Genderneutrale kleding slaat wel ergens op (kiind.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door morandi in Lifestyle  ·  65 Reacties

  • 4
  • 832x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Het past in een trend, waar wel degelijk plannen aan ten grondslag liggen. Dit valt te lezen in 'Unsichtbare Fronten' van Viktor Farkas¹:

"Es wird alles gemacht, damit die Familie nicht mehr zusammen bleibt. Die Frauen sollen arbeiten und immer mehr Menschen bleiben alleinstehend. Kinder werden als Babys bereits von der elterlichen Erziehung entfernt und politisch korrect indoktriniert. Den jungen Mädchen wird als Vorbild nicht mehr die Familie und die Erziehung der Kinder vorgegeben, sondern sie sollen Leistung erbringen und 'Karriere' verfolgen. Mädchen wird erzählt, sie müssen genau so sein wie Jungs, und umgekehrt. Man will den geschlechtslosen Menschen, das Neutrum erzeugen. Frauen sollen maskuline Mode tragen, wie Hosen, und Männer sich immer femininer geben. Stichwort Transsexuelle."

Het stamt uit een rede, die Dr. Richard Day in 1969 gehouden heeft:

https://www.savethemales.ca/confirmedrockefeller_plan_to_g.html

Ja, en ik weet, dat niet alles van A tot Z waar hoeft te zijn en dat we van FEMA-kampen lange tijd niets gehoord hebben. Maar zie alles eens in samenhang. Hoe simpel is het om te scheiden. Welke politieke partij maakt zich er druk om? Sterker nog: ze zijn er trots op, dat ze in een 'modern' land leven, waarin dat zo makkelijk gemaakt wordt.

Wat hier gebeurt is Gender Mainstreaming. Het is niet iets, wat zomaar toevallig gebeurt. Het verdrag van Amsterdam (1997), bij weinigen bekend, heeft het tot Europese politiek gemaakt.

http://ec.europa.eu/justice/gender-equality/files/brochure_equality_en.pdf (pag. 4)

Waarom zouden overheden en de machtselite dat willen. Basis van het gezin is het bestaan van twee geslachten, die samen de kleinst mogelijke samenleving oprichten: het gezin. Dit is ingebed in de familie en dit weer in de stam (wat we al eeuwen niet meer kennen). Op dat soort verbanden heeft de staat weinig tot geen vat. Wanneer je dit nu gaat verwarren en verwateren, kun je als staat in plaats treden van die familie, mensen van je afhankelijk maken en ze uiteindelijk tot slaaf (goedkope werkkracht, 'participant' of slaaf in de strikte zin) maken.

Farkas vervolgt op pag. 147: "Im Klartext: Die Gesellschaft soll nur noch aus geslechtslosen Einzelgängern bestehen. Das Ideal ist die von allen Bindungen freie, geschlechtslosen Arbeitsmaschinen und damit die vollkommenene Nützung der derzeit noch 'brachliegenden' weiblichen Arbeitskraft."
__________________
¹ Unsichtbare Fronten, Viktor Farkas, Kopp Verlag, 1e oplage juli 2009, pag. 144.

1
51 Vilseledd

@1

- "Waarom mogen jongens niet meer gewoon jongens zijn en meisjes gewoon meisjes?? " -

Hoe kom je bij deze opmerking? Die kinderen worden hier in het geheel niet in belemmerd. Er is slechts wat meer vrijheid voor de rest.

0
52 Pegasus

@17

Ik heb een hele smalle 8 jarige zoon, de ‘meisjes’ jeans van de Hema zitten hem het mooiste en het lekkerste. Maar als je 8 bent, maak je je wel druk om een roze labeltje, dat zien de jongens in je klas namelijk als je moet omkleden met gym en gaan je daarmee plagen

Hadden wij vroeger een eenvoudige oplossing voor en dat was een scheermesje en een schaar
O wat een pech , roze labeltje weg

En inderdaad er is een verschil tussen een jongens en meisjes spijkerbroek
Hoe wil je dan in een genderneutrale situatie daar nog onderscheid in maken
Een zooi broeken uit het rek trekken en net zo lang passen tot je de juiste gevonden hebt zeker
wij konden toen de jongens nog klein waren gewoon de winkel inlopen zonder ze mee te nemen uit het rek pakken wat we wilden en pastte altijd
Ene droeg meiden broeken en de andere jongens broeken en dat hebben ze zelf in die tijd nooit geweten , thuis passen en okay labels eruit
Ben blij dat de kindertijd bij ons over is met die ideoterie van tegenwoordig

0
53 eoghanfeehily

Waar is de grens met dit gezeur.

Gaan we nu ook alle sporten genderneutraal maken, want er zijn mensen die niet kunnen/willen sporten omdat ze geen man en/of vrouw zijn.

Verder gaan we voetbal/handbal/vollybal en alles waar bal in zit verbieden, omdat een vrouw geen ballen heeft en zich per definitie gediscrimineerd voelt (moet voelen).

3
54 ikkeniet

@12
En niet alleen het label maar de gehele afdeling veranderd van jongens en meisjes in kinderen
Dus ouders van nu veel succes met het zoeken van de kleding met de juiste pasvorm voor uw kroost

1
55 eoghanfeehily

@53 Gek dat u eerst aangeeft dat voor sommige jongens een 'meisjesbroek' beter past en dan denkt dat het verschil in pasvorm afhangt van het geslacht van het kind en niet van de bouw.

3
56 Smiling

@51 interessant. Het past eigenlijk wel bij de mening die ik er net voor neerzette (@50). Ik geloof ook dat dit alles niet zomaar gebeurt.

0
57 Ebbie

@13 Ik wou bij de eerste zwangerschap het geslacht niet van tevoren weten en het was erg moeilijk om kleding e.d. te kopen. Bijna niks meer neutraal. Uiteindelijk hebben we een paar setjes kleding gekocht en de rest aangevuld toen de kleine geboren was. Nu hebben weten we het geslacht wel om dit soort problemen te voorkomen. Kunnen gelukkig alles hergebruiken. Bij een ander geslacht kun je weer een groot deel opnieuw gaan kopen.

0
58 Zoek de waarheid

Je koopt gewoon wat je leuk vind en dat geldt voor kinderen precies hetzelfde. Er is geen enkele reden om een probleem eerst te creëren om het daarna z.g.n weer op te lossen door eigenlijk steeds meer onzinnige dingen te bedenken. 1 ding weet ik zeker, hierdoor hebben weer een flink aantal mensen 'werk' en worden er weer zakken gevuld van uw en mijn centen.
Ikzelf ben zeker niet gebonden aan vrouwenkleding en ik koop wat ik leuk vind en voor een lekker ruim shirt of een een andere kleurstelling, ga ik altijd naar de mannen afdeling en ik zit er helemaal niet op te wachten om dat nu tussen de vrouwen kleding vandaan te moeten gaan zoeken. Nu weet ik wat ik zoek en waar ik het kan vinden.

0
59 Bleke Betty

Bij de HEMA in de bakken nu de CD te koop: "Love me Gender......"

3
60 PFL

Irritant aan die hele discussie is ook weer het gebruik van onnodig Engels, of misschien voor sommige nodig, omdat ze het simpele Nederlandse buigingssysteem niet onder de knie krijgen. We hebben er allang een woord voor: 'geslacht'.

1
61 Vilseledd

@61

Probleem is dat geslacht niet exact hetzelfde betekent als het engelse gender, er heeft een verschuiving plaatsgevonden.

0
62 Pegasus

Op radio 1 vanmiddag ook weer zo;n Gr L zeikerd van Dwars
misselijk makend verhaal

0
63 Bollieboos

Wat een ongelooflijk geblaat om niks!

Unisex kleding :

Kledingstijl die populair werd in de jaren zestig en zeventig. Kleding voor man en vrouw! Onderdeel van de emancipatiebeweging. Onderhand is het verschil tussen mannen en vrouwenkleding steeds meer komen te vervallen.

http://www.encyclo.nl/begrip/unisex

3
64 Wijhuis

@62 'Grammaticaal geslacht' geeft mijn woordenboek weer, terwijl het biologisch geslacht 'sex' is, zoals het ook als rubriek in Engelse vertaling in ons paspoort is opgenomen.

0
65 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

20 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

39 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

40 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

41 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Hindi Chut VideoSean Lawless PornMasterbation Hidden CamMaid NudAcompanhantes Perto De MimCunnilingus GifSssniperwolf TitsXhamster Live AppThailand Girl SexHd Porn Sex DownloadAssault PornHd Porn.Fisting AnusJessa Rhodes PovAdulltworkTrain My Hole Angel Youngs肉漫Crystal Lust FaceNancy Momoland NudeXxx SortSkinny Girl AnalAnime X VedioFree Anus PornPornhubx.comKelly Madison NudeNude Bikini WomenMilf TedditBillie Eilish XxxxxStanding Doggy StyleChut Me LodaStrapon PornstarIncest Anime PornParis Hilton PussyBooty_assxBad Kitty PornDesi Nude StripJuanitajcvIndian B Grade PornThreesome IndiaAmature Latina PornOld Porn StartsLatex PornvideosElizabeth Mitchell NudeGayzerhdSweet Girl Sex VideoTumblrbdsmMallu Bhabi SexCelebritysex PornBbc Anal LatinaFree Aaian PornNude Milf ImagesAnnan Thangai SexPornos Chicas SexisPornografia Xxx EspañolTryst.lingDirpixonAsian FacesittersBiggest Pussy In The WorldSunny XxnxxHawaiian MilfTik Tok Dance PornJav SexvideoBest Only Fans PornNicole KittCinnamon AnarchyNude Ava AdamsJesse Jane XxxSex Video XhFamily FuckPorn Hotel RoomMarinda Lambert NudeUltraporn StarsRin HentaiImages For PornFrench OnlyfansNovinhas Do Tik Tok NuaEmma Watson PornRushpornBrother Sister SeducingWomen That DeepthroatHippie GoddessFriday AdUp Skirt JapaneseStory Sex Hd VideoLit EroticaYoga Pants NsfwPornos MereBette Midler NudeSexcy PornBlack HotwifePornhyTarzan Movie Sex VideoMia Khalifa ThreesomLesbian Boobs SuckingBollywood PormPornocaDani Devine NudeDefiantpandaSex Video Hindi BhabhiStrawberrytabby NudesScreamming PornVados NakedWww Assam Sex18 Girl XxxAnjali Nair HotPorn 19Indiansex Web SitesAsian Onlyfans LeaksJolyne Hentai.Splatoon FutaHusvjjal2 PornCatoon XnxxNaughti America ComHindi Hard ChudaiFree Seduce PornRedit HotwifeCanan8181Sweeti FoxNudes With Small TitsGoa NudeDesi Hot Girl Porn VideoBlack People In PornCherekee PornBig Tits AtworkJaquie E MichelBhojpuri Hot X VideoKaley Cuoco Leaked NudesPoción 69Xx Hindi XxPornhindVargen PornSelebs NudeMissionary BoysMature AsspicsXx Video Xx Video Xx VideoSexy Actress In SareeLisa Ann And Julia AnnLesbian Anime SexualNude Kat KaifAlexis Fawx FacialAmateur NakePorn Beatiful Women9gagAznueeFat Gay PornShania Twain Nude PhotosLilith CavalireAfghanistanpornJennifer Coolidge HotGerman Sex