door Keulen in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 0
  • 325x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kan iemand die arab verliezers eindelijk eens vertellen dat ze de oorlog verloren hebben en terug moeten naar libie, egypte en jordanie? Dank.

13
1 Kortverhaal

Net zo lang doorgaan met aan de bel trekken tot het begint door te dringen. Goede zaak.

10
2 Commodus

Doe eens onderzoek naar palestijnse oorlogsmisdaden.
En moslim misdaden.

8
3 Positivo

Hoe lang zou de 'bewijslijst' zijn van door de moslims gepleegde misdaden tegen de menselijkheid...pfff..huilebalken!

7
4 Arkan

Misschien kunnen ze dan ook meteen n onderzoek eisen naar hun eigen misdaden en moorden.
Vanmorgen heeft zo,n moordlustige Palestijn weer 3 Israëliërs doodgeschoten, en een 4e levensgevaarlijk verwond.

6
5 Marrie

@5 . Gewapend verzet tegen een bezetter is legitiem, dus dat hoeft niet onderzocht te worden

10
6 tsja

* Verwijderd door de redactie *

7 HenkG

@6 Israël bestaat. Deal ermee. Gaat niet meer weg. De arabs moesten naar de grenzen 70 jaar geleden. Hun leiders wouden alle joden uit het land vermoorden maar dat is ze niet gelukt. Nu zitten ze nog steeds aan de grenzen. Hun leiders laten ze niet meer binnen. Het enige waar de pallies zielig in zijn is dat ze, net als de noord koreanen, door tiranen als gijzelaars worden gebruikt. Hamas en PLO houden ze lokaal gevangen en de arabiache liga globaal. Ze worden misbruikt. Israël heeft geen verplichtingen naar deze oorlogsmisdadigers toe. Toch helpen ze de pallies met water zorg en eten. Voor de rest bouwen ze nu Israël op en daar moeten de verliezende arabs maar mee dealen. Zo gaat dat.

8
8 Kortverhaal

@7 ga maar bij de Israëlieten zeuren. Zeg ze maar dat je ze af wilt schieten. Kijken hoe ver je komt.

8
9 Kortverhaal

@8 Voorlopig houdt Israël zich al vele tientallen jaren staande, en bovendien omringd door alleen maar vijanden, met slechts een grote mond!

4
10 Arkan

@7

'; Dat beschouwen we hier als een heldendaad.'

Niet iedereen op dit forum hoor, als je de nazi-wegkijkers hoort.

4
11 Liwwie

@6 en @7
Houd toch op te fantaseren, die moordlustige Palestijn laat zich gewoon gebruiken door de autoriteiten van de Gazastrook en Hammas, en als beloning krijgt hij de titel martelaar en zijn familie een uitkering van het geld, dat bestemd is voor de ontwikkeling van de Palestijnen.

6
12 Marrie

@12
Het gaat om grote uitkeringen van zo,n 3000 per maand.
Sukkels zijn het, dit soort Palestijnen, die voor bloedgeld uit moorden gaan, in plaats van een fatsoenlijk bestaan op te bouwen voor hun kinderen.

3
13 Marrie

@12
De Nederlandse autoriteiten hebben later de verzetshelden geëerd.
Zo gaat dat met verzetshelden, alleen de bezetter, die kijkt daar uiteraard anders tegenaan.
Toevallig krijgen in Nederland verzetsdeelnemers ook een uitkering als ze invalide zijn of erger.
Vinden we allemaal heel logisch.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/tweede-wereldoorlog/vraag-en-antwoord/welke-pensioenen-of-uitkeringen-kunnen-verzetsdeelnemers-en-oorlogsgetroffenen-krijgen

Het internationaal recht is ook zeer duidelijk Israel is de bezetter daar en het is iedereen toegestaan zich met elk middel tegen een bezetting te verzetten.

Geen godsdienstig sprookjesboek dat iets aan het internationaal recht kan veranderen.

8
14 HenkG

@14
Die Palestijnen laten zich gebruiken in domme machtsspelletjes.
De leiders van Hammas en de Gazastrook en de bijbehorende elite, baden zelf in alle weelde en luxe, en laten zichzelf en hun families behandelen in Israëlische ziekenhuizen als ze iets mankeren.
Die Palestijnen hebben gewoon geen zelfrespect, en knappen het vieze werk op voor hun elites.
Nou, dan ben je echt een mislukkeling.

3
15 Marrie

De bijna dagelijkse arabische propaganda van dat anti-Israëlische 'forum'. Compleet met aanhang die weer kwistig met smerige Godwins strooit. Wat zit de jodenhaat toch diep bij sommigen. En ze radicaliseren met de week, zie ik. Walgelijk.

Nuniet --> spam, clickbait en vieze arabische propaganda.

6
16 weerman

@16 . Arabische propaganda?
Van de 28 personen die in het bestuur en de adviesraad zitten, tel ik er slechts 1 met een arabische naam.
https://rightsforum.org/organisatie/

6
17 tsja

@17

Je moest eens weten hoeveel meelopers er een hekel aan Israël dan wel aan joden hebben, en die dan volgaarne die arabische leugens mee helpen verspreiden. Je heeft geen arabier te zijn voor een dergelijke verwerpelijke ideologie!

5
18 weerman

@18 . Dus Hedy d'Ancona en Jaap Hamburger, beiden joods, hebben een hekel aan joden? Tuurlijk joh.

6
19 tsja

@14 "Toevallig krijgen in Nederland verzetsdeelnemers ook een uitkering als ze invalide zijn of erger.
Vinden we allemaal heel logisch."

Wat niet logisch is is als je alleen maar een vette uitkering krijgt als je Joden vermoord hebt.

Dat is aanzetten tot en het financieren van terreur.

Waar de EU blijmoedig aan meebetaalt.

3
20 bartislartfast

@20

Je kunt het ook anders bekijken,

Het huis van de familie van een verzet of terreur pleger wordt vernield door Israel. De PA geeft de familie geld aan deze familie voor o.a. een ander huis. De EU betaald dus de schade die Israel onnodig en moedwillig veroorzaakt.

15
21 Hendrianus

Goed dat de Palestijnen ondanks de tegenwerking van Israel en de VS dit doorzetten. Nu nog mensen met ballen die dit oppikken met als risico felle persoonlijke tegenwerking vanuit de genoemde hoek.
Voor je carrière moet je vrezen als je werkelijk opkomt voor deze rechtvaardige zaak. Wie vindt dat minder belangrijk dan gerechtigheid? That's the question.

15
22 Hendrianus

@18 weerman

Je hoeft ook geen Jood te zijn om het Palestijnse volk te vertrappen. Nietwaar beste weerman?

15
23 Hendrianus

Dit is een vreedzame manier dus ik vind het prima als rechters zich gaan buigen over wat wel of niet oorlogsmisdaden zijn....

@16 Heb je ze in een tekstbestand en copy paste je die onzin...
Echt vreselijke mensen hoor Weerman, die natuurlijk niet weten waar ze het over hebben, lees dit eens rustig door... Volgens mij hebben deze mensen aardig wat kennis in huis over internationaal recht..
https://rightsforum.org/organisatie/

8
24 Dian

@18 Wat is er mis met rechters die bekijken of er overtredingen van het oorlogsrecht plaatsvinden en plaats hebben gevonden?

8
25 Dian

@3 @4 @5

De kleuterjuf op het schoolplein was al niet onder de indruk van, 'hullie doen het ook', laat staan een rechter of serieuze onderzoeker. Feit is dat Israel bezet gebied illegaal koloniseert en annexeert en dat zijn oorlogsmisdaden.

15
26 Hendrianus

@24

Dat ze aardig wat kennis hebben, betwist ik niet. Het is alleen de manier waarop ze met hun kennis handelen. die manier is veel te éénzijdig, en dat maakt dat het misbruik van die kennis is. Vrouwe Justitia had iets van een blinddoek, weet je nog? bij deze lui niet; met al hun kennis richten ze zich op één deelnemer van een ingewikkeld internationaal probleem. De andere partijen worden zorgvuldig buiten schot gehouden, terwijl de ellende voornamelijk van hun kant komt. Dat is dan een zeer oneerlijke gang van zaken.

En dat neem ik ze kwalijk; het is in feite misbruik van kennis, en een aantal Israëlhaters is het daar -natuurlijk- helemaal mee eens. Het is onderdeel van het vieze spelletje om Israël weg te zetten als moordende 'bezetter' en die zielige, arme, verdreeeeven, hongerige, vervuilde, opgejaagde, wanhopige arabieren als zielige slachtoffers. En aan die beeldvorming werkt dat forum hard mee. En dat is tot in het fundament fout, want niet oplossingsgericht, maar gericht op de belangen van alleen de arabieren. Ze zijn dus onderdeel van de arabische propaganda-oorlog.
En dat vind ik fout.

2
27 weerman

@10 : Hoe groot kan het bord voor je kop zijn dat je denkt met zulke waanzin weg te komen? Israel is tot de tanden toe bewapend inclusief kernwapens, alles gratis en voor niks gekregen van USA, en krijgt verder ook alle mogelijke financiele steun en hulp vanuit USA want het is HUN basis in het MO. Nu eindelijk ook officieel. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/235696

7
28 Ness

@28

Doe eens eerlijk en vertel dan óók even over de miljarden dollars die de terreurgroeperingen van de superrijke oliestaten krijgen. En hamas van Iran. Want dat 'vergeet' je...

3
29 weerman

@29 : stroman? Ik ga in tegen de rare janksmoes die Arkan ophangt, anders niet.

2
30 Ness

@30

De koppeling ontgaat me; bedoel je die Servische oorlogsmisdadiger?? Leg even uit wat je bedoelt...

http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20000117/teksten/bui.gezochteservier.html

2
31 weerman

Oooo, ik zie het al; je vindt dat @10 een "rare janksmoes" ophangt. Tja, maar die mening onderbouw je helemaal niet; je uit 'm alleen maar. Dan diskwalificeer je jezelf...
Feit is dat de vijanden van Israël vele miljarden oliedollars voor hun terreur krijgen. Dus als je zegt dat Israël zo veel 'krijgt' (wat niet helemaal waar is, maar dat terzijde) dan breng ik daar tegenin dat de arabieren ook heel veel krijgen. logisch toch?

3
32 weerman

@28 En degenen die per hoofd van de bevolking de meeste buitenlandse steun krijgen van allemaal, dat zijn, JAWEL! de palestijnen.

U weet wel, die arabieren die zo graag Joden vermoorden.

De EU betaalt ze daar goed voor.

2
33 bartislartfast

Totale steun aan Palestijnen 2008–2010 7.7 miljard.....

Steun aan Israel alleen de VS 3 miljard per jaar dat is dus gewoon meer...
"While it is commonly reported that Israel officially receives some $3 billion every year in the form of economic aid from the U.S. government, this figure is just the tip of the iceberg.

Algemeen wordt aangenomen dat de VS zo rond de 3 miljard aan economische steun ontvangt van de Amerikaanse regering maar dit is alleen maar het topje van de ijsberg.

https://fas.org/sgp/crs/mideast/RL33222.pdf

De VS heeft 127 miljard aan steun gegeven aan Israel op kosten van de belastingbetaler..

5
34 Dian

@34 Per hoofd van de bevolking krijgen de arabieren meer dan wie dan ook.

3
35 bartislartfast

@35 "de arabieren" = de palestijnen.

1
36 bartislartfast

@35 Israëli krijgen meer daar zijn er ongeveer even veel van maar ze krijgen meer geld alleen al van de VS... 3 miljard per jaar is meer dan Palestijnen krijgen..

Daarbij krijgt Egypte 2x zoveel geld ieder jaar.

Grappig ook dat Israel met 3 miljard slinks uit deze lijst wordt gehouden omdat het geen ontwikkelingshulp is zoals arme landen ontvangen maar een gift, en de Palestijnen niet eens genoeg ontvangen om deze lijst uberhaubt te halen. In 2016 kregen ze 1,1 miljard dat is dus minder dan Haïti die op nr 25 staan in deze lijst, waardoor Palestijnen deze lijst niet eens halen.

Palestijnen ontvingen in totaal 70 miljard in hun hele geschiedenis. Israel 127 miljard bijna 2x zoveel dan Palestijnen.. https://fas.org/sgp/crs/mideast/RL33222.pdf


http://www.worldatlas.com/articles/countries-with-the-most-foreign-aid-in-the-world.html

4
37 Dian

@37 [Palestijnen ontvingen in totaal 70 miljard in hun hele geschiedenis. Israel 127 miljard bijna 2x zoveel dan Palestijnen.]

En omdat er drie keer zoveel Joden als palestijnen zijn krijgen de palestijnen dus per hoofd van de bevolking het meeste ter wereld.

En vergeet natuurlijk de EU niet, daar krijgt Israel niks van, en de palestijnen heel veel.

Dus de palestijnen zijn degenen die vetgemest worden.

2
38 bartislartfast

@38

Vergeet ook niet de honderden miljoenen die van de oliestaten komen. Terreurgroeperingen die superrijk werden dank zij die gulle gevers... De top van hamas woont in een soort paleis, in Quatar. en baadt in weelde, daar!

2
39 weerman

@39

Dat 'soort paleis' in Qatar, is dat ter beschikking gesteld of eigendom van de Hamas top?

11
40 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Een moslim collega doet niet meer mee.beste man heeft diabetes,ligt ineens halfdood achter zn machine,wij 112 bellen en hem echt overtuigd...

4 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Botlleneck
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte,jij en je politieke poppetjes moeten dit aanpakkenwaar betalen we jullie voor,lafbekken...

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Sarcoff
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Ik weet nog plaats, in de loopgraven in de Oekraine....

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@6 Misschien wel ja. Maar jij hebt zelf de term "ongebouwde kerels" toegevoegd, toch? Daaruit blijkt dat je het spannend vindt. Anders had je ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

LVosje
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Russische onderzoekers 😂, hoe ongeloofwaardig wil je het hebben....

9 minuten geleden geplaatst door LVosje

Reconquista
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6Ik denk niet dat je kan wennen aan een intolerante en racistische religie. Daar aan wennen gaat tegen ieder gevoel van rechtschapenheid en r...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@17Dus iedere beller bij de supermarkt is moslim? Ik zie bijna iedere klant in de supermarkt met een telefoon of oortje aan zijn hoofd. Die te...

9 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Zie hier genoeg hoofd doekjes die in de middagpauze van school de supermarkt uitkomen,knagend aan een broodje...

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@4Alleen Nazi.one en Oeps.nl voldoen hier op deze baggersite NK nog blijkbaar.....

12 minuten geleden geplaatst door GreyB

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Deugend englinks is natuurlijk helemaal gewend aan messentrekkende, verkrachtende, stelende moslims. Ik kan er maar niet aan wennen, en zie e...

15 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Fucking Indian LadyXvdeioPictures Of NudistsHot Deshi XxxBlackghetto PornShubha Poonja HotNigerian PornKiss AssianTaiva PornBlack Teengirl PornGay.xtqpesBabestation Live CamsMuscle Gay PornJav ModelsFara Ding DongRakul Preet Singh Sexy VideosLana Rhoades NewIndian Porn Video 3gpNaked Hairy GranniesPornos AdolesentesHuge Tits EromeGay Fortnite PornSkip The Games HuntsvilleDesi Gay Sex SiteXxz XxlHot Nude CelebritiesBlack Bible AnimePublic Agent IndianMckinley Richardson LeakedPornos FatThe Queen PornNaked PhillipinoTamil Ponnu NudePunjabi BlowjobTryst.likSirena MilanoPusy ShowMom Dad Daughter PornHjavGents Gents Ka SexStretches Her PussyReddit Goneeild StoriesPornor Do BomCreamyexoticaPorn EnemasWomen Naked With Big BoobsBig Penis BoyLuke Wilder PornHd Porn Story VideoPornstar Galore3d Porn Cartoon VideosCrazy Leaks TwitterMulher Tambem CagamMaarya NudeAmma XnxxXxxnwCrazyshit.coomFotos De Mulheres Pelada Na CamaNude Ryan GoslingLily.starfireHenrai PicsTeacher Aunty Sex VideoBall Gagging PornPornography Black PeopleGori ChootDesi Dog PornPerfect Nude TitsFree Cams ComDoublelist.cimLong CliterisXxx Village AuntyHot Nurse XxxRiley RoxxxShemale Self Facial CompilationFreesexmovieBedpgePassion Hd XxxRakuen Shinshoku: Island Of The Dead 2Watching Porn TogetherBella Poarch XxxXxx Vedios In TeluguMilane HicksMia Khalifa Xxx Video DownloadMy Wifes Big TittiesCasting Couch PpornGiant Natural TitsPc Sex GamesArbic XxxBeautiful Porn Video HdFisting WomenIndian Hot Web Series HdCharity Crawford PornLetina PussyUncensored JabWho Plays Veronica On Young SheldonDoggystyle PosingJulia Ann HotBondage AnimeChitosesaegusaKktbg JoiEule 34Porono ApkPublic HentaiAllie0tXxx NokaraniFill Up My Mom.comMy Pervy FsmilySexo Caseiros AmadoresChristina ModelNude Teen BeachDonkey PornZoe Sadana NudeHindi Xxx Video DownloadDownload SexingPorn DurmiendoTruenudistsTits GameXanxxKarlie Brooks PornVioletmyersJilian JansinCrystal Lust SpankbangZneemaorrHindi Sexy PhotoPornos VioladasAmateur BoxxxPorn GenresAnal PovXxx Hd HdXxx Dehati HdPunjabi Village SexMom Sex KahaniyaLesbians SexMarie Madore NudeChori Chori SexKorean Drama PornJapanese Story Sex VideoXxx Mother And SunNew Indian Fucking VideosIn Hotel PornCharlotte Mckinney NuseThe Blue FilmHindi Xxx Story VideosIvy HarperBlack Tasty PornKarma Rx BbcXnxnxnMilfs BoatingVanessa PornhubThe Best Deepthroaters