Binnenland
  • 5
Oprotten, dat heeft ze niet gezegd. De 73-jarige vrouw die werd verdacht van groepsbelediging van moslims in de islamitische Babel Supermarkt in Hardenberg, herkent zich niet in het beeld dat de eigenaren van haar schetsen. ,,Dat zijn mijn woorden niet", zegt T.D. tegen de politierechter. ...

ongeveer 1 jaar geleden door Hadito

REAGEER MET EEN EMOJI
6
1
1
3

Hoe haalt die blanke vrouw het toch in haar hoofd om nog in Nederland te wonen?
Nederland is niet voor blanken. Die blanken moeten oprotten!
Nederland is van de moslims. Kijk maar naar de TV, alleen maar mensen uit lichtgetintistan (tenminste, als je naar opsporing verzocht kijkt. Een paar blanken maar, met politie uniform).

1 beastyboy    
ongeveer 1 jaar geleden door beastyboy
19
Meld

Het "voorval" vond plaats op 5 juli.
Op 2 oktober ligt er een uitspraak.
Dat is supersnel gezien het feit dat de rechtbanken over belast zijn en er zoveel urgentere zaken "in de wacht" staan.
@1 u heeft lef: reactie issarcastisch bedoeld, toch?

2 DagmarA    
ongeveer 1 jaar geleden door DagmarA
14
Meld

Ah gut voelen ze zich weer beledigt , pleur toch op.
En een islamitische Babel Supermarkt in Hardenberg nog wel?

3 wijs    
ongeveer 1 jaar geleden door wijs
10
Meld

Als deze vrouw niet voor de rechter had willen komen dan had ze niet zo dom moeten zijn om openlijk voor haar frisse mening uit te komen nota bene in een dergelijke winkel. NK is een prachtig alternatief.

4 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
39
Meld

Blijkbaar was er sprake van een Babylonische spraakverwarring.

5 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
3
Meld

En dat die eigenaar vrijheidsberoving pleegt door de vrouw in zijn winkel op te sluiten wordt niet behandeld tijdens de rechtzaak?

6 Aunti    
ongeveer 1 jaar geleden door Aunti
7
Meld

Goed dat ie de politie heeft gebeld en de deur heeft dichtgegooid. Burgerarrest heet dat.

"De officier van justitie achtte groepsbelediging bewezen, aangezien meerdere klanten in de winkel waren en er geen sprake was van 'een bijdrage aan het maatschappelijke debat'.

Meerdere klanten hebben het gezien het vrouwtje heeft gewoon mazzel met een coulante rechter.. Als ik de eigenaar was ging ik in hoger beroep...

7 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
48
Meld

@6 Dat mag een winkelier in zo'n situatie gewoon, net als bij winkeldiefstal. "De officier van justitie achtte groepsbelediging bewezen, aangezien meerdere klanten in de winkel waren en er geen sprake was van 'een bijdrage aan het maatschappelijke debat'.

8 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
39
Meld

,,Waarom passen jullie je niet aan?..."

Inderdaad groepsbelediging. question question
Het OM maakt zich er ook weer met een Jantje van Leiden af. ( What's new and different? )

9 Gandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Gandalf
3
Meld

@8
Wat de OvJ vindt, is niet zo belangrijk. Wat een rechter vindt is dat wel.
Winkeldiefstal, waar u e.e.a. mee vergelijkt, is eenvoudig te bewijzen. Belediging, vooral waar dat kennelijk niet heeft plaatsgevonden, is veel moeilijker te bewijzen....
Mensen tegen hun zin in vasthouden is overigens ook eenvoudig te bewijzen. Maar als er geen aanklacht is ( bv gedaan door de 'gegijzelde' ), doet een rechter daar ook geen uitspraak over.
Vandaar !

10 Gandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Gandalf
0
Meld

** gebruiker verwijderd **


"De rechter hoorde haar aan, maar verbaasde zich nogal dat D. überhaupt de islamitische winkel was ingestapt. ,,Ik zie het voor me als een vegetariër die bij de slager naar binnen stapt en om een vegaburger vraagt." En dan vervolgens de slager verwijt dat-ie een dergelijke vleesvervanger niet in de schappen heeft liggen. ,,Ga dan naar een Jumbo, Albert Heijn of Edah. Daar zijn er meer van, ook in Hardenberg. De vraag is dus eigenlijk wie zich hier nu moet aanpassen.""


Nu vinden H&I deze rechter natuurlijk toch een landverradende D666'r en zo maar ik vraag me toch af hoe we de gedachtegang van de rechter aan hen duidelijk kunnen maken zonder dat ze boos worden en gaan Calimeroën.

11 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

* Verwijderd door de redactie *

12 Oceancloud    
ongeveer 1 jaar geleden door Oceancloud

"De winkeleigenaar belt vervolgens de politie en doet de supermarkt op slot."
Typisch moslims, ze kunnen niet tegen kritiek. Absurd dat je hierover de politie belt.

En dan de rechter: "De rechter hoorde haar aan, maar verbaasde zich nogal dat D. überhaupt de islamitische winkel was ingestapt. ,,Ik zie het voor me als een vegetariër die bij de slager naar binnen stapt en om een vegaburger vraagt." En dan vervolgens de slager verwijt dat-ie een dergelijke vleesvervanger niet in de schappen heeft liggen."

Die slaat de plank volledig mis, want de vrouw had wellicht niet geweten dat er daar alleen halal vlees verkocht werd, waarom zou ze anders die winkel binnen gestapt zijn ?

Overigens had ze volkomen gelijk wat ze zei.

13 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
7
Meld

@12 jij doet me deze uitspraak ook aan groepsbelediging.
U hoeft niet meteen te gaan schelden.

14 meneer van het nieuws    
ongeveer 1 jaar geleden door meneer van het nieuws
6
Meld

@14 No way. Ik scheer tenminste niet iedereen over een kam, dit in tegenstelling tot een groot deel van de zgn 'bezorgde Nederlanders'

@13 Zullen we het domme geblaat van dat mens maar houden op 'haar gevorderde leeftijd?'
Overigens hebben de moslims - zoals zo vaak - het keurig afgehandeld. Uit niets blijkt dat de vrouw is bedreigd of mishandeld.

15 Oceancloud    
ongeveer 1 jaar geleden door Oceancloud
21
Meld

@15 Nee, het bewijst weer eens dat moslims niet tegen kritiek kunnen en dus maar gelijk de politie bellen. Lijkt me dat de politie wel wat beters te doen heeft dan iedere keer opdraven zodra er iemand scheld.

16 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
5
Meld

@8 Gelukkig bent u de eigenaar niet, want om al deze flut zaken gelijk voor de rechter te gooien, is zeker maatschappelijk gezien, een aanfluiting, denk dat ze bij ons justitieel gebeuren wel wat anders te doen hebben, dan al deze onnodige, geld verslindende rechtszaken, van "boze" medelanders, met migratie achtergrond, te moeten behandelen,
Zou mooi zijn als ze hier eens paal en perk aan gingen stellen, maar zal zeker niet gaan gebeuren, zolang onze rechtsorde bestuurd wordt door de nu zittende bestuurders!

17 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@13 @14 @16 @17
Hoe moeten we u dat (zie @11 ) uitleggen?

18 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

Weer de gebruikelijke zielige lange tegen van moslims. Verder staat de rechter nou ook niet bepaald met zijn/haar voeten in de maatschappij want de Edah is al een tijdje supermarkt af.

“Ga dan naar een Jumbo, Albert Heijn of Edah. Daar zijn er meer van, ook in Hardenberg”

19 JackKropotkin    
ongeveer 1 jaar geleden door JackKropotkin
5
Meld

Ik vind het ronduit absurd om als winkelier voor zo iets onzinnigs de politie al te gaan bellen, en dat er nog nota bene een rechtszaak van komt ook. En ik denk dat die rechter dat ook zo zag. Vandaar die volgens mij toch wel een klein beetje vage uitspraak van hem, dat hij geen reden had om te twijfelen aan de woorden van haar, maar evenmin aan de beschuldigingen van de eigenaren. En haar dus het voordeel van de twijfel gaf. Dus wat is het nou eigenlijk? Zelf had ik in ieder geval als winkelier zijnde zeker niet de politie hiervoor gebeld en hooguit die vrouw de zaak uitgeknikkerd.

20 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
3
Meld

@18 Heeft geen nadere uitleg nodig volgens mij, deze onzin zaken horen niet thuis bij de rechterlijke macht, "beledigde" medelanders zouden eens moeten leren, om beter te gaan communiceren, zodat deze babylonische spraakverwarring niet gelijk verkeerd geïnterpreteerd wordt!
Oudere mensen worden steeds vaker door deze verongelijkte medelanders "aangevallen", waarschijnlijk had ze niet eens inde gaten dat dit geen "gewone"slagerij was! Deze vrouw was 73 jaar oud!

21 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
2
Meld

Die winkelier had die vrouw beter uit kunnen lachen en er vervolgens geen aandacht meer aan moeten besteden, wat hij nu gedaan heeft heeft volgens mij totaal geen zin.
Toevallig heb ik net nog een gesprek met mijn dochter gehad die nu in het nieuwe schooljaar een racistisch mannetje in de klas heeft en ik zei net nog tegen haar dat ze dat soort figuren gewoon moet negeren, omdat ze juist een reactie uit proberen te lokken. Dat zou die winkelier ook beter kunnen doen i.p.v zijn energie hier aan te verspillen. Er zullen helaas altijd vervelende mensen zijn die andere mensen discrimineren of pesten, maar je moet je daar gewoon niks van aantrekken of ze gewoon recht in hun gezicht uitlachen en laten merken dat je ze een kneus vindt.

22 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
2
Meld

Op zich heeft ze een punt want waarom moeten wij bij Jumbo en AH wel worden geconfronteerd met Halalfood maar kun je bij de allochtonenslagerij geen normaal vlees kopen. Typisch voorbeeld dat wij ons wel aanpassen en de nieuwkomers dus absoluut niet.
Ik zal dan ook absoluut geen voet binnenzetten in dergelijke onaangepaste allochtonen winkels. De vrouw heeft mi gelijk maar is wel dom om dan zo'n winkel binnen te gaan. Zulke winkels moet je gewoon mijden zoals we ook hun haatpaleizen mijden als een enge ziekte die niet in dit land thuis horen. Vermijd problemen die je op voorhand kunt verwachten als je daar binnenstapt.

23 PFL    
ongeveer 1 jaar geleden door PFL
5
Meld

@23 Waarom moet ik geconfronteerd worden met pakkies peuken in supermarkten waar ik met de kinderen kom?

Vrij land? Vrije markt? Klant is koning? Het verkoopt?

24 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
23
Meld

@22 Maar natuurlijk heeft het zin, ik denk dat oma nu wel 2x nadenkt de volgende keer.

25 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
21
Meld

@19 Het is inderdaad een lange tenen probleem en het is jammer dat die man dat zelf niet in wil zien en zich "in zijn eer aangetast" voelt. Hij zou zijn energie helemaal niet aan dit soort dingen moeten verspillen, dat doe ik ook niet als mensen wat over mijn uiterlijk of afkomst zeggen, al komt dat sowieso heel weinig voor. Heel veel mensen zijn zo bang voor racisme of discriminatie dat ze ook alles zo interpreteren, ze moeten uit die slachtofferrol komen en tevreden met zichzelf zijn en in hun eigen kracht geloven. Juist door dit soort acties te ondernemen spelen ze echte racisten jn de kaart.

26 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
1
Meld

@23 In de supermarkt word je wel geconfronteerd met kip en eend, maar bij de poelier liggen geen speklapjes. Ook een misstand?

27 Smiling    
ongeveer 1 jaar geleden door Smiling
8
Meld

** gebruiker verwijderd **

@21
U schrijft:
"Oudere mensen worden steeds vaker door deze verongelijkte medelanders "aangevallen", waarschijnlijk had ze niet eens inde gaten dat dit geen "gewone"slagerij was! "

Die vermaledijde moslims toch! Altijd al die arme niets vermoedende oudere mensen aanvallen met vermomde winkels die er helemaal niet islamitisch uitzien en dan plotsklaps allemaal halalspul blijken te verkopen... wat een tuig!@22
Tuurlijk heeft u daar een punt. Maar op die manier komt die mevrouw natuurlijk nooit van haar fobie af. Nu is tenminste duidelijk dat ze hulp kan gebruiken.

28 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@25 Ik denk dus dat het geen zin heeft en dat je alleen maar meer gezeik krijgt op deze manier. Wij hebben onze dochter altijd geleerd zich niks aan te trekken van opmerkingen over haar uiterlijk of huidskleur, alleen als iemand stelselmatig racistisch tegen haar op school doet grijpen we in en gelukkig hebben we dat nog maar 1 keer hoeven te doen. Toen bleek het om een jongen te gaan die een gedragsstoornis had en die de hele dag ruzie met iedereen zocht en geobsedeerd was door mensen die niet blank waren. De school heeft dit heel goed opgepakt en die jongen zit nu ook niet meer op school, maar in een instelling.

29 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
1
Meld

Het is verder natuurlijk een belachelijk verhaal, als je als klant een islamitische supermarkt inloopt dat kan je verwachten dat alles daar Halal is. Het is net zoiets als bij de groenteboer klagen over dat ze er geen vlees hebben, maar alleen maar groenten. Die vrouw heeft zichzelf alleen maar belachelijk gemaakt.

30 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
8
Meld

@30 Zij is 74 jaar, dus wellicht heeft ze het gewoon niet geweten. Waarom zou ze anders die winkel binnen gelopen zijn ?

31 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
5
Meld

@29 Nou ja misschien is de man het na de 5e keer gewoon spuugzat dat een dorpeling tegen hem tekeer gaat. Dat is zijn goed recht. Men hoeft niet alles te pikken... Deze winkelier ook niet.

Racisme? Gewoon altijd aangifte van doen... Andere criminaliteit ook trouwens.

32 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
19
Meld

@28 off topic Ja, wat is het toch wat hè met al deze mo slimmen, die altijd maar boos zijn, maar hier dankzij onze "democratie" met onze uitgebreide mogelijkheden, lekker blijven genieten van al deze "vrijheden" en deze mogelijkheden worden dan ook ten volle benut en kosten de BVNL een hele boel euries!

33 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
4
Meld

@13 . Een heel goed punt. Hoe kun je als niet-moslim weten dat er bij een islamitische slagerij geen varkensvlees een geen normaal vlees verkrijgbaar is. Er staat toch duidelijk slagerij op de deur. Of wordt van ons Nederlanders nu ook al verwacht dat we de koran gaan lezen en moeten weten dat in een islamitische slagerij alleen vlees ligt van beesten die een IS behandeling (keel doorgesneden) hebben gehad. Als gewone Nederlander hoef je zoiets niet te weten. Totaal oninteressant.

34 PFL    
ongeveer 1 jaar geleden door PFL
6
Meld

** gebruiker verwijderd **

@34
Tuurlijk.
En dan dagelijks langsgaan en vragen om die varkenskoteletjes, gewoon omdat u verder niet hoeft te weten dat die slager dat product niet verkoopt, net zo min als een Joodse slager dat doet.

Blijf dat vooral héél lang volhouden voor een gelukkig leven. Oh, en als u dan toch langs de Turkse bakker wandelt vraag hem dan dagelijks om een casino'tje een een kano, lachu man!

35 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@34 Algemene ontwikkeling, zegt u dat iets?

@35 Ik suggereer ook nog een wandelingetje langs de biologische slager voor een kilo plofkip.

36 Smiling    
ongeveer 1 jaar geleden door Smiling
7
Meld

@32 Ik begrijp echt wel dat het heel irritant is voor die man, maar ik begrijp zijn reactie niet. Waarom zou je zoveel energie aan zoiets verspillen? Als mensen racistisch doen of discrimineren dan zegt dat alleen maar wat over die mensen, niet over de persoon waar ze zo over praten. Volgens mij moet je ze dus vooral niet in de kaart spelen en ze dus negeren of nog beter, recht in hun gezicht uitlachen. Alleen als mensen iemand stelselmatig terroriseren, zoals bij die vrouw in Hilversum gebeurde vind ik dat je als slachtoffer actie moet ondernemen.

37 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@33
Leest u het artikeltje nog een keertje:
De 'boze' in dezen is de 'mevrouw' die uit haar slof schiet omdat ze (eufemistisch gesproken) in de verkeerde winkel blijkt te staan.

Het zou ook kunnen zijn dat ze al boos was vóór ze de winkel in stapte om es ff lekker los te gaan over de aangeboden waar die ze niet wil hebben.

Hou toch es op met dat jankerige ge-Calimero.

38 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@36 . Kennis over fascistische ideologieën is mijns inziens geen onderdeel van onze algemene ontwikkeling. Daar moet je je verre van houden.
Dat soort winkels mijden als een enge ziekte is waarschijnlijk de beste oplossing.

39 PFL    
ongeveer 1 jaar geleden door PFL
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@37
Een scheldend raciste in de winkel lijkt me niet bevorderend voor de sfeer. Mensen kunnen zich makkelijk aangesproken voelen door termen als "jullie" etc. Dat kost de ondernemer dan ook geld.

Het lijkt me prima dat een rechter uitspraak doet over dergelijk gedrag en het is natuurlijk inderdaad niet van het grootste belang, al geeft het wel aan hoe verziekend denkbeelden van sommige politici op mensen kunnen in- en uitwerken.

40 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@34 algemene kennis oh en ze verkopen ontzettend lekker lamsvlees trouwens. Veel lekkerder en goedkoper dan bij de hollandse slager.

41 streek    
ongeveer 1 jaar geleden door streek
4
Meld

@38 Ach ze hadden haar ook gewoon de winkel uit kunnen zetten
Een hoop ophef om niks
Wie weet hebben ze haar lastig gevallen met een hoop straattuig en is ze daarom boos op moslims

Een beetje respect voor de ouderen bewoners van dit land zou niet verkeerd zijn


42 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
3
Meld

@39 Kennis over de leefregels van religies is wel degelijk algemene ontwikkeling. Iemand die een islamitische supermarkt als element van een fascistische ideologie beschouwt, stapt er niet naar binnen.

43 Smiling    
ongeveer 1 jaar geleden door Smiling
9
Meld

U bent (waarschijnlijk) de grootste Calimero, die ik hier momenteel op NK zie, toch nog fijne dag hoor! Fijn dat u het filmpje zo ontzettend leuk heeft gevonden, ik vond dit ook altijd zeer vermakelijk!

44 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
2
Meld

@44 deze is voor @38 LOL

45 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
0
Meld

@12 ik zie maar een zielige op dit draadje, en die reageert met een domme reactie via reactienummertje 12 .......

46 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
3
Meld

@38 "Het zou ook kunnen zijn dat ze al boos was vóór ze de winkel in stapte om es ff lekker los te gaan over de aangeboden waar die ze niet wil hebben. "

Dat klinkt niet aannemelijk. Ik denk dat ze, op haar 74-jarige leeftijd echt niet wist dat ze daar alleen halal vlees verkopen.

47 B55    
ongeveer 1 jaar geleden door B55
3
Meld

@45 Het kadaver van calimero ?? Zieluggg, ik vond dat zo'n lief kuikentje... question

48 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
2
Meld

@7 als ik die vrouw was kocht ik die winkel en ontsloeg ik je per direct.

Voelt dat nu fijn dom lullen?

49 Eastwood    
ongeveer 1 jaar geleden door Eastwood
4
Meld

@24 dan moet je eens wat anders zoeken dan de Aldi, die heeft hier als enige het nog bij de kassa liggen.

50 Eastwood    
ongeveer 1 jaar geleden door Eastwood
1
Meld

@48 Ja vond ik ook erg zielugg van kadaver om Calimero hiervoor te gebruiken! question

51 Widaan    
ongeveer 1 jaar geleden door Widaan
2
Meld

Ach, gewoon een stel Islamitische aanstellers dus.

52 Wild Rover    
ongeveer 1 jaar geleden door Wild Rover
5
Meld

'Oprotten' is een werkwoord en dus een handeling en geen persoon. Een handeling kun je niet beledigen.

53 Vilseledd    
ongeveer 1 jaar geleden door Vilseledd
2
Meld

Waarom komt de politie daar überhaupt voor?

54 Vilseledd    
ongeveer 1 jaar geleden door Vilseledd
1
Meld

Die vrouw heeft gewoon gelijk. Als in onze winkels het halal vlees ontbreekt, en wij zeggen: Daar doen we niet aan mee, ze openen maar een eigen zaak, zijn we aan het discrimineren. Maar een varkenshaasje zal je in hun winkel niet vinden. En daar mogen we niets van zeggen??

55 Robbedoes    
ongeveer 1 jaar geleden door Robbedoes
7
Meld

@55 Vrije markt ondernemers bepalen zelf waar ze wel of geen geld aan willen verdienen.
Nederlandse supermarkten zien een markt en verdienen geld op die halalmarkt.
Islamitische slagers hebben schijnbaar lak aan die extra inkomsten..

Beide is hun goed recht en de enige die daar iets over te zeggen heeft is de ondernemer zelf. Als de klant het niet wil blijft ie toch weg.... ook dat is een vrije keus.

56 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
7
Meld

@55 Ga naar de poelier klagen over het gebrek aan varkensvlees in zijn vitrine. Ik vermoed dat ie je uitlacht..

57 Dian    
ongeveer 1 jaar geleden door Dian
7
Meld

@52 Mevrouw is een aanstelster als blijkt dat ze alleen maar halal produceten hebben en je blieft dat niet ga je gewoon verder kijken en niet vloeken en tieren dat doen nuchtere Hollandse mensen niet.

58 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
4
Meld

Wat een domme muts, dan eet je toch gewoon een halal biefstukje?
Denkt ze echt dat ze verschil zal kunnen proeven?

Wij halen kip en lamskoteletjes juist vaak bij een halal slager vandaan. Heerlijk vlees en laag geprijsd, lekker als je een BBQ organiseerd.

59 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
3
Meld

Stel nou:

De vrouw zou dit met een lach gezegd hebben en een empathische ondertoon? Zouden ze zich dan ook beledigd gevoeld hebben? Ik weet het niet. Niemand van ons was erbij en dat is natuurlijk ook de reden van haar vrijspraak. Terecht dunkt mij. Enige wat ik in algemene zin kwijt wil is dat het allemaal zo ontvlambaar is geworden. Sommige moslims loeren echt op een opmerking die discriminerend zou kunnen zijn.

Volgens mij zijn voelen mensen zich van nature meer op hun gemak bij dat wat ze kennen. Als ik op een camping met alleen maar buitenlanders sta, vind ik het ook leuk om één of twee Nederlanders te zien. Groepsgevoel zit in de mens. Maar dat is iets anders dan dat je het vreemde haat, eng vindt of wat dies meer zij.

Ik denk dat deze vrouw zich ergerde aan het feit dat ze miskleunde.

60 Mac Benac    
ongeveer 1 jaar geleden door Mac Benac
0
Meld

@59 Voor mij is het lood om oud ijzer maar er zijn mensen die geen "door allah gezegend" vlees willen eten.

61 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

Ik begrijp niet dat een dergelijke aangifte in behandeling wordt genomen.

62 Mac Benac    
ongeveer 1 jaar geleden door Mac Benac
2
Meld

@61
Ach Allah bestaat niet, dus die zegen zal ook niet zo veel uitwerking hebben dan....

63 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
0
Meld

Ach misschien een 73 jarige vrouw die aandacht nodig heeft want uiteraard stapte ze de winkel binnen om haar zegje te doen,niet om producten te kopen

64 jantje van leiden    
ongeveer 1 jaar geleden door jantje van leiden
2
Meld

@43 Vandaar dat de moslims niet ontwikkeld zijn

65 Schoongenoeg    
ongeveer 1 jaar geleden door Schoongenoeg
2
Meld

Ik zag op TV west dat vanochtend reveille werd gezongen in Leiden bij de viering van Leidens ontzet.
Ik hoorde "Waar de blanke top der duinen". ik hoorde "Ik heb u lief mijn Nederland" Dat wordt op scholen niet meer gezongen. Heel jammer..

66 watnu    
ongeveer 1 jaar geleden door watnu
2
Meld

@30
Hier in Nijmegen zijn ook (kots) halalslagerijen.
Dat staat heel klein op de muur, dus zo raar is 't niet dat de vrouw er naar binnen ging!
Gelukkig geef ik mensen zoals deze vrouw altijd 't advies (ook al zijn ze al in de winkel)
om geen dierenleed te kopen, de meesten gaan dan gelukkig meteen weg. Yessss!!

67 moeder    
ongeveer 1 jaar geleden door moeder
4
Meld

@66 Inderdaad jammer dat ik heb u lief mijn Nederland niet meer wordt gezongen.Het is een goede zaak dat mensen hun geboorteland bewieroken in een mooi lied.

68 jantje van leiden    
ongeveer 1 jaar geleden door jantje van leiden
2
Meld

Als de rechter haar in het gelijk stelt, heeft ze recht om de winkelier aan te klagen smaad laster vrijheids beroving.

69 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
3
Meld

@59
Lekker he, dierenleed in je maag!!!!!

70 moeder    
ongeveer 1 jaar geleden door moeder
3
Meld

@63 U begrijpt wel waar het om gaat de halal slacht schijnt voor sommige moslims en niet moslims nogal een hot topic te zijn.

72 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@70
Nee, dat Nederlandse kalfje is bij dat hij dood is.

Dat is gewoon gelegenheidsargumentage van je om je achterlijke haat te kunnen verbergen. Te zielig voor woorden jij...

73 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
0
Meld

Ik heb echt een grondige hekel aan die domme PVV Tokkie wijven.
Verstand van niets maar toch een valse mening.
Bah!

74 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Nazikerstballen op Belgische markt
Op de antiekmarkt in het Belgische Tongeren z...

21 uur geleden door AD

Jerry Afriyie: eisen Jenny Douwes in RTL Late...
Jenny Douwes eiste haar ’wit privilege’ op do...

11 uur geleden door Inter

Donald Trump beweert dat 'onbekenden uit...
President Donald Trump heeft maandag zonder b...

20 uur geleden door Denisova

Bom bij huis miljardair en filantroop George...
Bij het huis van miljardair en filantroop Geo...

7 uur geleden door Nu.nl

Melk drinken is rasisme
Volgens PETA, de grootste dierenrechtenorgan...

24 uur geleden door Kuppie


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Nos Calan Gaeaf (s7p)
Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt...
Wandelen lukt me prima. Loop dagelijks meer d...

minder dan een minuut geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)

caso
Langste zeebrug opent in China...
Ah, slechte SRK? Geen toegang. . . . ....

minder dan een minuut geleden door caso

LanCaster
Hè hè, laat de winter zich straks dan einde...
@10 'Ontsporen' is inderdaad nog veel te zach...

1 minuut geleden door LanCaster

Rare Rakker
Jerry Afriyie: eisen Jenny Douwes in RTL Late...
@223 “Pro-piet activisten zijn nu eenmaal n...

1 minuut geleden door Rare Rakker

Remkraan
VN-mensenrechtencomité keurt Frans boerkaver...
Heeft ditzelfde VN-mensenrechtencomité de bo...

1 minuut geleden door Remkraan

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig