door Vaartuig in Politiek  ·  85 Reacties

  • 41
  • 1093x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Gelukkig iemand die wel de moeite neemt om met bewijzen te komen!

4
51 dummydum

@51
https://anderetijden.nl/aflevering/586/Daan-en-zijn-onderdanen

Nog een interessant linkje over de begintijd van de SP. Uit onverdachte bron (VPRO)

Je kan gerust stellen dat de SP in die tijd 'salafistische’ (lees sektarische) trekjes had. En duistere zaakjes afhandelde.

8
52 WijzeDwaas

@48 De SP is groot geworden, ook financieel, met giften van leden en inkomsten uit de afdrachtregeling. De gift van de chinezen was niet illegaal. Van die 400.000 gulden is destijds een drukkerij opgezet om het partij-orgaan mee te drukken. Verder doet dit artikel meer loze beweringen die na bijna 50 jaar niet te achterhalen zijn.

Eigenlijk vind ik het gewoon een stukje zielig dat sommige mensen met dit soort 'historische geschiedvervalsing' hun tegenstander proberen een vlekje te geven. Blijkbaar hebben ze geen echte steekhoudende argumenten tegen de eerlijke en principiele politiek van die partij.

En de SP heeft bij lange na niet zoveel fraudeurs en oplichters als de VVD! Hoe zit het eigenlijk met Henry Keizer? Robin Linschoten is al veroordeeld. Hoeveel SP-ers zijn er dit jaar op soortgelijke wijze in het nieuws gekomen.

0
53 Hollander1967

Helemaal met Jasper van Dijk eens! Het wordt tijd dat de ondermijning van de Nederlandse samenleving door de Islam wordt gestopt.
Verder net als Zweden: Gezichtsbedekkende kleding verbieden bij wet, en
bovendien prediken alleen toestaan in de landstaal (Nederlands).

0
54 logikus

Tjesus.
Ze zijn voor opvang asielzoekers in de regio.
Ze willen geen buitenlandse financiering voor salafisten.
Ze waren tegen gastarbeiders.
Ze zijn tegen oostblok werkers die hier voor een habbekrats het werk van Nederlanders doen.
Ze willen 65 met pensioen, zorgfonds, afschaffing leenstelsel, huren omlaag.
Met een hoger overschot op de begroting dan VVD.
En toch gingen er maar 9% van de stemmen naar die verschrikkelijke partij.
Het lijkt wel of Nederland knettergek is geworden.

1
55 abessijntje

@55

Denk dat de Nederlander het goed vind dat de VVD zich sterk maakt voor het niet innen van belastingen door/en wegsluizen van belastinggelden naar beursgenoteerde (internationale) bedrijven, waarvan de aandeelhouders natuurlijk in hun netwerk zit en hiervoor een lobby heeft.

0
56 garriet

@53

Dus omdat de SP minder oplichters heeft dan de VVD is het een betere partij? Het gaat hier om buitenlandse financiering en daar heeft de SP ook wat vlekjes….

9
57 WijzeDwaas

@57

Daarom, elke religieuze en elke politieke buitenlandse financiële inmenging gewoon verbieden. En ja, ik als SP-stemmer zal de laatste zijn die dat ontkent maar ze hebben daarvoor decennia geleden het boetekleed aangetrokken maar partijen als Denk en PVV gaan daar rustig nog een paar decennia meer door als het niet wordt verboden.

Kerken, moskeeën, tempels en synagogen moeten zelf hun broek maar ophouden voor hun bestaansrecht(monumentale zorg daargelaten). En die verkoop van politieke inbreng uit het buitenland moet sowieso verboden worden.

0
58 Liwwie

@57
Ja Mensen die politiek bedrijven uit roeping niet om er rijk van te worden.

0
59 yanyans

Helemaal gelijk Jasper van Dijk.

0
60 corretje

En ik vind het onacceptabel dat er nog steeds mensen uit moslimlanden massaal naar Europa komen, maar helaas vindt de SP mijn standpunt dan ook weer onacceptabel.

2
61 wiseguy

@48
HP/de Tijd is een bewezen Liberale maandblad (VVD / D66) en de timing van dat artikel is dan ook mijn inziens niet bij toeval zo vlak voor de verkiezingen in 2010.

0
62 Beowulf

@57 Wat voor u een betere partij is, maakt u zelf uit. Wel is het zoals mijn reactie @32 aangeeft zo dat rechtse partijen alleen argumenten blijken te hebben wanneer ze liegen over de waarheid. Linkse partijen zijn nog nooit op dergelijke grote onwaarheden betrapt.

@61 De overgrote instroom van moslimmigranten waar problemen mee zijn komen van de rechterkant. De geradicaliseerde schilderswijkers, kanaaleilanders etc. zijn hier gekomen door rechts immigratiebeleid uit de jaren 60. De SP wil geen arbeidsmigranten en wil vluchtelingen mondjesmaat opvangen omdat we dat wereldwijd overeen zijn gekomen in het vluchtelingenverdrag. De enige manier om de vluchtelingenstroom te stoppen is om het westerse geweld in die regio's te stoppen en daar blijken juist de rechtse partijen tegen te zijn.

Laat u voorliegen maar doe het niet zelf.

1
63 Hollander1967

Een kleine correctie.
De islam is van zichzelf al radicaal.
Het gaat hier dus om een nog radicalere vorm van de islam zoals die al is.

2
64 Malinois

@63
Flagrante leugens.
De eerste "rechtse" (???) Moslims zijn juist uitstekend geïntegreerd. Zij werkten in fabrieken en begonnen een eigen zaak.

Juist de laatste 20 jaar hebben de linksen een hele horde slecht integrerende moslims toegelaten. Er is nu ook totaal geen werk meer voor.

Het zijn de oudere moslims in de wijken die zich kapot ergeren aan de criminaliteit en het asociale gedrag van de jongere immigranten.

Beetje jammer dat jij de geschiedenis zo zit te verdraaien.

1
65 Sterke

Een ideologie als de Islam moet heel klein worden gehouden. De erkende uitwassen zullen sowieso verboden moeten worden. Maar ook de reguliere vorm van Islam brengt wereldwijd zoveel ellende dat we ook die niet te groot mogen laten worden.

Het helpt al als we immigratiestop voor laagopgeleiden (toekomstige uitkeringsgerechtigden) invoeren.

0
66 Sterke

Ik ben geen D66-er, maar op één punt hebben ze gelijk; kappen met bijzonder onderwijs. Gewoon alleen maar openbaar onderwijs mét het vak 'religie' en that's it. Geloven doe je maar in je eigen tijd.

0
67 Mac Benac
68 Rig de Goeiste

Nee hoor is heel logisch, vraag Drumpf, Kubusje, Greyb Newtoday, etc maar, dit is allemaal heel normaal.

2
69 etymologie

Maja de meest hebben ook een islamitische vriendje, dus tja, dan is je mening al anders lijkt mij.
Geen blanke men wilde hun hebben, (dit is een grapje) niet zo moeilijk doen, naja half grapje, zit natuurlijk wel waarheid in.

2
70 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@69 Haaai, Ety!

71 verwijderd23941

Weet nu al dat dit een belangrijk punt wordt in het whatsappgroepje, dit moet gemeld worden.......

2
72 etymologie

@57 Je zou je moeten aanmelden voor het whatsappgroepje, dan springen mensen je snel bij, wanneer je eenzaam bent met je doelloze mening.

2
73 etymologie

O sorry question je hebt geen mobiel! Was ik vergeten, dat is slecht voor onze gezondheid, kwam ineens te binnen, weet je wel toen op nujij.

2
74 etymologie

@71 Hehe Nu Ety gebruiken question Nice! question, had het zelf voor het eerst getypt, bedankt dat je het overneemt question

En neem mij niet zo serieus.

2
75 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@70 Heb ik je net uitgelegd joh. Ik heb innige contacten met een indiaan, een Belg en een Oeigoer. We wonen samen in een tipi. Maar niet tegen mijn blanke man vertellen hoor! Ik leid een dubbel leven. Sssst.....

76 verwijderd23941

Heb je ook plus gegeven question vond het wel leuk.

2
77 etymologie

** gebruiker verwijderd **

@73 Reageren op een acht uur oude reactie, met een eveneens doelloze reactie. Wie is er nu eenzaam?
@75 Wees gerust Ety. Ik neem mensen die uit hun nek kletsen nóóit serieus.

78 verwijderd23941

@22

U gebruikt nogal wat aanhalingstekens, maar geeft niet aan wie u aanhaalt.
Ik ben van meet af aan SPer geweest en ja, de houding van de SP was zoals @20 het omschrijft.

De bewoordingen die u aanhaalt komen mij echter niet bekend voor, dus graag nadere toelichting.

0
79 Mappie

En geldt natuurlijk ook voor de geldstroom vanuit het Vaticaan.

0
80 rubbie

@12 : Dat argument slaat nergens op want u weet heel goed dat alleen moslims overal ter wereld naartoe willen waar men ze niet wil, toch binnendringen, en dan de boel verpesten voor de rest.

1
81 Wendel

@32 : De mensen die toen hier naartoe zijn gehaald vind ik vaak veel sympathieker dan wie erna kwamen. Weliswaar spreken velen nog nauwelijks Nederlands en zijn ze erg traditioneel, maar ze doen niet aan politieke islam en zijn rustig, vriendelijk, beleefd, bemoeien zich met hun eigen zaken. Ze zijn ook ongelukkig met de nieuwe toestroom en de opgefokte jongeren die hun wereldje hier verpesten.

2
82 Wendel

@25 onkruiD

0
83 rEmco44

@31 Zo is het precies! Maar het gaat toch gewoon door hoor, want zij zitten in de macht! Partijen die arbeidsmigratie tegen willen houden, zoals de SP en de PVV, krijgen het in dit land nooit voor het zeggen. Daar zorgen ze wel voor question

0
84 rEmco44

@84

Ja, daar zorgen SP en PVV zelf wel voor.

4
85 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

12 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

15 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

23 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

27 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

32 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

36 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

44 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

44 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Brazzers Teen VideosPorn ThreesomesAmouranth SquirtLesbian Trib.compDakota Tyler PovLilykawaii Jack And JillNakedtiktokXnx Video SexyTamil Mulai Sex VideoRoseharrt NudePorn WildlyHottest Transgender Porn StarsXxx Super StarFinger My SisterMega Porn HdSponbob PornBlackbigbooty PornSchoolxxSexy Video Xvideo ComKarishma Kapoor BoobsJapanese Sex Video DownloadJennifer Lawrence Sex VideoIndian Xx Sexy VideoSophie Dee Xxx HdLive AnalMilf PublicLimetorrentKaye Beckinsale NudeXnxx MostXnxx Full Hd PornXxx Dehati VideosBlood PronReal Teacher Sex VideoPorn Lesbians MasturbatingAnime MasterbationNude Celebrity ForumTubegakireNodle MagazineRita Ora ToplessShoplyfter XnxxEbony Nude MatureXxx Indian Brother And SisterAsian Message Near MeSunny Leone Ki Sexy FilmHot First NightMaldives PornDanbooriFelicity FelineMackenzee PierceHindi Sexy Video BfSex Aunty HdKendra Lust AnalHot Nude Indian WebseriesHd Porn.cpmThot FacialYoutubersgonewildBarepintingXxx Porn Sex HdGay Porn UncleTity BounceOld Women SexvideoPerfectgirlpornNaked SecretaryG Queen ComKorean Porn GifScat Porn GamesChate SexoEnglish Sexy Bf Full HdBelle Knox PornHot Mallu BgradeMadi Collins DreddLesb PorBlack On Blondes PornHuge Boobs Mom PornMei Matsumoto UncensoredOnlyfams LeakHen TaiReddit RelacionamentosLezley ZeAyanna Jackson TupacNaomi Cambell NudeKaty Rose PornWife Sex With Husband FriendSex Video Xxx IndiaAligator ListcrawlerBest Black OnlyfansHntai DoujinLeague Of Legends PornographyXxx EpisodeAbella Danger BlowjobBrianna Beach AnalPorn TitiesViola PornSextape Francais AmateurFilmes Pornôs DeShweetnlowYoungperpsAmateur PainalAda VeraButtplug HomemadeXhamster Indian HdDesi Mom XvideoNude Beach WomenPorn Game MobilePornografia De 18Blacked Com XxnxHuge Tits HentiKerry Renee NudeHot Sexy Porn PicsMorgpie ThroatpieRamon PornIndian Wife FuckCunt VideosLivejadminRaven AlexisTsbaddieXmaster Formula Mt4 Indicator 2022Japan HandjobSexcey VideoTru Kait GangbangPakistani Nanga MujraBlack GangbangpornCam4 MobileKendra Sunderland XxxSexninjaTamil PirnPoran Star VideoWw Sex IndianAsain SexGirls MastributingReddit Gone Wild ListHermaphrodite NudeXnx Full VideoHot Big TitesGym Xx VideoTelugu Serial Actress XxxIndian Hindi Sex DownloadTopstransbrasilBrezzets HdXes Video HindiEnglish Xx SexSisters CreampiedHoney Hayes Dick DrainersX Art VedioFab SwingingersHistorias PornográficaFullporn VidsElizabeth Banks FeetMaryjane JohnsonMalaika Arora Hot Sexy Photos