door Havermout in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 6
  • 658x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Barbaren

5
1 chouffleur

@1 intern conflict zeg je toch altijd? Dus wat zeur je nou.

17
2 BlackNinja

Zijn die Rohingya's dan toch niet zo zielig en onschuldig als de media ons willen inprinten?

5
3 Soare

@3 als je de militaire junta op hun spreekwoordelijk mooie blauwe ogen wil geloven, go ahead...

19
4 BlackNinja

Ja what's new? Dat is nou al weken bekend heh.. Dat zijn ook *Rohingya* aka Bengalen trouwens die de poten hebben genomen omdat ze in Bangladesh worden bedreigd. Superkleine minderheid, overlevingskans weinig tot nul als de zg *Rohingya* weer eens losgaan. Volgens andere en veel betrouwbaarder bronnen, mensen van Burmese hulpdiensten, zoeken de hindoes juist bescherming bij politie, veiligheidsdiensten en wie er ook maar langs komt. Van spanningen tussen boeddhisten en hindoes is niets bekend. WANT DIE ZIJN ER NIET. Het zijn nauw verwante godsdiensten en het wederzijds respect is groot genoeg om zelfs het gedonder met de Tamils in Sri Lanka (immi's afkomstig uit Tamil Nadu, geïmporteerd door de Britten ooit) te verwerken. InSri Lanka vormen de boeddhisten de meerderheid.

6
5 Ness

Uit het bericht: et geweld van de moslimmilitanten begon op 25 augustus toen het Arakan Rohingya Salvation Army (ARSA) ongeveer dertig politiebureaus en een legerbasis aanviel. Daarbij kwamen twaalf mensen om het leven' Dus ook hier is het geweld door moslims gestart.

4
6 Soare

Het zou kunnen dat iedereen met een Bengaals uiterlijk daar voor moslim aangezien wordt en dus ook het slachtoffer wordt van blinde haat.

10
7 21st Century Guy

@4
Nee hoor, als je een uurtje wilt investeren in deze geschiedenis (ik al jaren) dan zie je wat er altijd en overal gebeurd, dat moslims gaan strijden voor grondgebied, autonomie enz. Dat is niet alleen in voormalig Birma gaande, maar inmiddels zijn op zo'n beetje de meeste ZO aziatische landen, eilanden, natuurlijk weer islamitische bendes/terreurgroepen/ gewoon vies tuig waar inmiddels dat andere schorem, die 'onmensen' van IS zich bij aan hebben gesloten en uiteraard weer uit naam van de wrede, moorden ze alles uit op hun pad. Birma, Myanmar heeft alle gelijk vd wereld. Deze mensen zijn hier naartoe gestuurd vanuit oa. Bangladesh, zijn en kunnen onder de grondwet van Myanmar geen Birmees worden, hebben decennia lang tempels verwoest, mensen inde fik gestoken, echt alles ad hand gehaald wat in de terreur handboeken staat en ze hebben eindelijk een keer ongekend pech. boeddhisten slaan terug en laten hun land en hun cultuur niet afpakken door moslims die daar een beetje autonomie eisen, rot op! Ze hadden en hebben er niets te zoeken, puur weer landje pik. Als die moslims daar zich netjes bescheiden hadden opgesteld en geen gruweldaden hadden gepleegd, dan was het niet uit de hand gelopen. Deze mensen zijn nergens welkom, ook niet waar ze vandaan komen omdat al die landen ook weten dat ze er een bult narigheid mee in huis halen. wat mij meteen doet denken... Tuurlijk, die komen hier naartoe :X
Ze zijn in hun thuislanden even welkom als de Riffijnen in Marokko, als de Koerden en de Guhlen in Turkije, niet dus!

4
8 Bleke Betty

@8 ben meermaals in Myanmar geweest, ik weet wel aardig hoe het in elkaar zit. En dat is iets complexer dan overal dezelfde anti moslim template overheen te jassen.

14
9 BlackNinja

Hoe kan dat nou toch? Ik dacht dat de Rohingya's alleen maar lief en goed waren. Volgens sommige reageerders zullen die Hindoes elkaar wel om.het leven gebracht hebben om de Rohingya's in een kwaad daglicht te stellen.
Ik ben tegen het vermoorden van mensen, het maakt mij niet uit welke groep de andere groep om het leven brengt, het is allemaal verkeerd, maar het is wel frappant dat er hier steeds reacties te lezen vallen van mensen die denken dat alle Rohingya's engeltjes zijn en dat alle Boeddhisten er op los moorden en zo zit het natuurlijk niet.

4
10 RoosjeB

"In recent months the day-to-day fighting died down, but civilians described being trapped between army "clearance operations" and an assassination campaign by the militants, who are murdering anyone suspected of collaboration."

5
11 Ness

Potsodeju alweer een link weggevallen. Die link stamt uit de tijd dat er nog geen propaganda-campagne was opgestart. Moslims en hindoes = water en vuur. De hindoes zijn juist aangeland in Myanmar omdat ze in Bangladesh vervolgd worden door fana-moslims. En zeker weten dat de locals daar heel prima weten wie wie is. https://www.yahoo.com/news/bangladesh-offers-myanmar-military-aid-against-rohingya-rebels-161507558.html

6
12 Ness

@3 Ten eerste reageer je op een NOS nieuwsbericht en desondanks begin toch weer over de media en inprinten. Ten tweede veruit de meeste van de Rohingya zullen niets verkeerd hebben gedaan. De moordenaars zijn schuldig niet de hele bevolking met een gelijke achtergrond.

8
13 VaY

@6
En dat is nu precies waar ik mij zo ongelooflijk aan erger. De dader worden weer als slachtoffers op het schild van de nobelen gehesen, de zielig stumpers die niets gedaan hebben, terwijl het schorem is, smerige wrede criminelen. En de NOS ed doen alsof het hele zielige figuren zijn, dat zijn het niet, ze zouden onze kop er in 1 keer afhakken omdat we ons niet aan hun 'onderdrukking' zouden onderwerpen. Dat er nog mensen zijn die hier nog intrappen is mij een totaal raadsel. Ok, je bent zelf een moslim, je bent getrouwd met een moslim/a je heb moslims in de familie, de vriendkring, op je werk en je vind ze aardig en je wilt je aan hen aanpassen (?) of je verdient er bakken geld aan... zo werkt dat! Ik had een vriend en die trouwde een hippe moslima, een mooie vrouw en je kon vet met hen lachen. Hij hoogopgeleid best ook een gevoelige baan, en ze kregen 2 dochters..helemaal top. We zijn 2 x met ze op vakantie geweest, en toen kregen ze een zoon en ja hoor, er kwam een hoofddoek, hij moest moslim worden wat hij echt niet wilde worden maar anders zou ze gaan scheiden. Hij bagatelliseerde het maar had gewoon 'geen keus' Dat of niet bij zijn kinderen kunnen zijn en hij hield ook nog van haar. Je zit dan mn. als man compleet in de tang. Ik ga niet meer met die mensen om want ik was er wel klaar mee, maar dan denk ik... hij dacht het valt wel mee... en ik denk van niet! :X

4
14 Bleke Betty

Deze specifieke groep Bengalen wordt helemaal nergens geduld, en zijn overal statenloos, niet alleen in Myanmar. Ze zijn gewoon te link en kiezen in ieder conflict steevast de hele foute kant, aangestuurd uiteraard door Saoedie Arabie et al. Niemand moet ze, ook en juist Bangladesh niet. Het zijn wahabi's. Hang hun imams aan de hoogste boom en je bent van heel veel gedonder af. Maar nou 3x raden wie helemaal wég is van salafistische, door KSA aangestuurde huurmoordenaars? https://www.rt.com/news/404365-us-special-forces-isis/
en
https://matrixbob.files.wordpress.com/2014/09/obama-terrorists.gif

6
15 Ness

@13
Daar ben je fout in, men ondersteunde aan alle kanten de strijd! De gematigden zorgden dat de radicalen, de strijders hun gang konden gaan. En zo gebeurt het nu ook, wordt buiten de media gehouden, maar in héél zo-Azië beginnen ze te vechten om een provincie of een eiland, en gaan gruwelijk tekeer om autonomie en grondgebied. Het is het een enorm groeiend probleem in inmiddels héél zo-Azië. IS heeft zich inmiddels bij al die groeperingen aangesloten en dat doen ze niet om thee te drinken. Het is gewoon erg, maar als je mensen binnen je grenzen hevt en niemand heeft daar last van, dan gaat ook helemaal niemand daar een probleem van maken. En dat is het punt hier enz... de 'goedgevoelverslaafden' en zij die er belang bij hebben, familie en of zakken vullen, proberen mensen nog te laten geloven dat stront prettig ruikt!

5
16 Bleke Betty

@9 Vertel, waar ben je allemaal geweest, en wanneer.

4
17 Positivo

@7 : Blinde haat? Terechte haat, zul je bedoelen. Iedereen die nu nog niet ziet, dat overal waar moslims zijn, vroeger of later de pleuris uitbreekt als zij hun zin niet krijgen, DIE is blind.

6
18 Wendel

@6 Dat is dus niet waar. Dat geweld vond pas plaats na decennia van onderdrukking en geweld tegen de Rohingya. Defensief geweld dus.

Dit daarentegen valt niet goed te praten. Dit is gewoon een oorlogsmisdaad. Alleen een beetje gek dat degenen die de genocide op de Rohingya goedkeuren dit dan opeens wel 'shocking' vinden. Vooral @1 is een mooi voorbeeld van een hypocriet, aangezien hij in ieder draadje over geweld tegen de Rohingya het wegwuift als 'intern conflict'.

7
19 Gewoon een student

@13 : Zij zijn toch "vrijheidsstrijders" namens de hele Rohingya-clan? En als er een paar figuren racistische dingen roepen, zijn toch alle blanken schuldig? DIE zijn per definitie schuldig, sowieso, volgens de huidige betaalde hitsers van de MSM.

4
20 Wendel

@14 : Heb dat ook van dichtbij meegemaakt. Vriendinnetje van ouders uit Suriname, moeder moslima, vader hindoestaan. Zij, het vriendinnetje, leuke meid, trouwde met een Surinaamse moslim die echter alleen in naam moslim was, hele relaxte figuur.

Maar toen kwam er als eerste kind een zoontje, en gelijk zat die meid daar bij de imam, en lessen van die kerel te krijgen in hoe je zoontjes opvoedt, en die had haar ingeprent dat ze nu toch echt werk moest maken van moslim zijn, hoor, en ja hoor, hele gezeglijke, gehoorzame meid, en daar ging ze. Niks meer mee te beginnen, niet meer normaal mee te praten. Wat werd er misbruik gemaakt van haar jeugd, haar meegaandheid, haar onzekerheden als versgebakken jonge moeder, die iedere jonge moeder kent.

Haar echtgenoot stond er wat hulpeloos bij te kijken, haar vader kon ook niets zeggen. Anders kreeg hij ruzie met zijn vrouw, en ze hielden van elkaar, tot dat moment harmonisch, warm, vrolijk, liefdevol gezin, en de islam, de imam, de wig die ertussen werd geramd "want er is een jongetje". Afschuwelijk.

4
21 Wendel

Blij dat jij dat ook zo van nabij hebt meegemaakt. want is echt gewoon zo bizar dat jouw vrienden, mensen die je denkt te kennen dan omslaan als een blad aan en boom en de religie ineens een enorme ingrijpende werking heeft. Wat jij ook zegt, dat de hele familie met de handen in het haar zitten want je hebt eigenlijk geen idee meer hoe je daar mee om moet gaan? En je hebt ook nog eens medelijden met de partner en ook met de kinderen. Het is zo idioot. Wij moesten bv tijdens de vakantie ineens overal op zoek naar halal voedsel... alles moest ineens halal zijn en daarvoor was het gewoon best nog wel een wilde griet. Mijn trol viel open. Ik denk nog weleens aan ze (nu dus) en dan denk ik, dat kan nooit goed afgelopen zijn. Triest, je bent ook meteen vrienden kwijt en soms ook gewoon je familie en als je pech hebt, en dat is meestal zo, raakt de familie ook nog verscheurd. Over verbinding gesproken :X

3
22 Bleke Betty

@18 Als je onschuldigen afmaakt en hun bezittingen vernietigt dan is er sprake van blinde haat of dat nou mosllims zijn of hindoes die voor moslims worden aangezien.

6
23 21st Century Guy

@23 Hetzelfde geldt voor onschuldige boeddhisten en christenen die dat aangedaan wordt ook dat is niet te tolereren,fout is fout.

0
24 21st Century Guy

Uit het artikel: "Het geweld van de moslimmilitanten begon op 25 augustus toen het Arakan Rohingya Salvation Army (ARSA) ongeveer dertig politiebureaus en een legerbasis aanviel. Daarbij kwamen twaalf mensen om het leven."

De agressie van de islam houdt niet op, niet vanzelf.

2
25 PFL

!9. Ook dat verhaal klopt niet. het geweld is al veel langer.

De rohinga's werden lang getolereerd en mochten illegaal blijven in Birma wonen.

Totdat ze echter een tijd geleden vonden dat ze een eigen staat verdienden en begonnen met de locale bevolking uit te moorden. De aanval op de politie en militaire post, kwam alleen omdat ze dachten dat Ang-Su-Shi (sp?) niet zou door durven pakken. Het was de tweede keer dat ze in "opstand" kwamen.

In de jaren 90 kon je al niet naar dat gebied vanwege de moslims.

En Ja, ik ben ook veel in Birma geweest.

1
26 ikkeniet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

27 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Dani Danial Sex VideoPriyanjaliIndian College Girl Xx VideoNimbles PornPooping In Mouth PornDesi Nude VoyeurOnlyfans GifsплрноPornohentailXnxx LesbienesChat Cam SexoVídeos PornogayEnfermeras PornNayanthara Nude SexIndian Teen Porn MoviesMía Califa VideosPlug Talk OrgyBlair Ivory PornPutarias No TelegramCheerlrader PornCreamepie EatingCfnm ArtTeasingpornKavya Madhavan XnxxToochi Kash Porn18teen VideoXxx Sexy Girl And BoyCocovandiProstetute PornBokep Open BoAdults Friend FinderCarolina Miranda NudePam Grier NakedBrunnett PornXxx Video Desi Full HdCuckold ForcedbiNaked Guys TwitterVictoria Justice NudeQuarantine SexLesbain AsslickKareen Kapoor Xxx한국야동사이투Czwch PornGia Oh My PornSpring Break SexSheila Ortega Porn VideosBangla Audio XvideoPorn At A PartyFree Pron WatchBusting Down Doors And Busting In WhoresLesbians Sucking On Big TittiesPronhub GayTaboo 2 Movie DownloadBlair Williams CreampieFree O O R NPuta PeruSwingers Club Kansas CityTs EscorPornsites GayPregnant EroticaFamily Cheating SexWill PounderHindi Suhagrat PornNude Tattoo VideoGoonteenHomemade Family PornJamaican Teenager PornDerpixin Party GamesLackmail PornCute Ebony PornLink De Grupo De SexoWhopper Me PornRed Sex XxxRomantic XxxxSannilone XxxHot Vidio PornR34videosGay Amatuer PornLocal Sex Video BanglaNatalie Reynolds OnlyfansVideos De Pornografia LesvianasMia Isabella TsShemoansjayMeikoui PornScissioringBootytrans ComItits PornPersephanii Onlyfans LeaksFruit PornMom Hypno PornTwerkin In ThongMurcus DupreeBur Chodi VideoAhsoka In ExxxileAunty Naked SexHot PournClaudia Garcia PornCartoon SexgifPornos 8kPorn Gay PublicSnow Bunny PornstarsSydney Sweeny TitsVideos Pornos Gratis DescargarPhub WebsiteNora Fawn OnlyfansCervixpornSasurji PornAvatar Sex VideosGranddaughter PornJaline FoxyBonbon And Chuchu PornTouched PornAdult CahtPics Of Black PornSexy Boobs HdBeautiful Pron StarMale And Male PornCumming RopesPov PornosuSala De SexoButtholepicsLena Paul BlackedKorean Nude VideoBootylicious MagVouyer VidiosSkylar Mae OnlyfansSteffy Moreno NudeWalking Around NakedSexy Red Net WorthThick XxxHentaimassageNudes PicsJabetBikini Camel ToeBrazzeeVi XxxNacr-692FlingsyerLovehoney.co.ukThe Pirate Torrent300pornPawg NakedKristi LovetteBlow Job On BedAbigaiil Morris And Johnny SinsMilky PeruMax80 EscortAnal Hentai ComicsLocal Sax VideoHd Blue Sex