’SS had ook moslims in dienst’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 4
  • 467x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Logisch.... het rechts extremisme was en ís nog ruim aanwezig binnen die bevolkingsgroep... genocide van joden (Alle joden moeten dood) is nog steeds een regelmatig gehoorde kreet binnen die gelederen.... what's new

7
1 Congo

Logisch, die hoefden ze weinig uit te leggen.

8
2 Vilseledd

Het beeld van de beruchte Duitse SS (de Schutzstaffel) in de Tweede Wereldoorlog is er een van grote, blonde Ariërs

Tja dat waren dus geen Ariërs maar er was wel meer nep aan die beweging.

6
3 21st Century Guy

Waarschijnlijk useful idiots. Hitler was zeker niet gestopt bij de joden.

1
4 Vilseledd

Daarom zijn linkse lieden ook de grootste vrienden van islamieten, het zijn de nieuwe fascisten.

15
5 Positivo

Die ss mafkezen in Kroatië zijn door de grootmufti van Jerusalem zelf samengesteld. Hitler zijn grootste vriend. Zijn beste motivator om de joden af te slachten. Mijn kampf vertaald in het arabisch naar jihad. http://www.nairaland.com/3887501/pictures-reveal-palestine-grand-mufti dat het nu in kranten komt is omdat die niet anders meer kunnen dan waarheden berichten.

5
6 Kortverhaal

@4 Die wordt nu helemaal gek als hij hoort dat er een land is speciaal voor Joden....

4
7 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

8 PianoPiano

@5 VVD-ers,CDA-ers,D'66 ers en CU-ers zijn de grootste vrienden van islamieten.

9
9 21st Century Guy

@7 Ik vraag me inderdaad af hoe hij daar op gereageerd zou hebben. In principe was dat zelfs eigenlijk een van zijn oorspronkelijke 'lösungen'. Ze hebben overwogen de Joden op Madagasckar te droppen meen ik me te herinneren. Kanttekening is alleen wel dat hij niet verwachtte dat ze het daar zouden overleven. Weet niet meer precies wat de reden is dat ze van die optie hebben afgezien. Te veel moeite waarschijnlijk. Voor een zieke geest is snelle 'vernietiging' dan aantrekkelijker.

4
10 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

11 PianoPiano

Verder was het Duitse leger in de Tweede Wereldoorlog apart genoeg sowieso vrij multicultureel. Hitler had blijkbaar weinig tegen mensen met andere etnische achtergronden zolang ze als kanonnenvoer konden dienen. Zo dienden er ook Afrikanen en zelfs Indiërs in het Duitse leger.

1
12 Gewoon een student

@12 Wel in aparte regimenten overigens. Belangrijk detail.

1
13 Gewoon een student

@10 Volgens mij hebben ze zelfs tegen een flinke afkoopsom een aantal Joden naar toenmalig Palestina laten vertrekken.

1
14 Civ

@8 Dat klopt niet. Dat waren 'Mischlinge', mensen van gemengde afkomst.

2
15 Civ

@12 En had hij een Joodse arts en chauffeur.

6
16 solidsteel

@16 Dat was de arts van zijn ouders in zijn pre-nazi-periode.

0
17 Civ

* Verwijderd door de redactie *

18 PianoPiano

@16 De chauffeur was trouwens ook een 'Mischling', een voor de nazi's wat problematische categorie. Ze hoorden er niet bij, maar het vernietigingsprogramma was niet direct op hen van toepassing als ze niet met een Jood of Jodin trouwden of op een of andere wijze met Joden 'samenheulden'. Deden ze dat wel, dan werden ze 'Geltungsjude' en belandden ze ook in het vernietigingskamp.

1
19 Civ

@11 Mettertijd kan er het een en ander veranderen zie bijvoorbeeld het verdrag van Sevres (1920) waarbij sprake was van een Koerdische staat en het verdrag van Lausanne (1923) waarbij geen sprake meer was van een Koerdische staat.

0
20 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Het is nog even wachten maar er komt straks een randdebieltje hier op NL op de proppen met de verklaring waarom WWI en WWII eigenlijk veroorzaakt zijn door de islam.

21 verdwijderd21

** gebruiker verwijderd **

@21
NL moet NK zijn, stop de tijd!!!

22 verdwijderd21

@10

De "Endlösung" was in eerste instantie ook helemaal niet de bedoeling, de bedoeling was inderdaad, kaalplukken en laten emigreren, de Madagascar oplossing was na 1 september 1939 eigenlijk niet meer mogelijk, Madagascar was destijds een Franse kolonie en na de bezetting van Frankrijk (1940) werd geprobeerd dit plan uit te werken, in februari 1941 kwam men al tot de conclusie dat dit plan onhaalbaar was.

De feitelijke geïndustrialiseerde moordmachine kwam pas echt op gang na de Wannsee conferentie in 1942, Tot 1941 was vergassing alleen "voorbehouden" aan gehandicapten. Pas in in 1941 zijn ze begonnen met testen en eind 1941 werd er pas op grotere schaal vergast.

Tot die tijd werd er alleen nog "maar" middels massa executies een "lösung" gevonden.

3
23 DaStef

viel het nou mee of tegen met de moslims, het artikel in acht nemende

4
24 semperpenis

Er zaten ook Nederlanders bij de SS. En zij die niet bij de SS waren, daarvan waren een niet onbelangrijk deel NSB'er en gingen met een bijna wellustige graagte op de rug liggen of met de kont omhoog.

Verder, weren er natuurlijk de heulers van SGP en het Vaticaan.

http://www.doorbraak.eu/gebladerte/11376f89.htm

http://www.franklinterhorst.nl/De%20rol%20van%20het%20Vaticaan%20tijdens%20de%20Tweede%20Wereldoorlog.htm

Veel lieden met boter op hun hoofd hier.

4
25 Liwwie
26 La Cabana

Het allermooiste is toch wel dat dit bericht van de Telegraaf komt. De 'krant' die na de oorlog tot onder het fundament had moeten worden verwoest.

3
27 Liwwie

@23 Aanvankelijk probeerden de nazi's de Joden ervan te overtuigen dat zij niet in Duitsland thuishoorden. Via intimidatie, discriminatie en systematische uitsluiting van de Duitse Joden, zou hun het leven dusdanig zuur gemaakt worden, dat zij 'vrijwillig zouden emigreren'. Daarna wilden de Duitsers Joden uit Europa deporteren. Dit plan, dat bekendstaat als het Madagaskarplan, is echter nooit uitgevoerd. Joden die na 1938 in Duitsland bleven, werden opgesloten in concentratiekampen en getto's, waaronder het beruchte getto van Warschau, dat door de nazi's na de inval in Polen (september 1939) in gebruik werd genomen. Na de Duitse inval in de Sovjet-Unie (juni 1941) kwamen grote stukken van de Sovjet-Unie in handen van de Duitsers. In deze gebieden bevonden zich ook veel Joden, die door speciale troepen (de Einsatzgruppen van de Sicherheitspolizei en de SD) werden vermoord of op transport naar concentratiekampen werden gezet. De concentratiekampen en getto's konden de grote aantallen gevangenen echter niet meer aan.
Enkele hoge Duitse ambtenaren en SS'ers, waaronder Reinhard Heydrich, kregen de opdracht het Jodenvraagstuk eens en voor altijd 'op te lossen'. Het eerste schriftelijke verzoek van Göring aan Heydrich hieromtrent dateert van juli 1941. Met de Wannsee Konferenz werd de 'Endloesung' uitgewerkt, overigens zonder een woord te reppen over moorden of uitroeien. Het waren 'beschaafde' en 'wettelijke' worden die gebruikt werden. Tijdens de Neurenberger processen was onder meer Goering er dan ook van 'overtuigd' dat de geallieerden bijzonder tevreden zouden zijn met 'het goede werk' dat de nazi's verricht hadden.

2
28 Crannbuidhe
29 Civ

@26 "Ze vochten gebroederlijk met ong 25.000 Nederlanders, "

Dat ga ik zéker niet ontkennen, maar ik reageer hier

1
30 Congo

@29 Een uitgebreide versie : https://de.m.wikipedia.org/wiki/Wannseekonferenz
En voor een 'comprehensive' naslag bibliotheek : http://www.ghwk.de/nl/de-wannsee-conferentie/documenten-voor-meeting/

1
31 Crannbuidhe

@26 "Ze vochten gebroederlijk met ong 25.000 Nederlanders, "

Dat ga ik zéker niet ontkennen, maar ik reageer hier louter op wat er in het artikel staat.

Los daarvan, hoe groot is de groep Nederlanders heden ten dage die de joden graag naar de eeuwige jachtvelden willen hebben, en hoe groot de groep moslim, alleen al hier in Nederland?

3
32 Congo

Niks veranderd dus

4
33 chouffleur

@28

Wat vooral zo fascinerend is, is het feit dat het van, beledigen, uitsluiten kon ontaarden, concentratiekampen en uiteindelijk in massa executies en vernietigingskampen.

@32

Hoe groot was de groep in 1925 die de joden naar de eeuwige jachtvelden wilden hebben in Duitsland, hoe groot was die groep in 1936. Niet zo groot hoor, toch waren er binnen 6 jaar gespecialiseerde doods-fabrieken gerealiseerd, en konden ze op grote schaal mensen ombrengen.

Nagenoeg niemand wilde in 1933 de joden ombrengen, en toch gebeurde het. Het is in ieder geval een signaal dat voor een Endlösung helemaal niet veel nodig is, een zondebok en conditionering is genoeg, en trek dat nu eens door naar groeperingen die nu ageren tegen minderheden.

2
34 DaStef

@34 Er zijn natuurlijk ook verschillen. Eén verschil is dat de Joden destijds een volk zonder staat waren. Repatriëring was dus vanuit de aard der zaak al onmogelijk.

1
35 Civ

@34 Voor een aantal mensen is het inderdaad een relatief kleine stap van het tot onpersoon verklaren van specifieke bevolkingsgroepen en het (systematisch) doden van andere mensen. De Milgram experimenten tonen aan dat het percentage rond de 80 % ligt, los van nationaliteit of cultuur. Het enige dat die 80 % nodig heeft is angst en haat en vooral een 'autoriteit' die een en ander 'legitimeert', bijvoorbeeld een 'sterke leider die wel eens even met de bezem er door heen gaat'.

0
36 Crannbuidhe

@35 Dat goldt dan ook voor alle 'linksen' (Bolschewiken), vakbondsleden, intellectuelen, maar ook Roma, Sinti, geestelijk gehandicapten en ander bevolkingsgroepen die een 'ongemak' vormden voor 'het volk'. Kortom alles en iedereen die als 'volksvreemd' of 'volksvijandelijk' werd gekenmerkt.

0
37 Crannbuidhe

@37 Ja, en zo ging het ook tijdens de Franse en Russische revoluties, bijvoorbeeld. Terreur is terreur, maar ik dacht dat het hier specifiek over de veronderstelde analogie tussen moslims en Joden ging.

0
38 Civ

@38 [en zo ging het ook tijdens de Franse en Russische revoluties,]

Die opmerking van mij gold natuurlijk voor de politieke tegenstanders of mensen die geacht werden tot een vijandige klasse te behoren, en niet voor gehandicapten, Roma en Sinti. De overeenkomst tussen die twee laatste groepen en de vooroorlogse Joden is dan ook groter, hoewel er voor de Duitse Joden zelfs niet de mogelijkheid bestond te assimileren aan de inheemse bevolking. In de ogen van de nazi's was niets zo gevaarlijk als een Jood die eruitzag en zich gedroeg als een Duitser.

0
39 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Beutifull Women PornHentaiputaBusty Aunty SexMaya BensingerIndian Porn Sex XxxBazaar PornShakeela PictureCollege Girls Sex PartySex AsmrHub Porn IndianPorn AnimationHope Davis NudeLa Serina 69Blowjobs StockingsRiley Reid CumshotZariah Aura PornNude Granny PicturesMarathi Couple Sex VideoTwitter Porn RedditNebraskawut XxxJulia Burch PornJapan Xx ComKaterinasoriaBhabhi Sex PornBangla Bf AirtelKatrina Kaif Chudai VideoIndian Bollywood Porn VideosAnime NsfwHdporno VideosOndian PussyRace Traitor PornKim K Sex TapeReddit AsiansgonewildMr.deepfakesMadiiitay Onlyfans LeaksAnnabele ReddAdult TheatreAll Heroine Xxx VideoBlue Video Blue FilmTuk Tuk PornX Vídeos RedMia Khalifa TwitterVideos Xxx MadurasPhoneix MarieAmatuer Hotwife PornManga Scan HentaiBesthdmovies Com4k X VideoNude Taylor VixenTubegakoreHoyscopeKim Possible NakedSabbw AnalReallifecamJapanese House Wife Sex69shemalePorn Film Full MovieBlack On CougarsPorn Video ProstituteNude-moonSlime Girl PornSexy Girl FuckXnxx BoxAthea PalominoFirst Night Sex VideoBeautiful Girls Having SexXnxx Japan BusFree Kamasutra VideosHollywood Sexy Movie Full HdMassage Erotica GayRapeing Sister PornCharli Phoenix-soloFutanari PorniSe X GifsQuadrinhos Gays PornWorld Star Hip Hop UncutBebe Rexha TittiesWww Mom Xxx ComChatvilleHenti BlowjobNaked Old Hairy ManMariskaxJapanese Porn English SubtitlesMagdalene St Michaels LesbianFap TitanReddit Nsfw HardcoreBamby WoodsHot Mom Xnxx VideosHsex VideoGanguroHindi Xxx Video HindiMost Popular Porn MoviesExtreme FuckPoenhub.comDesi Bur PhotoLocal Porn VideoTamanna Hot VideosAsian Massage SexChantasbitchesVidéos Pornos BlackAmateur Français PornoTik Tok PorMargot Bingham NudeDaksha Nagarkar NudeLexinton StelleDevar Aur Bhabhi Ki Chudai VideoPorn Videos VirginityAlternative OmegleNipple LickAmandatoy PornNude Model VideoHorror Movie Hollywood SexAdultwokXvidesosHd Hindi Sex VideoCourtney Tillia Pornسکس هنتاییNude Veronica RodriguezKitana Mk PornAnu6862Michelle Lewin NudeArabic PornstarEngland XxxXxx In RealFilm X StrimingBest Porn Site WebTorrie Wilson NakedNude Senior WomenStudent And Teacher Xxx VideosPure Taboo PronDesihindipornNude Beach BrazilianXxxblueAnimated AnalXxxfideosAriana Grande Leak NudesHoy Wife RioGranny BbcpornNude Celeb ArchiveMysterious KathyGiantess P O R NXvideo SwapSo Hot SexDrunk Xxx VideosBig Brazilian TittiesBreanna BanksJewel DnyleSpicy Jay PornCckold PornKerryn Feehan Nude