DE WERELD NU

Culemborg – geen borg-cultuur

Asielmigranten, apenpokken, racist, Naar een revolutie, Wachtlijst voor verlof?, Stikstofbeleid,boerenprotesten,Pakistan, ,Bankiers, Inflatie, linkse paranoia, Corona, Racisme, Islam, Twitter, Energielabel, Zwarte Piet, Qatar, Asielmigratie, Excuses, Slavernij, Aan het gas, Armoedegrens, Viagra, Schieten, Lintjes, Songfestival, Fiets, Ontstopt, Loeren, woke, Paupers, Onder gelijken

Al weer drie nachten achtereen branden auto’s in Culemborg. Het wordt een gewoonte – evenals de gewoonte van de politie de andere kant op te kijken als het om oplossen gaat.

In Culemborg zijn afgelopen drie nachten weer auto’s uitgebrand. De politie vermoedt dat de branden zijn aangestoken. In de afgelopen anderhalf jaar gingen ruim zestig auto’s in Culemborg in vlammen op.

De NOS verzucht wel wat, maar zegt verder niets van belang. Waar kenden we dat van? Oh ja, we hadden het er hier op VoL al eerder over. Men lijkt zijn best te doen, maar weten wie en aanhouden van die wie? Nou, nee. Je eigen karretje zou eens kunnen uitbranden:

De politie deed naar aanleiding van de branden gisternacht een getuigenoproep. Die oproep had gistermiddag nog geen informatie opgeleverd. In augustus werd ook al zo’n getuigenoproep gedaan. De politie wil niet vertellen wat dat heeft opgeleverd. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden voor de branden.

Ook het ‘gezag’ is boos:

In augustus reageerde burgemeester Van Grootheest op de branden. “Net als vele inwoners van Culemborg ben ik ontzettend boos. Boos omdat je gewoon met je tengels van de spullen van anderen moet afblijven. En boos omdat dit helaas niet de eerste keer is dat Culemborgers hiermee te maken krijgen”, schreef hij toen.

Maar het is niet meer dan hypocriete nonsens. Ik wil met u wedden dat de dag dat het voertuig van de burgemeester vlam vat de dader binnen een week achter de tralies zit. Precies waar die burgemeester ook thuis hoort, inderdaad.

Meer over Culemborg en die ‘vreemde branden’ vindt u hier.

2 reacties

  1. Dick Ahles schreef:

    Het zijn meerdere pyromanen hoorde ik ergens vandaag. ja, en pyromanen hebben een geestelijke afwijking (dwangneuroze) en die kan je, als je ze pakt toch niet serieus veroordelen. net als mensen soms last hebben van een lage suikerspiegel.

  2. Bennie schreef:

    Asl je de achtergrond van de slachtoffers kent, dan heb je een indicatie van de daders.