door Brynnar in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 5
  • 465x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als je geen pathologische leugenaar bent is het heel erg moeilijk om politicus te worden. Laat staan de president van werelds grootste terreurstaat.

13
1 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Dus is hij daarmee de beste politicus die er rond loopt want die vertellen nooit de waarheid.

15
2 niet-alles-geloven

@2 hahahahaha +++

9
3 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Dat zijn maar ongeveer 5 leugens per dag. Ik dacht eigenlijk dat het er een stuk meer zouden zijn. Of rekenen ze halve waarheden niet mee?

3
4 Gewoon een student

Valt nog mee, dacht met de eindeloze stroom aan berichten dat de teller inmiddels veel hoger zou staan. Maar nu kan de oranje kleuter tenminste met volle overtuiging zeggen dat hij ergens de beste in is.

2
5 Moetffmijneikwijt

wat is de stand van de waarheden? lijkt mij eenvoudiger om bij te houden.

1
6 info

Zijn leugens zijn het beste, het grootst, absoluut fantastisch.

0
7 Remkraan

@6 1?

0
8 Moetffmijneikwijt

Vlak onze Rutte ook niet uit.

17
9 Cody

Al de 'leugentjes' van Trump om bestwil verbleken bij de misdadige leugens over de massavernietigingswapens in Irak waarvoor meer dan een miljoen mensen zijn gedood en 3000 miljard dollar verspild....en die president was zonder politieke repercussies 8 jaar president....!

En dan 6 jaren lang leugens van Obama en Clinton over de oorlogen n Libië en Syrië....!
De voorgangers van Trump gingen over de lijken van honderdduizenden met hun leugens...!

21
10 CoolMemories

@10 Hahahaha. U weet me echt elke dag opnieuw te verbazen. Trump kan op het bureau van het Oval Office schijten en u weet er nog een 'geniale' wending aan te geven. 1318 leugens om bestwil? Please...

6
11 Gewoon een student

@10 Overigens gaat Trump straks over de lijken van tientallen miljoenen zo niet de halve wereldbevolking als hij zijn huidige koers met Noord-Korea door blijft zetten. Maar u vindt oorlogstaal blijkbaar prachtig, zolang het maar niet van Obama, Clinton of Bush afkomstig is.

6
12 Gewoon een student

@10 Tsja partijgenoot van de Donald en de mensen om Bush zitten nu weer deels op het pluche onder Trump.... Je weet echt niet waar je het over hebt of wel?

9
13 Dian

@9 Rutte?! Daar is, wat liegen en draaien betreft, Trump een onhandige beginneling bij vergeleken..!
Bovendien is Trump geen puppet zoals Rutte! Geen enkele Nederlandse politicus zou, net als Trump volle zalen kunnen trekken en boeien en op eigen kracht en visie president kunnen worden, laat staan van een machtig en complex land als de VS...!

17
14 CoolMemories

@10 hé? Het was toch allemaal de schuld van soros en de nwo? Nou snap ik het niet meer hoor....gauw maar weer het aluhoedje op....

4
15 Moetffmijneikwijt

@13 het niet weten waar hij het over heeft, dat heeft cool al tot in ten treure aangetoond question

4
16 Moetffmijneikwijt

@12 Het spel van oorlogsretoriek is heel anders dan achter de schermen middels de computers van het Pentagon een reeks verwoestende oorlogen voorbereiden (wat de voorgangers van Trump deden) en die onder valse motto's als 'democratie en mensenrechten' verkopen en daadwerkelijk uitvoeren....

15
17 CoolMemories

@13 "...zitten nu weer deels op het pluche onder Trump.... ..."

Gelukkig zitten Obama en Clinton met hun valse oorlogen in Libië en Syrië niet meer in het pluche....Clinton's vreugdedansje bij het horen over de liquidatie van Khadaffi was haar laatste 'triomf'....

16
18 CoolMemories

@17 Weet u wat er altijd vooraf gaat aan oorlog? Oorlogsretoriek.

Si vis pacem, para bellum (Wie vrede wil bereidt zich voor op oorlog). Dat is totaal iets anders dan 'wie vrede wilt roept om oorlog', wat Trump dus doet. Waarom zou je keiharde oorlogsretoriek uitslaan, dreigen met totale vernietiging etc., tegenover een staat die geen enkele reden heeft tot gewapend conflict? Om aan de Amerikaanse bevolking te tonen wat voor een grote leuter je hebt? En daarvoor dan maar even tientallen miljoenen mensenlevens in de waagschaal leggen? Of heeft Trump gewoon een oorlog nodig om de bevolking af te leiden van het ene schandaal na het andere?

6
19 Gewoon een student

@10 - mee eens.

maar het ziet er naar uit dat Trump ze wil overtreffen.

8
20 info

En, hoeveel leugens zijn er over Trump verkondigt?

14
21 Positivo

@19 "....tegenover een staat die geen enkele reden heeft tot gewapend conflict? Om aan de Amerikaanse bevolking te tonen wat ...."

Heb je het nou over Bush tegenover Irak...of Obama en Clinton tegenover Libië en Syrië....de twee meest seculiere welvarendste en gematigdste landen uit de Arabische wereld....?!

Maar ja, typisch voor hysterici om het echte gevaar (dat van Noord-Korea) niet te zien maar wel Afghanistan en Irak aanvallen terwijl de kapers bijna allemaal uit...eh...kuch...Saoedi-Arabië kwamen en Irak helemaal geen WMD had.....of huilen om het Kremlin omdat het zijn bedreigde belangen op de Krim veilig stelt.....of om Assad omdat hij niet snel genoeg gedemocratiseerd en ge-islamiseerd zou hebben.....?!

11
22 CoolMemories

Muahaha en de anti trumpertjes blijven doorgaan, zich lekker ergeren aan Trump zijn uitspraken. Wat een zielig leven heb je dan.

15
23 etymologie

@23 Ik zou ook graag een Trump-loze dag, maar het onkruid groeit te hard aan de overkant, het is een dagelijkse diarree.

6
24 Criticaster

@23 Ik vind een president die Twitter interessanter vind dan daadwerkelijk regering heel erg grappig ik vind hun loyalisten ook heel erg grappig , alleen ik vind het minder grappig dat hij een president is van een van de meest machtige landen in de wereld , had liever een president die daadwerkelijk serieus is in zijn presidentschap , en dat is Trump helemaal niet.

3
25 MarcusCole

@21 "....En, hoeveel leugens zijn er over Trump verkondigt?...."

Vanuit de swamp is alles leugenachtig! De swamp kan niet tegen de politieke realiteit en de gedurfde waarheden van Trump die twee machtige partijbolwerken tegen elkaar uitgespeeld en op losse schroeven gezet heeft....de oorlog in Irak een blunder durfde te noemen (wat in Washington taboe is!) ...de NATO als veel te duur en inefficiënt durfde af te kraken....'de muur' er door gedrukt als noodzakelijk voor de veiligheid van de VS (de reële dreiging komt namelijk niet van Rusland zoals de hysterici denken maar van Mexico met zijn drugsoorlogen en tienduizenden brute moorden per jaar...!) enz. enz.
Welke presidentskandidaat durft zo ver te gaan in eerlijkheid zonder angst de lobbies en het publiek te mishagen....?!?! (De oude Grieken schrokken zelfs als ze applaus kregen van het publiek en dachten iets oneerlijks gezegd te hebben...!)
De Europeanen begrijpen dit niet, blijven nostalgisch vasthouden aan hun politieke correctheid en marxistische antropologie.......de Amerikanen echter kijken wèl vooruit en stemmen massaal op het politieke genie Trump die zoveel heilige linkse huisjes durfde te bekritiseren en in te trappen....! Want ja; links is tegenwoordig pro geweld, pro kapitalisme (pro-Soros), pro NATO, pro gevestigde orde, pro repressie, pro misdaad (want anti-muur), anti Rusland (bakermat van links!), anti referendum enz. enz.

14
26 CoolMemories

@25 "....een president die Twitter interessanter ....."

Steeds meer mensen vinden geen representatie in de gevestigde politiek maar kunnen wel inzetten op de nieuwe generatie politici zoals Trump die, als politieke krachtpatser, weet hoe je een zwak niets-meer-representerend politiek systeem en haar marxistische leiding tot wanhoop moet drijven; ......namelijk van binnenuit....vanuit het hart van het kapitalistische systeem en het hoogste ambt...!
Dat is pas een geniaal provoceren dat de grenzen van het ons opgedrongen sociaal-politiek correcte systeem te buiten gaat en de hele constructie ervan neerhaalt....!
Trump verschuilt zich namelijk niet achter een valse representatie....vandaar zijn intensieve gebruik van Twitter!

13
27 CoolMemories

@27 Klopt, Trump verschuilt zich achter leugens, niet te onderbouwen kreten en neemt de credits van zijn voorganger.

5
28 Criticaster

Het vak van een politicus bestaat uit het aaneenrijgen van leugens (zie o.a. Nederland) dus je zou op grond van deze getallen wel kunnen concluderen dat Trump een hele goede politicus is. Hij liegt alles bij elkaar. Een man die het politieke vak dus prima verstaat.

10
29 PFL

Is hij in ieder geval ergens de beste in.

0
30 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

Als het niet om een president ging zou het je vergaan van het lachen:

http://www.politifact.com/personalities/donald-trump/statements/?list=speaker

31 verdwijderd21

Great lyer, it's huge, the best lyer ever!!

#MOPA

1
32 GreyB

Hij moet van goeden huize komen wil hij George Bush en Barack Obama verslaan. En vlak Ronald Reagan ook niet uit. Nu ik even nadenk, Bill Clinton kon er ook wat van.

8
33 manpower

@33 Klopt, de moeder van alle leugens is toch wel die van de massavernietigingswapens van Saddam....!

6
34 CoolMemories

@34
Verschil is dat Bush een dictator wilde verdrijven (en van mijn part mag u ook vinden dat Bush de VS defensie industrie steunde)
Trump doet het om zichzelf of op een voetstuk te zetten of om zichzelf te beschermen
Een narcistisch trekje)

Nu mag u invullen wat gevaarlijker is

3
35 LGK

Op zich wel een prestatie, maar niet echt iets om trots op te zijn.

0
36 RoosjeB

@35 "....Nu mag u invullen wat gevaarlijker is..."

Ik vind meer dan een miljoen oorlogsslachtoffers, een verwoest en verscheurd Irak/Libië/Syrië en 3000 miljard verspild......véél gevaarlijker....!

2
37 CoolMemories

Die 1318 'leugens' worden ruimschoots goed gemaakt door de parrhesia die Trump verkondigde sinds zijn campagne;
Trump heeft de oorlog in Irak een fiasco durven noemen (wat in politiek Washington taboe is!) ...de NATO als veel te duur en inefficiënt durven bekritiseren.....de muur langs Mexico er door gedrukt als noodzakelijk voor de veiligheid van de VS (de reële dreiging komt namelijk niet van Rusland zoals de hysterici menen te weten maar van Mexico met zijn keiharde drugsoorlogen en tienduizenden brute moorden per jaar...!) enz.
Welke presidentskandidaat durft zo ver te gaan in eerlijkheid zonder angst de lobby's en het publiek te mishagen....?!?!
Maar de simpelen van geest gaan liever 'leugentjes tellen'......

2
38 CoolMemories

@38 welnee.

1
39 Hadjememaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Mja... Het kan ook zijn dat ie met opzet per ongeluk de waarheid zegt om toch nog een beetje integer over te komen. Een gespeelde onschuld d...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Waarom heb ik nou totaal geen medelijden met zulke zielepoten die op zo een zinloze manier pijnlijk uit het leven wensen te stappen?...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

LoydMorris
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Het dichtstorten van de gasbel met beton wordt een van de grootste blunders die we ooit gemaakt hebben. Daar krijgen we spijt van. . . ....

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Je lijkt Feldwebel wel. Ik ben het met je eens dat hij betaalde propaganda maakt. Maar hij lekt ook informatie. Dus dat ie dingen zegt die h...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Alles ging mis en alles is mis. 😋...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Als ik nou iemand niet serieus neem is het Rob de Wijk, zijn basisschool verhaaltjes zijn zo ongelofelijk dom en doorzichtig dat zelfs basisscho...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

32 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
R34 GenshinBritish Teen PornXxx Ban 10Asia Cosplay PornWww Sex Video Hd ComDslaf SpankbangBrazzers Hot StepmomTs EscortsMia Khalifa FanDeshi Porn ComSunny Leone Bf HindiBengali Maid Sex VideoAlura Jenson DpSis Loving PornFotos PornographySunny Andrews NudeAnime Naked GirlsDesi X Video HdIndian Bollywood Actress NudeSex Boy IndianHot Boobs PlayHot 18 SexyHorse JackoffRiley Rice PornLatina BlowbangMilitary Women PornVivaastreetMota XxxSapna Choudhary SexTeen Fuck Big CockMallu Aunty ComXxx Porn Video FilmTeenincest PornStaryuuki PornMassage Parlours PornGay Porn SubredditsBig Tittie CompilationLois Grffin PornMey_baeMila Amour NudeAnime FacesottingEx Gf SexSunny Leone SexvideoJapanese Girls NudeCouples OnlyfansLive Squirt CamsCumming MommyBlack And White XnxxSnapchat Gurl NudesNude Male BodybuildersForest Sex VideosColor ClimaxJapanese PornteenTssefuctionNayanthara CleavageNaughty America Mia KhalifaJapanesegayAylar LiepornBest Porn Site RedditBiggest Milf BoobsFree Porn For MomSexy Xxx Bf VideoWww Xxx Film ComHot Web Series RomanceShilpa Shetty Sexy MovieTeen First FuckNu19comSophei Dee XxxLatin Porn Hd50 Plus PornPornos MereImperiahentaiSexxmexx GratisLatín LecheFuncking MachineLatinateen PornEroticsex ScenesIncestoxxx.StellabareyPamela Anderson TitsSex India SexPati Patni SuhagratPronhd VideoSexy Video Full Hd 2018Literotica LesHollywood Porn Movies DownloadIndian Couple Hd PornHentai StreamHentailanFilme De Pornô DeKelsi Monroe PornosSxeiPorn Girl PhotoMarried Couple Mobs The Horny MasseuseLady LynnTimmythickSwathi Naidu Xxx VideoJapan AvAdult Games CollecAna De Armas FeetSubtl BeautyKelly OliveiraDesi.selfSex ToysActress Sex VideosMom Xxx ComBig Booty EatingPawg DoggystyleSexo En FamiliaBlack Ftm PornAsian Maid PornLittletastey NudePrabhas SexHoli Porn VideoSex SirenPerfectgirlXhmastrtGay Bred PornTeens Love Huge CockDraven NavarroNaughty America Kendra LustPorn Video WebExercise Sex Video Full HdPorn Tube HubDad And Son PronNaughty AmerocaXxnhdStep Mom AnalDevyn HolmesLoreleifinds NudeIndinxxBhojpuri Sexy Video BhojpuriMia Khalifa HouseStep Mom Caught Me Jerking OffStella Tandy PornMoriah Mills Porn StarAnimeation XxxPornografia Com BrasileiraNude William LevyHindi Sexy Movie BfOld Bf MovieNude CollageMom And Sonincest PornAmateurhairyAnus Pictures PornEmma Watson LegsXhamster New PornJohnny Sins And Angela WhiteNadia Nyce BlowjobRedgifs.