ANP
Volledig scherm
© ANP

Apeldoornse tandartsbroers konden handen niet thuishouden

Twee Apeldoornse broers, de een tandarts en de ander orthodontist, staan morgen voor de rechter omdat zij op uiterst sluwe wijze tientallen patiënten zouden hebben betast. Jamrad (32) en Jahid (31) P. zouden zelfs minderjarige vrouwelijke patiënten in hun borsten en billen hebben gegrepen. 

  1. Pegida-voorman aangehouden in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert
    update/met video

    Pegida-voor­man aangehou­den in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert

    Pegida-voorman Edwin Wagensveld is woensdag aangehouden in de rechtbank in Arnhem, nog voor zijn rechtszaak begon. Hij kwam daar om zijn gebiedsverbod aan te vechten, maar slingerde tegelijkertijd een koran aan een hondenriem in het rond. Hij overtrad hiermee het noodbevel dat hem eerder werd opgelegd. Volgens de gemeente is Wagensveld een mogelijk doelwit van de organisatie achter de recente aanslag in Moskou.
    Arnhem
  2. Lezers over live op tv de deur openen om prijs te ontvangen: ‘Maak het maar over, criminelen kijken ook’
    de kwestie

    Lezers over live op tv de deur openen om prijs te ontvangen: ‘Maak het maar over, criminelen kijken ook’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: live op televisie voor een grote prijs? Het was een bijzonder moment afgelopen weekend: de thuiswinnaars van het programma Miljoenenjacht lieten live op televisie presentator Winston Gerschtanowitz niet binnen. Meestal schuift hij aan op de bank en kan Nederland live meekijken in de huiskamer. Nu dus niet, de winnaars kregen hun prijs in de deuropening.