Duur afscheid PvdA burgemeester (telegraaf.nl)


Zaanse raadsleden zijn het oneens met het 50.000 euro kostende afscheid van de omstreden PvdA burgemeester Geke Faber.„Voor een stad waar nog steeds een Voedselbank staat, vind ik dit beschamend”, zegt Harrie van der Laan, fractievoorzitter van de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV). „Enige bescheidenheid was op zijn plaats geweest.” ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  42 Reacties

  • 0
  • 1284x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Werkelijk niet te geloven.
Deze burgemeester die er met die Zaanse vloggers een potje van had gemaakt, wordt zo bedankt voor haar goede beleid.

1
1 Dieke

Smijten met andermans geld, daarmee blijven die pvda-ers kampioenen.

1
2 Bokkerijder

Jezus, da's een dure oprotpremie! :S

3
3 tripomatic

@3
Vergeleken met een belastingambtenaar die 75.000 krijgt, zou ik me als burgemeester knap belazerd voelen.

16
4 in holland

Houdt het burgergeld over de balk flikkeren dan nooooit op?!?

0
5 Garp

Wat een ronduit beschamende vertoning!

0
6 Atlantique

Zó, je moet jezelf wel héél erg overschatten als burgemeester zijnde (die zeer recent nog een motie van wantrouwen heeft gekregen) wanneer je zo'n bedrag uit de gemeentekas trekt voor je eigen afscheids"feestje"!

0
7 Scorpio

Het houdt niet op, NIET VANZELF!!

2
8 Nu of Nooit

Als dit al zoveel kost, wat zal ze voor haar Laatste Avondmaal dan wel niet willen hebben?...

0
9 Nu of Nooit

Gekke Faber had met pek en veren afgevoerd moeten worden op een open boerenkar.. Helemaal gratis..

1
10 Voxpopuli

"Socialisme blijft bestaan!!!!"

zolang er wat te halen val........

Uitspraak van mijn opa (1883 - 1971)

4
11 LoydMorris

Zit maar 1 ding op, die PvdA uitroeien tot laatste stem!!!

2
12 Doordenker

@11

Ja inderdaad maar het socialisme van links is nu de dikke ik van rechts eigen zakken eerst.
Zeker gezien de geld wolven van de VVD dus zijn ze beide even erg en op naar de 0 lijn graag

0
13 magikeven

@11

Ja inderdaad maar het socialisme van links is nu de dikke ik van rechts eigen zakken eerst.
Zeker gezien de geld wolven van de VVD dus zijn ze beide even erg en op naar de 0 lijn graag

1
14 magikeven

Dit laat weer eens zien dat onze linkse rakkers heel goed zijn in het verkwisten van gemeenschapsgelden!!

3
15 Zie Hier

Laat ze dat geld maar aan de voedselbank doneren.

0
16 benbenieuwd

Ach links rechts als ik rutte gisteren zo hoorde had hij er ook geen probleem mee om mijn geld uit te geven. En dan nog de lange lijst van graaiers van die partij maakt de rechtse hokje denkers maakt ze geen haar beter. Zelfs het wijzen naar anderen maakt ze meer belachelijk dan groots
Vind wel dat dit soort dingen beter moet worden aangepakt het is te gek voor woorden dat dit kan welke partij dan ook

0
17 magikeven

Mijlenver van de samenleving, gaat u schamen mw Faber!

0
18 netcat

Alweer een bewijs dat het tijd wordt om een burgemeester te kiezen uit een lijst van kandidaten en geen blanco in het handelen naar eigen behoefte of inzicht. Ook de raad moeten anders worden gekozen/ Het is handjeklap of verkeerd handelen in het nadeel van de burger.

1
19 TC

“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.” - Margaret Thatcher

Schandalig en dat voor zo'n faalhaas.

3
20 G33K

@2 Mijn vader noemde de PvdA altijd de Partij van de Afgunst.

0
21 niet-alles-geloven

niet zeuren bovenstaande reactie-makers

.van mij twee zakken lucht *fictieve ballons*
.eten bij kookclubje maatjes project

kost een fractie pvda mevrouw
scheelt een vermogen!

0
22 Grootmoeder

@15 Vijftig jaar geleden was links een protestpartij die anti overheid was - en links werkte dan ook per definitie niet bij de overheid.
Toen kwam de democratiseringsbeweging in de jaren zeventig en toen moeten ze zoiets gedacht hebben van "if you can beat them then join them" of dat belastinggeld is wel een heel gemakkelijke manier om aan geld te komen. Tegenwoordig is links synoniem met overheid wat verklaart dat het belastingpercentage na de oorlog een monotoon stijgende functie is.

0
23 Conradijntje

Tijd voor een Franse revolutie?!

1
24 Topperz

@24 Tuurlijk, laten we die vuile socialisten allemaal onthoofden, naar de guillotine met dat rode gespuis.
Topperz aan het touwtje van de valbijl.

0
25 ben22

Gaat de redactie van linksbashsitje Nieuwskoerier nu ook even uitzoeken wat het afscheid van oud-burgemeester Jorritsma van Almere destijds gekost heeft? Oh nee, wacht! Stom van mij. Jorritsma is van VVD-huize en je eigen nest bevuil je niet.

4
26 rolstoeltje

Afscheid van bergers is met 25 ruggen verreweg het duurst.
Ik denk dat daar dan een en ander aan spijs en drank te halen is.
Ik zou zeggen wat let ons, op naar Zaanstad!
Laten we de voedselbankers voor.

0
27 Wellisniettes

bergers moet zijn burgers, maar dat wist u al.

0
28 Wellisniettes

Best schandalig. Nivelleren is een feestje. Dat geldt uiteraard niet als je zelf bij de PvdA zit.

0
29 Rolmops

* Verwijderd door de redactie *

30 Gr@ndioos

** gebruiker verwijderd **

Politici kennen totaal geen schaamte meer. De burgers moeten de rekening betalen voor de uitspattingen en waanideeën van politici.

31 verwijderd5929219

Zoals ik in een ander topic over dit onderwerp al zei: Het geld komt (mag ik hopen) toch gewoon uit de zakken van haar collega's? Die mogen zelf weten hoeveel geld ze willen uitgeven om van hun burgemeester af te komen. Blijkbaar willen ze heel graag van haar af, aangezien ze met z'n allen 50.000 hebben opgehoest.

Of kwam het geld niet uit de zakken van het personeel? Dan zou ik dat alsnog maar heel gauw gaan regelen.

1
32 xtremy

Toch wel fijn dat wanbeleid beloond wordt met € 50.000, maar het is allemaal mogelijk in de BVNL!
Zou zij ook een derde moeten afdragen aan de belasting zoals de vervroegd uittredende ambtenaren bij de belastingdienst? Ben bang van niet!

0
33 Widaan

Heb haar altijd al een brokkenpiloot gevonden, mensen die maar in de politiek blijven hangen en op het pluche blijven plakken omdat het leuk verdiend, maar in feite niks toevoegen. Altijd met gedoe en volstrekt incompetent voor de functies die ze heeft gehad. Helaas pindakaas, meer kan ik er niet van maken. Je hebt wel meer van die lieden rondlopen in de poltiek, vind Mei Li Vos ook zoiets, dat die ook van de PVDA is is natuurlijk volstrekt toevallig (hahahaha) maar er zijn er nog meer hoor......

0
34 oculus amet

@29 Inderdaad socialisme leidt tot een communistische maatschappij zonder middenklasse waarbij iedereen op bijstandsniveau zit en waarbij het PvdA partijkader daar dan met kop en schouders bovenuit steekt. Bij de verkiezingen wordt er door links altijd mee geschermd dat de rijken/graaiers aangepakt gaan worden wanneer zij het voor het zeggen hebben maar die worden nooit aangepakt: het is altijd de middenklasse tussen zeg 1- en 2x modaal die richting bijstand (weg) genivelleerd worden.

0
35 Conradijntje

@34 Bij de overheid/politiek wordt je nooit ontslagen als je niet functioneert maar weggepromoveerd. Vaak zijn mensen die niet functioneren dan wel weer erg slim en zorgen ze er wel voor dat ze erg veel van hun collega's/meerderen weten zodat er een beerput opengaat wanneer ze ontslagen zouden worden. Ik ken er nog zo één: AIVD terrorisme coördinator Joustra. Zit op elke overheids functie een paar jaar om dan weggepromoveerd te worden. Heeft erg veel departementen doorlopen.

0
36 Conradijntje

En nu?
Krijgt die muts een jarenlange veel te hoge uitkering en links en rechts nog wat graaibaantjes erbij?
Schande.

0
37 Jan met de korte achterlul

@35 Dat is buiten de realiteit, de praktijk wijst uit dat juist onder VVD beleid de lage en middeninkomens achteruit gaan. Dat socialisme leidt tot een communistische maatschappij is een merkwaardige opmerking, kun je dat staven uit de praktijk? Om een voor beeld te noemen; Het is een zeer neoliberale maatregel geweest om duizenden mensen in de zorg te ontslaan en daarna voor een lager salaris weer aan te nemen, "om te bezuinigen". Het is knap verpakt maar heeft ook veel schade aangericht.

1
38 Tussenderegels

@4 wat n onzin ! Die mensen hebben 30 tot 40 jaar gewerkt voor de belastingdienst en daar bij moesten er duizenden mensen uit , omdat er door de digitalisering er gewoon geen werk meer is voor hen . Rekenen er maar op dat deze mensen n zeer behoorlijk salaris hadden ( denk ook wel ergens tussen de 50.000 t/m n 100.000) dus binnen n jaar ben je al uit de kosten en daar bij was die 75.000 niet voor iedereen en ook nog bruto ! Appels en peren

0
39 Antones

@23 Ook dat is niet waar, juist onder VVD bewind zijn de belastingen het meest gestegen. Het idee dat de VVD staat voor lagere belastingen is kennelijk sterker dan de waarheid.

1
40 Tussenderegels

@38 Dat heeft weer met een andere stroming te maken: het neo liberalisme. Vroeger waren VVD'ers liberalen: vóór ondernemerschap, vóór vrije handelsgeest. Neo liberalisme komt van de banken wereld en draait om geld en het besturen van de wereld met geld. We zijn bovendien een land van boekhouders en willen onze boeken kloppend hebben, kostte wat het kost.

De Europese politici hadden tot 2008 veel te danken aan de banken en hebben veel van hun plannen gefinancierd gekregen dankzij die banken. Vervolgens hadden de banken het moeilijk in 2008 en hebben deze politici (ook de linkse) zonder aarzelen de burgers aan de onderkant van de samenleving opgeofferd (bijvoorbeeld 1e twee belastingschalen omhoog in Nederland, BTW tarief 2% hoger, hogere huren en zorgkosten) om de banken te redden. Als oppositie partij was de VVD als enige partij altijd tegen hoge belastingen.
We kunnen dus concluderen: alle politieke partijen zijn overheidspartijen, waarvan de partijleden lonken naar Brusselse bestuursbaantjes en zijn voor alsmaar hoger wordende belastingen. Wat doen we eraan als burger?

0
41 Conradijntje

@40 De liberale VVD wil minimale belastingen, de neo liberale VVD moest echter de banken wereld redden wat heeft geleid tot extreme belastingverhogingen die echter nooit meer zullen verdwijnen, ook niet nu de crisis voorbij is.
Het is echter de financiële elite, Brussel, Washington en de waan van de dag die regeert en niet Den Haag - partij principes doen er dus niet meer toe en zijn alleen maar reclame uitingen van politiek Den Haag in de race naar de leuke bestuursbaantjes.

0
42 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Zie ook:https://www.ninefornews.nl/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-f...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

3 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

6 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Priyanka Ki SexKhloe Kardashian Camel ToeHd SexmomNvg GirlsFotos PorrnoAnal PorngifsMas Puta XxxBojana KrsmanovićSuhagrat ChudaiIce Spice BlowjobXimena Saenz Only FansFre Porn IndianSonay SimoneLiv Hewson NudeHindi Sex RajasthaniMimi CurvacouesMilf Sharing BedAmateur Porn RedditTiktok EroticosBest Lesbian MoviesNaked RedhedsTamanna Sexy PhotosUnicorn PornWww.txxx.cpmAsslickScarlett Johansson NqkedBest Milf VideosClara TrimityGay CreampiesDoctor Sex Videos HdBrenna Mckenna PornhubCam 2 Cam FreePornhubtushySexy Hd XnxxIndian Real XnxxSex And The City XxxAvneet Kaur Hot SceneHttps://www.xvideos RedIndian Grils Sex VideosDeepthroathentaiDaddys In Total Control Sean Duran Gay PornUberhormyNichole Sakura NudeKathleen Quinlan NudeWhoahannahjo BjGay Porn XbideosTiffani Thiessen SexyIndian Aex Com4kupMrspoindexter PornXxx.big Black BootyPhoenixx StarrSexo Lesbica AmadorTop 10 Pornstars In The WorldKirti Kulhari SexJenna Chew NudeIndian Porn WebsitesMuff CabbageSummer HartpornSexyporbXnxxx SleepIndian Aunty Sex Hd VideoTelariloveMassage Rooms RitaBerazzers Porn HdBreanna Beach PornSpyxxxDaddy Xxx ComDarling Sex VideoXx Hot FilmBanglqchotiLatex PornUndertale HentaiAsian BowjobNips HardBritish Olivia PornCumshot GiRoselin Sanchez NudeIndian Desi Aunty Sex VideoXxx Liya SilverBalire IvoryAnal GiantessSlma Hayek NakedAsian Porn MviesCelebritymoviearcgiveTik Tok BoobsRajasthani Sex HdGirls Boobs XnxxMakima HentPorn In SleepingStickers PornosReshma Salman PornBangla Bou SexCalcutta Bengali Sex VideoExtremegangbangsBlak Anal PornMonica MazarattiGay Cumshot FacialsBlack Bbw ThreesomeDerpibourSnapchat Nudes WebsiteVouyer VidiosTrippie Bri LeakSky Bri DreddJezebelle VisserMilked HandjobChitose YuraOnly LesbianpornBbc Snow BunniesBreedersofthenephelymXec Bellringer PornSexxaTinto Brass FilmMexicanas Pornos VideosVideo Beurette PornoBig Tit LesbiabsMiss Lexa OnlyfansSaree Romance SexHd Porn Videos Step MomJhonni Blaze NudeOld Women MasturbatingOld GranmaChessie Rae PornNancee KellyXxxlesbianasCelebrity Porn FakeGenshin Impact Hen TaiTeaching XnxxOnlydudestvAdad4adamSex Video Tamil MovieIndiaxxxvidioPorntwinkScarlett Jones PornVer Pornos En VideoCx VideosXxxx Hot MomSexy Movie Mp4Throt PornIndian Drunk PornLiya-silverCop Gang BangCartoon CuckholdXhamosterFotos EróticosBahan Bhai Ka SexTrisha Sex Videos HdRussia Porn SitesSpy VoyeurChaturbate Threesome