door ontken in Binnenland  ·  225 Reacties

  • 5
  • 1144x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@199 Tsja, wanneer mensen heel erg gaan overdrijven, een onrealistisch beeld van de realiteit schetsen om hun standpunt kracht bij te zetten (door glashard te liegen) dan kan ik het niet helpen dat ik je niet meer geloof wat dit betreft. Je overdreef erg om de overlast van katten te bagatelliseren, zo komt het in ieder geval over.

Ik ben ook gebeten toen ik klein was, ben nog steeds helemaal dol op honden. Katten heb ik ook geen moeite mee hoor, alleen zijn honden nou eenmaal betere huisdieren. question

2
201 Bluth

@196 Persoonlijk waardeer ik honden , ik ben een postbode namelijk , die serieus inzien wanneer het een gevaar is en wanneer niet , ik heb zelf niet echt op loslopende honden persoonlijk , ik ben niet echt bang voor honden , maar ben er ook niet kapot van , al is het maar een klein keffend ding als ze recht voor je wielen komen en je moet remmen ben je verder van huis , en ik ben te beschaafd om ze weg te schoppen (al zo ik dat wellicht moeten doen) ... Honden en katten die zindelijk zijn ben ik helemaal voor , honden en ook katten die op aangewezen plaatsen hun ontlasting doen , en mensen die daar ook op letten , niet een parkje vol met hondendrollen ...

Het probleem is wel dat hondendrollen wel duidelijker zichtbaarder zijn dan kattendrollen , verder vind ik katten over gemiddeld leuker , en liever dan honden , maar goed ik heb verder geen huisdier , van wegen de bewuste reden ...

0
202 MarcusCole

@202 Loslopende katten immer lopen weg als je op ze afkomt en ze kennen je niet , honden gaan vaak als een idoot zitten kwijlen , blijven en bijten ,(gelukzalige uitlatingen daarbij nagelaten) en daar ben ik gewoon niet kapot van , ik weet dat nog van ons ouderlijk huis toen wij een hond hadden , die liep eens vrij rond toen een vriend van mij in die dagen was , nou dat was ook gelijk de laatste keer.

0
203 MarcusCole

@202 Overlast is overlast, en dat moet worden aangepakt. Het lijkt mij het beste om cursussen verplicht te stellen. Niet alleen voor honden en hun eigenaren, maar voor ieder huisdier.

"Het probleem is wel dat hondendrollen wel duidelijker zichtbaarder zijn dan kattendrollen"

Kom dit weekend maar eens met mij in de tuin werken. Als je dan in een kattendrol grijpt die open splijt en de geur komt in je neusgaten, dan had je gewild dat de drol heel duidelijk zichtbaar was geweest. question

@203 Juist, totdat die kat van een muurtje in je nek springt en je aanvalt... Als een hond iemand bijt, moet de hond dood. Als een kat iemand bijt, boeiend? En mijn hond kwijlt niet, zal ook niet op je af komen, ze blaft niet zomaar... Ze is op dit moment met mijn 7 maanden oude neefje aan het 'spelen'. Hij slaapt, zij houdt de wacht.

3
204 Bluth

@199 , Honden voelen wanneer je angst hebt. En daar handelen ze naar.

Bij honden moet je gewoon hele duidelijk overwicht hebben. Dan heb je zelden tot nooit last van een hond.

Katten vind ik persoonlijk veel onbetrouwbaarder. Daar heb ik dan weer negatieve ervaringen mee. Ene moment poeslief. Andere moment halen ze ineens uit, zonder dat je ook maar doorhebt waarom.

Bij een hond heb ik doorgaans wel in de gaten wanneer ik moet opletten. Honden zijn meestal een open boek. Een kat is meer een gesloten boek waar je slechts kunt gissen naar de afloop.

Dat is in ieder geval mijn ervaring met katten.

0
205 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@201 Als mensen anderen de kans niet geven hun verhaal bij te stellen die er zelfs nog sorry voor zeggen dan kan ik het niet helpen dat het mij niet boeit dat ze mij niet meer geloven. Ik bedoel..." glashard liegen", "erg overdrijven", pfff waar gaat het nou helemaal over?
En dan je het gevoel proberen te geven dat je angst voor honden blijkbaar niet legitiem is want jij hebt er géén last van. Ach, het zal de wiet zijn, denk ik.

206 verwijderd23941

@26
leg uit "meten met 2 maten"????
en ja het is een vreselijke daad, maar ik zie werkelijk niet wat uw bewering in @5 er toe doet.
dat de dieren politie afgeschaft zou zijn omdat het een PVV plan was?
de dieren politie had dit ook niet kunnen voorkomen hoor, en hadden het zelfde gedaan als de politie nu.

2
207 ikzelf

** gebruiker verwijderd **

@205 Wat ik dus al zei:het is vaak liefde óf voor katten óf voor honden. Gelukkig is het geen wedstrijd en is iedereen er vrij in. question

208 verwijderd23941

@199 De grote zijn in bijna alle gevallen vriendelijker dan de kleine omdat ze beter zijn opgevoed. Kijk wel echter naar het baasje want dat zegt alles over de hond.

1
209 solidsteel

@206 Je komt eerst aanzetten met vaak, toen nog voor een tweede keer, en toen dacht je pas "oh, nu is het straks wel erg duidelijk dat ik aan het liegen ben, laat ik het maar even afzwakken".

Ja, je hebt glashard lopen liegen over de frequentie van lebberende honden die je aanhalen. En daardoor heb je dus ook erg overdreven. Het gaat over dat jij liegt, om je anti-hondenstandpunt kracht bij te zetten.

Ik heb niet eens de indicatie gegeven dat jouw angst voor honden niet legitiem is. Ik geef enkel aan dat gebeten zijn door een hond niet automatisch in hoeft te houden dat je bang bent voor honden, dat is alles. Vanwaar voel jij je hierdoor zo aangevallen?

Ja, de wiet... Zo leuk dat ook jij nu persoonlijk moet worden.

2
210 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@209 Kan zijn maar ik vind mezelf al heel stoer als ik de kleine aai. Ben vroeger gebeten door een Deense dog. Op de één of andere manier gaan er bij grote exemplaren bij mij alarmbellen af. question

211 verwijderd23941

@210 Ik ben als kind ook gebeten door een hond waardoor ik hechtingen had naast mijn oog. Maar ben nog steeds gek op honden en heb er zelf een.

1
212 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

213 moeder

@211 Is logisch. Zo werken je hersenen. Echter mag dat niet wanneer de politie zo handelt question

1
214 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

@210 Ach, persoonlijk worden is slechts aan jou voorbehouden? Je begint toch zelf over je wietplanten? Wij moeten blijkbaar weten dat jij die hebt. Maar dat zal ik ook wel niet mogen zeggen. Wat idioot om zo'n kabaal te maken over niks alleen om je gelijk te halen. Weet je wat? Ik geef je he-le-maal gelijk hoor. Dag hoor.

215 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@214 Gelukkig werk ik niet bij de politie. question

216 verwijderd23941

@215 Ik doe mijn best om zo min mogelijk persoonlijk te worden. En dat is soms nogal lastig wanneer de enige 'argumenten' die de andere partij aanhaalt ad hominem zijn.

Ik haalde de wietplanten aan omdat de kat juist daar graaft, en in dat deel van de tuin zijn behoefte doet. Als het bij een willekeurige andere plant was geweest dan zou ik dat benoemen. Je zegt "het zal de wiet wel zijn" om te zeggen dat ik iets niet begrijp, dat is een ad hominem. Ten eerste ben ik niet stoned, ten tweede zou ik net zo scherp zijn geweest als ik wel stoned zou zijn, en ten derde interpreteerde je wat ik zei onjuist waarover ik je uitleg heb gegeven.

Dit is dus exact wat ik bedoel met de eerste alinea van deze reactie. Knap hé, dat ik nog weet wat ik heb geschreven in die alinea, door de wiet? question

3
217 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@217 Serieus...als jij gelijk krijgt is dat nog steeds niet genoeg? Of ben jij zo iemand die zichzelf ook graag hoort praten?

218 verwijderd23941

@218 Of iemand mij gelijk geeft of niet kan me aan m'n reet roesten. Voor mij is dit niets meer dan het voeren van een discussie, ik ben hier niet om iemand te overtuigen van wat dan ook.

En ga nu niet net doen alsof je ook maar iets van dat ik gelijk heb meen, voer dat dus ook niet aan als dat je het wel meent. Nee hoor, ik ben niet iemand die zichzelf "ook" graag hoort praten, dat hebben wij niet gemeen. (Het woordje "ook" is veelzeggend. question)

3
219 Bluth

@219 , “ Voor mij is dit niets meer dan het voeren van een discussie”

Ze zij vaak en heeft zich al vrij snel daarna gecorrigeerd.

Ja, laten we er dan nog 3 dagen lang over door blijven zeuren en dat dan “het voeren van een discussie noemen.”

Zucht..........

1
220 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@220 Ik heb ook een ander idee over het voeren van een discussie. Op dit draadje gaat 't'm sowieso niet meer worden, ben ik bang. question

221 verwijderd23941

@220 Kijk, dat jij genoegen neemt met die 'correctie' is jouw keuze. Ik haalde aan waarom zij zo overdreef, daarover voerde ik de discussie maar daar is geen enkele reactie meer op gekomen. Nee, ik moet accepteren dat ze zichzelf 'gecorrigeerd' heeft, terwijl die correctie gewoon nergens op slaat.

4
222 Bluth

@222 , Joh, doe ff relaxed.

Ze corrigeert en geeft toe dat "vaak" niet de correcte weergave van de werkelijkheid was.

Wat wil je dan nog meer? Nog 3 dagen blijven stampvoeten als een klein kind?

2
223 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@222 Nou vooruit....wat zou je precies van mij willen nu? Je vindt het niet genoeg zo? Ik moet door het stof begrijp ik? En je denkt dat ik dat ga doen?
Vind je nu zelf ook niet dat het intussen nergens meer over gaat? Ik wel.

224 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@223 Eén mea culpa is blijkbaar niet genoeg. Pfff....

225 verwijderd23941

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

9 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

18 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

20 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

24 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

30 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ondertussen. . . . https://www.telegraaf.nl/nieuws/1601058670/steeds-vaker-geweld-en-agressie-door-jonge-asielmigranten-in-opvang-personeel-...

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Meedogenloze Russen nu zelf slachtoffer van ‘heilige oorlog’

Rusland heeft de waarschuwingen vanuit het westen niet serieus genomen. De FSB heeft het veel te druk met het opsporen van Kremlincritici, dat z...

31 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
BigfyckAmerucan Dad PornFamilly PornG.f Mom PornFull Porn GdNaked Girlسكس مصرى جديدNaked SunbatheBrazzers New Sex VideosXhamster Indian HomemadeFree Old Lady PornWatch Free Porn VideoPornos NoirsVi XxxxXxxviodioWww Sexy Bhabi ComSemi Sex MovieHub PormMiddle Eastren PornOld Milf PornFree Black Leasbian PornSoftcorr PornShion FujimotoValentina Jewels BbcHindi Sex KahaniPornhub Violet MyersPorn Video Download Full HdXxx Hindi Bf FilmEsmee 4 KeepsFree Por.DeepgoretubeMature SexePeachjars Leaked OnlyfansNude Wrestling VideosWood PornQ PatronaScreaming Indian PornIndian College Hd SexKorean Sleeping XxxPorn Stars 80'sDalechatFreetoonpornStepmom Xx VideosPornos HondureñoBbyboynexxxtdoorBridgette B NakedMiss Rachel.nudeGirlspissingFat Women NudeGirlsway.comPorzo ComPorn Tube JapanesAndhra Bf VideoBig Brother SexChinese Porn Film2 GirlspornPawgqueenFella Turn Up MonsterWww.beeg.comX VifeosTorture PornosWhere Is LalgarhToonily.ocmTities PhotosLatin PornRaat Ki Rani Ka PhoolIndian Leaked XxxThreesome With WifeSteive ShaeTelugu Sex Videos HeroinesPolice Aunty Sex VideoSex Vidio DownloadSexy Hot Indian Web SeriesTittypussyHentaidpAdultdvdTs EromeBig Booty Enony PornKitana Montana.Lia EzraBrazzers TtBest Porn Accounts On TwitterBd Se XPorn In JapanPorn Gay RomanticViolet Myers BlackedrawOdia Sex DownloadMallu Maria NudeMelanie JicksPorn With A StorylineImagenes PornosThepirates Bay.comGotporn ComLanawolf PornVideo Bf Sexy VideoBrazzerporn VideoShaidenrogueMeximilfSites For Free Porn DownloadBoob Sucking AnimeVrpornhubAngel Rivera PornRemote Control VibratorBbwauntysexMom Wrestle PornHuge Boobs Bbw PornCaughy MasturbatingShiiri TsukadaEmoxxxIndian Old Woman Porn VideoSexvidessFanbus OnlyfansWww.naughtyamerica.commSarah Snyder NudeAshley Judd In The NudeBradileñasYoupor.comSecx HdMrluckyvipShemale Porn StarSexartSiri Dahl NudeSaites De SexoVideos DeponoPorngay MuscleDoggiestyleSleeping Bf VideoDani Daniels Big BoobsPorn Near MeShane DeseilTherealbtittfitDarmowe Pornole.Glory Hole CumswallowCow Sex BoyPork SexMassagehiddencamLactation Porn LesbianDombeeef LpsgSexxy.jaimieLesbian Seductin PornXxxnnmChoti Bachi SexSharon Stone PornAnime Po RnJokerpornBeautiful Agony VideosPorn Site IndiaPornografia FimesKoyuki KatoTiffany Coyne Nude