Binnenland
  • 4
De politie denkt dat het lichaam van Anne Faber verborgen is bij het Nulderpad in Zeewolde. De zoektocht naar de vermiste vrouw werd vanochtend bij die specifieke locatie hervat. ...

9 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
4

Lichaam van... Ze gaan er dus vanuit dat zij niet meer leeft. Een hard gelag voor ouders, familie en vrienden. Dader opbergen en sleutel weggooien...

1 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
0
Meld

@1 Ze is al anderhalve week weg. De kans dat ze nog leeft word steeds kleiner.

2 benbenieuwd    
9 maanden geleden door benbenieuwd
0
Meld

En niks zorgplicht voor de dader. Hij of zij heeft haar ook veiligheid en zorg onthouden, en kan dan ook geen rechten voor zichzelf claimen...

3 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
2
Meld

Is het niet verstandiger om eerst eens resultaat te boeken en dan berichten over het vinden van Anne hoe/wat/waar te vermelden.

4 Roy-050    
9 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@1
De politie volgt het spoor van een gevaarlijke gek, Michael P. genaamd, die de perfecte moord wilde plegen en voortgedreven werd door wraak.

Je wilt er niet aan denken hoe dit meisje is gestorven..

Wat gaat Rutte hierover zeggen? Zijn Ministerie van VEILIGHEID en JUSTITIE blundert faliekant. Misselijkmakend dit!

5 gebruiker verwijderd    
9 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@4 ,

Ze weten veel meer. Dat blijkt juist uit de berichtgeving...

6 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
1
Meld

Tevens tijd voor aanpassing wetgeving. Zwijgen =TBS...

7 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
8
Meld

Ik hoop dat ze gevonden word.
Want dit moet voor de Familie en dr vriend vreselijk zijn.!!
Die zien en horen ook al die berichten.
Heel veel sterkte Fam en vriend.!

8 annie    
9 maanden geleden door annie
3
Meld

@6 maar Anne is nog steeds niet gevonden. Er is ook nog familie/vrienden, die al dagen lang heeft meegeholpen met zoeken, maar het nu moet doen met overspannen berichtgeving, maar zonder resultaat, tot op dit moment.

9 Roy-050    
9 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

@6 Dat denk ik ook anders stond er niet bij dat ze de familie hebben ingelicht en geven ze als ze professioneel zijn geen valse hoop of de nieuwsbron moet het fout hebben. Trouwens als dit zo is en ze hebben het lichaam van Anne gevonden vind ik het wel een knap staaltje speurwerk, want ik ken dit gebied, want ging er vroeger nog wel eens wandelen en het is er erg ruig waarin bij sommige stukken de natuur volkomen zijn gang mag gaan.

10 Nieuwsgierig    
9 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@7
Ongelofelijk dat jij een min krijgt bij deze post.

11 gebruiker verwijderd    
9 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Ik hoop zo dat er een einde komt aan alle onduidelijkheid voor de familie van Anne!

https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/12/03-onderzoek-anne-faber-12-oktober.html

12 Nieuwsgierig    
9 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@11 Als we nu even naar de werkelijkheid kijken dan is het opleggen van TBS, zeker geen garantie dat er zich geen recidive voordoet. Juist met TBS is de mogelijkheid van vervroegde vrijlating/begeleid/onbegeleid verlof veel groter dan bij een langdurige gevangenisstraf (deze moet natuurlijk wel in zijn geheel worden uitgezeten. En dat is nu niet gebeurd schijnbaar). En verder moet het natuurlijk niet mogelijk zijn dat zonder overleg/toestemming van het OM, door behandelaars vrijheden aan de veroordelen kan worden verstrekt.

13 Roy-050    
9 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

@11 ,

Misschien van mevrouw Liesbeth Zegveld...?

14 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
4
Meld

@7 , nou.... zwijgen = tbs lijkt mij niet. Je moet kunnen vaststellen of iemand een stoornis heeft. Tevens is TBS een dure maatregel. De TBS instellening werken ook artsen en psychiaters. Die zijn een stuk duurder dan een gevangenisbewaarder zoals bij een long stay of een gevangenis.

15 student1255    
9 maanden geleden door student1255
1
Meld

@13 ,

Dat zou zomaar kunnen zijn. Wel blijft diegene jarenlang in het oog van justitie. Daarnaast zouden er nog een aantal randvoorwaarden aangehangen kunnen worden, zoals enkelband of dagelijkse meldingsplicht, bij dit soort engerds...

16 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
3
Meld

Vreselijke uren voor de vriend en de familie van Anne. Sterkte gewenst.

17 Tsaar    
9 maanden geleden door Tsaar
0
Meld

@15 ,

Ik spreek u weer als een bekende, of nog erger, een familielid, slachtoffer wordt van zo'n figuur...

18 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
14
Meld

een beetje scopolamine doet iedereen praten, niks privacy voor de dader!

19 Arkan    
9 maanden geleden door Arkan
5
Meld

@16 ik probeer realistisch te zijn, al die maatregelen die u noemt blijken in de praktijk niet te werken, kijk naar Volkert van Graaf. Alle voorwaarden voor vervroegde invrijheidstelling, werden in een paar rechtszaken aan de kant geveegd. (geen enkelband, geen regelmatig contact reclassering, enz.)

20 Roy-050    
9 maanden geleden door Roy-050
2
Meld

@15 . Als je als 20-jarige zegt trots te zijn op je daad (dubbele verkrachting) en zegt dat daarmee een droom is uitgekomen dan heb je volgens mij geen geweten. En wie op die leeftijd geen geweten heeft zal het ook niet meer ontwikkelen en mag wat mij betreft voor de rest van zijn leven uit de maatschappij gehaald worden. Zulke figuren zijn roofdieren op zoek naar een prooi.

21 Vandeprinsgeenkwaad    
9 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
0
Meld

@20 ,

Daarom aanpassing van wetgeving. Hebben ze een fatsoenlijk handvat...

22 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
2
Meld

Jammer, moet weer aan de bak. Later...

23 uahoera    
9 maanden geleden door uahoera
5
Meld

Waterboarden die gast, dan weet je binnen een kwartier waar Anne is. En rap een beetje want heel misschien is het wel zo'n freak die haar ergens nog levend in één of ander hol heeft gestopt.

24 Spraypaint    
9 maanden geleden door Spraypaint
7
Meld

@19 Jij heb te veel films gezien, dat spul werkt alleen goed als rape/rob drug.

25 Reagurius    
9 maanden geleden door Reagurius
0
Meld

@21 ++++ Ja, sommige personen zijn simpelweg te gestoord en niet te resocialiseren hoeveel dure behandelingen ze ook krijgen! Ook met langdurige TBS achter de rug vervalt toch een deel weer in het oude criminele gedrag, wordt dus bewust een risico genomen. Het wordt hoog tijd dat de politiek zich hier mee bemoeid en maatregelen hier tegen gaat nemen. Het moet niet gekker worden dat gevaarlijke personen een 2e kans krijgen en wederom een verkrachting of een moord kunnen plegen! Dan vindt ik de veiligheid van de samenleving of rechten van familie van het slachtoffer zwaarder wegen dan de rechten van de dader!

26 Nieuwsgierig    
9 maanden geleden door Nieuwsgierig
3
Meld

@26
Een levenslange enkelband met G.P.S is de enige oplossing voor dit soort figuren.

27 welofniet    
9 maanden geleden door welofniet
0
Meld

Laten we gewoon eerlijk zijn. We missen de doodstraf in dit land. Zo'n schoft had na zijn vorige daad gewoon de doodstraf moeten krijgen. Je kunt als samenleving niet accepteren dat zo iemand ooit weer terug komt in de maatschappij. En dan is de doodstraf humaner dan hem levenslang in een cel te houden ( met nog steeds geen 100% zekerheid dat hij nooit meer terugkomt) .

Voer de doodstraf weer in, wees er voorzichtig mee maar aarzel niet om die toe te passen op mensen die zich zodanig slecht hebben gedragen, nooit meer in de maatschappij kunnen terugkeren.

28 PFL    
9 maanden geleden door PFL
15
Meld

@28 . Daarvoor zijn er teveel rechterlijke dwalingen geweest. Niet doen dus.

29 Vandeprinsgeenkwaad    
9 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
4
Meld

@29 zelfs in geval van gevangenisstraf is zo'n dwaling er al één te veel. Zeker door het onomkeerbare karakter van de doodstraf: nooit herinvoeren.

30 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
9
Meld

@30 laten de minners dan maar uitleggen hoe je in geval van een doodstraf met een rechgterlijke dwaling om zou moeten gaan... Frankenstein revisited?

31 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
9
Meld

@31 . En is het geen rechterlijke dwaling om zo'n misdadiger weer los te laten op de maatschappij zodat hij weer een jonge vrouw kan verkrachten en vermoorden?
Collateral damage. Wat is erger. Een onschuldige vrouw die wordt vermoord of een onschuldige dader die onterecht de doodstraf krijgt. Volgens mij is het allebei even vreselijk.
Maar laten we even rekenen.

Stel je hebt 10 gevaarlijke criminelen zoals deze figuur. Die geef je allen de doodstraf . Er blijkt achtereen er 1 te zijn die ten onrechte is veroordeeld. vreselijk.
Alternatief ( wat we nu dus zien) je sluit ze alle 10 een paar jaar op en laat ze dan weer los op de samenleving. De kans dat er dan meer dan 1 slachtoffer gaat vallen is is levensgroot aanwezig.

Dan toch liever de doodstraf. Wees er voorzichtig mee, ingeval van twijfel dan beter levenslang de bak ik maar anders is de doodstraf de beste optie. Nu is een onschuldige jonge vrouw dood, ik had liever de dader dood gezien.
Maar dat is uiteraard een keuze. Sommigen vinden het beter dat er af en toe een onschuldig iemand de dupe wordt van het slappe strafbeleid. Hoe kan zo'n gevaarlijke gek na 6 jaar cel weer vrij rond lopen? Bizar.

32 PFL    
9 maanden geleden door PFL
13
Meld

@32 lulkoek... geef eens antwoord op een vraag inplaats van er een ander geval bij te slapen.

Hoe wil jij een doodstraf bij gebleken rechterlijke dwaling afhandelen? En lul er niet omheen!

33 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
10
Meld

@32 . Die ene die ten onrechte ter dood wordt gebracht zal maar je kind zijn, je broer, je zus of je ouder. Waar zit je verstand?

De tegenstelling die je schildert is ook onjuist, ik ben er bijvoorbeeld voor om deze figuren levenslang te geven omdat ze niet resocialiseerbaar zijn.

34 Vandeprinsgeenkwaad    
9 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
2
Meld

In 2012 is de verdachte veroordeeld tot 12 jaar, het is nu 2017 en hij "wordt al voorbereid op terugkeer naar de maatschappij"? Degene die hiervoor verantwoordelijk is heeft de nabestaanden, mocht hij idd de dader zijn, heel wat uit te leggen!.

35 Sneeuwbal    
9 maanden geleden door Sneeuwbal
4
Meld

@35 Helemaal mee eens. Iemand die zo'n inschattingsblunder maakt moet uit zijn ambt gezet worden.

36 Undertaker    
9 maanden geleden door Undertaker
4
Meld

@35 hij zit vanaf 2010 vast, 12 jaar gekregen, dus hij wordt voorbereid voor terugkeer in 2018, wat 2/3 van zijn straf is, de wet.
dat wil niet zeggen dat ik het daar mee eens ben.

37 Moien    
9 maanden geleden door Moien
1
Meld

@35 . Hij is veroordeeld voor een feit uit 2010 en je moet het voorarrest ook meetellen. In dat geval komt hij in 2018 (na uitzitten van 2/3e van zijn straf) in aanmerking voor vervroegde invrijheidsstelling. Daarop werd hij "voorbereid". Zo is de wet. En die moet veranderd worden. Wat ook veranderd moet worden is dat daders zonder geweten überhaupt nog vrij kunnen komen.

38 Vandeprinsgeenkwaad    
9 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
1
Meld

@37 . Goed geschreven

39 Vandeprinsgeenkwaad    
9 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
0
Meld

Superpredators , we moeten hen genezen.
Superpredators , geen geweten of empathie.
Aldus Hillary Clinton ..in haar nieuwste hit.
https://youtu.be/wQ4PYVATBac

40 Chat Baker    
9 maanden geleden door Chat Baker
9
Meld

@40 In de natuur worden vaak gevaarlijke superpredators afgeschoten ter preventie....zou van mij ook met dit soort beesten mogen.

41 Undertaker    
9 maanden geleden door Undertaker
5
Meld

@1 , "Ze gaan er dus vanuit dat zij niet meer leeft. "

De kans dat ze ineens opduikt met de mededeling dat de trein enorme vertraging had acht ik ook ontzettend klein.

42 Weet geen naam    
9 maanden geleden door Weet geen naam
5
Meld
43 Nieuwsgierig    
9 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

Michael P . was die gast die met de auto in Zeewolde menigeen van z'n fiets v.h. trottoir reed.want fietsen horen niet op 't trottoir.
'n Echte Geenstijl figuur als je 't mij vraagt..voor iedereen altijd 'n streng oordeel klaar behalve voor zichzelf natuurlijk...

44 Chat Baker    
9 maanden geleden door Chat Baker
7
Meld

Die "u van de NOS niet mocht zien"??

Er is een droneverbod en NIEMAND mag filmen of foto's maken. Iets met privé en respect..
WalgelijkeStijl vliegt weer uit de bocht..

45 GreyB    
9 maanden geleden door GreyB
3
Meld

Om zes uur komt er een pers bericht

46 kortanante    
9 maanden geleden door kortanante
1
Meld

@44
aan de paddo's gezeten?

47 t.rap.er.niet.in    
9 maanden geleden door t.rap.er.niet.in
3
Meld

@47

Er zit wel iets in, in wat @44 schrijft. Typisch zo’ n geen stijl gast die alleen voor zichzelf leeft.

48 WijzeDwaas    
9 maanden geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@44 Hoe triest moet je zijn om Geenstijl erbij te moeten halen. Als je niets te zeggen hebt kan je ook gewoon je muil houden.

49 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
2
Meld

TPO, RTL ,

50 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
2
Meld

De topic van Geenstijl heet "fuck" omdat ze op basis van de foto's een conclusie trekken. Verder vooral mensen hier die hun eigen fantasie een invulling geven.

51 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

@15 Eigenlijk zou het zo moeten zijn dat er bij zware criminelen die zwijgen, automatisch de gevangenisstraf 1 jaar langer gaat duren, vanwege het zwijgen.

52 gaulette    
9 maanden geleden door gaulette
6
Meld

Zou toch denken dat het voor echte speurhonden een peulenschilletje zou zijn.

53 corretje    
9 maanden geleden door corretje
2
Meld

Als er een god is laat dan god verhoeden dat de eventuele dader Nooit meer op de openbare weg komt om te voorkomen dat nog meer onschuldige mensen in de toekomst slachtoffer worden van dit beest .
Hopelijk komt de politiek met een oplossing voor dit soort gevallen die bewezen hebben niet in de maatschappij te passen .

54 agent 357    
9 maanden geleden door agent 357
0
Meld

"Luchtfoto's die u van de NOS niet mocht zien"?

Schaam je diep TPO en Inter
De politie heeft zelf aangekondigd geen vliegende pottekijkers te willen hebben daar.

55 Pegasus    
9 maanden geleden door Pegasus
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@53
Wel eens gehoord van 'sporen intact willen houden als bewijsvoering tegen verdachte'?

56 gebruiker verwijderd    
9 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@52 Gezien de verwoesting die zo iemand produceert mag levenslang bij zwijgen wat mij betreft.

57 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
3
Meld

@54 Als er een fatsoenlijke god was kenden we Anne Faber niet op deze manier en was die pisvlek nooit geboren.

58 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

@52 een fundamenteel recht is dat een verdachte niet aan zijn veroordeling hoeft mee te werken, bijvoorbeeld door te zwijgen. Een sanctie op het gebruik van dat recht is dus helemaal niet mogelijk.

59 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
1
Meld

@59 tja. Leven begon ook met 1 cel.

60 Captain Hero    
9 maanden geleden door Captain Hero
2
Meld

@59

Dat is zelfs al zo sinds de Romeinse tijd hoorde ik laatst.

61 WijzeDwaas    
9 maanden geleden door WijzeDwaas
2
Meld

@59 Nee, dat weet ik, maar je zou het toch wel heel graag willen. Jan en alleman (de ergste misdadigers zoeken een advocaat uit, die heel slinks een lagere straf er uit krijgt) zwijgt tegenwoordig. Eigenlijk zouden ze de wet van mij best aan mogen passen.

62 gaulette    
9 maanden geleden door gaulette
6
Meld

@61 dat kan goed mogelijk zijn.

63 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
0
Meld

@62 iedereen heeft recht op een advocaat. Als dat niet zo was, wie zou dan mogen bepalen wie wel en wie niet recht heeft op een advocaat? De overheid? Rutte? Willem Alexander? Of moeten dat soort vraagstukken per referendum geregeld worden?

Nee, dat moeten we niet willen. Iedereen heeft recht op verdediging. Het is aan de politie om bewijs te vergaren en aan de rechter om daarover te oordelen en te oordelen of iemand schuldig is of niet.

65 Sparkplug    
9 maanden geleden door Sparkplug
3
Meld

De verantwoordelijke regering en justitie hebben hiermee bloed aan hun handen met de vermoedelijke moord op Anne.

Het zou je dochter maar wezen die door een vrijlopende crimineel van meerdere misdrijven vermoord is.

66 Dachtutniet    
9 maanden geleden door Dachtutniet
4
Meld

@65 als het aan Teeven had gelegen was de verdachte heel wat rechten kwijtgeraakt en zou ongeveer op extra straf kunnen rekenen als hij zijn veroordeling tegenwerkte. Ook het recht op (toewijzing van) een advocaat zou onderhevig worden aan de aard van het misdrijf.

Gelukkig is dat stuk juridisch schroot opgesodemieterd.

67 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
1
Meld

De schofterigheid van TPO kent echt geen grenzen, bah.

68 mountainlion    
9 maanden geleden door mountainlion
0
Meld

Lichaam is gevonden (RTV Utrecht) question

69 netcat    
9 maanden geleden door netcat
0
Meld

@69 triest.... maar er is nu in ieder geval wel meer duidelijkheid.

70 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
0
Meld

op aanwijzing van de verdachte... nou, hoe gaat dit verder? Ik hoop dat er voldoende gronden gevonden worden om deze verdachte te veroordelen en definiteif uit roulatie te krijgen.

71 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
0
Meld

neeee...... lichaam is gevonden... question

https://nos.nl/artikel/2197678-lichaam-anne-faber-gevonden.html


Hij heeft het gedaan.... lichaam is gevonden op aanwijzingen van hem.

72 student1255    
9 maanden geleden door student1255
0
Meld

@72 Volgens mij is het nog altijd een VERDACHTE.

(Stel: Michael P. vertelt aan de politie waar Pietje het lichaam begraven heeft; is Michael dan de dader?

73 rolstoeltje    
9 maanden geleden door rolstoeltje
13
Meld

Gatverdamme.

Vieze Gore hu%%# ik hoop dat ze je ter plekke langzaam om zeep helpen.

Misbaksel.

Mensen zo lang laten hopen en zelf het populaire gastje uithangen.

Je bent nog minder dan de uitwerpselen van een varken.

74 Eastwood    
9 maanden geleden door Eastwood
3
Meld

@73 je hoopt de verkeerde kant op

75 Eastwood    
9 maanden geleden door Eastwood
2
Meld

@73 je hoopt de verkeerde kant op

76 Eastwood    
9 maanden geleden door Eastwood
2
Meld

Loopt die P. straks na twee derde van zijn straf weer vrij rond? Want zo werkt het toch in Nederland?!!! Dan mogen ze zijn verblijfplaats even vrij geven op internet!

77 upanddown    
9 maanden geleden door upanddown
3
Meld

@73
luister jette, wordt het niet tijd dat je leert zelfstandig te lopen?
vreselijke trol.

78 t.rap.er.niet.in    
9 maanden geleden door t.rap.er.niet.in
1
Meld

@73 tuurlijk is het formeel nog de verdachte. Maar dit kwam net aan bod ook bij Pauw. De spreker die over het onderwerp ging (Mick van Wely) zei ook je mag helemaal niet zeggen dat het "de dader" is maar het past wel heel goed bij het daderprofiel. Zo bedoelde ik het eigenlijk ook. Formeel oke is het een verdachte maar als hij er 2 dagen later zelf mee komt en juiste plek met zoveel aanwijzingen tjaa.... Kan natuurlijk nog heel gek draaien dat hij haar bijv een lift gegeven heeft en dat ze een epileptische aanval heeft gehad (en eraan is komen te overlijden) en dat hij niet wist wat te doen, maar de kans erop is heel klein... We weten de komende dagen meer want er is wordt onderzoek gedaan aan het lichaam.

79 student1255    
9 maanden geleden door student1255
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Verdediging Trump na storm van kritiek: &#039...
Hij verklaarde vanavond dat hij zich heeft ve...

10 uur geleden door BlackNinja

Filip Dewinter voorspelt “raciale burge...
Naar aanleiding van de hevige rellen in Frank...

20 uur geleden door Hadito

Heeft Rusland compromitterend materiaal over...
De vraag kwam naar voren toen zowel Poetin al...

18 uur geleden door GreyB

650.000 kinderen krijgen prik tegen dodelijke...
Het kabinet gaat 650.000 extra tieners oproep...

1 dag geleden door AD

Illegalen teisteren Zeebrugge: Inbraken, dief...
Havenstad Zeebrugge kreunt onder een golf van...

19 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
lisaaatjuh
Trump draait 180 graden met standpunt over be...
@125 Dat zie ik anders, ik denk wel dat ze ke...

minder dan een minuut geleden door lisaaatjuh

Weet geen naam
Franse vrouwen betast en geïntimideerd in fe...
@23, Waar praat iemand dan verkrachting goed?...

1 minuut geleden door Weet geen naam

in holland
Nieuwe gasaansluiting per 1 juli 2018 een uit...
De Nederlandse overheid wil afstappen Le...

1 minuut geleden door in holland

solidsteel
Trump draait 180 graden met standpunt over be...
@129 Het gaat me niet om het off topic gaan. ...

1 minuut geleden door solidsteel

Drs. Mezun
Filip Dewinter voorspelt “raciale burgeroor...
@207 Uw glazen is net als die van de Winter v...

1 minuut geleden door Drs. Mezun

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig