door Hollander1967 in Politiek  ·  47 Reacties

  • 23
  • 1418x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Beetje vreemde gewaarwording. De omschrijving van het artikel en de titel van dit draadje komen totaal niet overheen met het bronartikel.

1
1 RazorBlade

Dan GAAN we dus de onrealistische salarissen van de "managers" FORS verlagen, de zorgpremies voor de rijken INKOMENSAFHANKELIJK maken, een graaibelasting invoeren, een woonbelasting invoeren op de buurt waar je in woont, en een vlaktaks van 100% voor alles boven de ton. Kijken of Buma dan nog steeds zo lacht, de graaier met de collecte zak...

6
2 FNKTD

Nep nieuws neen ik aan

8
3 Meer van Minder

@1 inderdaad belachelijk dat de topic starter deze titel heeft verzonnen. Stemmingmakerij!

5
4 nielsarnhem

Schande!
pinokkio III is nog niet begonnen of ze beloven de burger nòg meer uit te kleden.

In 't weekend ga ik de teerpotten warmstoken en de hooivorken scherp vijlen!

7
5 Jan met de korte achterlul

Regeerakkoord kabinet Rutte III dinsdag gepresenteerd

0
6 Febee

@5 je kan beter ook uit die potten gaan teren !

3
7 Meer van Minder

@3

u kent Rutte en zn Compagnon Buma niet? Hun zakken zijn zo diep dat je het universum erin kwijt kunt!!

4
8 FNKTD

@5 De inkomstenbelasting voor mensen met een inkomen boven de € 20.000 wordt verlaagd. Die schaal gaat van 40,8% naar 37%. Dat kan je toch moeilijk het uit kleden van de burger noemen....

11
9 Rare Rakker

Op de exacte details zullen we moeten wachten, maar de tekst van TS lijkt me in grote lijnen aardig de toekomst weer te geven. Beetje raar bericht erbij gezocht, dat wel.

6
10 Hadjememaar

@2 Dat gaan we allemaal dus NIET doen. Daarvoor heeft Nederland in maart te rechts gestemd...

3
11 Hadjememaar

@7
Pas als de teer heet is smeer je 'm uit over de vvd'rts en direct daarna kippenveren erop.
Ja, u bent nog een beginner begrijp ik?

4
12 Jan met de korte achterlul

@9
En de beloofde btw-verhoging dan?

6
13 Jan met de korte achterlul

@2
U houd er vreemd ideen op na...100% belasting....waarom?

1
14 Jansen & de Vries

Begrijpelijk dat de SP niet met de VVD wil regeren.

3
15 yanyans


1
16 Tiidmasine

@1 en @4 Ik probeer de gevolgen van Rutte III weer te geven en heb gezocht naar een link die de cijfers weergaf. Die link is er niet in onze media maar de getallen die ik weergeef, zijn keihard de feiten die Rutte III totnogtoe naar buiten heeft gebracht.

Ik vind dat mensen daar iets van mogen zeggen.

5
17 Hollander1967

Rutte heeft ervoor gezorgd dat er een aantal 100% meelopers voor de VVD ideologie om zich heen te verzamelen!
Dat de ideeen van D66, CDA dicht bij de VVD lagen was al bekend maar dat de CU zich zo heeft laten inpakken is niet zo begrijpelijk!

Duidelijk is dat de AOWers, de minimumloners, en de bijstandsafhankelijke worden geslachtofferd ten bate van de infantiele VVD koesteraars.

Lijkt wel heel sterk op de EU, Banken en Grootindustrie maken ook daar de dienst uit!

2
18 Zie Hier

@17 u schrijft: de link is er niet in onze media. In welke media dan wel? Als het waar zou zijn waarom schreeuwt Joop of een andere linkse baggersite het dan niet van de daken? Had u mooi een linkje gehad. Kortom u roept maar wat.

3
19 nielsarnhem

@37 Er staat in ieder geval een leugen is. De zogenaamde vlaktaks van 37% is een absurde verhoging?!?! Het is een verlaging!! Maar ja je kan natuurlijk niks positiefs over dit aanstaande kabinet zeggen.....

13
20 Rare Rakker

@20
Ja en een verlaging het hoogste tarief van 52% naar 49,5% een absurde verlaging noemen is ook sterk overdreven. Zeker als je het in combinatie ziet met de voorgenomen verlaging van de HRA.

Zo zie je maar hoe een verstokte socialist als Hollander1967 met de waarheid omgaat.

12
21 Realisme graag!

@20 Verlaging voor wie? De 2e schijf was een stuk lager die is meerdere keren omhoog gegooid dat ie nu weer iets verlaagt wordt is een sigaar uit eigen doos.

In 1980 betaalde men aan de top 72% die hebben 40 jaar lang voordeeltjes gehad de rest niet hoor.
Van 72% naar 37% over maar liefst 70.000 Euro in 40 jaar voor diknekken. Dat is verdorie niet slecht.
Tegenover 35% naar 37% voor de hardwerkende pechvogels. Dat is gewoon hufterig en wrang.
Yay armen mogen meer belasting betalen dan in 1980 tijdens de crisis...

Verschil moet er zijn zou de diknek zeggen terwijl die zichzelf volpropt met 4 sterren foie gras op kosten van de arbeider.

12
22 Dian

@22
Uw cijfers kloppen voor geen meter.....stemming makerij...

6
23 Jansen & de Vries

@22
Allereerst is het Lang geleden dat we een schaal van 72% hadden.
Niemand betaalde dat..en werd daarom geschrapt, gelijk met het schrappen van veel aftrekposten, zoals bv onderhoud aan het huis.
Bovendien is het niet zo dat je met een inkomen van 70 k per jaar voledig in het hoogste tarief valt..Ook lage inkomens hebben baat bij deze vlaktax,,het laagste tarief gaat van 40,2 naar 37 %. Prima voor iedereen dus.
Veel belasting betalen brengt immers geen welvaart....integendeel,,

6
24 Jansen & de Vries

@20 en @21 De 1e schijf was in 2010 33,45% en is onder Rutte 2 geleidelijk verhoogd naar 36,55%. Dat is 3,1% meer dan in 2010. Met Rutte III ga je ook over de eerste 20.000 euro 37% belasting betalen. Daarnaast wordt de BTW op eerste levensbehoeften fors verhoogd en is de crisis-BTW van 2012 als norm ingevoerd.

Dit alles komt er op neer dat tot ca 70.000 euro (2x modaal) de uitgaven fors zijn gestegen terwijl de inkomsten nauwelijks zijn gestegen. De multinationals gaan 4% minder winstbelasting betalen onder Rutte III.

De vakbonden dienen nu een forse inhaalslag aan inkomen te eisen om het geld van winst naar inkomen te schuiven. Leraren in het primair onderwijs eisten gisteren 10% erbij. Veel groepen in onze maatschappij moeten een zelfde verhoging gaan eisen om de koopkrachtdaling van de afgelopen 5 jaar te repareren.

Van de politiek hoeven we het de komende 4 jaar niet te verwachten. Sluit je aan bij een vakbond en strijd voor je rechtvaardige deel in de opbrengst!

4
25 Hollander1967

@25 wat bedoel je precies met je rechtvaardige deel ?? is dat afhankelijk van je bijdrage in de opbrengst?? Ik ben bang dat vakbonden een verouderd instituut zijn. Ze zijn helaas blijven hangen in een oude wereld. Ik word zeker geen lid

8
26 nielsarnhem

@22 Kom op Dian even uit de slachtofferrol zien te komen. Je komt ontzettend gefrustreerd over

4
27 nielsarnhem

En nou niet miepen iedereen. Men heeft hier zelf voor gekozen.
De onderste lagen hebben iets te veel om dood te gaan, en iets te weinig om van te leven.
Van leven naar overleven in 20 jaar, veel makkelijker kunnen ze het niet maken.

5
28 4lb3rt P1k3

@25 Je vergeet voor het gemak even dat al het inkomen tussen de 20.000 en 67.000 nu tegen 40,8% belast wordt en dat dat straks ook tegen 37% gaat? Waar vergeet je dat stuk? Het mag niet positief zijn zeker dus alleen negatieve punten noem je op. Je negeert totaal het positieve wat er tegenover staat.

2
29 Rare Rakker

@28 wat gaande onderste lagen zelf doen om hun situatie te verbeteren?? studie oppakken?? snoeihard werken??

7
30 nielsarnhem

Men is van dingen gaan houden, en mensen gaan gebruiken. Slavernij valt namelijk niet op in een fascisme, omdat het de norm is. De mens wilt niet meer als men gelukkig en tevreden is. Ongelukkige ontevredenheid is de materialistische motor van onze samenleving.., het altijd hunkeren naar meer. Hoe moeten kopen en schulden maken is een vergif van onze samenleving. Men leeft tegenwoordige in een egoïstische superieuren bubbel, en ziet persoonlijke kapitaalvergaring als hoogste prioriteit. Het westen, door en voor gevoelloze fascisten. De Fransen, Engelsen en de Duitsers hebben onbewuste superieure gedachte als basis. Superieur denken is een ander als minder zien, die je potentieel kan gebruiken. Wanneer men tevreden is, pas dan zal onze systeem vallen. De politici lossen geen problemen op, zij maken en beheren ze.

4
31 4lb3rt P1k3

@30
Wij zijn het Midden-Oosten niet voor niets aan het bombarderen met een open-grenzen beleid. De onderste lagen in het westen dienen nog meer competitie krijgen.., want voor u 21234 anderen. Het knijpen van de onderste lagen kunnen ze nog lang volhouden, omdat men te onwetend is om sommigen dingen te kunnen bevatten. Als men geld wilt beroven zoekt men snel naar een ouder of zwakker iemand, want die schoppen niet terug. Een goede studie wordt tegenwoordig duur tot onmogelijk gemaakt, en behoort laten tot een selectief groepje. Onwetende mensen hebben we nodig in onze samenleving, want toch iemand moet voor de baas een bakkie koffie halen en de wc schoonmaken. Zij hebben baat aan onze onzekerheid/onwetendheid. Wanneer je controleert, controleer d.v.m. voorgekauwde selectieve informatie.

7
32 4lb3rt P1k3

'' Competition is a sin ''.., J. D. Rockefeller.
Competitie als zonde, om men tegen elkaar weg te spelen, is genormaliseerd over de jaren heen.

4
33 4lb3rt P1k3

@1
Dat noemen ze Clickbait.

0
34 von Schnellensinken

Tweeverdieners met kinderen gaan all weer flink vooruit net als de ander 12 jaar onder en corrupte VVD Rutte.Een de eenverdieners ( vrijgezellen ) met en klein inkomen achteruit als maan alle verhogingen bijberekend. Maar wij sollen in maart 2018 met de VVD CDA D66 CU hier uit Limburg nog met te afreken bij de Gemeenteraadsverkiezingen da gaan koppen gaan rollen in Gemeenten waar VVD CDA D66 de koffer pakken kunnen.

5
35 Gunther

Als ik het goed begrijp dan zouden we medelijden moeten hebben met mensen die 5000 Euro per maand verdienen. Dat is immers net iets onder twee keer modaal en deze mensen worden nog armer volgens de onderwerp starter. Dat wil dus al zeggen dat Hollander1967 vindt dat mensen die 5000 per maand verdienen nu al arm zijn en dat ze straks nog armer zullen worden.

Naar mijn mening klopt dat beide niet. Iemand die 5000 Euro in de maand verdiend is niet arm en volgens mij wordt die persoon ook niet armer na de belastingwijziging. Ik kan je het nog sterker vertellen. Er zijn mensen die een stuk minder te besteden hebben per maand dan 5000 Euro bruto.

0
36 RazorBlade

Klinkt als een typisch VVD kabinet. Tsja, je krijgt waar je op stemt. De VVD is nooit de partij van de lastenverdeling geweest. Het blijven overwegend graaiers die geen enkel gevoel hebben voor mensen die het minder hebben laat staan uitkeringsgerechtigden.

12
37 Hendrianus

@2 ,

Het lijkt erop dat iemand heeft zitten knippen en plakken. Koptekst is typisch GS of Powned...

1
38 uahoera

Simpel gezegd gaan alle prijzen omhoog door indirecte belastingen. Na mijn weten gaat bijvoorbeeld het kappers-tarief voor de 2e keer in BTW omhoog. De eerste keer ging de BTW later weer omlaag maar de prijzen bleven hetzelfde. De winst voor bedrijven gaat omhoog. Netto gaat de werkman er waarschijnlijk niet op voorruit. Hij/zij kan niet meer doen met zijn geld dan nu.

0
39 Verwonderd

Hilarisch dat men het in een draadje met deze titel over ‘Pinokkio’ heeft. Of wordt TS daarmee bedoeld?

0
40 Mrs. K

@36
Iemand die 5000 euro verdiend is niet arm. Men vergeet vaak dat wanneer je 5000 euro bruto verdient, dan krijg je 3250 netto. Als je 2500 euro bruto verdient dan krijg je 2000 euro netto. Mooi salaris, maar niet zo riant dat je leeft in super luxe weelde.

0
41 jp1980

@22 “De 2e schijf was een stuk lager die is meerdere keren omhoog gegooid dat ie nu weer iets verlaagt wordt is een sigaar uit eigen doos.”

Ze hadden het ook kunnen laten hoe het was. Rupsjesnooitgenoeg zijn immers nooit tevreden. Wees blij dat je er wat op vooruit gaat. Zuurlinks is echt klaagvolk.

1
42 Mrs. K

Afgezien van het feit dat ik het niet met al deze beslissingen eens ben.

"BTW op eerste levensbehoeften gaat met 33% omhoog"

Klinkt leuk, maar je kan ook gewoon 3% gebruiken. :S

0
43 VaY

@30 “wat gaande onderste lagen zelf doen om hun situatie te verbeteren?? studie oppakken?? snoeihard werken??”

SP, GL of PVV stemmen en hopen dat het geld van anderen naar hen toe komt waaien? question

1
44 Mrs. K

Door de maatregelen is het misschien zo dat tot 2x modaal er netto iets op vooruitgaat, dat kun je zien als positief echter wanneer je door andere maatregelen deze netto vooruitgang net zo hard weer incasseerd kun je je afvragen of het werkelijk wel positief is?
Of is het dat uiteindelijk bedrijven en de mensen met inkomens boven 2x modaal wederom het meest profiteren?

1
45 Jojotje

@44

Het VVD hart in een notedopquestion.

11
46 Hendrianus

@44 Haha ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0
47 nielsarnhem

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

4 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

7 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

12 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
BoobssAbhi Blue FilmClassic Vintage Porn VideosPublic Boob SlipHomemade Videos AdultLesbian Sex TapeAngelina CastroLexi 2 Legit NudesPorn Con Mi AmigaMature Old Nude WomenXxx Porn TubeReallifecom VideoSex Gif ComDeeksha Seth HotHot Kamwali BaiBrooke Sheilds PussyFrench Scat PornRomina MalaspinaRita Patel XxxMalu NakedBiggest Tits In PornPorn BjKeisha Grey Sex VideoMizosexvedeoTamil Sex MilkBig Covk AnalWomen MasterbaitingPornos ExtremosSabrina Nichole Sex TapeLana Rhoades OnlyfansSitus PorrnoJav图书馆Hot Guys Jerking OffRedo Of Healer Episode 1TattedslvtTastyblack PornThotpussyMargot Robbie SwimsuitPinay Teen PornGay Bj In PublicNude AtheleticsTeacher Student Porn VideoXnxx Indian 18Xhamster LatinaMastubratingXxx Mom Hd VideosCibelly Ferreira NudeDanielleyayalavipAiden ValentineHard Sex StoriesAged PornHeintail VfLapksAnimated DeepthroatMoney Porn VideosJosex Porn HdStepdaddyedVoyerwebJohn Holmes NakedHd Sex Video BlackSpying On Mom Pornسكس للتنزيلKylie Page NudeWww Miya Khalifa ComDesikamaXxx Hd Video LongStep Mom BjGloryholeswallow VidsNpvinhas ZapWww Antarvasna Sex Stories ComXxxx 202Assian PornAnal BlondeEbony Nude ModelingTelugu Xnxx Sex VideosRexpornBangladeshi Girl Porn VideoDesi Sexy Bhabhi NudeJoss PornPee NudeNatasha Nice OnlyfansSlut Wife StoriesCroc Comics PornBalance Ta.nuseSex+Xnxx Bhabi DevarXxx Porn BabesHimynamestee Onlyfans LeakedOld Sex AuntyDesi Sister Ki ChudaiJia Lissa HardcorePorn Mom Son RealInteracial Porn PicsCeleste BoninArianny Celeste OnlyfansHero SexIndian EsxSexy Air HostessSexy Sex DownloadTrue Naked YogaJess From Sean CodyAva NottyPranked PornFairy Tail Erza HentaiTeenage PornstarsMujeres PornográficasKristy Swanson NakedShop Lyft PornPorn Full MoviedFamosas PeledasDolly Parton NakeBudapest EscortNew Hot PornLet JerkDirty TiktoksVideo Adulte GratuitsAnushka Sen Hot ImagesHindi Chudai ComLucious.netSpider Gwen NudeTeen Sex VVillage Sex PornTrain Journey Sex VideosFlicks And Threesome FucksNaked CuoplesCuckold KinkF95 ZoneFotos PornosSubscribstarR BikinisFamosas NuaHomemade X VideoFairfield InnsXxx Video MumbaiXmx VideoRose SexAnnabellepornRobda Rousey NudeDesi Bhabhi Boobs ShowKareena KapoorxvideoSex Bhabhi IndiaNude Sex GamesLesbian TribPorn Aunty And NephewMilfie RedditCummin On FeetAlt Balaji Web Series Sex VideoSex Loving VideosIndian Actress Sex PornSunny Leone Xx Film