OnlyfansPorna YıldızSouth Actor XxxAmateur Porn SitesShainaraeHanddominationIndian Hot Gay SexBhabhi Sex HdIndian Porn ClipsBengaluru Video SexFull Hd Xxx Video HindiHot Mom Boy XxxMommy's StraponGay Nude MenKusujinSexy Lesbian Scenes In MoviesMay ThaipornMatureinteracial成人 小 视频Mollymoonn PornCamel Toe NakedPig And Girl SexPiper Perri AnalFemale Pov Vr PornVitage Mature PornJenniferwhite PornBillie Eilish Sexual VideoBeautiful Women FuckingDoodwali ComKarmen Bella PornBianka HelenJapanese Breast SuckingAll Hindi BfPorn Nude WrestlingAwkward BonerCamgirlvideos.orgClaire Stone Onlyfans LeakedIndian Xxx Hot Sexy Video