• 3
  • 448x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar gaan we weer. Redactie AUB gelijk afkappen.

7
1 Merlanni

100 jr? ...RofLol Wat een extreme duimen question

5
2 Bleke Betty

@1 Ga je een lezing of concert bezoeken?
Zo ja, zou je ons verslag willen doen?

25
3 Barbapapa-7,5

De Palestina quiz:
Wat waren de grenzen van Palestina?
Hoe heetten zijn steden?
Hoe heet de hoofdstad?
Noem één Palestijnse leider voor Arafat?
Hoe heet de Palestijnse munt eenheid?
Neem een willekeurige datum in de geschiedenis en vertel wat de wisselkoers was van de palestijnse monetaire waarde m.b.t de yen, de dollar, het pond of de D.mark op die datum..?
En tot de laffe aanval van 4 moslim buurlanden die de joden wel even de zee in zouden drijven en daarin gelukkig zijn gefaald, had niemand het ooit over een Palestijnse staat gehad. Sterker, zelfs Arafat heeft openlijk gezegd dat de palestijnse Staat niet bestond voordat hij en zijn groeperingen hun kans grepen.

6
4 Bleke Betty

Ziekelijke haat tegen Israël.

6
5 Marrie

de palestijnen willen israel vernietigen.
Dus hebben ze aan zichzelf te danken.

6
6 Mijnnaamisalbezet

* Verwijderd door de redactie *

7 Lone Wolf

Er wordt nooit gepraat over de joden die buiten Israel werden vermoord of verjaagd van hun landgoed. Dit werd gewoon toegeëigend door de moslims. Als er naar de cijfers wordt gekeken hoeveel Joden en Christenen het veld hebben geruimd in Islamitische landen is dat niet niets geweest. Er heerst een antisemitische stemming bij bepaalde doelgroepen/bevolkingsgroepen.
Helemaal gesteund door de duurbetaalde babbelgoep VN.

4
8 Karl

@1 . Ach is weer eens wat anders dan Brabosh, Cidi, Likud, Opiniez, Gatestone, Christenen voor Israel enz

17
9 tsja

* Verwijderd door de redactie *

10 Lone Wolf

Het "Palestijnse volk" bestaat pas sinds 1967, toen moordenaar/terrorist/vliegtuigkaper Arafat dat uitvond. Het was een politieke zet om een groep import-arabieren (afkomstig uit omringende landen) opeens te bestempelen tot 'volk'. En dan natuurlijk tot "verdreeeeven en onderdrukt volk, hongerig, in lompen gekleed, wonend in golfplaten hutten, opgejaagd en verdreeeven door die r*tjoden!!"

Dat was de hele opzet. De meeste van die "palestijnen" zijn afkomstig uit Jordanië, toen dat land veel "palestijnen" na een mislukte staatsgreep, medio jaren '50, vermoordde en andere, met tienduizenden naar de 'Westbank' deporteerde. Om Israël dwars te zitten.

Er bestaat niet zoiets als een "Palestijns volk", het is gewoon een sluwe politieke benaming voor arabieren die nakomelingen zijn van door Jordanië verdreven inwoners, En nu doen alsof ze door joden verdreven zijn?! Da's gewoon een leugen; de meeste van de latere arabieren kwamen juist richting Israël omdat ze er werk vonden, en van de vrijheid konden genieten!

De rest is arabische propaganda, ook op dit forum met grote voortvarendheid verspreid door anti-Israëlische lieden. Trap niet in die leugens, informeer je. Hier een beginnetje:

https://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/117472-israel-feiten-palestijnse-staat-heeft-nooit-bestaan.html

http://www.wimjongman.nl/nieuws/2014/jordanie-geen-palestijnen.html


De bedoeling van al deze lieden is om Israël de Zwarte Piet toe te spelen. Puur vanuit hun optiek, omdat ze vinden dat Israël zeker in z'n huidige vorm niet mag bestaan. Denk daar altijd aan, als we ze weer zien spugen op Israël. Er zijn tientallen medespelers in dit sinistere politieke spel in die streek. Trap niet in de leugen dat het een spel is tussen twee partijen, namelijk Israël en de arabieren. Dat is een leugen! Het is daar één grote kluwen van tegenstrijdige belangen tussen tientallen groeperingen.

6
11 weerman

@7
De haatoptochten tegen Israël van de islamieten in 2014 in den Haag, staan me nog goed voor de geest.

4
12 Marrie

@11 . Kijk even naar de periode rond 1850 in het volgende artikel. Dan zul je zien dat slechts zo' n 5% Joods was voordat de invasie van joodse kolonisten in 1882 begon
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Palestine_(region)

15
13 tsja

@11 . Bizar hoe je in andere draadjes spuugt op religie, maar als het Israel betreft kom je voortdurend met sites van gerelicapten aanzetten.
https://mijn-kijk-op.infonu.nl/ voor een christelijke kijk op allerlei zaken
En voor de geinteresseerden, de heer Jongman biedt ook bijbelstudies aan.
http://www.wimjongman.nl/ .

14
14 tsja

@13

Het woord "invasie" is negatief-suggestief. De komst van -joodse- kolonisten had een aanzuigende werking op de arabieren, omdat hun komst enorm veel werkgelegenheid meebracht. Maar dat noem je wijselijk gezien maar niet, om niet uit de anti-Israëlische rol te vallen.


@14
Geheel off-topic. Religie staat hier volledig buiten. Je probeert iets te vinden, in je radeloosheid om argumenten te vinden. Je gaat af, met deze opmerking. question

7
15 weerman

In Gaza City dat in handen is van de Palestijnse autoriteit hebbben ze alle luxe die je ook in andere wereldsteden ziet.
Als de Palestijnen nu eens hun verstand zouden gaan gebruiken, schoppen ze hun onderdrukker Hamas er uit, en zoeken ze voor een menswaardig bestaan, hun heil maar in het luxe gedeelte van Palestina.

4
16 Marrie

@7
Beetje dom hé, dit voorbeeld.
Toch?

Want u weet vast wel, dat voor sommige orthodoxe (Asjkenazisch joodse) rabbijnen het 'anti Israël' argument is, dat Israël pas kan bestaan als de Messias op aarde is gekomen.
Dat heeft dus totaal niets met 'palestijnen of welke 'palestijnse staat' dan ook te maken.

Hun argumentatie is in wezen een eeuwen oud religieus dispuut, dat onder Asjkenazische joden woed.
Maar ja, in uw enthousiasme springt u meteen, als de spreekwoordelijke bok op de haverkist er op, om er een u welgevallige (doch totaal onterechte) politieke lading aan te hangen.

Ach, vergeleken met hoe het grote aantal Joden denkt, die zich wel achter de staat Israël hebben geschaard, , is de lading van deze religieuze argumentatie zoals deze minieme groep Asjkenazische Rabbijnen uitdraagt, voor de vele Israël sympathiek staande Joden als 'peanuts'.

Wel opvallend, dat het altijd mensen als u zijn, er voor kiezen andermans religieuze dispuut ter rechtvaardiging van uw politieke visie in te zetten.
Als vorm van 'palestina' agitprop.

Een beetje zoals u met alles doet, dat naar u meent, past in het straatje van uw 'strijd' (dat ontaarde misbruikstraatje).
Die o zo irritante 'strijd' van de eeuwig zeikende en zeurende anti Israël, pro 'palestina' kliek .

3
17 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

18 Lone Wolf

@18

totaal OFF-topic. U heeft geen inhoudelijke argumenten, en nu komt u met dit soort flauwekul?

Ik moest lachen.

3
19 weerman

@15 . Het artikel dus niet gelezen? Daarin wordt inderdaad gesteld door sommigen dat de komst van de kolonisten een aanzuigende werking had op arabieren uit omliggende landen, maar de heersende mening is toch echt dat dit slechts een bescheiden rol speelde, zoals ook te lezen valt
Begin maar bij "The question of late Arab and Muslim immigration to Palestine"

11
20 tsja

* Verwijderd door de redactie *

21 tsja

@15

Ik moet wel zeggen dat dit me een beetje tegenvalt van je Weerman. In de meeste draadjes ben je vaak heel objectief en zuiver, maar betreffende dit onderwerp sla je door in het subjectieve.

8
22 Pegasus

@22
Dank je voor je mening; ik heb een andere. En dat van dat 'objectief' en 'subjectief'... Da's niet aan jou om dat te bepalen. Valt me een beetje van je tegen, Pegasus.

5
23 weerman

Een mening is bij definitie subjectief....

4
24 Pegasus

@24

Ja, dus is je eigen mening net zo subjectief als de mijne. question Maar mij neem je het kwalijk, terwijl ik geen zelfreflectie zie in je #22. question

4
25 weerman

@25

Waar uit ik een mening?

6
26 Pegasus

@26

In je eigen @22 . Verder is het wel weer mooi geweest; onderwerp is besproken en ik ga lekker eten maken.

Een fijne avond verder!

3
27 weerman

@4

Elk volk werd in de historie gevormd of verdween weer. Denk daar maar eens over na. Ik kan mij bijv. nog herinneren van de. Geschiedenisles dat er ooit een Nederlands volk ontstond. En u? Denkt u dat het Nederlandse volk er altijd geweest is?

Wat grenzen betreft weet u kennelijk niet dat Israel nooit haar grenzen heeft aangegeven. Daar is geloof ik een conflict over ...met het door Israel erkende Palestijnse volk. Dat er in 1948 vele Palestijnse dorpen onder de grond geschoffeld zijn, om terugkeer onmogelijk te maken, is u kennelijk ook niet bekend.

12
28 Hendrianus

@15 Helemaal correct: https://tinyurl.com/arab-influx

4
29 Gershom

@29 Ah de antisemiet en jodenhater .. Met zijn leugens over Joodse mensen. Ben je toevallig familie van @27 ?

Zou een hoop verklaren

3
30 Dian

@30 ,

neuh, @29 is een religekkie die al de nodige accounts op NK heeft versleten.
Gewoon negeren question

0
31 jodelatedieho

@31 Ah Elia is terug. dat kan ook idd..

2
32 Dian

Honderd jaar onderdrukking van een volk dat ongeveer 50 jaar bestaat en waar een ‘etnische zuivering‘ op plaats vindt terwijl de bevolkingsgroei enorm is. De antisemietjes van DocP weten van gekkigheid zelf niet eens meer welke onzin ze debiteren.

3
33 JackKropotkin

@32 Dan heeft ie toch wel een knappe gedaanteverwisseling ondergaan. Schrijft en argumenteert compleet anders namelijk.

4
34 JackKropotkin

@34
Ik geloof er ook niks van. Om twee redenen. De eerste die jij nu al aangaf want ik heb nu ook zo juist even zijn profiel bekeken. En ten tweede zat hij al lang en breed op NK toen Elia er ook nog gewoon opzat.

1
35 rebo

@33 Raar dan dat in 1922 gesproken werd van Palestina en Palestijnen in internationale documenten waar juist neo-zionistische onmensen altijd mee dwepen..

2
36 Dian

Doorzichtige truc van Arafat om voor zijn Arabische volgelingen de naam Palestijnen toe te eigenen als ware het de originele bevolking van Palestina.

1
37 Dune

* Verwijderd door de redactie *

38 Gershom

@34
@35

Gershom, Elia en rechtspreker plaatsen dezelfde URL's, dezelfde standaard copy/paste antwoorden en delen exact dezelfde opvattingen over hun stokpaardjes abortus, besnijdenis, evolutie en LHBT.

Er zijn dan 2 mogelijkheden:

1) Het is dezelfde persoon,
2) Er zit een complot achter van mensen die georganiseerd samenwerken om propaganda te verspreiden.

Het is maar welke optie je waarschijnlijker vindt.

2
39 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

40 Thy'lek Shran

@38 Mooi verhaal helemaal zelf geknipt en geplakt Elia?

6
41 Dian

@40

- " Ze hadden allang natuurlijk alle Palestijnen moeten uitroeien." -

Zo, u bent voorstander van holocaust of genocide?

1
42 Pegasus

@42 Weet je wat pas echt bizar is dat soort reacties blijft tegenwoordig vaak staan op het forum en iets als @36 wordt straks weer verwijderd... Want een neo-zionist onmens noemen dat is tegen de huisregels... Oproepen tot genocides op moslims is gewoon normaal geworden de afgelopen weken..

4
43 Dian

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sanilion Xxx ComTime StoppornMegan Fox N UdeLesbian Massage RoomCelebridade NuasDocking SexDirty HookerSex MotorsConnie Big MouthHot Indian Boobs NudeMaa Bete ChudaiAdult SexmovieIndianamilfPorn Wife RealSnap Sexting AccountsSexgames 3d FreeBbw Mature PornMadeline_jackson PornParasite In CityRasi SexNtr ComicsOpen Chuda Chudi VideoGirls Night FallSex Japan FamilyRae Lil Black SexPelicula Pornografica CompletaMyfreecamscomPornoimageKarlie Kloss NudeAngela White X VideosJabardasti Desi SexWhitney Oc BangbusCzech Casting PoGay Men Love MakingGrope CinemaSpankba GV.i.p PornNubile Films.comBlackto White.netAldatma PornoHotel EroticaYoga Porn SexMy Sisters TittiesNeha Kakkar XxxxIndian Hidden Nude三上悠亚Tamil Incest SexXxx Indian Bhabhi DevarBig Fat TittsNaked White GorlsIknowthatgirl AdsPorn Gratuit FrancaisLesbianhot PornNeelam Kudale NudeGangrape PornsStories PornRiley Reed RedditMeitei NupiVrkm-1097قمبلPornoasmrWidowmaker HentaiTeanna Trump LeakedProstrate Message PornKkvsh LeaksHot Wild PornTatiana JulesGay Horse MatingAnal TubeVoissaaJust-wingit NudeAntoinette KalajAngela White MomMeena Hot NavelDmm Co JpAlexis AfamsXxx Sex Hd Video DownloadEbony White DickLesbian Fucking VideosBest Twitter Pages Better Than The HubEmma Watson Leaked NudesTamil Aunty Xxx VideosBangla Aunty SexCrazy Horse Show PornSex PackerGolfbambi NudeKing Queen XxxScarlett SexAishwarya Ki ChudaiPornô BlogGranny Solo PornHentai Shemale40 Age Aunty Sex VideoCamcapaMilf Porn ComKowaremonoXxxx Porn HubDevar Bhabhi FuckSqurting VideoXnxx TruckNude Women MoviesMult PornKenonopartyTopporn SiteXvideos SexoamadorStudent Sex PornAunty Sex With UncleFirst Time Sexy MoviePussyredditNsfw CollageXvideo MatireVer Filme De SexoSkinnydickGayporn BodybuilderPorn BerazilFabyxo OnlyfansUncut Hot MoviesPrettynakedwomenHomemade PornSex Brazzers Hd VideoBlacksexpornAnal Threesome LesbianCapri AndersonMiltiple CreampieAnchor Anasuya SexChanel Preston BrazzersLesbian Comics PornDesi SexnetNextdoorstudioClit SuckersTamil Maid PornBudhwar Peth Sexy VideoFree Full Sex MoviesSunny Leone Hd FilmXxx Series HindiSexo Amadorסהןגקםדسك س مصرىMadhuri Dixit NavelTamil Nude VideoEbinypulseAj Lee HotWowgirls.comLatex JoiInterracial FfmPrincess Leia Onlyfans31 VaktiBrazzers MotherMiya Khalifa Xxx VedioSexident