door Febee in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 6
  • 405x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik geloof er niks van............................(geintje)

2
1 Verwonderd

en andersom->--

4
2 de Bleek

Als Israel een feest organiseerd om vijftig jaar bezetting te vieren en te brullen dat de Westank van Israel is wie is dan de radicaal en wie is er dan opgevoed en onderwezen in radicaal zionisme?

18
3 Hendrianus

Ja, dat is toch ook terecht als ze je land hebben gestolen. Mag de waarheid over Israël en het zionisme niet meer verteld worden?

Wat voor zin heeft de VN als ze dit kunnen doen met het Palestijnse volk? Het verdrag voor de rechten van de mens kun je dan ook wel opstoken. Als mensenrechten niet gelden voor Palestijnen dan gelden ze voor niemand.

7
4 manpower

De VN is een elitaire niets ondernemende koffiedrinkende en volgevreten ouwehoeren club. Het voegt niets toe aan de wereld problematiek. Ze verzinnen regeltjes waar niemand zich aan houd. Het kost de samenleving veel nutteloos geld. Ook hun dochterondernemingen zijn van hetzelfde soort.

3
5 Verwonderd

Hier worden de moslimkinderen door hun ouders met haat tegen ons opgevoed.

Ik sta hier dus echt niet raar van op te kijken dat Jodenhaat hier ook door Moskeeën en ouders hun kinderen mee beïnvloeden.

4
6 Dachtutniet

De kinderen in Nederland werden van 1940-1945 toch ook niet onderwezen dat de Duitsers een geweldig volk waren! Onze verzetsstrijders worden nu zelfs nog steeds geëerd.

3
7 niet-alles-geloven

@7

Iets met appels en peren
Informeer je over het ontstaan van Israël in dat gebied na 40 / 45.
en door wie.

4
8 Dachtutniet

Israël is de grootste werkgever voor de Palestijnen met lonen die minimaal drie keer hoger zijn dan in Palestijns gebied. Het spreekwoord "Bijt niet de hand die jou voedt" begrijpen de Palestijnen blijkbaar niet. De Palestijnen zouden nu zoveel welvarender zijn geweest als ze vreedzaam konden samenleven met Joden.

4
9 Dune

@9
De Palestijnen zouden nu zoveel welvarender geweest zijn als de zionisten weg waren gebleven.
Het hele MO zou er veel beter voor hebben gestaan als ze niet waren gekoloniseerd.

7
10 manpower

@10 Als de Joden er niet waren geweest dan waren er ook geen Palestijnen geweest maar heetten ze nog gewoon Arabieren. Het hele MO is opgebouwd door buitenlandse bedrijven en gastarbeiders (slaven) met oliegeld. Zelf presteren Arabieren helemaal niks.

4
11 Dune

Slaat het CIDI ook eens de Israelische schoolboeken open? Met name die de orthodoxe jeugd gebruikt? Fijn, lees binnenkort de CIDI bevindingen wel. Tip, op internet zijn diverse berichten te vinden en die laten zien dat hier de pot de ketel verwijt. Had ook niet anders verwacht en ook het CIDI weet dat natuurlijk. Maar ja het CIDI is onderdeel van de Israelische propaganda dus geen woord over de Israelische schoolboekjes.

14
12 Hendrianus

@11
Klets toch geen onzin. De Palestijnen hebben meegevochten aan de zijde van de Engelsen omdat ze onafhankelijkheid was beloofd. Van het bestaan van een Balfour verklaring hadden ze geen flauw idee.

De Palestijnen hadden rond 1910 al een tamelijk hoge mate van welvaart bereikt waarbij de rijken hun kinderen naar het buitenland konden sturen om te studeren. Ze hadden hun eigen kranten, hun eigen munteenheid en hun eigen bestuur. Maar dat weet jij natuurlijk allemaal niet want dat leer je niet op joodse scholen en je hebt natuurlijk ook geen zin om daar op eigen houtje achter te komen. Het is veel gemakkelijker om de op school geleerde leugens na te bauwen

En er was helemaal geen olie in Palestina, dus hoe konden ze daarvan buitenlandse gastarbeiders betalen? Het is onzin die je uitkraamt en als je even nadenkt dan weet je dat zelf ook wel.

4
13 manpower

Waarschijnlijk zou het CIDI het liefst willen dat de bezetting door Israël van Palestina in de schoolboeken en de Hasbara op internet werd ontkend.

Van mijn opa Willem Heerema (hij rust in vrede) herinner ik me nog dat hij de Duitse bezetter ook niet met complimenten omschreef.

Hopelijk wordt Palestina op korte termijn bevrijd van de bezetter met een actieve rol van Israël zodat op de scholen in Palestina kan worden onderwezen dat Israël uiteindelijk voor vrede koos en zich terugtrok achter eigen grenzen. Zou het CIDI daar aan mee willen werken?

13
14 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

15 bartislartfast

Is dit ook gebaseerd op een artikel van Netanyahu's zoon?

Het ADL (het Israëlische anti-semitisme bureau) verwerpt de antisemitische informatie die Netanyahu's zoon heeft verzonnen (....) op Facebook

Premier Netanyahu weigert in te gaan op deze beschuldigingen tijdens het kabinetsberaad.

The Israeli office of the Anti-Defamation League denounced the Facebook post published by Prime Minister Netanyahu's son, Yair Netanyahu, which included anti-Semitic themes. The organization wrote on its Hebrew language Twitter account on Sunday that the caricature "contained clear anti-Semitic elements. The danger of anti-Semitic discourse should not be downplayed."

Update: Following outcry, Yair Netanyahu has removed the meme from his Facebook page. Evidence of David Duke's support, however, is still visible.

read more: https://www.haaretz.com/israel-news/1.811441

14
16 Uit Den Haag

@15 bartislartfast

Als mijn bestaan zò grof zou worden ontkend door de Joden, dan zou ik ook antisemitisch worden..... question

Gelukkig heeft de rest van de wereld wèl een gezonde kijk op de Israëlische militaire bezetting!

Palestina als lidstaat toegetreden tot Interpol

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/09/27/palestina-als-lidstaat-toegetreden-tot-interpol-a1575018

Palestina treedt nu ook formeel toe tot het Internationaal Strafhof

Palestina is formeel toegetreden tot het Internationaal Strafhof (ICC). Met het lidmaatschap kan Palestina het Strafhof vragen om onderzoeken te starten naar mogelijke oorlogsmisdaden op Palestijns grondgebied.

https://www.nrc.nl/nieuws/2015/04/01/palestina-treedt-nu-ook-formeel-toe-tot-internationaal-strafhof-icc-a1417420

13
17 Uit Den Haag

@17 Niemand ontkent het bestaan van die arabieren.

Wat wel ontkent wordt is het bestaan van een staat die "palestina" heet, (of het zou Jordanië moeten zijn) en ook het bestaan van een volk die "palestijnen" heten wordt ontkend, want die bestaan niet.

2
18 bartislartfast

* Verwijderd door de redactie *

19 bartislartfast

De G'd van Israël zal zegevieren, wat de wereld en palestijnen ook willen.

3
20 Mijn waarheid

@20 : die got van jou is minstens zo geschift als die van de moslims. Daarom scheer ik die 2 absurde 'religies' met genoegen over 1 kam.

2
21 Ness

"Oh kijk moslims vrouwen dragen hoofddoekje, joodse vrouwen niet dus wij zijn beterderder". Nee joodse vrouwen dragen PRUIKEN. Liefst van echt haar om hun haar onder te verbergen dat niemand mag zien behalve hubbie. Wie is hier nou geschifter?

1
22 Ness

@12 "Slaat het CIDI ook eens de Israelische schoolboeken open?"

Het UNWRA doet dat anders wel. Maar over de Palestijnse boeken is men toch minder tevreden.

Onderstaand de link mocht men het bericht al vooraf met een korreltje zout nemen.
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2017/05/11/beantwoording-kamervragen-over-haatzaaien-in-palestijnse-schoolboeken

2
23 De Haring-ingenieur

@20 Als ze op god zouden moeten vertrouwen zou het hele land overspoeld worden door moslims de enige reden dat het land overeind blijft is omdat de Israeliëten voor hun land willen vechten.

0
24 21st Century Guy

@21 leer eerst God maar eens goed te schrijven voordat je reageert. En voor de rest, je hebt heel wat te danken aan het christendom. GOD BLESS, HIJ HOUDT OOK VAN JOU.

2
25 Mijn waarheid

@24 nee niet waar, het is omdat de G'd van Israël een plan voor zijn volk heeft en dat niet uit handen geeft, is de situatie zoals die nu is. Israël zal NOOIT meer in andere handen komen. Jammer voor de moslims en de filistijnen, vergeefse moeite.

1
26 Mijn waarheid

@22 Er zijn ook orthodox joodse vrouwen die een hoofddoekje dragen in Amsterdam Zuid kan je er regelmatig een zien.

0
27 21st Century Guy

@26 De stichting van de moderne staat Israël is mensenwerk daar is voor gestreden soms letterlijk als het bij gebeden was gebleven zaten de Joden grotendeels in Amerika en Europa.

0
28 21st Century Guy

@28 gestreden olv G'd

1
29 Mijn waarheid

@13

"De Palestijnen hadden rond 1910 al een tamelijk hoge mate van welvaart bereikt ......"

Je weet dat de term 'palestijnen' pas in de jaren '70 van de vorige eeuw is ontstaan?
Dus in de jaren '10 kon er nog geen sprake zijn van 'palestijnen' in de zin van wie wij er nu mee willen aanduiden. Op een paar nomadische stammen na waren het allemaal arabische migranten die als strontvliegen op de stront (die de Joden aan het produceren waren; denk aan ontwikkelingen, onderwijs, werkgelegenheid, de zorg, etc....) afkwamen.


Ongetwijfeld zul jij ook weten dat alle mensen in dat mandaatgebied, van voor 1948, aangeduid werden als palestijnen. Ook de Joden, christenen en andersdenkenden die niet arabisch waren.
'The Palestinia times' was geen palestijnse krant van hamas of fatah.
Het was een Joodse krant.

Ja....in 1910 had de toenmalige bevolking van palestina al een hoge mate van welvaart en ontwikkeling bereikt.
Niemand was vanuit de arabische wereld geïnteresseerd in die dorre woestijn.
In die tijd begon dat land weer te bloeien.
En dat trok mensen/arabieren aan die wij nu palestijnen noemen.
Maar we moeten goed opletten wie dat heeft gedaan, wie er destijds aangeduid werden als palestijnen en wie ze nu zijn.

Wie dat reconstrueert zal zien dat het de Joden/Israëli's waren, die destijds en achteraf gezien foutief zijn weergegeven als palestijnen, dat hele land weer hebben laten opbloeien.

Vandaag de dag hoef je maar vanuit de ruimte naar Israël te kijken om te zien wat zij doen.
In een grote gele zandbak zie je een groene strook..
Dat is Israël.
Dat komt niet door de arabieren, anders zagen hun omringende landen er wel anders uit.
Joden en Israëli's willen een natie opbouwen en dat doen zij met Israël.
De arabieren willen dat hebben omdat zij zelf te dom, achterlijk, te lui en alleen maar bezig zijn met het streven van de islam; overheersen/overwinnen van de wereld.
Zij zijn niet bezig om een natie op te bouwen zoals de Joden doen.

-Tis maar dat je het weet.-

3
30 Malinois

@30 Malinois

Je schrijft:
Je weet dat de term 'palestijnen' pas in de jaren '70 van de vorige eeuw is ontstaan?

Al op de basisschool leerde ik over de Kinderkruistocht naar Palestina.
Later leerde ik over de opstand in Palestina tegen de Romeinen en de Dode Zeerollen. het Ottomaanse rijk in Palestina, de onderhandelingen van de Britten met de Palestijnen over onafhankelijkheid en ga maar door.

Palestina, Palestina, Palestina .....

En wie wonen er in Palestina?
Juist!
De Palestijnen.

Jij suggereert dat de Palestijnen alleen moslims zijn.
Dat is niet waar.
Iedereen is welkom!
De door de joodse kolonisten bedreigde christenen, moslims en ook de joden, als zij de Palestijnse nationaliteit accepteren.

Opperrabbijnen: Christelijke ambassade is 'geestelijke bedreiging'

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/27397/language/en-US/Default.aspx

12
31 Uit Den Haag

@31 “Iedereen is welkom!”
Behalve Joden. Zie Judea en Samaria.

En verder: had iemand verwacht dat het Arabische, institutionele antisemitisme zou verdwijnen? Ik niet.

2
32 Mrs. K

@32 Mrs. K

Je schrijft:
“Iedereen is welkom!”
Behalve Joden. Zie Judea en Samaria.

Joden zijn in Palestina uitdrukkelijk welkom geheten door de Palestijnse Autoriteit.
Maar dan wel met een Palestijns paspoort.
Als gelijken.
En niet als militaire bezetter of als religekkies zoals @26 met zijn G'd van Israël.

Dus net als de door joodse kolonisten bedreigde christenen zoals ik @31 al zei....

11
33 Uit Den Haag

Het enige wat ze leren is haten van de ander, daar bouw je heel weinig mee op trouwens.

0
34 corretje
35 bartislartfast

@34 En daar kan je ook niet mee samenleven. Maar dat begint nu ook europa te ervaren met de ene mohammedaanse moordaanslag na de ander.

http://tinyurl.com/no-coexist

2
36 bartislartfast
37 bartislartfast

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

4 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@1Ze kunnen toch naar de Zuidpool gaan daar schijnt nu de hele dag de zon niet. :D...

7 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

Leve de Lol....

8 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@8Ook in het HBO werkte dat zo.De bedenkers dachten dat de scholen zich dan maximaal zouden inzetten, maar in plaats daarvan liet men het ...

11 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

RobP
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Mooi. Lekker langer licht 's avonds....

15 minuten geleden geplaatst door RobP

Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

29 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

38 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

38 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

41 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Beautiful Girl Sex HdGim XxxTelugu Old SexHogwarts Legacy PornDad No PornH AnumeNina Dobrev NakedBoobs DabanaXnxx RetroThai Tranny PornGrandma JoiPower_midget LeaksKerala Latest PornPaige Vanzant NakedVanessadelrioAnal LesbuanPlaywithannyMuy Zorras.cimAngourie Rice NudeBangla Sexy SexTrain Groping In JapanMommy GirlBig Booty Ebony NudeSexual Movie IndianMixed Nude WrestlingAshley Alban MomVidéos De Sexe AmateurBhosdaXnxn PhotoFree Porn BrezzersClassic Tube PornMen Sucking DickGianna Michales OnlyfansIndian Shaved PussySexhd MomEmily Willis 2023Porns CzechMissparaskevaGirl Chut PhotoPure Hindi SexAubrey Plaza Sex SceneHot Jeri RyanBob_d3dCumming Up With The Evidence 2Ahsoka Tano R34SoftpornTommys BookmarksThe Art Of BlowjobMomxnxx ComNatasha Nice PicsRachael Cavalli MilfedAbella Danger Strapon MomPorn Hub RecommendedRules 34 AnimeMom SexcomicsAlura Tnt JensonLetspostit XxxPlayas PornBooking A PornstarRae Lil Black Futanari自慰 視頻BeurettepornOrn UbHotdickCallie Thorne NudePornographie MassageAbella Danger XnxxXxxcimBihari Sex Video HdEmily Elizabeth LeakedHollywood Ki Blue FilmHindi Sexy Video Bf HindiBbw Porn VideoMalayalam SexingOverflow HanimeJim DeenChatubate MenCxxx VidosNaked In ShowIndian Live Sex StreamBig Titty Mom PovFoxy DuNicole Aniston OnkyfansXvudeowBrandibraids PornVecina CachondaFake Pornstar TitsIsabelle OnlyfansEscort RevoewPor NuhbDreamybull VideoPale PawgBelle.delphineWoahkenzyPorn LinkedSucking My TittiesPorn With Beautiful GirlfriendHardcore TribbingMypornbibleAmateur Lebian PornGay Tresome PornGay PorbInddian PussyMiley Cyrus NudesXxxxxx. 2021Gf XnxMalayalam Sex Video NewLokal SaxLive Jasmine ChatMassive CreampieRelatopornoHot Girl Xnxx VideoArina HashinomotoBf Video MaiMamta Bhabhi Ki ChudaiNaked Photo BoobsCockninjastudioXxx Lasbian VideosPon VideosVoyeur.hitCrying HentaiGoods PornXxxsex DollRachel_may_rose NudeMorgan Vera LeakedCarmen Electra. UdeCuming Close UpMorgpie PornPoornn HubFuckon BeachNurse.becky NudeFuta X FemboyXemsterHaladiHdloveUllu Videos FreeFilm Bokep JpngXxx Hd Full ComBlackporn Free VideosPakistani HdpornVeyour House TvPurenudimAv4 VidsManisha Koirala Porn VideoAngelina NudeXev Bellringer Blowjob裸体跳舞Top Ten Porn StarRachel.jade OnlyfansPetiite Porn