Lichaam Anne Faber gevonden (boevennieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door boevennieuws.nl in Binnenland  ·  199 Reacties

  • 28
  • 2527x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Hou toch op... zielepoot... ga je dat ook zeggen zodra iemand jouw familie heeft vermoord??

6
151 Topperz

@151 precies zo is het maar net. Die man heeft hier niks meer te zoeken.

4
152 FonTok

@151

Ja, ik wel.

5
153 Pegasus

@98 : "het is een feit dat de Nederlandse vrouw naïef is".

Je moet de verantwoordelijkheid daar leggen waar die hoort!

Wat vind je van : MANNEN moeten met hun fikken van vrouwen afblijven??

4
154 Wijhuis

@98 Het heeft niks met naief te maken. Je moet met je tengels van wie of wat dan ook afblijven. Iedereen, naief of niet, moet zich vrij kunnen bewegen en veilig kunnen voelen, gaan en staan waar dat mag. Het is toch van de gekke dat iemand die gewoon gaat fietsen nooit meer terug komt omdat er een klootzak op haar pad komt die blijkbaar aan zijn trekken moet komen. Als dat met een van mijn kinderen zou zijn gebeurd dat was de wereld te klein voor die man. Blijkbaar leert justitie niet dat dit soort klootzakken niet veranderen en nooit meer vrij mogen komen. Er moet altijd weer iets gebeuren waardoor iedereen ineens wakker wordt. En daar blijft het bij want vervolgens gaan ze gewoon door met hun dagelijkse werk en roepen allemaal "ja maar de rechten van de mens" ..... en maar pamperen ! Ze hebben het beter in de bak dan menig gezin in Nederland thuis op de bank.

Die klootzak zou geen rechten meer moeten hebben. Die heeft hij al verspeeld bij de eerste keer dat hij zich niet aan de regels hield. Weg met dit soort gestoorde mensen. Opsluiten en nooit meer loslaten.

0
155 FonTok

@151

Wanneer de doodstraf is ingevoerd worden er ook onschuldige mensen ter dood veroordeeld. in de VS ligt dit op ten minste 4%.

Vind je het doden van onschuldigen een prima offer om je wraakgevoelens te kunnen uiten?

4
156 Pegasus

Operatief zijn geslachtsdeel verwijderen en nooit meer loslaten.

5
157 lisaaatjuh

@141 . Helemaal mee eens. het is de hoogste tijd om de doodstraf weer in te voeren. Dit soort figuren zie ik liever op de stoel of aan de galg dan dat we over een tijdje weer de dood van een onschuldig meisje moeten meemaken.
Natuurlijk moet men zorgvuldig zijn met zo'n zware straf maar zo'n figuur mag gewoon nooit meer op de samenleving worden losgelaten. Onzin om over nieuwe kans voor dit soort gestoorden te praten . Ze zijn gevaarlijker dan leeuwen en tijgers en die laten we ook niet los in de maatschappij. Het belang van de veiligheid van de maatschappij is mijns inziens belangrijker dan de eventuele nieuwe kans voor een zwaar gestoorde crimineel.

4
158 PFL

@157
Dat heeft geen nut Lisa, het gaat om macht en dan brengt hij zijn zieke fantasie op een andere manier tot uiting. Zoals je tegenwoordig hebt met van die tering.lijers die bv paarden zwaar seksueel mishandelen met voorwerpen en messen enz, Het zijn onmensen, het aller, allerslechtste wat deze aarde bevuilt en de wereld zou er beter van worden als dat soort onmensen voorgoed beëindigd werden. Dat of een gerichte lobotomie, een veilige manier om dit soort zieke gevoelens voor altijd uit te bannen. Ze worden wat dommer en slomer, maar een gevaar vormen ze niet meer en dat zou de keuze moeten zijn. een genadig spuitje, of een lobotomie. En dan komen ze er wat mij betreft goed vanaf!

1
159 Bleke Betty

@157 : Een man zonder geslachtsdeel kan altijd nog een vrouw wurgen, de keel doorsnijden, enz.

3
160 Wijhuis

Doodstraf, de guillotine, steniging, verdrinking, vaccinatie, aderlating
Moord, doodslag, oorlog, onderdrukking en slavernij,
In de kern zijn de homo sapiens, primitieve wezens.

11
161 opabert

@161

vaccinatie?

0
162 Pegasus

@160
Daarom had @157 er ook nog bijgezet "en nooit meer loslaten" want zekerheid voor alles.

1
163 rebo

@157 Lezen... er staat nooit meer loslaten, vastzetten, levenslang, begrijp je?

0
164 lisaaatjuh

@164 [ nooit meer loslaten ]

Ik hoop van harte dat justitie daar tzt op aan gaat sturen, gezien de historie van verdachte. Dat betekent dus of levenslang of 25 tot 30 jaar met TBS.

0
165 TedjeR

@165
Ik geloof zelf niet in TBS want deze mensen zijn gewoon ziek in hun hoofd en hebben nu eenmaal die neiging en daar verander je niks aan volgens mij. Hetzelfde als met pedofilie want die geaardheid kun je natuurlijk ook niet veranderen als je die nu eenmaal hebt lijkt mij. Hooguit onderdrukken maar die neiging is er natuurlijk dan nog steeds. Gewoon niet meer loslaten is het beste.

Dit kun je niet vergelijken met een gewone moord zoal bijvoorbeeld na een uit de hand gelopen ruzie of een jarenlang slepend conflict. En zelfs niet met bijvoorbeeld een liquidatie waarbij vooral berekening en winstbejag een grote rol speelt. Want ook een Holleder zal naar alle waarschijnlijkheid niet iemand die hij helemaal niet kent en die voor hem geen belemmering vormt enkel voor de lust om zeep willen helpen.

5
166 rebo

@166 dan snap jij niet wat TBS inhoudt... Dat is een andere vorm van levenslang. Een flink aantal tot langdurige gevangenisstraffen en TBS veroordeelden komt namelijk nooit meer vrij juist omdat behandeling geen effect sorteert.

Informeer je dus voordat je wat beweert.

2
167 TedjeR

@165 Ik snap alle woede en onrust om dit verschrikkelijke misdrijf. Zelf voel ik natuurlijk veel van hetzelfde dat iedereen voelt. Ik probeer te beredeneren hoe en waarom het zo fout kon gaan met deze psychopaat in ons beschaafde rechtsysteem. We leven hier immers in een land met meerendeels intelligente en beschaafde medemensen. Dat verklaart ook de woede en het onbegrip in de richting van deze ernstig zieke dader. Hij is duidelijk niet zoals wij.

Ware psychopaten kennen geen emoties buiten de primaire. In die zin zijn zij te vergelijken met wilde dieren. Zonder wroeging kunnen zij hun daden plegen, zoals een leeuw zonder wroeging een dier kan doden wanneer hij honger heeft. Deze psychopatische stoornis ontwikkelt zich vaak in de vroege jeugd bij mensen maar mogelijk heeft bij Michael P. veelvuldig cocainegebruik deze impact gehad op de ontwikkeling van zijn brein en psyche.

Velen zijn van mening dat de gewelddadige verkrachtingen die hij eerder pleegde, hadden moeten leiden tot een langere straf. Dat is natuurlijk achteraf prima te beredeneren maar ik heb voordat deze feiten plaatsvonden, de afgelopen jaren niemand om een langere straf voor dit monster horen eisen. Dit terwijl zijn daden in Nijkerk wijd en zijd bekend waren. 12 jaar gevangenisstraf wordt, bij goed gedrag tijdens de detentie, automatisch 8 jaar waarvan hij zich nu in het laatste jaar bevond. In ons rechtsysteem ga je je dan voorbereiden op terugkeer in de samenleving.

Naar mijn mening moet bij dit soort misdrijven altijd psychisch onderzoek plaats vinden. Voor de vaststelling van psychopatie is er de algemeen erkende Hare-test. Bij misdrijven die de maatschappij schokken zoals de eerder gepleegde verkrachtingen, moet in het vervolg verplicht de Hare-test en een volledige psychische beoordeling plaatsvinden. Een psychopaat vindt van zichzelf niet dat hij een afwijking heeft. De beslissing of hij behandeld moet worden moet dus niet bij de dader worden neergelegd.

TBS wordt door velen gezien als een extra straf maar is dat niet. TBS is primair een behandeling met beoordeling. In ons systeem geldt een menselijke maat voor criminelen die zich richt op terugkeer in de samenleving. We mogen daar dan m.i. wel de voorwaarde aan stellen dat al het noodzakelijke door een rechtsysteem mag worden opgelegd om een veilige terugkeer in de samenleving mogelijk te maken en een onveilige delinquent niet te laten terugkeren.

Die aanpak kost geld. Veel geld. Maar dat hebben we met elkaar afgesproken om een veilige samenleving mogelijk te maken met een menselijke behandeling en beoordeling voor daders die niet te genezen zijn van hun psychopatische stoornis. Helaas zijn die er. De dader die in 1999 Sybine Jansons vermoorde is ook zo'n hardnekkig geval. Bij hem werkt het rechtsysteem blijkbaar wel goed. En de woede, het verdriet en de verontwaardiging over zijn daden blijven bestaan. Deze mensen zijn ernstig ziek.en vormen een ongeneeslijk gevaar voor ons. Dan moeten we het geld en de moed opbrengen om ze binnen te houden. Een meer verplichtend karakter hoort bij die beoordeling.

0
168 Hollander1967

@166 ook naar de definities van begrippen als "moord", "doodslag" en "dood door schuld" zou ik als ik jou was nog eens goed naar kijken want dat hussel je ook aardig doorelkaar.

2
169 TedjeR

@168 mij hoef je het systeem niet uit te leggen, dat ken ik erg goed (hobby van me)

2
170 TedjeR

@167
Waarvoor zou ik me hier nog verder in moeten verdiepen want je geeft zelf het antwoord al.

Namelijk """Dat is een andere vorm van levenslang. Een flink aantal tot langdurige gevangenisstraffen en TBS veroordeelden komt namelijk nooit meer vrij juist omdat behandeling geen effect sorteert."''

Dus kunnen ze beter maar stoppen met die TBS en gelijk levenslang geven als het gaat om een moord gepleegd uit een ziekelijke neiging. Ik bedoel dus niet een moord als het gevolg van een geweldsconflict.

3
171 rebo

Verschrikkelijk wat er is gebeurd.

Als iemand een streek (met je) uithaalt, dan zal het de volgende keer nog erger zijn, is hier weer eens duidelijk gebleken.

Eéns een psychopaat, altijd een psychopaat, dit soort wordt nooit "beter", alleen maar gladder. Net zoals bij de "dienaren" van de IS en ook eerder bij de SS in Duitsland.
Maar ook deze lessen negeren we, we willen het niet weten
En dit is dan ook nog eens een keiharde levensgevaarlijke en totaal onberekenbare.
Onbegrijpelijk dat geleerde psychologen en rechters zo dom kunnen zijn deze mensen met hun mooie gladde praatjes en leugens vrij hun gang kunnen laten gaan.
Deze geleerde jongens en meisjes willen graag resultaten boeken en zien hun patiënten "vooruit" gaan, wat hun klandizie weten dat deze geleerde lieden dat graag willen en sturen daar dan geheel passend in hun strategie om vrij te komen, geheel doortrapt, gevoelloos en geraffineerd op aan om dit te bewerkstelligen.
Een psychopaat kan een geheel normaal menselijk, charmant en innemend zijn. Zijn of haar gedrag en praatjes lijken vaak niet onderscheidend naar anderen, maar het venijn zit hem in de plotselinge onberekenbare uitwassen en dat bleek ook hier weer eens levensgevaarlijk te zijn voor zijn medemensen.
Berouw kennen ze niet, ze beschouwen het zelf slechts als een ongelukje als ze worden betrapt.

Als de prestatie van de psychologen met deze totaal onbetrouwbare karakters en de in deze ook nooit genoeg ervaren rechters is om deze leemtes te onderkennen, dan verdienen ook de weigeraars van onderzoek naar hun werkelijke karakter, zonder enige omweg per direct een echte levenslange gevangenisstraf met tevens een levenslange TBS te ontvangen van de rechter van dienst. Deze betreffende man wilde zich niet laten onderzoeken, hetgeen er op wijst dat hij berekenend weet had van zijn eigen gedeformeerd karakter en zeker zou zijn geweest van een lang, zo niet levenslang TBS in een setting met wat meer doorgewinterde begeleiders.

Het is de rechter en de geleerde begeleiders in deze uiterst kwalijk te nemen deze man de vrijheid te hebben gegeven om vrij rond te lopen en te rijden in de auto van zijn jarige moeder, want moeders verjaardag was het empathische verzoek om te mogen gaan, de bedoelingen waren duidelijk anders.

Hoe stom van de begeleiders om dit toe te staan.
Hoe stom van de begeleiders om de ware aard van deze man niet te onderkennen en alsnog een TBS voor hem aan te vragen.
Het zwakke punt is dat hij zich wel "netjes" gedroeg, maar niet netjes was.
Schandalig dat men er letterlijk domweg is ingetrapt om hem ook maar enige vrijheid te geven.

1
172 Wil je niet weten

@171 In een groot aantal gevallen levert TBS natuurlijk wel gewoon een gezonde veilige terugkeer in de maatschappij op. Dat betekent niet dat die daders daarna uit beeld zijn bij justitie. De reclassering is er daarna om te behandelen en in te grijpen als zij denken dat het fout gaat.

Met deze dader is het fout gegaan maar je kunt iemand niet levenslang geven voor verkrachting. Daar staat in ons wetboek van strafrecht een maximum straf op van 12 jaar.

3
173 Hollander1967

Ik wil al de pro reïntegratie en anti levenslang mensen nog eens horen wanneer hun eigen dochter, zoon of vrouw e.d. verkracht en vermoord is.
Er zijn nou eenmaal misdrijven die dusdanig erg zijn of een dusdanige impact hebben op het slachtoffer en omgeving juist daar wordt vaak geen of te weinig rekening mee gehouden.
Iemand met een kronkel in de kop veranderd nou eenmaal niet zomaar, hoe vaak moeten dit soort dingen nog gebeuren voordat de ogen opengaan, het is namelijk niet de eerste keer dat dit soort mensen in herhaling valt.

1
174 Jojotje

@174 Zo ook; Ik wil al die pro levenslang mensen nog eens horen wanneer hun eigen dochter, zoon of vrouw (of zij zelf) wordt veroordeeld (met de kans dat ze onschuldig zijn).

6
175 Wetenschappertje

@173 Hij heeft geen 12 jaar maar 8 jaar, vanwege die onzinnige 1/3 regel...huj heeft geen tbs omdat hij onderzoek weigerde op aanraden van een advicaat, dus psychische kronkel hebben ze niet vastgesteld of kunnen vaststellen, dan al voor de 8 jaar al in een open reïntegratie instelling etc etc nee blijf maar volhouden dat veel een gezinde veilige terugkeer hebben.

4
176 Jojotje

@173
Oké misschien heb je wel een punt maar dit was/is gewoon een notoire veelpleger op dit gebied. En dan geloof ik er gewoon niet in dat je dan door behandeling dat zou kunnen veranderen. Dan zit dat gewoon in je genen lijkt mij. Net als iemand zijn seksuele geaardheid of voorkeur want die kun je door therapie ook niet in ene veranderen. Ik geef nu een wel heel ongelukkig voorbeeld waar ik wel vreselijk op aangevallen zal worden omdat dit natuurlijk helemaal niks met deze vreselijke misdaden te maken heeft. Maar ik nam het toch om duidelijk te maken dat als iets nu eenmaal in je zit dat therapie dan in sommige gevallen niet helpt volgens mij.

1
177 rebo

@175 Ons rechtssysteem zit dusdanig in elkaar dat een veroordeling in het grootste deel van de zaken ook daadwerkelijk komt na voldoende en overtuigend bewijs.
Er zijn altijd grensgevallen, ik ben pro levenslang omdat ik van mening ben dat afhankelijk van de aard van de daad en de onderliggende stoornis er vaak een kans is op recidive.
Bij deze persoon, als hij de dader is, is er sprake van een bewezen gewelddadig verleden en onvoldoende toezicht.
Geen enkelband of rapportage of andere zaken zijn tot nog toe aantoonbaar ingezet.
Buitengewoon vreemd

0
178 chouffleur

@175 pfff wat een reden...met de kans dat ze onschuldig zijn???
Als een moord 100% bewezen is met voorbedachte rade daar gaat het om, dus wanneer willens en wetens iemand van het leven wordt beroofd of zoals hier iemand verkracht, vermoord en verbergt om je misdaden te maskeren ca verbergen...als dat u zoon was...zegt u dan ach gut hij bedoelde het niet zo, een strafje van een paar jaar is genoeg.

3
179 Jojotje

@267
Voorlopig is het schering en inslag dat die gestoorde gekken wel degelijk vrij komen en dus hun zieke onmenselijke ellende weer toepassen in de samenleving. Ze komen wel degelijk vrij omdat mn. een psychopaat een meester is in misleiding. En een kenmerk van een psychopaat is ook het compleet ontbreken van enige empathische ontwikkelingen... en laat nu juist empathie niet aan te leren zijn... dus een psychopaat is niet te genezen, niet, nooit!

1
180 Bleke Betty

@180 = voor @167

0
181 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@142 O en u weet het dus beter dan een ervaringsdeskundige?
Uw vriendin is ook vermoord en verkracht?
Ik denk als je dit horror scenario persoonlijk beleefd, dat je dan exact ervaart wat er vreselijk fout zit!

@116 ++++++++++++++++++++ Ik voel met u mee en voor mij heeft u alle gelijk van de wereld!

@108 Gadverdamme!
Nederlandse vrouwen naïef?
Nee mijnheer, wij waren vrijheid gewend om te gaan en te staan waar we willen.
Dat zit er zo ingebakken dat we ons maar moeilijk kunnen realiseren dat dat dus niet meer kan.
Waarom? omdat er volop roofdieren van de bekende religie van de vrijheid op de de bevolking worden losgelaten, en als kers op de taart mogen zwaar gestoorde psychopaten ook nog eens in dezelfde proeftuin te keer gaan. Een bepaald percentage slachtoffers is immers acceptabel volgens onze Overheid!
Wij hebben dus te maken met aanvallen van 2 kanten,wat we allemaal te danken hebben aan onze Overheid, die in mijn ogen de werkelijke vijand is!
Dus nee wij vrouwen(ook jongens) kunnen niet meer avonds over straat, het is bijna voor elkaar dat wij ons zelf opsluiten in huis!

Waarom pakken ze eens niet de dochters en vrouwen van politici,of doen ze daar een aanslag.(niet dat ik dat zou willen)
Maar dan pas zullen zaken veranderen!

182 verwijderd110

Helaas het resultaat van te slap straffen. De rechter en psychologen zijn voor deze moord medeverantwoordelijk. Gaat het ooit nog eens een keer veranderen? Wat moet er nog meer gebeuren?

1
183 NICOLINO

@70 : Te gek voor woorden dat je bij niet meewerken aan een onderzoek, je geen TBS kunt krijgen. Ik zou zeggen bij niet meewerken aan een onderzoek zonder meer TBS.

0
184 Reagentje

En nog een gevaarlijke gek vrijgelaten!!

Te gevaarlijke’ Leidenaar vrijgelaten!
https://www.telegraaf.nl/nieuws/805881/te-gevaarlijke-leidenaar-vrijgelaten

0
185 Sjako

@146 Precies ja, maar aan het aantal minnetjes bij je reactie te zien, lopen er helaas toch nog aardig wat geesteszieke vriendjes of zielsverwanten van Michael P. vrij rond.

4
186 DruppeltjeDrie

@180 dan kun jij vast ook wel de cijfers produceren die huidelijk maken hoevaak TBS per jaar uitgesproken wordt en hoevaak TBS'ers in diezelfde periode zo ernstig de fout in gaan als nu gebeurd is....

Ik denk het niet, maar het beeld is echt niet zo zwart en verontrustend als jij doet voorkomen. "tuurlijk, ieder incident, ook het kleinste, is er een te veel. Maar dat is nog geen reden om iedere veroordeelde met TBS levenslang opgesloten te houden.

1
187 TedjeR

@175 wat wil jij daarmee zeggen?

1
188 TedjeR

Vreselijk wat deze jonge vrouw is overkomen, ze had nog een heel leven voor zich. Vreselijk ook voor familie, haar vriend en andere relaties. Hoe kan zo iemand losgelaten zijn op onze samenleving?

0
189 Reagentje

En de wereld draait gewoon verder. E niemand die zich aansprakelijk voelt, zelfs de dader niet.
Imo zouden er nu koppen moeten rollen. Niemand neemt nog verantwoordelijkheid, wel salaris.

3
190 manpower

@190 ..."koppen moeten rollen"...
Was dat nog maar in de letterlijke betekenis bij wet geregeld.

2
191 DruppeltjeDrie

Het was dus een grote fout van de rechter die hem geen TBS oplegde ondanks zijn stoornis. Graag de naam van die rechter publiceren en gelijk ontslaan !

2
192 B55

@198 B55

En na ontslag direct berechten voor deze misse daad van het niet blijvend willen vastzetten van deze idioten, Er is altijd wel een mouw aan te breien om zo'n misbaksel op echt levenslang te tracteren.

Het wordt tijd dat men in deze zaken met zijn allen het recht in eigen hand gaat nemen, want hun geleerd geklets biedt deze psychopaten de gelegenheid om dit soort lustmisdaden te plegen.

2
193 Wil je niet weten

@193

Tweede Boek. Misdrijven
Titel XIV. Misdrijven tegen de zeden
Artikel 242
Hij die door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid iemand dwingt tot het ondergaan van handelingen die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt als schuldig aan verkrachting gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie.

0
194 Hollander1967

@193 [ het recht in eigen hand gaat nemen ]
Dan ga jij dus mogelijk voor moord... veel plezier met het oprapen van je zeepje...

1
195 TedjeR

@192 ken jij het dossier? Ik denk het niet (weet het wel zeker)... dus zwam dan ook niet zo dom over een fout van de rechter.

1
196 TedjeR

@137 KDaver
" het enige dat u tracht is uw onderbuikfrustratie te legitimeren"

Waar haal jij je onzin toch vandaan?
Het heeft niets met "onderbuik" te maken en al helemaal niet met "frustratie". Wat een achterlijke opmerkingen weer, zeker stopwoordjes van je ?

Door het lezen van de reacties van de persoon van @98 krijg ik een redelijk beeld van iemand.
Dat jij dat niet ziet , of niet begrijpt ligt aan jou, niet aan mij.
Je bent zelf gefrustreerd en vooringenomen. En je schat jezelf veel te hoog in met je "superieure" toontje.
Je bent niets meer dan mij, verbeeldt je zelf maar niks.

2
197 Natayo the Bobcat

@196 Ja, ik weet dat een rechter die mogelijkheid daartoe heeft. Bij zulke grove misdaden en het feit dat hij er geen spijt van heeft, had de rechter doen moeten besluiten hem TBS te geven. De rechter heeft zelf gezegd dat dit een zeer gevaarlijke man is die lang opgesloten moet worden. Dus degene die dom zwamt dat ben jij !

1
198 B55

@196 Een als de rechter hem gedwongen TBS had gegeven dan was dit mogelijk niet gebeurd. Die rechter is dus ook medeverantwoordelijk voor Anne Faber haar dood.

2
199 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

Als je zo'n haatbaard al scheef aankijkt ben je "extreemrechts"....

5 minuten geleden geplaatst door skapoe

Graaier1000
Offtopic

"Hopelijk heb ik hiermee jouw vragen kunnen beantwoorden."@2319 Querido not,U hebt uw mening toegelicht/verduidelijkt, waarvoor mijn dan...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Offtopic

"OliviaWeg blijven. En weer komen en weer weg. En ....Waarschijnlijk heb je de redactie al zo knettergek gemaakt met al jouw kronkeltjes dat...

25 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@35 Wat valt er te nuanceren aan een moordenaar?Wat valt er te nuanceren als je die moordenaar als voorbeeld neemt?...

26 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@10 Zolang Kiev miljarden beurt, wordt er geen referendum gehouden. En een dikke worst ter grote van mischien wel 10 biljoen is er ook nog....

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Dan heeft de aannemer dus een te lage kostenberekening gemaakt. Dat gaat de aannemer dan een hoop geld kosten....

29 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@12 Nieuw Binnenhof kost nu 3 miljard in plaats van 2 miljard. Misschien zelfs meer. In het VK gaat het toch super slecht volgens de berichten. ...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

greenpollo
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Straks vast eerste onderwerp bij het NOS journaal.Lijkt me toch duidelijk dat men ook wel weet welke personen dit flikken.Maar er zal vast ...

33 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Querido not
Offtopic

@2318 GraaiWaar je kennelijk om vraagt is verdere uitleg. Waar ik het in @2236 al over had. Maar dat was de uitleg van mij op een voor ieder...

33 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Xxx Ullu VideoDesi Hot Aunty Sex ComCuckold SessionLesbian Squirting PornNhentai English NetDesi Hindi Sex MovieXxx Move PornDragon DildosMa Chele Choda Chudi VideoPublic Agent Full VideiTity SuckingBooty FarmChunkymoon PornBabe SourceOld Sex TamilDani Daneils VideosBreyana Moore LesbianSofia NoxOkichloeo NudesSunnhy LeoneSexy Natilie PortmanPorn Ms JuicyMotherless.copmKulhad Pizza Viral Video Original LinkGirlgirl ComChudai DesiSchool Sex Video HindiSister Bathroom XxxAmature Porn HdSunny Leone Hot Movie SceneIndian Hindi Mms VideoScoreland.comVirtual Real Porn 360Filme Pornô Com AHindi Gay Sex StoriesHentaifamilyBest Live PornThick White PornstarsMultporn 2What Is FutinariPanda Movies MoviesKelly MedissonCumunionSexy Porn VideiProsexxKarely Ruiz OnlifansListcrawersGenshin Impact NudeMommy Movie PornSexxy Video NewPinkpussiHeroines SexxSaneleyon XnxxEbony Sloppy ToppyLndian GilmaMilf Busts Sneaky Kitchen BjGay Hairy Bear PornSexy Video Movie HdXxx PorneTelugu Aunties Fucking VideosPov Story PornHot Video Xxx ComMaya XxxDesitamilsexSexmassage VideosAnal Cream EatHuge Tit LesbianDevon LeepornClassicpornoExsteam PornLive JasmimManga-scantradRaveena Tandon Hot PicsKavita Radheshyam PornBrandybraidsCelebrity Sex CompilationBrother Sister Video PornEbony Creamy SquirtBalance Ta. UdeScokkaAnna MalleClit Close UpElizabethbanks NudePorn Stories TamilVrkm-1107Fulk Hd PornSasha Alexander HotNaked CamsSuck Me Off MommyMomgoingblackFucking Drunk GirlPrivate Delights.comPorn In FranceNina North PornhubLady Gaga's TitsShuumatsu No HaremFirst Time Blood PornCumeating CuckholdsBehind The Sceens PornGeorgia PornhubBangla Pron VideoMia Khalifa Full Hd PornAunty ThreesomeHot SextubeBlacc Chyna SextapeSuck Man TitsWatchhentaiسكس كرتونية无码a VPaheal R34Brazzers VibeoVr Porn CamsNepali Sex Video Nepali Sex VideoPorn FarrahFree Porn StepsisterPawged PornAloy PornThe Loin King PornDesi Village SaxTied Up BabysittersInstagram PawgBlactowhiteMissax PornosI Wanks TvAlexi StarStrike The BloodGal HentaiAirikacal LeakedHorror Sex Full MovieSister Sleeping Brother XxxChubby Girl FuckedReddit BoobsTheporn GuyPubliic PornPornochatPornhdonlineMz BerlinGuy FuckSanny Leone Xx VideosFree Xxx StoriesGoth Porn GifsSexe Amateur BeurettesSocaseieasNude Pics Mature WomenElsa SexTatsyblackSasha ZimaRiley Mae Lewis OnlyfansEvilangel ComTamil Heroine Blue Film