Binnenland
  • 2
Een 34-jarige moeder is vandaag veroordeeld tot vier jaar cel vanwege het toedienden van rattengif aan haar zoontje. ...

9 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
LEES MEER OVER

Dat Oeganda er bij de haren wordt bijgesleept geeft te denken. Dat deze vrouw zwakbegaafd wordt bevonden is een inkopper. Of je het nou wijt aan 'nature' (laag IQ ingebakken) of aan 'nurture' (nooit enige educatie van betekenis gehad, zelfde voor ganse omgeving ibv meest waanzinnige vormen van bijgeloof), feit blijft dat het gros van deze mensen naar onze maatstaven geldt als zwakbegaafd. Het ontwikkelen en stimuleren van intellect begint in de wieg. Afrikanen doen daar niet aan, gemiddeld, wij wel, gemiddeld, punt.

Déze vorm van zwakbegaafdheid is dus geen geldige maatstaf want relatief. Is zij emotioneel in staat om de gevolgen van haar daden te overzien zou de vraag moeten zijn, is het EQ hoog genoeg. Dát is niet afhankelijk van het soort IQ dat wij hier meten, nl theorethische vaardigheden en vermogen tot abstraheren. Want wie daar van jongs af aan niet in is getrained komt niet boven de 85 uit, gemiddeld.

1 Ness    
9 maanden geleden door Ness
3
Meld

Ofwel: je moet mensen uit Afrika en elders niet afmeten naar onze maatstaven maar naar HUN maatstaven. Is zij in staat zichzelf binnen haar eigen maatschappij te handhaven? Dan is zij NIET zwakbegaafd. Datzelfde geldt voor al die cimineeltjes ibv *achtergrond* die een taakstrafje krijgen want zwakbegaafd. Men plakt dat etiketje zwakbegaafd erop omdat het bemerken van standaard verschillen in IQ niet policor is alhoewel ze iedereen opvallen. Dat etiket is NIET terecht; deze criminelen scoren laag op onze schaal maar wellicht hoog op hun eigen.

Wie dit uitspreekt is een racist, so be it. Vaak zie je dan ook de meest racistische commentaren verschijnen, helaas. Heel veel van wat wij vluchtelingen verwijten is te danken aan dit onbegrip, vergezeld van een vet taboe. Babies daar slapen op een matje terwijl ze hier soms al op 2 jarige leeftijd beddespijltjes beginnen te tellen omdat er wat te tellen valt, en op die leeftijd ook al zeer bekend zijn met inhoud en geometrische vormen vanwege puzzels. Intellect is een zaak van ordening van het brein en het aanleggen van paden en connecties. Wie dat op heel jonge leeftijd niet meekrijgt en tóch een IQ van 100 heeft is in feite een genie.

2 Ness    
9 maanden geleden door Ness
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Rome: reddingsschip moet maar naar Nederland
Italië weigert een reddingsschip toe te laten...

1 dag geleden door AD

Geert Wilders doet aangifte tegen DENK-politi...
PVV-leider Geert Wilders doet aangifte tegen...

1 dag geleden door Tuttifrutti

Nederland zuiveren
Ik vraag me af wat er “nep” is aan de bewerin...

22 uur geleden door Brynnar

‘Detentiecentra VS geven kinderen kalme...
Immigrantenkinderen krijgen in Amerikaanse op...

1 dag geleden door Moskowfiets

'Forse belastingverhoging nodig voor gas...
Om te zorgen dat klein- en grootverbruikers v...

1 dag geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
WijzeDwaas
Weer seksschandaal bij ngo: ‘Medicijnen rui...
@22Alles goed verder?...

1 minuut geleden door WijzeDwaas

CoolMemories
Trump-personeel klaagt: we krijgen geen dates...
@7 "...Ze schaamden zich anders nooit ondanks...

1 minuut geleden door CoolMemories

~ Echelon II ~
Kritiek op woordkeuze prins William...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Balfour_Decla...

1 minuut geleden door ~ Echelon II ~

LoydMorris
Trump dreigt met heffingen op auto's uit Euro...
Stop je F35's maar in je hol..... dan schaft ...

1 minuut geleden door LoydMorris

WijzeDwaas
Marjolein van der Meulen: “oud trauma veroo...
@39Sciëntisme (v. Lat. scientia = wete...

2 minuten geleden door WijzeDwaas

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig