Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fotograaf moet zichzelf verdedigen na pijpfoto van getrouwd stel

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag, uit oktober 2017, een bijzondere trouwfoto.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een pas getrouwd stel had een heel bijzonder idee voor een foto op de bruiloft: zij wilden een kiekje van een blowjob. De fotograaf moet zich nu echter verdedigen.

Nee, dit is geen nieuwe film van Kim Holland, maar echt gebeurd. Een Nederlands koppel wilde een bijzonder herrinneringsmoment voor de bruiloft. Zij lieten een foto maken hoe de bruid de man pijpt. Het moet tenslotte de mooiste dag van jouw leven zijn. 'Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven', aldus fotograaf Michel Klooster.

Viral

De fotograaf deelde het vervolgens op Facebook omdat hij het een grappig kiekje vond.Dat leverde een stortvloed aan reacties op. De foto is inmiddels geliked door 31.000 mensen en ruim 1.100 keer gedeeld. De meningen over het beeldverschillen erg, van mensen die het ordinair vinden tot reageerders die het heel leuk vinden.

Preuts

'Het blijft suggestief en we doen hier niemand kwaad mee. Wie dit als aanstootgevend beschouwd, leeft in mijn ogen nog in het jaar 1996. Van alle gemaakte foto`s zit er één ludieke bij, die over 10 jaar geweldig is om over te na te praten. Gun die mensen hun plezier. Dat gun ik jullie ook. Het leven is al preuts genoeg', schrijft de fotograaf bij de foto om het koppel te verdedigen. Toch zit het hem nog steeds dwars dat mensen naar zijn mening bekrompen op het plaatje reageren en dus heeft hij een video opgenomen met zijn uitleg.

Wij hopen alleen niet dat de toekomstige kinderen iets te vroeg in het trouwalbum gaan kijken.