door Havermout in Binnenland  ยท  21 Reacties

  • 28
  • 715x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het houdt niet op,,,,niet vanzelf. Schurken die de ellende van andere mensen misbruiken voor eigen gewin. Het gebeurd niet alleen in de zorg, ook heel veel geldbeheerders doen exact hetzelfde. Het wordt tijd om dit een halt te kunnen toeroepen.

0
1 jessemy

Wordt het 160 of 200 uur werken in het plantsoen? Of worden alle eigendommen afgepakt en ten gelde gemaakt om de slachtoffers terug te betalen? Ik denk het eerste...

2
2 Voorzittershamer

Zorgmijders in de psychische zorgverlening komt veel voor. Ook komt bij psychische problemen achterdocht veel voor. Misschien zorgmijders maar omdopen tot zelfbeschermers. Als je zwak staat in een samenleving waar geld zo belangrijk is, ben je als zwakkere aangeschoten wild.

2
3 Ookmaareenduit

Dankzij Staatssecr. Van Rijn!

Ondanks tig waarschuwingen keer op keer van o.a. Mona Keijzer CDA en Renske Leijten SP en 5 moties van wantrouwen was Van Rijn stronteigenwijs! Dat zorgkantoren veel fraudeerden vertelde hij jaren geleden zelf al! Maar wat deed hij???? NIKS!

Hij liet de PGB-houders domweg stikken!

2
4 Wijhuis

Het is gewoon opvallend dat als de overheid iets nieuws op poten zet, er dan zo gemakkelijk door dubieuze aanbieders, zo gemakkelijk gefraudeerd kan worden.

1
5 Marrie

En toch zullen ze weer geen straf krijgen.

2
6 niet-alles-geloven

En waarschijnlijk opnieuw een taakstrafje.
Men kan ook vast niet bewijzen dat ALLE miljoentjes "illegaal" verkregen zijn.....
dus de heren zitten later nog lekker op rozen ergens op de bahama's of waar dan ook.

2
7 FeHa

@7 nee, zulke figuren horen natuurlijk niet thuis in de cel, volgens de VVD dan. ze zouden heimwee kunnen krijgen naar hun dure villa ergens op de Bahama's

1
8 Roomboterbabbelaar

Leuk toch die marktwerking ! Wat een verrijking voor Nederland. NOT !!!

2
9 Een hardwerkende ZZPer

De weggevlogen en nog voor andere zaken op te hoesten eurie's door de burger vliegen vandaag weer als warme broodjes in een veelvoud aan artikelen voor de ogen langs !! Ongeloveloos !!
En dat heet dan vooruitgang. Tis haast niet meer bij te houden wie de plus- en wie de min-euries hiervan weer op het 'bord' als #verplichte kost voorgeschoteld gaan krijgen.

1
10 Tante Annie

Dit is de vrijheid van administratief nederland.
Voor de zorg/hulpverleners en patienten een onmogelijke taak en de staf van de zorg heeft alle ruimte om te knutselen.

Dit land is administratie ziek! Met dit soort gesteggel als gevolg.
Waar men fraude van de zorg behoevende probeerde te voorkomen heeft men de deur wagenwijd open gezet voor grootschalige fraude.
Hoeveel % van het zorgpotje wordt er uberhaupt nog besteed aan zorg?
Alles verdampt bij de strijkstokken, uh, managers

0
11 siempie

Het komt me akelig bekend voor.

0
12 Aart

Oh wat is dit fout.
Ik vraag me af of die mensen nog in de spiegel durven te kijken of zou daar een kilometers dik bord voor hangen?

0
13 elpablo

Zo'n puinhoop , ben in ieder geval blij dat we toen ik op mijzelf ging wonen , overgingen op ZIN = Zorg in Natura , en niet PGB ...

0
14 MarcusCole

Tja,

Dat wordt ze allemaal mogelijk gemaakt door Firma List en Bedrog ( VVD )

Noemen ze marktwerking van witte borden criminelen.

Is al jaren aan de hand.

1
15 Dachtutniet

Helaas is voor vrijwel alle Nederlandse zorgaanbieders totaal niet interessant wat de zorgvrager nodig heeft, maar enkel en alleen de zak geld waarvan de samenleving kan worden beroofd.

0
16 Aart

Vraag me alleen รกltijd af waarom die pgb zaken elke keer in de media zo opgeblazen moeten worden , vorig jaar 4000 keer fraude alleen in Rotterdam in de bijstand daar horen we niks van in het nieuws maar een pgb geval

5
17 knorkokkie

@18 : Het zijn in dit geval de zorg-ontvangers, die zijn beroofd. DIE moesten al hun geld inleveren, onterecht. Het PGB is voor zorg, maar dat komt op de salarisrekening. Dat inkomen zijn ze dus ook kwijt.

Die figuren hebben "begeleiding" lekker ruim uitgelegd inclusief financieel (roof)beheer, hetgeen dus niet bedoeld wordt met "begeleiding" binnen een dergelijk woonprojekt.

@17 : De vorige nationale ombudsman heeft er al op gewezen, dat veel dat "fraude" wordt genoemd m.b.t. allerlei uitkeringen, dat helemaal niet is, maar zo wordt uitgelegd door de instantie. Bijvoorbeeld dat ze een formuliler niet tijdig ontvangen, dus is het bewijs voor de rechtmatigheid van de uitkering niet volledig binnen, dus heeft diegene, tot het formulier wel binnen is, gefraudeerd. En dergelijke.

1
18 Wendel

Dat wordt weer een taakstrafje,zeker weten. Ik begrijp niet dat zulke misselijke diefstallen niet gelijk bestraft worden met diefstal door inbraak.

0
19 B55

@5 Toeval of opzet ? "Het is gewoon opvallend dat als de overheid iets nieuws op poten zet, er dan zo gemakkelijk door dubieuze aanbieders, zo gemakkelijk gefraudeerd kan worden."

lees dit:https://www.zzp-nederland.nl/actueel/nieuws/fiscale-oudedagsreserve-kan-voor-zzper-tot-grote-problemen-leiden

de Staat maakt een wet, of regels en dat kan een goed idee zijn, ware het niet dat ze iets vergeten zijn. Wat accountants doen is die wet gebruiken en kunnen dat doen zonder je weten daarover, zonder dat je van het bestaan ervan weet of dat ze dat doen zoals ik ernaar refereer een BOM boven je hoofd hangen om het te laten lijken "kijk eens wij zorgen ervoor dat je minder belastingen betaald".

Ze doen het bij mij, bij mijn vader, bij mijn moeder, dan meng je het bedrijfs vermogen er bij in en een waar ik naar refereer als het gerotzooi met cijfers die niet met de boekhouding te maken hebben maar een hele dimentie BUITEN de accounting van een bedrijf creeren.
En natuurlijk niet allen voert de staat die wetten in maar daar bovenop JE BENT BIJ WET VERPLICHT dat Accountants die jaarverslagen aanmaken.

lees het voorwoord "wij maken dit rapport met als basis daarvoor de door u aan ons verstrekte gegeven en informatie" "de eindverantwoording ligt bij u"

Me ? 19 jaar geleden gebruikten jullie de F.O.R in mijn naam, gelieve mij het papier te laten zien waar ik Ooit toestemming gaf aan jullie om dat te doen ?
en neen ik ben jullie niet aan het vragen om naar dat papier te zoeken want ik weet :IT NEVER EXISTED, je beld de belasting op en vraagt iemand naar de "FOR" "Fiscale Ouderdag Reserve, dat is die spaarpot voor ondernemers"

Noi it's not, daarom vraag ik naar een belasting inspecteur een Auditioner en mijn intentie was om mezelf aan te geven wegens fraude in de accounting. Ik heb die aan de telefoon hoe kan ik u helpen ?

legaal probleem, ik moet weten als in 100% absoluut zeker weten "artikel 3.70 wet werk en inkomen uit 2001" aub Quote de text ervan en is die wet sedert toen nog veranderd . verteld me is die wet no zoals die toen was

meneer waarom vraagt u dat ? Ik heb een geschil Ik heb 1224 uur besteed aan het bedrijf, de accountant beweren dat dat 1225 uur is...

meneer 1225 - 1224 dat is.... Oh wacht U WILT DIE AANSLAG!
God Bless you! Thank you en ze leest de text voor exactly like i have it..

mag ik vragen waarom u mij beld... Because i can trust you but i cannot trust them and you Know that.

Those laws where never ment to be used that way but the people who created it Knewq darn well The could be used that way, their not stupid, they are selfing ignorsant wreckles maniaks who do not give a RATS Ass about what "bendiung" those rules Toi but not acroos braking point Does.

Stel je breekt een been en je moet het bedrijf staken THAT kan je je huwelijk kosten, je fictieve pensioen, je zogenaamde spaargeld je huis auto anything you have Just Gone:

Jurrasic park "You never had Control THATS the Illusion".
That hit a number of people around me who never knew, What happend or how until i explained it to them "is that even legal ?" "starters afrek, zzp aftrek, HRA".

op een dag ik kijk politiek 24 Halsema en Cohen vallen Weekers aan
"jullie maken wetten in deze kamer, ik moet me aan die wetten houden en dat weten jullie maar al te goed" Appels en Peren

Quote "de HRA is een koek uit eigen deeg en de huurtoeslag is een subsidie van de belasting betalers naar de huurders"

He Knows, that i can respect as for the other two who MAKE THOSE LAWS ?
I don't think they even know how those laws works !

THEY shoud listen to HIM, Not the other way around!

1
20 nosuchname

Begrijp het nu een keer, iedere keer worden er wetten gemaakt om tussenhandelaren (nu zorgbestuurders) te maken voor iets dat de burger zelf kan doen, enkel de burger wordt niet vertrouwd, incidenten worden uitvergroot waardoor de roep vanuit de politiek (lobby) steeds groter wordt om de tussenhandlaar te introduceren.

Altijd gebeurt dit wanneer er flink wat geld te besteden is en iedere zijn het dezelfde types die incompetent hun positie misbruiken.

0
21 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Wie weet begint daar ook een lampje te branden op de VU....

zojuist geplaatst door Marrie1

Bleke Betty
Verwoestijning: Sahara vreet stukje bij beetje Afrikaanse akkers op

Vergeet niet de ontbossing en de uitbreiding vd steden, dorpen. De landbouw op slechte grond elk jaar een ander stuk grond. Ongekende droogte...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@20Het is altijd zaak de vinger aan de pols te houden.๐Ÿ”Ž๐Ÿ”...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

@7 Ik denk van niet. Na hun studententijd worden ze lid van D66. ๐Ÿ˜‘...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@18Eigenlijk kan je met wel of niet goed bezig zijn alle kanten op! ๐Ÿฅท๐Ÿฟ. ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Er is nog hoop. . . ๐Ÿ‘...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@19 Ach, Markouch is niet de eerste of de enige. Frits Bolkestein en Soumaya Sahla, ook zo'n gevalletje. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Juist Geert. . . Het overgrote deel van de stemmers op de PVV hebben dit gedaan omdat zij zich oprecht zorgen maken van de enorme asiel/geluk...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Woke is alleen nog maar heilig, voor een klein links elitegroepje en wat onbelangrijke fanatiekelingen, die zichzelf als wereldverbeteraars zien...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@17Klopt, en in een klap liggen nu de islamitische kaarten in Arnhem, open en bloot op tafel.๐Ÿ‘...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Kaori SaejimaBangla Hot Full MovieJennifer Lawrence Nude MovieMaa And Son XxxGarotas Nuas Ao VivoDesperate Pee PornCharlotte Hope NudeAsiandoggystyleIndian Cute Girl PornPusssy RubbingCelebrity Twitter NudesFurry FutaPorn FilmmakerGates Macfadden NudeMarsha May Anal6ix9ine PornHarem Cult HentaiKannada Sex Sex SexNepali Naked18 ManhwaVr Hd PornThresome XxxPornatmTgtube.cimSexting For FreePorn FemininSaxy Video XxxButplugShiro HentaiGay Drunken PornHoted XxxNude Fam PicsAccidentalfuckXxxhomoHd Video Sexy FilmDaughter Swap XxxMia Khalifa Xx BpSchool TitsIsa GomezCnc Roleplay PornNisha Guragain SexyShitters Full GifHimynamesteeJoni PornFuckig My SisterMiley Cyrus PornvideoLive Cam FreeSita SexGeetha Madhuri Sex VideosXvideos18Live Boobs ShowMona Azar BbcCollege Girl NudesThai StreetmeatStepsis JoiCuckold Sloppy SecondsHanahimesakiRachel Steele SonLost Bet AnalDancingbear Bachelorette PartyYoypornVintage Pornographic PhotosHannahowo NudrCam Girls LiveJav SleepIndian Aunty Big Boobs NudeSky Bri And Johnny SinsMixamHer First AnalBangli PronFamily Desi SexIndian Actress Hd Porn3d ่‰ฒๆƒ…Usa Xxx VideoHentaysin CensuraHayley Summers NudeCheatingsexParody Porn GamesYour Gonna Snap My Back BroLucklessholly NudeXnxx In CarHot Sexy Mom SexChel HentXvideo Stepmom And SonXhampterTrans BondageIndian Blue XxxJennifer Aston NakedXsxs VideoBig Black Cock Porn VideosRacist PornhubSexo En ColombianoMaharashtra Porn VideoJillian FoxxxTampa Adult TheaterDanbooๅš็ˆฑ่ง†้ข‘Sm่ง†้ข‘MindiminkxxxGetsomegirl.comSexy Xxx VidroDominated By My Boyfriends Masturbating MomSavita Bhabhi StoriesKissing Hd PornMilf PicxNude WomanpicsPorna BdsmJeff MiltonNina Dobrev FeetEllie SkyesMarina Shiraishi PornPro Hentai ComApp.leonardo.iaุงูุถู„ ู…ูˆุงู‚ุน ุงู„ุงุจุงุญูŠุฉFree Gay CamsAriadna MajewskaSex Telugu NewEmily Willis Step SisXxx Pone MovieIndian X Web SeriesGynosexLesbien Sexy PornPorn HurtSexy Nude CouplesProne Sex PositionNude Teen Girl PicsHindi SxeChaturvbateGranny TumblrMirror SexNude JapanAubrey Sinclair PornHot Sexy Video Hd DownloadElsa Jean AnalLesbiansex HardcorePutas Cerca De MiSarah Young PoBeautiful Wife Sex VideoXxxx Bf SexyLeah Shutkever NudeNatalie 2010Lesbian BlowjobIxxx PicsXmovies.wsDeepthroat CumCara Buono NudeMoble PorngamesVeronica Rodriguez NudeCheerleader GangbangedShweta Tiwari Porn