door Inter in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 29
  • 901x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 dat is 5% van de toestroom op het moment dus dat betekend een reductie van 95%. @47 daarvoor moet je afspraken maken met die landen en dat is nu juist het doel van de EU. Laat het proces nu eens even zijn gang gaan de Turkije deal heeft aangetoond dat de immigratie met 95% kan worden terug gedrongen.

16
51 mike45

@50 je wilt iets afdwingen dat een levensader is voor afrikanen dat gaat nooit gebeuren!

15
52 mike45

@51 Wij moeten helemaal niks. Misschien moeten we eens ophouden met het oplossen van problemen van anderen.

0
53 Dune

"Malmström koesterde haar mythes echter in de eerste plaats, omdat de Europese Unie door een toenemende bevolking mee moet kunnen tellen. De Europese bevolkingspolitiek is geopolitieke machtspolitiek, zo maakte ze duidelijk. Waarmee niet het belang van de burgers en niet het belang van welvaart en veiligheid diende voorop te staan, maar het bureaucratische machtsbelang van de Europese Unie: macht door meer mensen."

Waarom hebben ze dan het krijgen van kinderen door autochtonen al decennia ontmoedigd met elk middel, en waarom worden die ontmoedigingsmaatregelen dan niet gewoon teruggedraaid?

Omdat men meer allochtonen wil, niet meer autochtonen, blijkbaar. Wat is er mis met autochtonen? Ook in dit artikel wordt aangetoond, dat niet-westerse allochtonen geen enkele vaardigheid of mogelijkheid hebben, waar wij hier om zitten te springen, die wij niet hebben of kunnen leren. DUS de EU haat de eigen oorspronkelijke inwoners. Misschien zijn ze te slim, gemiddeld, en daarom moeilijker te foppen. Dat zal het zijn.

0
54 Wendel

@51
Eén van de oplossingen zou kunnen zijn, om buitenlandse bedrijven te laten investeren in die regio's. Het grootste probleem in die landen is de werkloosheid en het geen uitzicht hebben op een toekomst, voor jonge mensen.
Dat zou dan gestimuleerd en gecontroleerd moeten worden en niet zoals nu, dat het meeste geld verdwijnt, in de zakken van corrupte bestuurders en de lokale bevolking uitgebuit wordt.
Maar dit zou alleen maar kunnen, indien men niet te maken heeft met stammenoorlogen, of corrupte leiders.
Omdat dit een utopie is, zal de instroom vanuit Afrika blijven toenemen en daardoor ook de problemen voor de EU. Met 50.000 migranten legaal laten "invliege", los je dit probleem namelijk niet op.

Paul scheffer heeft een goede lezing over dit probleem gegeven in zijn Haags College bij de NPO. (Ook terug te zien via YouTube).

0
55 Dieke

WAT KUNNEN WE ER AAN DOEN om Brussel te stoppen? Moeten we met z’n allen de straat op om te protesteren? Ook Rutte met zijn nieuwe kabinet, wat op zich al vreselijk is, moet gestopt worden en hij moet NEE tegen Brussel zeggen. Genoeg is genoeg en eigenlijk al teveel.

0
56 Interessant

wat krijgt die timmerfrans toch veel kusjes van de baas

0
57 semperpenis

Alsof die mensensmokkelaars de EU wat interesseert, waarschijnlijk zijn ze zelfs betaald door de EU. Ze proberen het nu op een wat goedkopere manier en minder omslachtig en tijdrovend.

1
58 B55

* Verwijderd door de redactie *

59 Robin

Die 50.0000 komen gewoon bovenop de stroom die via bootjes of anderszins zal proberen Europa te bereiken. Als je er 10 miljoen met een luchtbrug hierheen haalt zou je de smokkelaars misschien dwars zitten ha ha. Ondertussen heeft niet een van die domme plannen uit Brussel gewerkt en blijft het probleem steeds groter worden.

1
60 Al

** gebruiker verwijderd **

Zolang ze maar allemaal in Wassenaar geplaatst worden ben ik voor .

61 verwijderd682241

Het is wéér zo naïef om te denken dat je met een aantal van slechts 50.000 mensen de mensensmokkelaars buitenspel gaat zetten. Ook al zouden het er 250.000 zijn, de bootjes blijven gewoon komen, om de simpele reden dat er veel meer mensen naar Europa willen komen. Ik blijf het roepen (in de woestijn): de enige manier om de vluchtelingenstroom te stoppen is de buitengrenzen sluiten, maar daar willen de EU-leiders zelfs niet aan denken. We moeten daarom af van een voornamelijk door socialisten bestuurde Europese Unie.

0
62 wiseguy

** gebruiker verwijderd **

Brussel wil altijd hetgene wat de meeste EU-burgers niet willen.
Ze zijn eigenlijk altijd recalcitrant, wat het ook wezen mag.

63 verwijderd9139144

De EUSSR verdrijft gewone mensen uit hun landen waar ze oorlog voeren om daar een travestiet als 'president' neer te zetten en nemen dan de plaatselijke linkschmenschen op en vervoeren die per vliegtuig of Apache helicopter naar de door de EUSSR reeds VEROVERDE naties. Import is dus een PROXY OORLOG om de Europese volkeren te kunnen GENOCIDEREN! Waar uiteraard de PVDA al 50 jaar lang groot voorstander en activist van is maar OOK de VVD, die veinst rechts te zijn maar waar Dijkhöff dagelijks de taartkruimels die hij dagelijks van Feras en Asscher krijgt tevreden uit zn baard veegt als hij er weer duizend heeft binnengevlogen. Want ze halen er 50.000 op maar dan haalt Dijkhoff er 150.000 DAARNA binnen! En kan nog gewoon rondlopen en is zelfs een even 'gevierde' held als Timmerfranz!
Zolang de Europeanen hun eigen geplande en aangekondigde genocide nietbevechten is ELK verzet gerechtvaardigd, Geert. Dat achterlijke Zwart waar jij weer voor komt te staan dient te verdwijnen!

2
64 FNKTD

* Verwijderd door de redactie *

65 homebase

Als er geen asielzoekers- of vluchtelingenprobleem zou zijn, zou 'Brussel' dan ook meer immigranten willen ophalen (of ze nou willen of niet) uit Afrika en het Midden-Oosten? Ik denk het niet, eigenlijk. Want door elkaar genomen kosten ze meer dan dat je er gemak van hebt, denk ik. (Is dat wel 's goed uitgerekend?) De kop van Elsevier "Brussel wil juist altijd méér immigranten" klopt dus niet. 'Brussel' denkt dat je met het ophalen van 50.000 mensen een deel van het vluchtelingenprobleem kunt oplossen. Of dat wel of niet wat gaat uithalen moet nog blijken. En dus nogmaals: de kop van Elsevier "Brussel wil juist altijd méér immigranten" klopt niet.

7
66 handsfree

@66 ,

Elsevier is van toonaangevend opinieweekblad afgegleden tot een rechts conservatief populistisch blad.
Niet zo vreemd dus dat Elsevier feiten verdraait.

13
67 jodelatedieho

@57
Het lijken wel homo’s.

2
68 Interessant

@44 je hebt eigenlijk best wel goede ideeën!!

2
69 Topperz

@51 Mike45
"@49 dat is 5% van de toestroom op het moment dus dat betekend een reductie van 95%. @47 daarvoor moet je afspraken maken met die landen en dat is nu juist het doel van de EU. Laat het proces nu eens even zijn gang gaan de Turkije deal heeft aangetoond dat de immigratie met 95% kan worden terug gedrongen."

OK. Ik concludeer dat jij voorstander bent van de Turkije-deal. Een deal die bedoeld is om het aantal immigranten terug te dringen.

Welkom bij FvD/PVV!

4
70 Sterke

Het zijn gelukzoekers van voornamelijk moslimlanden.
En het overgrote deel van de autochtone Europese bevolking willen ze niet.

Brussel moet gewoon doorgaan zo.
Des te sneller breekt de pleuris hier in Europa uit.
en dat wordt eens tijd.

1
71 Dachtutniet

* Verwijderd door de redactie *

72 Lucien80

@72 . En willen we het laten gebeuren dat Brussel over ons beslist en Europa islamiseert???? Denk aan uw arme kinderen. Die vormen dadelijk een minderheid in toekomstig islamitisch Europa!!!!!

3
73 Lucien80

@5 Jij weet zeker niet hoe vlug/snel ze zich weten te vermenigvuldigen en daar komt familie hereniging nog bij, want ze missen elkaar. Anders zien ze elkaar maar 1 maal per jaar als ze een maand naar hun geboorte grond gaan.

3
74 Verwonderd

@4 De mensensmokkelaars worden met Euro's uitbetaald via een dochterkantoor van de EU.

3
75 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

76 Lucien80

Het Kalergiplan in wording. Blanke genocide of een complottheorie?
http://www.disclose.tv/news/the_kalergi_plan_and_why_world_leaders_are_rattled_by_donald_trump/131637
Kalergi prize, ook bekend als de Charlemagne prijs.

Terwijl de Kalergi tekst een overblijfsel lijkt uit een meer autoritaire en intellectueel kromme periode voor de Europese volkeren, is het opmerkelijk dat hij nog steeds wordt aangehaald en geëerd onder de hoogste leden van de Europese Unie vandaag de dag.

The Kalergi prize, otherwise known as the Charlemagne Prize, was created in his honour to be awarded to European figures who have helped to promote his plan. Among those awarded this prize in recent years are Angela Merkel, Herman Van Rompuy (the former Prime Minister of Belgium and first President of the European Council) and Pope Francis.

0
77 manpower

Kijk, 'ze' staan daar weer eens te grijnslachen (zie foto), hun lichaamstaal spreekt opnieuw boekdelen onbesuisd en onverantwoordelijk als ze zijn hun politico-sadisme ten overstaan van de brave en argeloze Europese burgers...
Dat van die mensensmokkelaars zijn natuurlijk je reinste kolderleugens, een echte en onvervalste hoax dus.
Stel je voor, ze hebben immers die beruchte mensensmokkelaars toch jarenlang stilzwijgend gedoogd en zelfs aangemoedigd en er zijn zelfs gevallen bekend van mep's die er nog dik aan verdienden ook.
Dit soort doldrieste criminele maffiose mensensmokkelaars kunnen alleen maar door echt militair ingrijpen (dus geen corrupt eurosur meelopers gedoe) gestopt natuurlijk. Maar o wee, dat mag niet!

1
78 wy71

@77 Tja, ons eigenste christen 'blok' produceerde in deze materie de grootste volksverraders als bijv. die Juncker (L), Van Rompuy (B) en M. (D) enz. En zelfs de paus zit wellustig op het verraders-pad. Arm christendom, een nieuwe verlichting van de geesten, of soort reformatie is echt wel nodig. Of willen ze echt in de toekomst in een of ander kalifaat en anderzijds ook in een soort verbasterde negroïde westerse wereld leven?

1
79 wy71

@79 P.S. Die beruchte bastaard-gecomplexeerde-psychopaat Kalergi was zelf een geval van rassenkruising (Oostenrijks-Japans) en daarom wilde hij zich 'wreken' op de rest van Europa door ze allemaal maar te laten verbasteren...
Zelfs Hitler had hem door en noemde hem daarom (in een van zijn heldere momenten) 'Kalergi, In aller Welt Bastarden' of 'Kalergi, (zie Wikipedia) of 'Kalergi, de grootste klootzak van het universum' En dat achterlijk en verraderlijk EU en consorten 'gespuis' hangt die zijn aloude schlemiel-vernietiging-doctrine nog wellustig aan, begrijpe wie kan...
https://nl.wiktionary.org/wiki/schlemiel

1
80 wy71

het is verschrikkelijk met dat brussel..wat denken ze nou..europa vergrijst dus halen we intolerante islamieten hierheen? wat heeft dat voor zin dan?/dat ze ons gaan verzorgen??? ten eerste gaat dat niet gebeuren, want ze haten ons ongelovige honden, ten tweede komen ze niet hierheen om te werken, maar om te paraciteren en islamiseren..oftewel, het is 3 dubbel k*t als ze die lui hierheen halen..stop het!!!!

0
81 henry86

wanneer nationale identiteiten verdwijnen. En samenhang alleen maar bestaat uit wat voor muziek je leuk vind of wat voor kleding je draagt. Krijg je als machthebber het makkelijker voor elkaar je politieke wil erdoor te drukken. Maar er zijn natuurlijk mensen die dit willen en het als verrijking zien.
Er zijn nog volken die trots zijn op hun geschiedenis en afkomst. Die geen bemoeienis willen. Die worden eng gevonden. Maar voor geld zetten we al onze principes overboord.

0
82 visvogel

WAT?!? 50.000 Afrikanen ophalen en naar Europa brengen.....om mensensmokkel te voorkomen?!?

1
83 CoolMemories

Europa MOET islamiseren! Zo wil de nihilistische weg-met-ons politieke elite het! Daarom worden de met Europa en Europese cultuur verwante Russen steeds weer buitengesloten en gesanctioneerd op grond van politiek correcte smoesjes....!

2
84 CoolMemories

@7 Islam is onderwerping.....precies wat de politieke elites willen....ten koste van de vrijgevochten nationale burgers....daarom het gedogen en ontzien van Erdogan....

2
85 CoolMemories

@15 Inderdaad! De bobo's in Brussel mogen wel steeds "meer! meer!" zeggen en DOEN......maar Wilders mag als antwoord niet zeggen "minder! minder!" en wordt daarvoor veroordeeld......?!?

2
86 CoolMemories

De grote vraag is natuurlijk: wie zit er nu echt aan de knoppen van al dat non-stop bijzonder verontrustend en wereld nverstorend dp-gedoe (dp=displaced persons). Je zou kunnen gokken op die Soros-achtige 'thinktanks' (= opdringerige soort denktank sekten' met gigantisch veel macht, middelen en geld van 'over de plas' natuurlijk...

1
87 wy71

@65 : Als je ze levenslang vastzet moet je ze al die tijd pamperen. Ik stel voor ze te droppen midden in een wijk van woestijnbewoners, om middernacht, zonder iets, ook geen mobiel, en dan kijken hoe lang ze overleven. Ze zijn er immers zo dol op, hele dorpen hierheen te halen en dan om ons heen te parkeren? Weten ze ook eens hoe het voelt.

1
88 Wendel

Als je zoiets zou doen, zou je aangeklaagd worden wegens ontvoering. Ze kunnen er geen poging tot doodslag of zelfs moord-aanslag van maken zonder te erkennen dat er no-go-zones zijn.

1
89 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

eh
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

nog wat uitgebreider:https://www.hiphopinjesmoel.com/rapper-toomaj-de-stem-tegen-het-iraanse-regime-krijgt-doodstraf/...

3 minuten geleden geplaatst door eh

Querido not
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

@4 Netbeheerders willen het elektriciteitsnet best wel aanpassen - dat is immers hun werk.Maar ze krijgen vaak geen vergunningen om de infra...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Marrie1
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

Houd ze maar, jullie schaffen das wel.😇Wij niet, wij zitten momenteel met de gebakken peren van Angela Merkel....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@6 Wat voor hulp had je in gedachten? Als ze haar aan het werk zetten in een werkkamp, dan is er niks aan de hand....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@22,Dat is nog wel maar de vraag.In Rusland is men wel een iets lagere levensstandaard gewend dan wij in het westen. Onze economieën zi...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@28En kletst en kakelt weer als een kip zonder kop.Doei doei, zwaai zwaai.Tot morgen....

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29Je draait en kronkelt als een paling....

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

@1 "Robbie ...." "Wie is verantwoordelijk voor het elektriciteitsnet? Netbeheerders installeren, beheren en onderhouden het Neder...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
New Story PornSex Teen DesiEgypt Sex PornBulma Cosplay PornReddit Gone Wils StoriesAsian CucoldPorno EvoliSaly De AngeloGoddessevelynXxnxx. ComMexican Chicks NakedXxxvideos PornographyHandjob CompelationLisbeth RodriguezAsianfamily PornAmateur And NudeXhamster DoggyMoti Gand Sex VideoSexx InDanika.mori Double PenetrationMature Amateur PornMissnikkiibabyRedtube IndianIndian Sex Video AudioOs Padrinhos Mágicos PornôWish Rathod SexSnapchat Sex AccountsActor XxxDelhi Red Light AreaNice Big TitdBangladeshi Hd SexQuarantine PornCali SkyeBhabhi Mms VideoBrazzers MilkBlue Picture Hd MovieFull Bf Sexy VideoMilena Velba TitsBlackedraw FullFatwhitepornTamil Sex ChatLatest Brazzers PornXnxx Japan FamilyKelsu MonroeSesncodyHindi Xxx Video IndianHot Porn LatestPron Hub IndianNo Gag Reflex PornCoach Gay PornXxx MadrastraHot Xxx Videos NewXxx Hot Sexy IndianNri SexCowgirltitsJen Blanco Onlyfans LeakedNaked In The ForestHot Nude MothersLayna Boo LeakedLisa XxxBengali Wife Xxx VideoWedding First Night XxxPov Porn BjMarathi Sex SexVixen AnalSister Porn HotOrgasmic ShakeAsain Massage Parlor VideosMonicasexxxtonFree Public Pornالعاب مجانيه العاب مجانيهX StoriYour_submissive_dollXxx CreampieSelena Banks PornLana Rose LeaksBikini Models NudeExploited College Girls PornFutanaria Lesbian PornNud CelebsBokep Luna MayaHoy Lesbian PornKerala Chechi NudeNsfwyoutubeDaughter Tube PornCliphun ErHoby BuchannonAngeline Varona NudeTamil Hot Boobs SexWet Panty SpotHd PornvideoRosario Dawson FeetFutana.pornTeansteeAnna Gunn NudeAfrica Sex Video HdHot Indian Teen Sex VideosRomance With BhabiLovbstertubeSexy AsmrtistInternationalsexguidePorn SexvideoAlyx Star PlanetsuzyFit_american_girlBrazzers NetAlyx Star Porn VideoBangbus NewExtremrtubeCeleb Butt Redditпорно рассказыTrasns PornHentai YaoiAmber Gianna NudeHot Doctor XxxHow To Masturbate For BoysDanica Dillon PornVintage Playboy CenterfoldsBig Pointy TitsSelena AuntyOnly Fans VazadosSaeah Banks PornThandie Newton NudrWww Hindi Porn Videos ComReverse CowgirlxxxStella Andrews LeakedWaxing Happy EndingEbony Bisexual ThreesomesGames Like Degrees Of LewdityRule 34hentaiSex AmateursAsm HentaiBabe SexsGiantess PornGirl SquirtDoggie Style SexFit SidneyDesi Village Bhabi SexMallu SecRina XxxLandlord PornFree Mom And Son PornGrope CandidGemma Massey PornMom Daddy PornCockold KissingLilly Ford CreampieXnxx GuyJapanese Boobs Sex VideoTila Tequila Sex TapeMadurasputas