door leefvandaag in Lifestyle  ·  48 Reacties

  • 6
  • 623x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De schuld van de Belgen....... verhuis dan naar land van herkomst!!

2
1 Rolmops

** gebruiker verwijderd **

De politie staat in Belgie ook al met 4-1 achter, dus.....

2 gebruiker-verwijderd

Ja, ja,ja... zo kennen we ze weer! De ouders en grootouders zijn wel degelijk schuldig. Het begint te dagen, en men gaat nu inzetten op 'Damage controle- too musch, too little, and far too late!'
En zelfs nu nog begint men weer te wijzen. Wat een misselijkmakende figuren. Het is om te kotsen, maar dan wel ook over die meelopers en helpers heen. Net zulke walgelijke figuren en ook schuldig.

3
3 Bleke Betty

@2
Europa staat met 5-0 achter. Het paard van Troje is nu zo'n beetje in draf en binnenkort in galop!
Maar de 'goed-gevoel-verslaafden' staan klaar met manden gevuld met wortelen en appels! question

3
4 Bleke Betty

tsja,ze laten het zelf zo ver komen.
als de politie eens een keer hun tanden laten zien dan staan er de volgende dag actiegroepen te demonstreren tegen het "geweld" van de politie.
die zelfde actiegroepen begrijpen niet dat het de enigste manier is om dat uitschot onder de duim te krijgen.
praten heeft geen zin ,opleidingen voor ze verzorgen hebben ze geen boodschap aan .
alle mogelijke manieren zijn geprobeerd ,tevergeefs , dan maar de harde aanpak .

3
5 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

@4 , wat ik bedoelde te zeggen;

1: anti-discriminatiebureau
2: baasjes bij politie, justitie.
3: politiek
4: rechterlijke macht

Idd, paard van Troje, mede mogelijk gemaakt door bevel van heel heel heel hoog.

6 gebruiker-verwijderd

Dit is niet per se een marokkanen probleem. In alle regio's waar mensen weinig toekomst perspectief hebben zijn jongeren op zoek naar een rolmodel. Hun ouders zien ze als creperende loosers. En de lokale dealertjes zijn de helden. Dat zijn de jongens die geld op zak hebben, een mooie auto en die met de mooie vrouwen weglopen. Veel ouders hebben niet de mogelijkheden om hun kinderen te sturen en zien apathisch toe.
Veelal is er geen directe schuldige aan te wijzen. Overheden weten meestal niet goed hoe te reageren en missen vaak ook het budget om hier wat tegen te doen.
Vergelijk dat met de bijna ongelimiteerde budgetten van de drugswereld.
En waar voor de meeste mensen een veroordeling met gevangenisstraf een schande is. Daar is het voor deze jongeren een middel om verder te komen binnen de bendes.

12
7 carpenter

Tja, hier denken en menen velen echt dat je dat soort problemen oplost met een kopje thee, een koekje en een aai over de bol................
Daar kun je wel tegenin gaan maar dat werkt niet (blijkbaar) terwijl i.p.v. de genoemde zaken de karwats meer effect zou genereren.

3
8 Tiidmasine

Misschien moet Job effe gaan theedrinken daar.

2
9 Reagurius

@7 En dat heeft alles te maken met mentaliteit: ouders die bv. geld accepteren van criminele kinderen ipv ze aan hun nekvel naar het politiebureau te sleuren.

4
10 Mrs. K

tuurlijk weer de schuld van de ongelovige...nooit de schuld van de islamitische ouders..de ellende zit bij marokkanen duidelijk in de genen

6
11 henry86

Maar waag het niet op straat een 10 jarige Marokkaanse jongen aan te spreken op zijn gedrag, dan heb je de hele goegemeente Marokkanen tegenover je.

Dus wat zeuren ze? Handen uit de mouwen Marokkaanse heren, er is werk aan de winkel voor jullie.

3
12 gaulette

@7 ". In alle regio's waar mensen weinig toekomst perspectief " ga toch weg joh!/iedereen krijgt hier en in belgie veel kansen..zelfs die jihad haakneus vlogger die mensen van fietsen aftrapt krijgt een baan aangeboden..om van te walgen

5
13 henry86

@11 Dat lees ik niet terug in het artikel. Ik heb juist respect voor de ouders die hun kinderen bij die dealers weg willen houden. Pubers zijn al niet gemakkelijk, laat staan als ze in verkeerde kringen verkeren. Geen enkele puber is goed in lange termijn denken, er zou meer opvoedkundige hulp voor die ouders moeten zijn. Die ouders, zelf laag opgeleid en niet ervaren in opvoeden in een westerse samenleving, weten het ook niet meer.

10
14 Mrs. K

De islam is te zwak.

3
15 Kortverhaal

@14 en waarom zijn het dan steeds marokkaantjes??? elke keer met alle ellende..valt je dat niet op???

5
16 henry86

Als het zo kut is in het gratisch land flikker je toch gewoon op naar je zandbak?

4
17 Scholar002

@15 Het christendom en atheïsme is blijkbaar ook te zwak om daar de boel schoon te vegen.

12
18 21st Century Guy

@13 "zelfs die jihad haakneus vlogger die mensen van fietsen aftrapt krijgt een baan aangeboden"

Nou bent u (nog meer) aan het doordraaien die knaap heeft slechts staan filmen.

11
19 21st Century Guy

@19 ja ze jihad vriendjed die op politie autos stonden te dansen en mensen van fietsen aftrappen..zat ie met zijn smerige lagje en beetje te lachen en zelf heeftie een raadslid bedreigd..en dan krijgt ie een baand..vind je dat gvd normaal?? denk je dat ik dar krijg als ik dat doe???????!!!!

6
20 henry86

Bel duterte.
Simpele problemen vergen simpele oplossingen

7
21 chouffleur

@14
Wat een zwakte bod. het is juist zover gekomen oa. door het eeuwig maar naar excuses zoeken.
Het is doodgewoon hun schuld en het heeft ze nooit iets kunnen schelen (en nu nog niet) behalve nu ze zien en merken dat men er meer dan schoon genoeg van heeft. Het is de zieligheidsindustrie op volle toeren,maar het is hen 100% te verwijten. Niet de samenleving, waar ze geen millimeter mee te maken wilde hebben, behalve als het om eisen, claimen en uitkering gaat.

4
22 Bleke Betty

@20 Dat onderzoek laatst gelezen dat sommige werkgevers liever een autochtoon met een strafblad aannemen dan een allochtoon met een blanco strafblad ?!

7
23 21st Century Guy

@22 klopt..in Nederland waren er nooit zulke problemen..en nu er marokkanen zijn stik het van de problemen..waarom kunnen Nederlanders en andere buitenlanders wel gewoon een normaal leven hebben en normaal doen? maar neehoor het ligt natuurlijk weer aan ons..ik zou zeggen..pak je halal spullen in en flikker op als het hier zo slecht is, en niet te vergeten: stop je uitkering, en wegwezen!!

6
24 henry86

@23 ligt eraan wat woor allochtoon het is..op mijn werk werken heel veel allochtonen..alleen geen enkele niet westerse allochtoon..omdat het meestal een bonk ellende is..gek he dat mensen er klaar mee zijn..ken je nagaan wat een tuig het is als mensen liever autochtonen met een strafblad aannemen!! dat zegt wel wat toch?!

5
25 henry86

@25 aanvulling : ook omdat er maar weinig niet westerse allochtonen zijn die graah werken..de meeste zitten binnen in hun flatje naar aljazeera te kijken via hun schotel, verdommen het om eens de taal te leren en zitten in dat brabbel taaltje de hele dag binnnen..vooral de vrouwen, want die worden geslagen als ze naar buiten gaan...

5
26 henry86

@20
Je hebt gelijk. Die smerige misselijke, walgelijke stronthoop. Die smerige wandelende diarree, heeft daar totaal de omgeving en de MKB enz. lopen terroriseren en idd samen met zijn 'achterban' Schorem is het, en het daar voor op willen nemen... is werkelijk triest. Voor de 'goed-gevoel-verslaafden' hier (en op straat) kan iemand met die achtergrond geen kwaad doen. Ze kussen de stront onder hun schoenen voor die tegenlanders. Verspilde moeite om er ook maar een seconde in te steken, ze weigeren ook maar iets negatief te zien. Tot ze zelf ad beurt zijn of hun geliefden, dan draaien ze om als het NL weerbericht. dat of de allerergsten die negeren zelfs hun eigen verkrachting nog om 'ze' niet in een kwaad daglicht te stellen. De Twilight zone is er niets bij.

4
27 Bleke Betty

@24 Dat soort tuig had je vroeger ook al toen er alleen Hollanders woonden in bepaalde wijken.
Maar acceptabel vind ik het niet nee toen niet en nu ook niet met Marokkaans tuig.
Dus nog harder werken om de criminele patsers op de knieën te krijgen en de jeugd in de schoolbanken en de volwassenen op een arbeidsplaats.

4
28 21st Century Guy

@21 Er komt steeds meer verzet in de Fillippijnen tegen die politiek ze zijn het zat dat er vele onschuldigen sterven in deze campagne.

5
29 21st Century Guy

@28 klopt er is altijd wel tuig..alleen in de marokkaanse gemeenschap lijkt het wel of er bijna geen 1 zich een beetje normaal kan gedragen..uitzonderingen zijn er gekukkig wel een paar..maar het stikt van het tuig in de marokkaanse gemeenschap, als iedereen zou zijn als het gemiddelde van de marokkaan in NL dan was er geen maatschappij mogelijk..het is tuig en moet eens niet over gelogen worden maar gewoon gezegd..ik zou zeggen..allemaal naat een opvoedkamp, en als ze weer rottigheid uithalen NL paspoort door de shredder en wegwezen

4
30 henry86

@24 : oh die waren er wel maar het betrof individuen, geen groepen. Kan iemand zich de periode herinneren dat de junkies de beest uithingen terwijl ze door het knuffelsquad in de watten werden gelegd? Dit is gewoon idem dito. Borgerhout heeft te maken met een junkieplaag. En die ouders weten absoluut niet hoe ze daar mee om moeten gaan. Die jeugd is tot op het bot verpest door dope. Kun je niks meer mee. Wat hielp in de goeie ouwe tijd was de junkies nog even verder de goot in trappen en geen poot meer uitsteken maar wel altijd oppakken, opsluiten en zwaar beboeten. Toen was de lol er snel af. Maar het ging toen om een kleine groep ontspoorde jeugd. Nu is het een tsunami.

3
31 Ness

@28
Hoe kom je erbij. 1 zo'n wijk was bv de Jordaan, veel Joden trouwens, waar geen mens ooit last van had. En man wat was het er gezellig, ging er vaak na mijn werk naartoe. Ook weer iets wat compleet afgebroken is, het hart van Amsterdam! En in de andere gewone NL volksbuurten werkten mensen hard, maar hielpen elkaar altijd. Ik weet nog wel dat er een gezin het huis uitgezet werd en de boel werd geveild en de bewoners hielden die 'opkoop-hyena's' buiten de deur en kochten van het weinige geld wat er was, zelf de hele boel weer op. Die mensen kregen daarna hun hele inboedel weer terug. Dat waren volksbuurten! De criminelen die hier en daar waren, werkten compleet buiten het zicht van de gewone mensen. Ze bemoeiden zich niet met de burgers. Dat in tegenstelling met heden ten dage, nu men complete kalasjnikovs leeg schiet ongeacht wie er geraakt worden... En weet je ...? Ook dat zijn weer marokkanen.

3
32 Bleke Betty

Het is gvd altijd de schuld van een ander, het heeft ook nooit enige zelfreflectie.

Dat tuig had gewoon een schop onder hun reet moeten hebben! Maar daar is het nu te laat voor.

2
33 greenpollo

@29
Het meeste verzet daar is tegen de oprukkende gewelddadige islam waar inmiddels ook al een aantal IS bij hebben aangesloten omdat ze zelfs daar een deel van het land voor zichzelf op eisen, net als in Thailand en de Philippijnen en andere delen in zo-Azie. Ze kunnen het niet laten, overal ter wereld vechten ze voor delen van een land waar ze zich in bevinden, ze eisen overal een stuk grondgebied op en daar vallen altijd weer vele slachtoffers door en daarna durven zij zich nog een slachtofferrol te plaatsen. Het is zwart theater vd hoogste orde.

De drugsoorlog onder Duterte wordt keihard gespeeld. Maar vergis u niet in hoe het volk die drugs, dealers en hun zware criminaliteit spuugzat zijn. Dat soort criminelen zijn even gevaarlijk als de eerste de beste huursoldaat, hij beschouwt het als oorlog en dat is het ook.

En moet ik er vandoor, fijne dag iedereen van blije wil en vergeet niet van deze mooie zonnige dag te genieten. question

2
34 Bleke Betty

@33 onze overheid zou ze gewoon het land uit moeten trappeb met hun 2 paspoorten..maarja dat doen ze niet..ze zadelen liever iedereeb met dat smerige tuig op fie meisjes aanranden, conducteurs met stenen aanvallen, bussen in de fik steken, jatten en bedriegen wat een zooitje!

3
35 henry86

@29 maar het is wel efficient..

2
36 chouffleur

In Nepal had men ooit afkickinstituten voor junkies, verzorgd door monniken. Dat ging zo: men bindt de junk aan een boom vast en rost hem af met bamboestok, geen open wonden veroorzaken. Gewoon laten zitten daar verder tot hij niet meer kwekt, klaagt, scheldt, manipuleert of jankt uit zelfmedelijden; doet hij dat wel, mep met stok. Wel verzorgen natuurlijk want leven is heilig en het lichaam is een tempel van of beter gezegd VOOR god-in-jezelf. Kan een weekje duren maar succes verzekerd. Boeddhisten geloven heilig in lijfstraffen question

5
37 Ness

@36

Verre van efficiënt. De grote dealers gaan verder ondergronds (voor zoverre ze niet in de politiek zitten). En wachten hun kans af. Ook Duterte heeft niet het eeuwige leven en voor de grote dealers
is geld geen probleem zodat zij zich beter gaan bewapenen en wanneer ze een kans zien komen zij of hun opvolgers net zo makkelijk weer terug.
Ondertussen zijn de junks en het voetvolk de sjaak.
Dit zijn slechts tijdelijke oplossingen die makkelijk in nutteloze slachtpartijen kunnen ontaarden.
Ook mensen die hun buren aangeven als drugsdealers omdat er nog een oude vete staat.

2
38 carpenter

@37

Boeddhisten geloven (net als andere religieuzen) wel meer dingen die nergens op slaan.
Er is al vele malen aangetoond dat lijfstraffen vrijwel niet effectief zijn.

2
39 carpenter

@ 14 hadden ze maar geen kinderen moeten nemen , en zich eerst moeten aanpassen aan het land van aankomst

2
40 Schoongenoeg

Als hun ouders niets aan kunnen doen, dan is de situatie hopeloos. Strenge maatregelen zijn nodig.

1
41 RTypeLeo

@23 logisch toch
Dat van dat strafblad hoeven de collegas niet te weten
Die allochtoon past niet in het team waarschijnlijk en een allochtoon zonder strafblad wel dan valt ook al minstens de helft af-

3
42 Ikke44

"Als we vragen waarom Adil en de andere omstanders dan niet gewoon die zwaargewonde zélf naar de spoedgevallen droegen in plaats van zijn lijden te filmen, is meteen de toon gezet. “Wij zijn het áltijd geweest!”, sist Adil, voor hij wat boos wegbeent."

Tsja, geen antwoord op een logische oplossing. Kan zijn brein waarschijnlijk niet verwerken.

0
43 Shit...Fan...WhatAMess

@39 : Ach ironie ontgaat wel meer mensen. Ik kan je wel vertellen waarom die methode zo'n succes had: junkies gingen 'cold turkey' zonder dat ze de gelegenheid kregen zielig te doen, in strikt isolement want er werd niet met en zelfs niet tegen hen gesproken. Dat wil men geen 2e keer meemaken. Dat beroep op zieligheid is zowel moslims (als cultuur, besneden heh) als junkies eigen dus moslimjunkies zijn griezeljunks in het kwadraat. Af laten kicken in isolement ipv taakstrafjes dus want ze zijn in geen enkele omgeving te harden tijdens de afkick - kan 2 weken duren. Niet mee praten, niet naar luisteren. Tegen een verslaving is hoe dan ook niet op te redeneren. Als ze nog jong zijn kan zo'n methode nog succes opleveren. Als ze al wat ouder zijn kiezen ze vaak voor zelfmoord, maar ingeval moslimjunk niet dmv overdosis maar door bom, en dan zoveel mogelijk mensen meenemen, dat vindt allah fijn.

2
44 Ness

Gewoon net als vroeger de heroïne af en toe versnijden met thallium of strychnine.
Dan is de klantenkring zo weg.

1
45 chouffleur

@45

Deed jij dat vroeger dan?

3
46 carpenter

@45 tuurlijk, u niet?
Waspoeder kan ook.. Of vlooienpoeder.
Die junkies merken dat toch niet.

1
47 chouffleur

Teveel Marokkaanse jongetjes die net aan hun schoolloopbaan beginnen zijn dag in dag uit bezig met het uitdagen van hun leerkracht Als het stil moet zijn, gaan ze geluid maken, als ze moeten zitten dan gaan ze staan, als ze een antwoord wordt gevraagd dan blijft het stil, vraagt de leerkracht iets aan een ander dan roepen ze een antwoord en dan doen ze niet anders dan rondkijken of iedereen wel gezien heeft hoe 'flink' ze wel niet zijn. Zo jong en dan al zo verpest door een opvoeding die een mix is van een prinsjesbehandeling, vechttraining en hoogmoedswaanzin.

0
48 Soare

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

12 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

22 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

30 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Xxx DownloadBhojpuri Porn StarIndian Beautiful Porn StarHermione Granger NudesBest Pornstars 2023Road SexeMidnight Masala SexBarbara BieberHot Sexy Nude Sunny LeoneLocalslutBreckie ShowerRene Bang BusFilmes Pornos DesenhosVídeos XvideosSeiren GratisPorn HairyPianyflixAlexa Vega NudeErika WachterPower NakedBullwhip MoviePron HindPorn Force XxxGamer Girlfriend PornFemboys PornPorn Stars EscortsXhster LiveDvd PornosChohoxBragon Ball Porn ComicsBest Hot Porn VideosSirisha Sex VideosPufffypinkPorn Black MomRion RhodesBeat Porn For WomenHentai PradiseDouble Vag PornhubXnxx Hard HdMirzapur X VideoSanny Line XxxMaster And Slave PornFacessiting PornLesbian Asian AnalChubby Porn BbwVazadas Only FansSex Hot Ao VivoBangladeshi X MovieAlexis Love PornMs LondonxxxCliff Jensen PornBrazzers GayHollywood Hot Movies DownloadHot Nude Wifeافلام سكسية مجانيةKrystalafitAlyson Hannigon NudeBeauty Sex VideoXxx Secy VideoBf Telugu Sex VideoIndian Girl Fingering VideoMature Lady SexCreepshotaXvieeos.Pirn.hubTenants Of The Dead NtrmanDevika Hot VideosBrazzersnetwork ComForum FacecastVideo Sexe Gratuit AmateurLilly LoveXxx Comedy MoviesPsstaudioNice Porn ComAsianvr PornGxxxHijra Sex XxxMlpporn GamesAlina Becker LeakedAngela WhitepornBbc ThreesomeBig Tits Sex Video DownloadLgals ComCasting XxxX Vedios HdMiakhalifaxxxvideoDeaixxxHomgrown PornTollywood Actress Xxx VideosAtkgrilfriendCarmen Hayes Analسكس المحارمTasha Smith NudePornobae.LinkbokepShooshtimeeBlue Bf Full HdMichele Pfiefer NudeDeakumesationIndian Sexy Video Hd DownloadBabu Sex VideoSakusei ByoutouMost Beatiful Porn StarsIrreconcilable SlutSanylieon XxxMom Setp SonBig Boobs ToplessOmegal TeensNude Pics Of Traci LordsJoe SchmoeEmma ChoiceX Xx ImageH XhamsterHindi FuckTouching Sisters BoobsJulie Bowen SexyNaked Japenese TeensTall Lesbian PornImagefap.comHot Girl OnlyfansBree Olson NudeIndian Beautiful Women Sex VideoMujeres MasturbabdoseDelhi EscortSexy Video Download XxxNude Women BrazilRate My Pussy.Porni 16Jersey Shore NudeBlone NudesXxxhdmovieBrazzers HousewifeRachel Boston NudeXx Video Sunny Leone Full HdCaught On Camera PornHot Kitty Aria裸体E621.nwtOnlyfans FrenchViolet StsrrHuge Boobed AnimePokemon Violet PornMisslemonhotcheetozKatrina Kaif Xxx Sex VideoDesi New Sex ClipsLiterotica AufioTik Tok Mulheres PeladaG E Hen TaiLauren Jasmine NudeNazanin Boniadi Nude