DE WERELD NU

Badwater & brood

Asielmigranten, apenpokken, racist, Naar een revolutie, Wachtlijst voor verlof?, Stikstofbeleid,boerenprotesten,Pakistan, ,Bankiers, Inflatie, linkse paranoia, Corona, Racisme, Islam, Twitter, Energielabel, Zwarte Piet, Qatar, Asielmigratie, Excuses, Slavernij, Aan het gas, Armoedegrens, Viagra, Schieten, Lintjes, Songfestival, Fiets, Ontstopt, Loeren, woke, Paupers, Onder gelijken

Badwater & brood voor uitgeprocedeerde asielmigranten klinkt wel leuk, maar daarmee zijn ze nog niet weg. Wat te doen?

Het aanstaande kabinet behoudt een surrealistisch rood randje:

Badwater& Brood

Zoals u uit bovenstaand overzichtje van de uitgelekte punten kunt concluderen wordt dat Badwater & brood een open einde regeling. Stichtend Nederland op zijn smalst. Zeven jaar gelden mocht u ook niet weten wat de kosten waren van de massa-immigratie – de regering weigerde toen te antwoorden op Kamervragen van de PVV. En het parlementaire gebruik vereist dat de regering Kamerleden ruimhartig alle informatie verstrekt die zij nodig achten voor het uitvoeren van hun taak bij de controle van de regering.

Een Kamermeerderheid vreesde toen de gevolgen van die informatie, en als het electoraat iets slimmer was geweest had het de weigeraars van toen electoraal weggevaagd. Afijn, de mensheid wil bedrogen worden, en dan het liefst door mensen die zeggen het goed met je voor te hebben. Een goed geheugen zou die illusie maar bederven, en een lege portemonnee wordt tegenwoordig door de overheid eerst met beloften gevuld, alvorens hem demonstratief leeg te schudden op het altaar van medemenselijkheid. Binnenkort is zij dus even weer vol, maar reeds vóór Kerstmis zult u beter weten: Sinterklaas is gewoon boerenbedrog voor kleine kinderen, maar het gevoel van hoop blijft je je hele leven bij.

Heel stom dus als de regering meegaat in het afschaffen er van, maar we dwalen af.

Zoals u uit bovenstaand overzichtje kunt concluderen staan de stuken klaar voor de volgende ronde bedriegerij. Als de kritische volksvertegenwoordigers die zich verzetten tegen meet asielmigratie komend jaar opnieuw naar een afrekening vragen zal het antwoord wel weer zijn dat de bonnetjes zoek zijn, maar dat de minister u verzekert dat er niets is uitgegeven dat niet voorzien was. En ik zal u zeggen: dat is dan nog waar ook.

Wat aan deze begroting ontbreekt? De kosten van een enkeltje naar Wegwezenstan, desnoods via Ophoepelonië. Ook dat zit er de eerstvolgende vijf jaar kennelijk weer niet in. Ook deze regeerclub is dus meer van het uitgeven dan van het besparen op onzinnige kostenposten.

2 reacties

  1. Cool Pete schreef:

    In de praktijk zal het niets uitmaken, en krijgen al die illegale immigranten wat ze voorheen ook al kregen; nu alleen via andere regeltjes.

    Die illegale immigranten moeten we niet toelaten.
    Die – vooral: jonge – mensen moeten hun eigen land gaan opbouwen – DAAR.

  2. Heniusz schreef:

    Weet nog wel een uitermate geschikte opvanglocatie in Amsterdam…. Vroeger bekend als Hotel Bijlmer.
    Ben voorstander van de 3x O methode waar het gaat om uitgeprocedeerde, illegale parasieten. Oppakken, Opsluiten en ten slotte Oprotten. Maar dat zal ook onder Rutte III niet gebeuren.