door Brynnar in Media  ·  139 Reacties

  • 11
  • 1112x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het werd ten tijde van Jeroen Pauw uitgezonden en RTL late night en dan ligt Nederland al onder de wol

7
101 Jan met de korte achternaam

M’n rooie kater heeft zich de hele tijd onder tafel verstopt, kon het niet aan zien. Het leukste was wel de ontboezeming dat Wilders altijd graag heeft willen vliegen (“ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig”). Verder de bekende riedel over de islam én de bekende frames van tegenstanders (Rutger Bregman: “Wilders ging van verbod op nieuwe moskeeën naar minder moskeeën naar *in brand steken* van moskeeën”) maakten het voor mij niet interessant. Wel grappig was dat Bregman erkende dat Wilders alle partijen naar rechts trekt. En daarom vind ik Wilders toch een aanwinst in de Nederlandse politiek: hij houdt iedereen lekker alert en bewijst zo zijn nut. Een gevaar zie ik niet in Wilders: de parlementaire democratie voorkomt teveel macht voor de PVV (of andere partijen met extreme standpunten), in de coalitie zouden ze een tandenloze tijger zijn.

14
102 Mrs. K

Wilders fans hebben de uitzending al veel eerder gezien.

7
103 Soare

Mensen zijn het zat wat Wilders te zeggen heeft, alweer te moeten aanhoren. Maar waarom ze het alweer moeten aanhoren, is dat datgene, dat hij aan de kaak stelt, niet verbeterd, maar eerder verslechterd is. Je kunt dan willen, dat iemand ophoudt te zeuren, zoals je dat dan vindt, maar diegene heeft gelijk, pas op te houden met zeuren als het probleem is opgelost.

Wat men met Wilders doet, is demoniseren op de persoon zonder in te gaan op datgene waar hij over praat. Men geeft gewoon geen antwoord maar schiet de boodschapper af. Keer op keer op keer. Net zolang tot mensen er geen zin meer in hebben, gewoon bot volhouden dus, en je kunt als politicus en lobby je zin doordrukken.

17
104 Wendel

@102 Kon hij ook de rode poesjes niet aanzien? Dat vond ik nou het hoogtepunt...

1
105 Hadjememaar

@100 Hadjememaar
Jij ligt misschien de hele dag op de bank te rotten.
De meeste PVV-stemmers hebben daar geen tijd voor. Ik niet in ieder geval. Heb zelfs in jaren niet niet meer op de bank gelegen.

17
106 Natayo the Bobcat

@106 nee, als je meestal op straat ligt kom je niet zoveel banken tegen.

7
107 radicalenradar

@106 "De meeste PVV-stemmers hebben daar geen tijd voor." Komen jullie tegenwoordig al niet eens meer je nest uit?

5
108 Hadjememaar

@101

Ja, zowel Pauw als Tan zijn interessanter dan Wilders.

7
109 WijzeDwaas

@107 radicalenradar
Ja hoor, ik lig op straat.
Met een smartphone uit 2016 in mijn zak. Een laptop in mijn rugzak.
En een game-pc met 16 GB ram in mijn koffertje. Dat sleep ik de hele dag mee. En mijn tablet natuurlijk ook nog. Druk druk druk.

10
110 Natayo the Bobcat

@107 radicalenradar
En je hebt nog nooit bankjes gezien op straat?
Moet je toch eens beter opletten. Of een keer in een betere buurt gaan kijken.
Ik heb net gefietst en langs meerdere bankjes gekomen, maar totaal geen behoefte om daar te gaan liggen of zitten.
Zag nog wel wat jongeren zitten. Je moet het maar leuk vinden, en van mij mag het maar het is niet mijn ding.

6
111 Natayo the Bobcat

@110 OMG de reactie is nog treuriger dan gehoopt question Is dat jouw definitie van 'success'?

altijd lachen gieren brullen met de nedersalafisten hier op NK

5
112 radicalenradar

@111 wat begrijp je niet aan "niet zoveel" ...? Blijft lastig begrijpend lezen.

4
113 radicalenradar

@112 Nedersalafist hahahaha da's een goeie. Zal natayo de humor niet van inzien. Is een zuur mens.

7
114 Gut

Ik denk dat er net zoveel naar dat kijkcijferdrama hebben gekeken als er onnozelaars zijn die JOOP beluisteren!

6
115 Zie Hier

Als het rond 21 uur werd uitgezonden dan keken er misschien veel meer mensen. Ik heb gekeken tot ik in slaap sukkelde, dat was misschien na een minuut of 10.

0
116 A Passenger

@115

Gezien jouw reactie is jouw interesse voor Joop groter dan je denkt.

2
117 Liwwie

@116

En wat was het? Een staccato van herhalingen? Geen flauw idee.....

1
118 Liwwie

@6 De opkomst van Baudet, is dat net zoiets als de patriotische lente waar Wilders het alsmaar over heeft, dat die er nu toch echt gaat komen? Maar goed, het kan zijn dat de vastgelopen plaat van Wilders mensen doet overstappen naar de vastgelopen jazzgrammofoon (toch net een wat chiquer verpakte hoop niks, die Baudet) van de Lijst Baudet, eh ik bedoel FvD.

2
119 Ketter

@118 Het was zure wijn in holle vaten.

1
120 Hadjememaar

Wel opmerkelijk dat er over de NPO docu van Wilders geen ophef werd gemaakt, maar over de NPO docu van Klaver wel ophef werd gemaakt. "De NPO zou niet objectief zijn" was de klacht.

1
121 Sparkplug

Eerst loopt de goegemeente achter de VVD soldaat "beloof van alles maar doe niks wilders" aan. Wilders is oud en vervelend aan het worden, dan komt de volgende soldaat in beeld, roeptoeter Baudet.
Beste mensen,
deze pionnen worden bewust neergezet om stemmen bij andere partijen weg te trekken.
Deze pionnen zullen nooit en te nimmer oplossingen aanreiken.
Dit noemen we politiek schaakspel of een bewuste strategie.

7
122 opabert

De icoonfunctie van Wilders is in het gezapige Nederland wat afgenomen maar de beweging van segregatie en uitdaging aan de gevestigde politiek wordt alleen maar groter in heel Europa.....de Catalanen, Polen en Hongaren hebben zelfs het Noord-Europese populisme ingehaald...!

5
123 CoolMemories

de wat ? Wilders, the movie 2010 "Documentaire van Joost van der Valk"
geregisseerd door Joost van der Valk en Mags Gavan

"In Wilders, the movie onderzoeken de filmmakers de drijfveren van Wilders en zijn aanhang. Wie voelt zich aangetrokken tot de denkbeelden van Wilders en wat betekent de groei van de PVV voor Nederland? Via kiezers, partijgenoten, collega’s en een onderzoek naar het verleden van Wilders, trachten de filmmakers het fenomeen Wilders te begrijpen. Wilders, the movie is geen politiek pamflet en ook geen moralistisch of demoniserend statement; het is een portret van Geert Wilders en zijn tot nu toe onzichtbare kiezer."

"Wie voelt zich aangetrokken tot de denkbeelden van Wilders "

Wilders en de mensen die achter hem staan demoniseren.
"Wij zijn democraten wij dulden geen weerwoord".

Bill Clinton "het doet er niet toe wat ik zeg of niet zeg want ik weet: de waarheid heeft de nare gewoonte aan het licht te komen".

Me ? what did he do, or not do, for you people to take him down.
Didn't give a rats ass about Monica did you ?

7
124 nosuchname

"niemand is geïnteresseerd in Anti Wilders Propaganda".

5
125 nosuchname

Nu ja, eerlijk is eerlijk. Hij heeft zijn beste tijd ook wel gehad intussen.

Die lage kijkcijfers zijn ook wel logisch.
Ik heb zelfs het vermoeden dat een deel de mensen die niet op hem stemden eerder de neiging hadden naar de docu te kijken dan die wel op hem stemden.

Die zijn niet zo van documentaires.

0
126 Violier

Heel veel mensen zijn diep teleurgesteld in Wilders.
Wilders is met zijn partij altijd in 'de beginfase' blijven steken, hij heeft van de PVV nog steeds geen échte partij met leden gemaakt. Zijn laatste verkiezingsprogramma van één A-4tje biedt mensen geen houvast en geen enkele (werkbare) oplossing voor problemen die hij zélf keer op keer aankaart.
Hij is een man van woorden, niet van daden...

Bovendien ontloopt Wilders vrijwel ieder debat en geeft zijn partij geen enkele reactie op mailtjes/brieven van burgers. Zo langzamerhand beginnen steeds meer van zijn aanhangers door te krijgen... dat Wilders geen leidersfiguur is en dat de PVV niets voor hen kan betekenen!

1
127 Scorpio

Wie zeikt wie nu af? Voor alle duidelijkheid, ik ben geen fan van Wilders, maar laten we eens 'n film maken over de liegende en bedriegende Rutte. Veel beloven en alles afpakken met informateurtje ex ABN Amro-topman Zalm die met gevulde zakken schijt heeft aan de gewone burger. Ik zie hem nog bij een bijstandsmoeder spaghetti met ketchup maken en zeggen: zo is het toch ook lekker? En wat te denken over de rest van de blunderende VVD kapitalisten die gewoon doen wat ze willen? Kijk eens wie er allemaal is opgestapt van deze kapitalistenpartij, en nog maken ze de dienst uit. Laten we daar eens een real life soapserie van maken.

4
128 Robbedoes

Zelfs als hij (Wilders) de komende 20 jaar of zo helemaal niets meer van enig belang zegt blijven er, denk ik, nog steeds genoeg stemmers over om die flakkerende vlam in de 2e kamer te houden. De man hoeft niets meer te doen dan af en toe wat rabiaats te roepen, hij is nou 54, hij wordt vast *met gemak* het langstzittende 2e-Kamerlid ooit.

1
129 handsfree

De Rutte III special bij de NPO deed het niet veel beter met 261.000 kijkers.

0
130 Dune

@121 dat zegt wat over het rechtse zuur..

0
131 God is dood

@112

Duidelijk een zwerver met kleptomanie question

0
132 silversurfer

@49

"Vertel, wat heeft hij bijvoorbeeld bereikt (afgezien van de caviapolitie)?"

Polarisatie.

1
133 Drumpf

Wie kijkt er nog tv dan? Wilders kan het beter op internet zetten.

7
134 Rattocasi

@49 Wilders/PVV, zoals ook benoemd door Rutger Bregman in de documentaire, heeft er voor gezorgd dat de overige partijen in meer of mindere mate naar PVV-standpunten over immigratie, islam, etcetera zijn bewogen en Wilders/PVV houdt die partijen ook wakker. Een beetje de functie die de SP ook heeft, niet meeregeren (gelukkig) maar toch invloed uitoefenen.

7
135 JackKropotkin

@135

Ach welnee, de PVV en FvD fungeren hoofdzakelijk als de metaforische beerput van rancuneus Nederland. Luister maar eens een keertje naar het eenzijdige en onnozele retoriek van Wilders en Baudet, de overeenkomsten spreken boekdelen. Het is altijd en allemaal de schuld van de (linkse) elite, de EU, de media, en wordt er vrijwel altijd een bruggetje gemaakt richting de vermeende superieure Nederlandse cultuur t.a.v van andere culturen in de context waarin de 'gewone' Nederlandse burger zich in een constante status van 'gevaar' zou bevinden.

Telkens dezelfde manta. Waarom? Omdat angstretoriek zeteltjes oplevert. Dat gegeven betreft de enige rede waarom partijen zoals de VVD en het CDA bepaalde standpunten, aangelengd met de nodige hoeveelheid zakken zout, overnemen. Dat kom niet op conto van Wilders of Baudet zelf maar, nogmaals, door het bekende gegeven angst retoriek zetels oplevert, een gegeven waar de twee heren geen patent op hebben.

1
136 Drumpf

@136 Die populistische beerputlucht en angstretoriek komt evengoed van GL en nu ook van de PvdA. Is een typisch oppositie-dingetje waar de 1 (PVV,SP, GL) wat meer in bedreven is dan de ander (PvdA) en die sommigen bijna compleet mist (SGP).

6
137 JackKropotkin

@137 de klepel niet gevonden he?

1
138 God is dood

@138

Indeed.

2
139 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@129 Gelukkig maar dat jij je impotentie hier nooit te berde hebt gebracht, Donny. Je weet hoe dat forumvolk is; het wordt altijd weer opgera...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Offtopic

@2364 Nee, jullie hadden véél beter je best moeten doen om het hier zo rechts mogelijk te houden. Stom.🤦‍♀️...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

In christelijke maaltijden zit niet zoveel knoflook. ...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Offtopic

@2379 Ga je lekker op hè? 😉...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@129 Altijd is overdreven. Ik heb het misschien in één draad in twee reacties over mijn autisme gehad. Jij mag het best over mijn autisme he...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Timmermans haalt opnieuw uit naar Wilders: ’Zelfverklaard bewonderaar van Poetin’

Hup, weer een zetel extra voor Geert. 😃...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
“Verandering van strategie”: Duitse militaire expert roept de NAVO op om Rusland rechtstreeks te confronteren - Dissident.one

Uit het artikel,“De verdediging van Israël laat zien dat als de westerse partners dat willen, ze veel meer kunnen doen om de bevolking van ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Offtopic

@2349 "Ik stop er mee per direct" Hè, deze van je heb ik helaas eerder gemist en zie ik nu pas, maar alsnog een hele grote en welver...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Offtopic

@2378 Brinkert weet heus wel hoe hij een vrouw moet behagen, hij heeft tenslotte kinderen....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Weetal
Offtopic

@2379Haha....

14 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Indian PornvidiosRomance Couple PornLesbians Scissor HardPelículasporno En EspañolDoujin SiteRule 34vidSpanknet Co UkXxxxx ComLand XxxFandele Tales成人 视频Abby Winters PornBridgette B HotSaniya Mirza Hot VideoDownload Hd Fucking VideosJulie Jess PornXvideosonlyfans.comXxx Video IndinanXvideos Hindi PornPor SitesiThe Best Pornography MoviesPornô JapinhaTorrent RarbgMia Khalifa Hd VideoNude BfJavbhihiTaboo FreepornKendra Lust PornolariMulheres PeladasSexy Black NudesGaymenringCort247Yuff ComicsPorn Hd ViddoJohn BroncoPeliculaspornogayBusty Japanese PornNerdballer Tvسکس با پیرمردMissing Sex VideoSybil Danning NudeEstrela PornSerna Williams NudeNaked Photos Of Sunny LeoneHot Malayalam Sex StoriesRebecca XxxEx HantaiStory ChudaiBrandi SheriHouse Maid Porn VideosXvideo JapanCaptured PornTelugu Sxe VideosPornohd PornHollywood Actress Sex MmsLa New Girl PornSisterrape PornLesbin Feet PornFappingWide Hips NudeJapanesesexvideoLisa AnnmilfJizzjazz PornFree Hdx ComX Men SexImages Of BlowjobsXvidwoOne Piece Sexxyسكس عربى جديدSe X 18Lauren Butler NudeNide TittiesXvideo CallFaryn Corey NudeWatchfree PornRaw ConfessionOh Yes MommyXxx Grand MomQwenqwiz PornCumming Her MouthSexxxxcSrtipchatOld Vs Young Sex VideosSwathi Naidu Latest SexBig Boobysหนัง X X X XMegnut NudeKardashian NudesTaboo FantazyPron Videos XFilm Naked SceneGirlplayingwithherselfSocialmediaigrlsGrace Charis PornAaliyahhadidThot VideosStepmom Bug TitsFootbooruTwitter BbwSexy Sonarika BhadoriaMilf CompilationBabie Sitter PornEbony On BangbusPornos PajasAnime HentaionlinePornocon Mi PrimaBlaire White NudeXnxx Free VideoIndian Bf OpenAfrican Hot SexDf6 Org Xxx69 Sex ComWife Swaping VideoRussianflirtingHottest HentaiEleven Days Eleven NightSavita Bhabhi Hot PornPhorn VedioPorn Free VideoCutiepie.briFirst Night SexxxViolet Cox PornBokep IndoneisaXcnxxCoaching Sex VideoShruti Haasan SexyJapanese Romantic PornLokel Bf VideoBest Leaked Only FansHentau HavenSext Chat RoomUnblocked Porn WebsitesTop Site PornPornonegro Gay8 Muses ComXxx Con DominicanasXxx Tamil Video HdPoop In Mouth PornBbw Sofia RosaMilovaanaLena Paul MoviesDouble Penetratuon PornWww New Xxx ComWww Indian Xxx VideosSuhagrat Bf HdIndian Village Porn MoviesKingvomixPuja SexNew Hot Web Series DownloadVintage Teen Porn