’Te gevaarlijke’ Leidenaar vrijgelaten (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hein2 in Binnenland  ·  83 Reacties

  • 30
  • 1397x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Het lijkt er wel op hè....

1
51 Rise of the Antichrist

@46 Gaat u zich maar diep schamen tot u rood ziet :

1) Vanwege het feit dat u iemand als moslim benoemt die atheïst is.
2) Ik geef aan dat Hoessein G.een gevaarlijke figuur is dus u zit wederom te liegen
3) Het interesseert mij verder geen reet wat de afkomst of levensbeschouwing is van anti sociale figuren u blijkbaar wel met het maken van onderscheid
4) Ik ben Nederlander en voel mij ook zo daarom wil al het schuim van de Nederlandse straten hebben.

8
52 21st Century Guy

@18

“Als u niet exact de reden weet waarom hij is vrijgelaten, zou het dan niet beter zijn om daar eerst eens onderzoek naar te doen,”
En hoe wou je dat gaan onderzoeken dan ? Nogal vreemd dat er niet bij staat waarom hij is vrijgelaten ondanks deze zware misdrijven vind je niet ?

“Ook even gekeken welke courant dit artikel geplaatst heeft?”

Dus in de andere kranten staat iets anders hierover denk je ? Heb je die kranten dan gelezen ?


“Gister bleek het artikel over Den Dolder ook vooral uit onjuistheden te bestaan aldus Peter R de Vries.”

Wat weer hij daar nou van ? Heeft hij daar soms ook gezeten dan ? Peter R. de Vries is overigens geen betrouwbaar persoon, maar jij geloofd hem blijkbaar gelijk op zijn blauwe ogen. Vertel dat op z’n minst wat die onjuistheden zijn, want dit is gewoon ordinair roeptoeteren.

“Nederlandse rechters staan bekend om hun strenge straffen, hetgeen gebaseerd is op internationaal onderzoek.”

NEE, Nederland staat juist bekend om zijn milde straffen. Dat is ook een reden dat veel buitenlandse criminelen hier na toe komen om hun slag te slaan. In welk land heb je bijvoorbeeld enkelbanden ? Noem mij er eens een paar. 6 jaar voor een moord vind jij veel ? Dat is de laagste strafmaat van de hele wereld ! Probeer je eerst eens in het onderwerp te verdiepen inp laats alles maar klakkeloos te geloven wat 1 iemand zegt.

3
53 B55

Binnenkort nieuwsbericht:

"Vrouw door ex vermoord. Verdachte is bekende van de politie, en blijkt ook achter 3 roofovervallen in de omgeving te zitten."

Maarja, de vrijheid van dit soort gestoorden weegt meestal zwaarder dan de veiligheid van onschuldige burgers. Helaas.

0
54 Walster

Er staat nergens waarom hij is vrijgelaten, dus moeten we maar weer gaan speculeren.
Is hij vrijgelaten door druk van Saudi-Arabië omdat hij een moslim is, of is die rechter bedreigd door dit tuig ?

1
55 B55

@54 Hij heeft zijn vrouw al vermoord !

2
56 B55

@34 " Het ging vooral over het feit of iemand die niet mee wil werken aan psychiatrische observatie, dan maar zonder meer TBS zou moeten krijgen. Daar kun je over discussiëren en van mening verschillen, maar in Nederland hoeft een verdachte niet mee te werken aan zijn eigen veroordeling. "

Je haalt 2 dingen door elkaar. De rechter veroordeeld iemand tot TBS of niet, niet de dader.

2
57 B55

niet alleen deze houssein is gevaarlijk..lopen nog veeeel meer gevaarlijke rond, maar dat mag je natuurlijk weer niet zeggen..ik weet al wat jullie gaan zeggen: ahh NL ers zit ook tuig tussen..ja.klopt ,maar niet zo extreem veel als die hoesseinen

5
58 henry86

@53
Hier een artikel uit 2013(!) , hoe er over onze "strafmaat" in Nederland wordt gedacht.
www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/nederland-straft-belachelijk-laag/

2
59 Dieke

@56 Dat is niet wat in het artikel daar staat namelijk het volgende : G. werd juli 2016 door de politie aan de Leidse Arendshorst neergeschoten nadat hij had geprobeerd zijn ex dood te knuppelen, zo schrijft het Leidsch Dagblad

4
60 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

61 Chat Baker

@61 Daar zou je weleens groot gelijk in kunnen hebben. Anabolen veroorzaken agressie.

1
62 Mrs. K

Het is gewoon een feit dat rechters in NL de daders als slachtoffer zien. Ze bekommeren zich altijd over de toekomst van de dader, het slachtoffer mag met levenslang in de stront zakken.

1
63 Vrijbuitertje

@61 Dat helpt bij Hoessein niks, Hoessein is een psychopaat.

0
64 Rise of the Antichrist

@63 je praat onzin je moet je eens verdiepen in de rechtspraak en doe die tot stand komt!

1. Je hebt de officier van justitie die is er voor de slachtoffers, de bescherming van de staat.
2. Dan heb je de verdachten en zijn advocaat die zijn er voor de belangen van de verdachten.
3. Dan heb je de rechter die is de onafhankelijke partij en dient zonder zonder vooroordelen uiteindelijk een uitspraak te doen.

Die weegt dus zowel de belangen en argumenten en van het openbaar ministerie en de verdachten en zijn advocaat en komt dan op basis van een afgewogen oordeel tot een eventuele veroordeling waarbij hij ook nog eens gebonden is aan de wet zoals die is voorgeschreven.

Dus stellen dat je rechter er voor de verdachten of voor de slachtoffer is slaat nergens op de rechter is de onafhankelijke partij die uiteindelijk een uitspraak doet!

15
65 mike45

Beste mensen,

Hoop dat we nog wel het goede in de mensen blijven zien want niet iedere man doet zulke verschrikkelijke dingen. Geef deze mannen alsjeblieft een eerlijke kans want die hebben ze verdiend.

12
66 Erika

@65 Je snapt er niks van. De rechter houdt i.v.m. de strafmaat rekening met de omstandigheden van de dader (gezin, werk, verslaving, eerste keer, spijtbetuiging enz.)

2
67 B55

@66 Erika
Ben het wel met je eens, ben ook zelf een man.

Deze Hoessein hoeft van mij geen tweede kans meer te krijgen. 20 jaar opsluiten en daarna terugsturen naar Afrika. Stop hem in een krat en dan opsturen met PostNL of Fedex, ook goed.

0
68 Natayo the Bobcat

@65 Zoals het wettelijk is vastgelegd heb je helemaal gelijk wat betreft de rolbeschrijvingen, de praktijk laat echter een heel andere werkelijkheid zien. Vooral wat betreft de rol van de rechter; het heeft er vaak van weg dat rechters de wet misbruiken om hun eigen wereldvreemde visie en/of overtuiging doordrukken onder de paraplu van 'Algemeen maatschappelijk belang',

Er is geen andere reden te bedenken waarom een bewezen gevaarlijke psycho's willens en wetens op de maatschappij worden losgelaten, in de wetenschap dat de kans dat ze zware vergrijpen zullen plegen 100% is. Respect voor het gerechtsorgaan in Nederland is terecht omgeslagen in diepe minachting.

0
69 Bokkerijder

Ik vraag mij af of er aanleiding toe is om de wet te wijzigen. Natuurlijk zijn we emotioneel bewerkt de afgelopen twee weken in de zaak rond Anne Faber maar rechters hebben in het huidige systeem al de mogelijkheid om psychisch onderzoek te gelasten.

Wanneer we kijken naar de resultaten van TBS is het de vraag of de paar tienden procent van de gevallen waarin het mis gaat, de drastische inperking van rechten voor iedereen, rechtvaardigt.

Worden wij dan met ons allen het slachtoffer van een idioot als Michael P. of deze idioot Houssein G. en worden de rechten van iedereen aangetast door deze high profile misdaad? Of moeten we gewoon accepteren dat misdaad niet altijd te voorkomen is? Mensenhandelaren die vrouwen dwingen tot verschrikkelijke dingen, worden vaak te licht gestraft. Daar valt veel meer winst te halen dan bij het inperken van de rechten van nederlandse burgers.

1
70 Hollander1967
71 Hollander1967

Waarom vermeldt de pers NOOIT de namen van de leden van de rechtbank en de naam/namen van de advocaat ?? Zijn dat soms ook verdachten of zijn ze ook crimineel vraagt men zich steeds af. Immers deze lieden sturen de goedwillende burger een mijnenveld in. Zeker na een veroordeling N A M E N vermelden en een leeftijds-indicatie. De burger die justitie betaalt heeft er gewoon recht op. Die verrekte politieke correctheid doet de onwetende burger de das om. Oorspronkelijk beschermde justitie de burger, maar dat is veranderd en nu vallen ze rauw je huis of tuin binnen als je een paar wietplanten hebt. Een rotland o.l.v. rotte autoriteiten. Bah !

1
72 flessenkraai

@46 dat moslim zijn heeft er toch geen moer mee te maken. Het is gewoon een proleet, zowel houssein als michael.

2
73 datkanjijmakkelijkzeggen

@70 Hij had geen TBS, dat is het hem nou juist. Lees je de artikelen eigenlijk wel ?
@71 ???

1
74 B55

@24 Jij begrijpt het weer eens niet. Rechters hebben zich o.a. te houden aan bepaalde wetten. En wie stellen die wetten op....? OM valt onder ministerie van Justitie, etc etc.

3
75 Stachouwer

@65 leest u sprookjesboeken of ook wel eens de krant?

0
76 de Leek

Als je een fout op je belasting formulier maakt zijn er 10 ambtenaren die met een regeltje klaar staan?
Maar een levensgevaarlijke griezel vastzetten lukt niet?
Van de pot gerukt.

0
77 skapoe

Gevaarlijke mensen moeten vast zitten tot ze krakkemikkig worden.
Tot ze niet veel kwaad meer kunnen doen.

0
78 Aragon

Wat zijn het toch voor wereldvreemde types die de balies van o.a. rechtbanken vullen? Je bent toch compleet gestoord als je een gevaarlijke figuur vrij rond laat lopen. Ja, hij is in behandeling zegt de rechtbank. Nou dat is te merken. Ik weet wel een goed werkende behandeling. Iets met afknijpen, drilsergeanten, keihard afbeulen etc. Geen oeverloze gesprekken met geitenwollensokken nitwits.

@67 Ook een beetje wereldvreemd? Er is tuig dat met niets en niemand rekening houdt, alleen met zichzelf. Daar moet je absoluut geen enkel begrip voor- of clementie mee hebben.

0
79 watnu

@15
Na het zien van dit filmpje ben ik ervan overtuigd dat die man vreselijk gestoord is. Die zou niet helemaal niet meer vrij mogen komen. Het is een kwestie van tijd voordat hij iemand overhoop steekt. Je zou hem maar als buurman krijgen.

0
80 wiseguy

Het wordt hoogtijd dat diverse binnen justitie en rechter zich gaan verantwoorden en zwaar gestraft worden op hun waardeloze functioneren.

0
81 Ivo

Men moet rechters verantwoordelijk kunnen houden voor eventuele gevolgen van hun daden. Datzelfde geldt ook voor inrichtingen welke hun patiënten vrijaf geven en deze vervolgens weer de fout in gaan. Dan doe je je werk gewoon niet goed.

0
82 flauwekulallemaal

Het vervelende is, dat als ambtenaren mogen beslissen over anderen, en dan hun bezwaren wegwuiven, dat die anderen de rekening gepresenteerd krijgen, niet die ambtenaren die hun zorgen wegwuiven.

Eigenlijk zou er een wet moeten zijn, dat als een ambtenaar wordt gewaarschuwd voor consequenties, en die consequenties treden in, dan moet die ambtenaar hoofdelijk aansprakelijk zijn voor iedere schade, die die ander daardoor oploopt. Moet je kijken hoeveel menselijker de overheid weer wordt.

1
83 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Er word alleen maar last ondervonden dus waarom niet afschaffen.Wat is het nut om dit vol te blijven houden , laat die klok met rust ....

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Orca calf refuses to leave a lagoon where its mother stranded and died off Vancouver Island

Veel orka-berichten de laatste tijd.Dit gaat over net weer iets anders, onderlinge gehechtheid....

12 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Het IS een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken."@17 Bop,Dat is uw mening en geen feit, u VINDT het een r...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

14 minuten geleden geplaatst door Rinze

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@23 Ben je weer de onnozele aan het uithangen?...

17 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Skybri OnlyfansSex Image AuntyJudy JolieWanderingwifeBig Natural Nude BreastsCock SpyingTwitter Mature WomenMassage Oil PornNude Courtney CoxLuxuretubeOne Boy Three Girls SexPorn Star PixJynx MaceBella Delphine NudesBig Pussy SexDvaj-609Omegle Sex ChatHot Friend SexKimg Of The Hill PornMia Li AnalPornstartXvideos ArabHellovivifeetGarndpa PornMia Kalifa FeetTop Porn StraKannada First NightChut Hd VideoBengali Poran VideoDaniela Chanel PornSimply HentailKorean SquirtBdsm EroticsHorny DaddySpicybig BootyElliot Finn Gay PornKannada Sexy Video Kannada Sexy VideoMarathi Maid Pornêtre NaturisteVideos HdpornoRussia PornNewmfxYesbrawnIndian Celebrity SexBengali Boudi FuckingDanielle Fishel Feet1080porn HdAzzyland HotSophia Mina OnlyfansActor PornAsmr SexualLesbian Porn TeenagersBengalixxXxx Video Love SexBig African TittiesHard PornaPregnant CreampieDoris Day NudeTamil Fucking VideosIndian Gf HardcoreHardsexDesi SexyvideosXvdisosPanties Bending OverKambikadhaWwx VideoPhfameTeamsteKerala Actress PornDouble D TittesHorny StepsistersBrezzers Porn FreeFilmes Pornográficos JaponêsJaponeses Fazendo SexoFucking Videos In YoutubeSexy Men NakedHot Hd Indian SexAj ApplegateSexy Stepmom Porn VideosFootjob In The CarRealskibriFree Mature Porn MoviesUk Amatuer PornPornor TiktokSasha Banks HotPurn HapHugenaturalsLiza Rowe BjFree Ameture PornBlacked RedheadDana HayesNila Kunis NakedXnxx BiharRoja Porn VideosHistoir PornScarlet Rose PornWww Indian Girl Xxx ComNew Sex Story In BengaliAlexandria MorraSext PantherErothotdAcompanhantes CristalinaBabestation T VVibration PornhubReshead MilfPublicagent Full VidWww XxnnPatna Ka BfShukriya Sexy VideoMovies Hand JobMilfgermanFemdom BdsmAnnabele PyncThefitmami PornEva Notty StepmomMalayalam Porm VideoJews Porn StarsWet&puffyCandid CameltoeGrannyvidsPlaygirl MagazineXxx Video Hindi VideoHot Sunny SexXxxx Sex HotXxxx MuvesVideo Bokep IndoPerfect Tits NudeFucking BeautifulGoblin Slayer SexualPussy ChudaiHd Sex BhabhiMermaid PornhubVideo Erotiques GratuitsNunhentaiDesi Porn Movie DownloadDezmall HentaiPorn Videos Family GuyEbony Car PornVideos Pornos De Lana RhoadesVintage Porn Black And WhiteBlackpaybacjPokemon Po RnTiffany Amber Theisen NudeVoor AnimeD4swuigPorn Videos From SpainLesibian XxxMistress Face SlappingMay Thai AnalSite De Garota De Programa