• 37
  • 1559x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@194 "En zo vind ik de meeste PVV-stemmers radicaler dan de moslims die ik ken. "

Zeg nou een eerlijk hoeveel pvvstemmers ken je nu echt? Ga je nu af op hoe mensen reageren hier op NK? Of die paar die in het nieuws verschijnen? Ook niet Pvv aanhangers hebben niks met de islam, dat heeft niks met radicaal te maken, vraag me ook best wel eens af, ben ik radicaal omdat ik vind dat die mensen zich moeten aanpassen, en als ze dat doen, dat het allemaal beter wordt? En het kan best, ik ken een paar die hier een leven hebben opgebouwd met huisje boompje beestje zonder geloof. Eerst afstand genomen van familie, omdat ze hem als verrader zagen, wat niet gemakkelijk was, maar met hulp van vrienden is het hem helemaal gelukt.

1
201 lisaaatjuh

Ach,

mensen die hun eigen geloof / overtuiging / genetische samenstelling / cultuur of penislengte (om maar wat onzinnigs te noemen) superieur vinden . .

Die vind ik altijd wat zielig.

Want met mijn eigen geloof (?) / overtuiging / genetische samenstelling / cultuur of penislengte is ook niet zo veel mis.

En waarom 'mag je dat niet zeggen' (terwijl je het zelf wél zegt, vreemd genoeg)?
Nou, omdat we inmiddels uit ervaring weten dat het uiten van dat soort superioriteitsgevoelens nogal eens vaak samenhangt met ellende en oorlog. En dat is niet alleen een Godwin hoor. Dat zie je altijd en overal, in alle tijden en culturen.

Superioriteitsgevoelens en extremisme liggen wat mij betreft dicht bij elkaar.
En daar komt in het algemeen weinig goeds van.
.

0
202 hippodepippo

@202 Inderdaad.

0
203 oeioeioei

** gebruiker verwijderd **

@201
U schrijft:
"Zeg nou een eerlijk hoeveel pvvstemmers ken je nu echt?"

Het maakt niet zo heel veel uit hoeveel ik er ken, ze volgen immers állemaal zonder enige inspraak hetzelfde gedachtegoed en dat is het gedachtegoed van dhr. W
De 2 personen die er wél openlijk voor uit durfden te komen dat ze op W. stemden zijn inmiddels overgestapt naar een andere populist. .

Ik ken geen Nederlandse moslim (en ook geen on-democratische islamitische partij) die politici weg wil sturen vanwege hun mening (zie de 'schítterende' nieuwe film over ome Geert), die wetenschappers uit hun functie wil ontheffen vanwege hun mening (Frisse), die geen afstand neemt van haatmarsen (Pegida) en aanslagen (AZC's).
Dat neemt niet weg dat er best radicale moslims zullen zijn na al dat gebash, ik ken ze echter niet persoonlijk.
Het lijkt me daarom belangrijk in dialoog te blijven met elkaar zodat we kunnen weten waar zich mogelijke ellende gaat voordoen. Dat is verstandiger dan gewoon álle moslims op een hoop te schuiven en te betitelen als gevaar, extreem of wat er dan ook aan stigmatisering voor handen is.

204 verdwijderd21

@201

Geen een
Het zijn allemaal stiekumerds , zolang ze annoniem naar buiten kunnen schreeuwen ze het van de daken maar als ze "openbaar moeten" zijn ze voor een heel andere partij
Zeggen op werk bij familie en vrienden ik ben voor partij X of y daar ben ik nog niet helemaal uit
In stemhokje is het Mr W

1
205 eoghanfeehily

@205 Tja, ze worden dan ook gelijk voor alles uitgemaakt, facistische nazi etc. Terwijl dat niet zo is of hoort te zijn. Iedereen is vrij om te stemmen op de partij van hun keuze, mijn stem ging ook naar de PVV , waar ik voel me niet aangesproken door die scheldpartijen, daar sta ik boven, want iedereen die alle pvvers over 1 kam scheert, die doet nl hetzelfde. Die gaan bij mij op negeer question

1
206 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@206
U schrijft:
" want iedereen die alle pvvers over 1 kam scheert "

Dat doe ik onder andere.

En dat komt omdat er geen 1 PVV'r buiten W. om invloed kan uitoefenen op het partijprogramma van de beweging. De kiezer al helemaal niet, de officiële vertegenwoordigers van de beweging ook niet. Dat staat in de statuten van die PVV. Mensen die het daarmee oneens zijn, kunnen de boom in (Brinkman bijvoorbeeld). Bij álle andere politieke groeperingen in Nederland is dat overigens wel democratisch geregeld.

Itt tot de islam kent de PVV maar 1 absoluut leider.

207 verdwijderd21

@173 ..
Echt op de hoogte ben je niet..
Due 200000 doden kwamen op conto na de eerste golfoorlog.
Je weet wel de invasie in kuweit de nederlaag maakte hem nog gekker en dat reageerde hij af door meer dan 200000 sjiieten en koerden te martelen en af te slachten.
Zie 2003 dan maar als lichtpuntje voor hun..niet voor niks stonden ze achter de interventie en het omver gooien van het baathregiem.

1
208 Lunatiek

@179
Oeps... daar komt LGK de fact free framer niet meer op terug hoor....

1
209 Lias

@208 Wat een onzin u bent degene die niet op de hoogte is van de situatie. Saddam pleegde die moorden toen de Iran- Irak oorlog aan zijn einde was in 1988. De eerste Golfoorlog waar Saddam Kuwait inviel was een 1990, tijd om uw geschiedenis even bij te schaven Lunatiek.

"Zie 2003 dan maar als lichtpuntje voor hun..niet voor niks stonden ze achter de interventie en het omver gooien van het baathregiem."

Ik ga 2003 helemaal niet als lichtpuntje zien wat een achterlijke opmerking van u en waar haalt u vandaan dat Irakezen achter de interventie staan?Trouwens ik ben een Sjiiet, er is dus niemand die Saddam meer haat dan ik en hem verdedigen is dus totaal niet wat ik wil. Maar ik ben niet zo dom om niet te kunnen zien dat het kwaliteit van leven onder zijn regering een stuk beter was al was het verre van perfect, dit roep ik al sinds ik nog een kind was.
In de interview in mijn reactie in @173 zij de CIA ondervrager die Saddam heeft ondervraagd dat Irak een Iraakse oplossing nodig had voor Saddam en geen buitenlandse oplossing, met deze opmerking ben ik het helemaal eens. Dat er grote problemen zouden komen na de verwijdering van Saddam was keer op keer herhaald, men zag het allang aankomen zowel binnen als buiten Irak maar westerse machthebbers gingen er toch mee door. En het bleef niet alleen bij Irak, het zelfde werd herhaald in Libië en Syrië alleen in een iets andere vorm. Ik moet dat allemaal als lichtpuntje zien volgens u? Nee.

1
210 Unmasking

@210 De tweede Irakoorlog had weinig te maken met Sadam en WMD's. De plannen voor een tweede invasie waren al gesmeed vóór 9/11 door PNAC in hun adviesrapport genaamd Rebuilding America's Defenses. In dit rapport staat ook dat een aanval op Amerika zoals Pearl Harbor hun plannen enorm zou kunnen versnellen. https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century#Rebuilding_America.27s_Defenses

1
211 Dune

@207 Inderdaad, de PVV is het geinstitutionaliseerde leidersbeginsel: https://nl.wikipedia.org/wiki/Leidersbeginsel

0
212 oeioeioei

@211 Iets hoger in hetzelfde stukje staat: Academics such as Inderjeet Parmar, Phillip Hammond, and Donald E. Abelson have said PNAC's influence on the George W. Bush administration has been exaggerated.

0
213 oeioeioei

Ik weet niet meer wie het was, het was laatst op de radio (denk ik) maar ik vond het wel goed, (en het zal wel na te zoeken zijn wie het was), hij zij: Ik ben een *apathist*. Zoek, indien nodig, met Google maar uit wat dat betekent (maar stop niet bij de eerste gemakkelijke definitie). Ik ben er akkoord mee - fuck all religious fanatics, of misschien beter, *geduld*, vroeg of laat sterven ze wel uit (ook als het *veel* geduld vergt..)

0
214 handsfree

Elke godsdienst is vals

0
215 RonMVV

@214 Frans de Waal (een Amerikaans-Nederlandse bioloog)

0
216 RonMVV

@208

Na een oproep van de VS om in opstand te komen, en vervolgens heeft diezelfde VS deze mensen gewoon laten verrekken.

Als de Irak-oorlog als doel had om de sjiieten te helpen, zijn ze daar jammerlijk in gefaald.

0
217 DaStef

Het enige wat ik kan hebben zijn boedhisten die over het gemiddeld , uitzonderingen nagelaten vredelievend zijn , moslims en christenen voor mij zijn een pot nat , en elke religie zegt zo'n beetje superieur te zijn over de andere.

0
218 MarcusCole

Ach gristenen..obetrouwbaar en psychopathische burgers. Bibber..ik houd de kinderen ver van deze ten dode op geschreven groepering.

0
219 God is dood

En ik raad The God Delusion aan van Richard Dawkins , ben er op moment mee bezig.

0
220 MarcusCole

@218

Bodu Bala Sena
https://en.wikipedia.org/wiki/Bodu_Bala_Sena

https://www.maartenonline.nl/nl/nieuws/20949/boeddhisten-zijn-niet-per-se-vredelievend.html

En in Tibet was het ook geen pretje toen de boeddhisten daar nog volledig de scepter zwaaien.

Behalve de religie van het Vliegende Spaghetti monster kan ik geen religie bedenken waar excessen van bekend zijn, met andere woorden de VSM is superieur aan alle andere religies.

Mag ik dat zeggen, ja hier in Nederland wel ja.

0
221 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@22Ze zijn niet onzichtbaar voor die drones. Die gebruiken een camera.Maar gelukkig kunnen de inzittenden dan ook niet gewaarschuwd word...

zojuist geplaatst door Snorrie

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@21 Die drone heeft er geen last van. Maar de ontvanger van de drone wel. Die krijgt geen bruikbare beelden terug van het voertuig. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Man opgepakt voor ondergronds bankieren met 45 miljoen

Het is geen moordenaar maar van mij mag deze figuur levenslang een gevangenis van binnen zien....

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@19 Dat is toch ook de bedoeling als je onzichtbaar wil zijn. Dan ook geen communicatie met elkaar. ...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

DWZ
Formatie zonder vluchtstrook

'De PVV domineert de peilingen maar het kartel heeft elkaar. VVD en NSC gaan gewoon met GL/PvdA, D66 en Volt verder en hoewel ze heus wel weten ...

3 minuten geleden geplaatst door DWZ

21st Century Guy
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Van mij hoeft dat niet, gewoon opvangen in nabijgelegen landen en daar hoort Nederland niet bij....

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Goed zo Wilders, dat is ook precies wat we als PVV kiezer van hem verwachten....

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

VBOH
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Daar is niets nieuws aan.Onder valse voorwendselen een verblijfsvergunning verkrijgen. Dat doen er zoveel. Heus niet die ene die voor de camera ...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@9 Helaas vliegt die drone niet binnen die kooi dus zal hij er ook totaal geen last van hebben....

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Kantoor ChristenUnie beklad met anti-joodse leuzen - NieuwRechts.nl

Extreem links en hun nostalgische gevoelens voor de begin jaren '30 toen het ook zo begon....

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Granny Sex PornXxx HjShoplyfter AnalCuckoldsonCartoon Characters FuckedForbibben PornPornografik FotoShadebase PokemonJerk Off InstructionsSexviseoMassage Xxx ComBf Ka Sexy VideoHot Mom PorJe Montre Ma SextapesPorn GraatisZoe Perry NakedStaci DollXxxveduoIndian Sex SceneYourporn ComXxxx Indian Sex VideoMarcella RubitaTeennipslipCreppshotsMaya_nerdBf Film VideoNude Mallu GirlPron VudeoNude GamesDakota Johnson SexyEnglishsex VideosGingerlynnallenBreast InflationWw ComxxZootopia HentaoGali DivapornYouponoTubegaloezPics Pawg[porn HubLetsjerk InRosie Broken Latina WhoresEbony Lesbian ScissoringSquirt Veronica AvluvElsa Jean SoloSouthern BukkakeRowena KingNude Television StarsGirlfriend Ko Jabardasti ChodaNiks Indian VideosBeautiful Nude ActressAdvoree XxxAngievarona LeakedTiffany CoynenudeDesi SexciAlicia AgnesonSex Kiss RomanceGia Derza CreampieBowjobFree Hot And Sexy MoviesZbpornFat MaturepornQuinn Doll NudeXxx Vide9Indian First Time Sex VideoChinese Xxx Full MovieQuadrinhos Eróticos GratisNiecy Nash NakedXxxxcccWww NxxIndian Wife CuckoldPorn PoopLesbian Scissoring CompilationSoank BangHandjob RedditAsia BallbustingSex Village AuntyRandi SexxPornoanal MexicanoDslaf FullDesenhando Mulheres NuasNivole SheridanChloenight PornBabita Ji SexTollywood Heroines X VideosAshlnn BrookeHorny Lesbo PornFreeornTufos FreeTracer NudeHd Sex Kannada VideoJanelle Monae PornDanika Mori PornMasturbating MommiesVisastreetLoopdas FamoasCharity Crawford FeetVideo Pornoem HdDeepthrote PornLesbo Feet PornEnature.netJapanes Porn VideosJawjackers PornBrazzers Hd PornerGirl Ki GandAdriana Chechik FacialCervix Penetration PornHope Harper CreampieReddit Real GirlsLesbain Suck PussyPunjabi Girl NudeWww Xxx VibeoPatni KoKorean PirnHalle Berry SexEnglish Subtitle Japanese PornLesbian Onlyfans Leak18 Yo Porn StarsFamily P OrnPorn Hub CelebrityCarolyn ReeseAllie Haze AnalChastity Lynn PornLoisa KhovanskyPornxxxvideoOnline Live Sex GirlsSex6 VideoFull Length Porn Movies FreeAdult Free PornographyTranssexual RedditM.sexemodelRoshini Sex VideosGhost PronRule 34 League Of LegendsMyporn Snap.topKate Mara NudaChudai KhanaFull Sexy GirlBig Natural Boobs PornstarRiley Reid P O R NGem Jewels NudeReindeer PornMilf Solo OrgasmDesixnxxnMilf Bbw TubesClitis PornX Video Hd FullBrianna Moore Hotguysfuckسكس ساره جايBatgirlhentai