Bom ontploft niet volgens Italiaanse kranten: 'De Boer geholpen door tovenaar'

Bom ontploft niet volgens Italiaanse kranten: 'De Boer geholpen door tovenaar'

27-10-2016 10:24
2

Frank de Boer heeft opnieuw wat lucht gekregen bij Internazionale. De manager van de club lag de voorbije periode zwaar onder vuur, maar won met Inter door twee goals van Mauro Icardi van Torino, dat hoog genoteerd stond. De Italiaanse kranten gaan in op de prestaties.

'Tovenaar Icardi helpt De Boer, tenzij…', begint Corriere dello Sport. 'Met een goal in de slotfase van de wedstrijd slaat hij Torino knock-out. Het bewijs dat hij enorm veel technische bagage heeft.' La Gazzetta dello Sport kopt 'Icardissimo', verwijzend naar de hoofdrol voor de aanvoerder en aanvaller van Inter, die in onmin leeft met de ultra's van de club.

'Hij maakt Inter wakker. Icardi opende de score en besloot met de winnende. De manier waarop De Boer Inter liet spelen na alle tegenvallers voelde als nieuw en vertrouwd', schrijft de roze sportkrant vervolgens. 'Maar de toekomst van De Boer blijft nog steeds onzeker.' Op vrijdag volgt er een besluit na een overleg tussen beleidsbepalers, weet Gazzetta.

De Boer is ineens geen 'hot news' voor Tuttosport, dat in de voorbije weken constant ruimte op de voorpagina had ingeruimd om over het aanstaande ontslag van de trainer te praten. Na de gewonnen wedstrijd tegen Torino verscheen er wel een stuk op de website van de krant. 'Dubbelslag van Icardi voorkomt dat er een bom ontploft', schrijft Tuttosport.