Binnenland
  • 17
De schrik zit er goed in bij de elf jongens die dinsdag in Breda van hun bed zijn gelicht, op verdenking van het aftuigen van een 13-jarige leerling van het Newman College. De gecoördineerde arrestaties in de vroege uren hebben ook op hun families diepe indruk gemaakt. Een zusje van een v ...

9 maanden geleden door Shit...Fan...WhatAMess

REAGEER MET EEN EMOJI
14
3
1

Prima actie.

1 arcenist    
9 maanden geleden door arcenist
0
Meld

Hele goede actie van de politie om dit schoptuig massaal aan te pakken.
Laat ze maar voelen wat ze hebben gedaan.
Anders valt het kwartje nooit.

2 Marrie    
9 maanden geleden door Marrie
0
Meld

Waren vast Finnen3 iedereen heeft recht op mijn mening    
9 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening
12
Meld

Dit soort vechtpartijtjes vond 30 jaar geleden ook plaats. Het enige verschil is dat er toen niemand stond te filmen.

4 Balling    
9 maanden geleden door Balling
45
Meld

@4 Het enige verschil is dat er 30 jaar geleden veel minder gajes rondliep in Nederland !

5 Gr@ndioos    
9 maanden geleden door [email protected]
13
Meld

@4 11 tegen 1 vind u normaal????

Spoort u niet??

Nee, ik vind deze reactie wel te laat, maar verder wel goed... Weten die families ook een beetje wat die kneuzen het slachtoffer hebben aangedaan....

6 Logic    
9 maanden geleden door Logic
4
Meld

@5 welnee het kwam alleen niet in het nieuws er was toen geen internet!

7 mike45    
9 maanden geleden door mike45
36
Meld

@7 welnee joh niet wegkijken ............import gajes dat is een groot probleem !

8 Gr@ndioos    
9 maanden geleden door [email protected]
13
Meld

@6 Ik zeg niet dat ik het normaal vind, dat maak jij ervan. Vechtpartijen zijn van alle tijden, ook oneerlijke vechtpartijen. Dat was vroeger vervelend en nu nog steeds.

@5 Welnee. In de jaren 80 was er volop geweld. Maar zoals #7 al aangeeft, was de mediadruk veel minder groot. We lazen een stukje in de krant en zagen een kleine selectie van de ellende op het journaal. Nu zijn we omgeven door media en zien we alles. Een vechtpartij als deze had in 1987 overigens de krant niet gehaald omdat er geen sprake is van serieus letsel.

9 Balling    
9 maanden geleden door Balling
16
Meld

@4 Ja, en dat staat in het artikel. So what? Wat is je punt? Is het normaal dan wat @6 zegt. Elf tegen één?

OT: "Maar dit is fors. Heeft het nog zin?''" Ja, dat heeft het zeker. Anders zat er de schrik er niet in. Misschien leren ze er wat van om bv het niet meer te doen.

10 Doehetlekkerzelf    
9 maanden geleden door Doehetlekkerzelf
3
Meld

@10 "Ja, en dat staat in het artikel". Waar doel je op?


11 Balling    
9 maanden geleden door Balling
9
Meld

Als het wat vaker gebeurt dat de politie de handschoentje uitdoen en van dik hout bij een hoop zaken heeft dat zeker effect!

Maar ja zal wel niet gebeuren zijn geen protocollen voor dus moet het met fluwelen-handschoentjes of theedrinken!

Terwijl die lange lat zo goed werkt!

12 Zie Hier    
9 maanden geleden door Zie Hier
0
Meld

@8
Hoe oud ben jij?
Het is van een stuitende onnozelheid om te denken dat dit niet van alle tijden is en dat alleen "import gajes" dit soort dingen doen.

13 PuurHagelslag    
9 maanden geleden door PuurHagelslag
13
Meld

Het verweer van de advocaten is zoals gewoonlijk niets anders dan goedpraten van criminaliteit. Er zijn best veel mensen die veroordeeld worden voor moord die ook nog nooit met de politie in aanraking zijn geweest, maar het zijn toch moordenaars voor de wet.

14 niet-alles-geloven    
9 maanden geleden door niet-alles-geloven
0
Meld

@7

Grote onzin...

In mijn jeugd was het een week lang het gesprek van de dag als er iemand neergestoken was ergens in Nederland , nu kom je om in die berichten. etc.

15 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
7
Meld

@13

De mate van zinloze aggressie/korte lontjes/gewelddadigheid is 100% zeker niet hetzelfde als pakweg 30 jaar geleden , ik heb het met mijn eigen ogen zien toenemen in die jaren.

16 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

Irritant, denk het filmpje te gaan kijken, en is alleen een foto, geweldig AD, doen jullie weer goed.

17 etymologie    
9 maanden geleden door etymologie
10
Meld

@7 Ach hebben we mr mike weer, die al jaren niet in Nederland woont, maar wel precies weet wat er gebeurd in elke stad, elke gemeente, elke straat. Wat een loser ben jij zeg.

18 etymologie    
9 maanden geleden door etymologie
6
Meld

@15
Ja, en een gevecht was 1 tegen 1 en als er ééntje zich overgaf, dan was het over. Kopschoppen of door blijven slaan/schoppen als iemand op de grond ligt of met zijn allen tegen één gebeurde gewoon niet. Een ruzie die uit de hand liep werd met een paar beuken beslecht, klap op de schouders en er werd een biertje gedronken, over! Messensteken werd als ongelooflijk laf beschouwd net als met een glas proberen te steken.

19 Bleke Betty    
9 maanden geleden door Bleke Betty
6
Meld

@18 Doel erop dat jij alles geloofd wat jij op internet leest, en elk cijfertje van het CBS, daar hou jij van toch, cijfers, mooie excel spreads, en daar baseer jij je antwoorden op? Komt aardig in de buurt he.

20 etymologie    
9 maanden geleden door etymologie
6
Meld

@16
Als er wat is gebeurt in de afgelopen 30 jaar is juist dat het afgenomen is. Ik neem aan dat je begrijpt dat je nu omkomt in dat soort berichten omdat elke scheet tegenwoordig op social media wordt gegooid?
In mijn jeugd die ik gedeeltelijk in Den Helder heb doorgebracht was het elk weekend wel raak en de kermisvermaak in Noord Holland bestond voor een groot gedeelte uit georganiseerde vechtpartijen tussen de diverse dorpen en daar vielen ook doden bij.

21 PuurHagelslag    
9 maanden geleden door PuurHagelslag
14
Meld

@21
Juist in de jaren '80 kwamen er steeds meer mensen van buitenaf hier wonen (tot nu toe en groeiende) en zij namen hun manier van ruzie maken en vechten met zich mee. Het geweld is wel degelijk toegenomen en mn. veel extremer geweld. Zoals gezegd, een paar klappen onderling en dan was het over, nu slaan ze mensen van zelfs 100 jr het ziekenhuis of het graf in. nou dat kwam echt nooit niet voor en dat zijn ook geen autochtonen die zo gruwelijk tekeer gaan tegen kwetsbare mensen. Bah, gewoon walgelijk!

22 Bleke Betty    
9 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

@22
Als jij je beter voelt bij het blijven geloven in de grote boze buitenstaanders versus de goede eerlijk vechtende eigen bevolking moet je dat vooral doen maar je moet niet denken dat het klopt wat je gelooft.

23 PuurHagelslag    
9 maanden geleden door PuurHagelslag
21
Meld

@
U bent een nieuweling zeker, die verdwaald is zeker. Maar de geschiedenis is gelijk op gegaan met mijn eigen geschiedenis, niet uit een boekje!

24 Bleke Betty    
9 maanden geleden door Bleke Betty
4
Meld

@16
@22

Ik weet niet waar jullie woonden in de jaren 80 en hoe oud je was. Ik was destijds een tiener in een middelgrote stad. Wekelijks was het wel ergens raak en er kwamen geregeld messen, knuppels en ander wapentuig bij kijken. Ook op school. In die tijd was ik tevens actief voetbalsupporter. Het geweld rondom de stadions was destijds vreselijk, veel erger dan nu zelfs. Bij dat laatste kwam trouwens geen allochtoon kijken question. Wist iedereen altijd wat er overal gebeurde? Van het voetbalgeweld misschien nog wel, maar de rest echt niet. Er stond alleen af en toe iets in de regionale krant. Alsof de Telegraaf destijds zou melden dat er in Breda of Assen een tiener was gemept door een groep jongens. Het gebeurde wel, maar het werd niet of nauwelijks bekend.

25 Balling    
9 maanden geleden door Balling
11
Meld

@21

"Als er wat is gebeurt in de afgelopen 30 jaar is juist dat het afgenomen is"

Hahaha! lolbroek question

Den Helder de enige "grote" stad waar je "tijdelijk" gewoond hebt ?

Maar je mag je kop in het zand steken wat betreft het extra islamitische tuig wat Nederland verziekt hoor , als je dat een lekker gevoel geeft.

En niemand zegt dat er vroeger nooit vechtpartijen waren , daaraan refereren geeft al aan dat je niet weet hoe het er nu aan toe gaat in de "prachtwijken"

26 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
5
Meld

@25

Geweld tussen voetbalsupporters is een heel ander verhaal , daar zoeken beide groepen het op.

Niet te vergelijken met het mishandelen van een omaatje in een scootmobiel of het lukraak neerslaan van toevallige voorbijgangers etc.

27 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
4
Meld

@27 Die vergelijking trek ik ook niet.

28 Balling    
9 maanden geleden door Balling
0
Meld

Geef mij maar de jaren 60 en 70 met de flower power hippies, de happenings en de provo´s. Een periode van bevrijding, democratisering, verzet en ontwikkeling.

Blij dat ik dat toch ook nog mocht meemaken, tegenwoordig is het hele andere koek vooral als je je 's-avond nog op straat durft te begeven.

29 corretje    
9 maanden geleden door corretje
0
Meld

@29
Ah, die tijd dat losgeslagen militairen de hippies van de dam ramden en de politie lekker met de lange lat liep te meppen? Ja, dat was een hele vredige tijd.

30 PuurHagelslag    
9 maanden geleden door PuurHagelslag
19
Meld

Wat U wil dat Uw niet geschiet.... schiet mij hierbij te binnen
Ze vinden het wel de gewoonste zaak dat zij met zijn elven een andere mishandelen maar ow wee als zij als gevolg hiervan door twee of drie agenten van bed gelicht worden. Dan is de wereld ineens te klein want dat kunnen ze toch niet maken vinden ze dan!
Newsflash de politie had het recht aan zijn kant, jullie hebben echter jullie recht verspeeld door zo lafhartig iemand aan te vallen. dus nu niet zeiken payback is a bitch

31 psje    
9 maanden geleden door psje
2
Meld

@26
Liever een lolbroek dan een anti-islam fanaat die verblind door zijn moslim obsessie niets anders meer kan waarnemen.
En nee, geboren en afgezien van die periode in Den Helder (een stad waar jij overduidelijk niets van weet) getogen in Amsterdam.

32 PuurHagelslag    
9 maanden geleden door PuurHagelslag
24
Meld

@4 ja..maar wel 1 op 1 en niet tig tegen 1 !!

33 netcat    
9 maanden geleden door netcat
1
Meld

@33 : Precies. ",,Flinke vechtpartijen tussen groepen leerlingen, vaak van verschillende scholen, gebeurden vroeger waarschijnlijk vaker dan nu" zegt de advocaat. Let op: het ging dan inderdaad altijd om groepen tegen groepen, niet om een meute hyena's tegen 1 jongen.

34 Ness    
9 maanden geleden door Ness
2
Meld

Ze hadden bij die inval de ouders ook meteen een flinke tikken moeten geven.

35 Ceesje    
9 maanden geleden door Ceesje
2
Meld

Typische moslimdaad, 11 tegen 1
De dader had uit angst zijn broer gebeld, die met zijn mede-helden ook nog even meededen.
Laf volk....

36 The Crusader    
9 maanden geleden door The Crusader
3
Meld

@34

"Let op: het ging dan inderdaad altijd om groepen tegen groepen, niet om een meute hyena's tegen 1 jongen"

Jij snapt het..

37 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
2
Meld

@32

Getogen in Amsterdam ?

Dan zou je ontwikkelingen qua geweld in stadsdelen als nieuw-west / oost / zuid-oost moeten kennen tussen 30 jaar geleden en nu.

Ik ben geboren in hartje amsterdam en opgegroeid in een links PvdA nest , mijn ouders namen asielzoekers in huis in afwachting van een verblijfsstatus toen ik jong was.
Mijn halve schoonfamilie is (indonesisch) moslim.

Dus kom bij mij niet aan met "verblind" door een moslim obsessie of dat soort onzin , ik ben door ervaringen gedraaid van een linkse utopist naar een realist.

38 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

Ik hoop in ieder geval dat de jongeren er wat van geleerd hebben, dat de ouders zich nu even hard op hun hoofd krabben om te zien wat er mis is gegaan met hun opvoeding, en dat het 'zielige' zusje wat van de angst in haar broek heeft geplast, nu in ieder geval weet welke kant ze niet op moet gaan in haar leven.

Ik was tiener in de 60er jaren. Er was wel eens iets, meestal tussen 2 personen, nooit maar dan ook nooit heb ik meegemaakt dat er een grote groep inhakte, intrapte op 1 persoon.

39 gaulette    
9 maanden geleden door gaulette
1
Meld

@13 PuurHagelslag......jij bent ook zo'n onbenullige representant van de "slim" linkse wegkijkers !

40 Gr@ndioos    
9 maanden geleden door [email protected]
5
Meld

Het is al diverse keren langs gekomen in dit draadje. Maar wat heeft de islam te maken met een stel jongeren die geweld van huis uit mee krijgen en niet schuwen het te gebruiken?

41 upanddown    
9 maanden geleden door upanddown
10
Meld

Met @3 bedoel ik dat we zelf weer het verkeerde voorbeeld geven met ons zo bekende ''vingertje'',..

De foto,s en beelden zeggen genoeg

42 iedereen heeft recht op mijn mening    
9 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening
0
Meld

@7 Nee wegkijker Mike
Nu loopt er meer gajes rond door de import meestal

43 Ikke44    
9 maanden geleden door Ikke44
6
Meld

@13 De cijfers spreken voor zich
Niet altijd dat klopt dan weer wel maar wel meestal

44 Ikke44    
9 maanden geleden door Ikke44
6
Meld

@41 Heel veel slimmerd
Geweld tegen ongelovigen mag van de islam

45 Ikke44    
9 maanden geleden door Ikke44
5
Meld

@44
Ja, de cijfers spreken voor zich, meer kan dat het geen import betreft. Maar ik vermoed dat u dat niet gaat willen/kunnen snappen omdat u nieuwsberichten en statistiek door elkaar haalt.

46 AJ74    
9 maanden geleden door AJ74
6
Meld

@46 Nee ik haal niks door elkaar
De waarheid is hard he wegkijker

47 Ikke44    
9 maanden geleden door Ikke44
3
Meld

@47
http://statline.cbs.nl/statweb/publication/?vw=t&dm=slnl&pa=81947ned&d1=0-1,12,18,22,25-28,39,45,49,52-53&d2=0&d3=0&d4=0-1,4-9&d5=(l-2)-l&hd=160222-1010&hdr=g2,g1,g3,g4&stb=t
U haalt wel de boel door elkaar, maar zoals ik al gezegd had, wilt of kunt u dat niet snappen.
Autochtonen werden in 2016 van 51% van de misdrijven verdacht. Als er dus een misdrijf is gepleegd, is de kans groter dat het een autochtoon was, dan een allochtoon. Maar u zult de werkelijkheid niet kunnen accepteren waarschijnlijk of de cijfers gaan ontkennen of iets dergelijks.

48 AJ74    
9 maanden geleden door AJ74
4
Meld

Aha, geen reactie meer. Ikke44 is verdwenen, waarschijnlijk durft hij zijn fout niet toe te geven.

49 AJ74    
9 maanden geleden door AJ74
3
Meld

",,Onze cliënten zijn minderjarige, schoolgaande jongens van 14 en 15 jaar. "

Prima dat die meteen, (nou ja binnen afzienbare tijd), erop geattendeerd worden dat hun gedrag verfoeilijk is en niet getolereerd wordt.

In de kiep smoren dit gedrag!

50 Mappie    
9 maanden geleden door Mappie
0
Meld

@48 Je moet de cijfers relatief bekijken. Er zijn meer autochtonen in Nederland dan allochtonen. Als de kans 49% is dat het een allochtoon betreft, en er wonen minder dan 49% aan allochtonen binnen de Nederlandse landsgrenzen, dan hoop ik dat je begrijpt dat je de cijfers onjuist interpreteert om ze je eigen denkbeeld te kunnen bevestigen.

51 Bluth    
9 maanden geleden door Bluth
1
Meld

@51 juist, maar percentages ipv absolute getallen is nu eenmaal het wapen van de weekdieren om hun gelijk aan te tonen.

52 chouffleur    
9 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@51 ter onderbouwing
er zijn 12 miljoen autochtonen waarvan een deel goed is voor 51% van de criminaliteit
Er zijn dus 17-12=5 mijoen allochtonen welke goed zijn voor 49% van de criminaliteit
Ergo de criminaliteit bij een allochhtoon ligt dus ruim 2x zo hoog!
sterker nog als men naar de cijfers gaat kijken per afkomst! kwestie van interpretatie! vreemd dat de cijfers van de autochtoon en de niet westerse allochtoon nagenoeg even hoog zijn terwijl de laatste groep maar 10% van de bevoling uitmaakt is deze goed voor ca 30% van alle criminaliteit!
(ter vergelijk autochtonen 70% van onze bevolking is goed voor ca 50%)

http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=81947NED&D1=0-1,12,18,22,25-28,39,45,49,52-53&D2=0&D3=0&D4=0-4&D5=(l-2)-l&HDR=G2,G1,G3,G4&STB=T&VW=T

en kijk ook eens hoe de verdeling van soort criminaliteit ligt
vermogensdelict :autochtoon >33.000 allochttoon> 24.000
geweldsdelict :autochtoon >13.000 allochttoon> 8.000
vandalisme :autochtoon > 29.000 allochttoon> 18.000
verkeersdelict :autochtoon > 22.000 allochttoon> 9.000
en gezien de verhouding van aantallen vermenigvuldig het getal van de niet-westerse allochtoon maar eens met 10 >oeps!

over de realiteit en cijfers accepteren gesproken!

53 psje    
9 maanden geleden door psje
1
Meld

@53 Maar hoe hoog is de criminaliteit bij autochtonen als je alleen naar de criminaliteit onder PVVers en Baudet en stemmers bekijkt? Alleen dan kunnen we een degelijke vergelijking maken..

Je moet kijken hoe crimineel de hardst schreeuwende groep is dat is tot op heden niet onderzocht maar gezien de PVV kamerleden vermoeden we allemaal het ergste..

54 Dian    
9 maanden geleden door Dian
5
Meld

@54
""Je moet kijken hoe crimineel de hardst schreeuwende groep is dat is tot op heden niet onderzocht maar gezien de PVV kamerleden vermoeden we allemaal het ergste..""

Het is helemaal niet dat ik nu zo erg voor de PVV ben maar volgens volgens mij steken de VVD politici wat dit betreft er toch met kop en schouders bovenuit.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/vvd-politici-voor-de-vijfde-keer-op-rij-uitgeroepen-tot-minst-integer-en-vaakst-crimineel-van-iedereen/

https://www.nu.nl/politiek/4488345/vvd-opnieuw-partij-met-meeste-integriteitsschandalen.html

55 rebo    
9 maanden geleden door rebo
0
Meld

@7

Niks onzin. In mijn vlegeljaren was het de normaalste zaak van de wereld, tenminste als je niet in een dorp woonde of gewoon een wegkijker was. Ik heb het dan over eind jaren 70, begin jaren 80. Eén verkeerd woord en je mepte er meteen op en als dan bleek dat die andere opeens met een man of 10 waren dan was je gewoon de sjaak. Als je dan een aantal dagen later hersteld was zocht je ze met een ploeg op. En natuurlijk wist men dit alleen op de straat. Er waren namelijk maar 2 mogelijkheden. Het ene kind kreeg op de sodemieter van de ouders, het andere kind werd door de ouders met een knuppel de straat opgestuurd om de rekening te vereffenen. Kwam bijna nooit bij de instanties terecht.

Maar jou horende en zeggende wil ik best geloven dat de Marokkaantjes nu zo prominent aanwezig zijn. In mijn tijd was dat niet gebeurd.

56 Liwwie    
9 maanden geleden door Liwwie
0
Meld

Mooi, nu nog de ouders keihard in de beurs raken dan gaan ze wellicht eens hun kinderen opvoeden !

57 FonTok    
9 maanden geleden door FonTok
1
Meld

@55

Als je de periode dat ze bestaan en het aantal vertegenwoordigers ze hebben ( gehad) rekent , is de PVV in haar korte bestaan en met minder mensen koploper.

58 No newstoday    
9 maanden geleden door No newstoday
2
Meld

@58
Ja zoals bijvoorbeeld onder meer brievenbuspisser Eric Lucassen. Hij was van 17 juni 2010 tot 20 september 2012 namens de PVV lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Maar ik had het nu dus over zoals het nu de laatste vijf jaar is en dus niet over zoals het toen was.

59 rebo    
9 maanden geleden door rebo
0
Meld

Goed actie van de politie. Hard aanpakken al het tuig. Laat ze maar beven en huilen!!!!

60 Ivo    
9 maanden geleden door Ivo
1
Meld

Ach jee, zit de schrik er zo in bij die lowlifes dat zelfs familieleden hun plasje niet meer kunnen ophouden? Het is toch wel heel erg hoor. Maar een waarschuwing geven om het nooit meer te doen en de politie aanklagen voor zoveel onnodig geweld waarmee de tere zieltjes van de lowlifes blijvend zijn beschadigd en een flinke schadevergoeding voor al dat leed meer dan wenselijk is.

Nu even zonder cynisme: ploegje Oosterblokkers inhuren en de crimineeltjes in de dop even een kort lesje voor het leven geven. Basta

61 nostradamus666    
9 maanden geleden door nostradamus666
0
Meld

@61 Ah ja, want geweld door 'oostblokkers' is wel oke...

62 Balling    
9 maanden geleden door Balling
0
Meld

@54 Ook al zouden alle PVV de veroorzaker zijn van 50% van alle overlast verooorzaakt door autochtonen (wat natuurlijk niet zo is) Dan nog zorgt de groep die U zo knuffelt voor de meeste overlast!
2 miljoen dus ca 11% van onze bevolking zorgt voor ruim 30% (zelfs 50% van de zware criminaliteit)
ongeveer naar schatting is ca 17% van de nederlanders PVV aanhanger dus ca 3 mijoen!
50% van 51% ovelast door autochtonen=25%
Dus dan zouden 3 miljoen PVV zorgen voor 25% overlast
Dan nog ligt de verhouding niet westerse autochtoon en PVVer 9 tegen 5 ! dus nog steeds bijna het dubbele!63 psje    
9 maanden geleden door psje
0
Meld

@61

'Nu even zonder cynisme: ploegje Oosterblokkers inhuren en de crimineeltjes in de dop even een kort lesje voor het leven geven. Basta'

Dit hoort sowieso niet in bijvoorbeeld een overheid thuis maar daar waar het hoort. En dat is op straat. Zie je iets gebeuren op straat, beuk ze dan en masse uit elkaar. Maar zoals je weet, kleerkasten met tattoos hebben haltereelt aan de binnenkant van de handen in plaats van op de vuisten.

64 Liwwie    
9 maanden geleden door Liwwie
0
Meld

@51
De stelling van Ikke44 was dat bij een willekeurig misdrijf, want daar gaat het nu om, de kans groter is dat die gepleegd is door "import tuig". Dat is domweg onjuist. Wat jullie daar voor de rest allemaal voor morele en andere dingen aan willen hangen maakt niet uit voor het feit dat Ikke44 gewoon ongelijk heeft. Daar kan je geen discussie over hebben.

65 AJ74    
9 maanden geleden door AJ74
0
Meld

@52 en @53
Dat is een heel andere discussie. Er zijn 2 zaken die allebei waar zijn:
1. Als je fiets gestolen wordt is de kans dat het door een autochtoon gebeurd is groter dan dat het een allochtoon was.
2. Als je een willekeurige allochtoon tegenkomt, is de kans dat hij/zij een fietsendief is, veel groter dan dat als het een autochtoon is.

Als je alle allochtonen uit Nederland haalt, hou je nog de helft van de criminaliteit over, terwijl je ongeveer 16% van de mensen weghaalt.

66 AJ74    
9 maanden geleden door AJ74
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Israël accepteert Joodse Staatswet - Isr...
De Knesset heeft een nieuwe wet goedgekeurd d...

4 uur geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t

Minister Blok: 'Ik ken geen multiculture...
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) heeft...

1 dag geleden door Nu.nl

Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet...
Zeker acht middelbare scholieren zouden vorig...

20 uur geleden door schrootflint

Schip met migranten zinkt bij Cyprus
Een schip met ongeveer 160 migranten aan boor...

23 uur geleden door Inter

'VS hield kritiek op Rusland over MH17 i...
Foreign Policy heeft een conceptversie in han...

15 uur geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
greenmango
D66 Utrecht gaat basisschool dwingen klasloka...
@37 Als Abu Bakr al-Baghdadi nog geleefd had ...

minder dan een minuut geleden door greenmango

Moien
George Soros, zijn huichelarij, geldgier en o...
@32 u valt van hypocrisie uit elkaar, de geld...

1 minuut geleden door Moien

in holland
Het nieuwe klimaatakkoord is enorm ambitieus ...
Luchtfietsers. Wensdenkers. Wat heeft het n...

1 minuut geleden door in holland

Criticaster
Rusland noemt onderzoek naar neerhalen MH17 s...
@149 Hij was het in ieder geval wel zelf die ...

1 minuut geleden door Criticaster

Strongoli
NPO gaat met Barry Atsma voor het eerst buite...
Die stemmen lijken ook vaak nergens op, voora...

2 minuten geleden door Strongoli

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig