door Moskowfiets in Media  ·  27 Reacties

  • 6
  • 393x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"De Spaanse regering is er alles aan gelegen om het onafhankelijkheidsreferendum in Catalonië te verhinderen. Woensdag arresteerde de politie elf hoge Catalaanse ambtenaren: ze worden in verband gebracht met de organisatie van het referendum. Ook legde de Guardia Civil de hand op maar liefst tien miljoen stembiljetten."

Wat belachelijk!

3
1 Wendel

"‘Wat we hebben gezien in Catalonië, is een poging om de Grondwet om zeep te helpen,’ zegt Rajoy. ‘Nu moet de staat ingrijpen.’"

Hoe kan Catalonië de Gronwet van heel Spanje om zeep helpen? De onzin!

Deze reactie zal Rajoy nog duur te staan komen. Had ze gewoon hun gang laten gaan, en als meer dan de helft vóór was, het gewoon genegeerd. A la Bakellende, Rutte. Die komen er gewoon mee weg.

4
2 Wendel

Brussel en soevereine naties zijn absoluut tegengesteld! Authentieke culturen staan de marxistische ideologie van gelijke subjekten binnen een systeem, in de weg..!

De predikers van vrijheid en diversiteit zijn helemaal geen tolerante democraten.....gelukkig bespeuren steeds meer mensen de tirannie die achter het EU-project schuilt.....!

8
3 CoolMemories

Referendum, democratie en soevereiniteit zijn onbespreekbaar en absoluut taboe in Brusselse kringen!

Weet bijna zeker dat het aanstaande Nederlandse kabinet het referendum definitief zal verbieden en afschaffen.......!

8
4 CoolMemories

@1 "....Woensdag arresteerde de politie elf hoge Catalaanse ambtenaren: ze worden in verband gebracht met de organisatie van het referendum. Ook legde de Guardia Civil de hand op maar liefst tien miljoen stembiljetten."....

Hier zien we de Brusselse tirannie met imperialistische gedrevenheid openlijk aan het werk....!

De sovjets zouden jaloers geweest zijn op Brussel...!

7
5 CoolMemories

Fascinerend te zien dat met de zogenaamde val van het communistische systeem het marxisme opduikt in het hart van het 'vrije Westen' en Brussel als het nieuwe Moskou alle landen, culturen, bevolkingen wil onderwerpen aan het eigen systeem en ideologie....!

De geschiedenis zit vol listen....!

7
6 CoolMemories

@5 @4 @3 wat nou Brussel en EU? Het is gewoon een Spaanse aangelegenheid heeft niks met de EU te maken.

11
7 mike45

Als kind bijna elke zomer in Catalonië doorgebracht. Een grote liefde voor de regio en de Catalanen zelf opgebouwd. Als ze er economisch toe in staat zijn gun ik ze van harte de onafhankelijkheid. Die mensen voelen bijna geen enkele connectie met Spanje.

Verder is het logisch dat Spanje, Catalonië niet kwijt wilt. Het is een van de meest welvarende regio's van het land. Bovendien zou het een precedent kunnen scheppen voor bijvoorbeeld de Basken.

4
8 Gewoon een student

Dit heeft niets met Brussel te maken. De geest van dictator Franco waart nog steeds rond vanuit Madrid. De Spaanse burgeroorlog uit de jaren dertig vlamt af en toe weer op.

3
9 Kees van Barneveld

"....De Spaanse regering is er alles aan gelegen om het onafhankelijkheidsreferendum in Catalonië te verhinderen. Woensdag arresteerde de politie elf hoge Catalaanse ambtenaren: ze worden in verband gebracht met de organisatie van het referendum. Ook legde de Guardia Civil de hand op maar lief ...."

Waren Brussel, Madrid en de Guardia Civil ook maar zo assertief en voorkomend wat betreft immigratie, islamitische terreur en aanslagen....!

6
10 CoolMemories

@9 Franco had tenminste nog behoorlijk veel aanhang maar was als dictator maar een beginner bij vergeleken de ongekroonde impopulaire keizers in Brussel!
Madrid en Brussel hebben nu voortdurend spoedoverleg.....jammer voor hen dat ze de Russen nu niet de schuld kunnen geven....!

7
11 CoolMemories

@9 "...Dit heeft niets met Brussel te maken. ...."

Ben je blind...!?!? Heb je ten tijde van de aangezwengelde revolutie in Oekraine niet Timmermans, van Baalen en Verhofstadt zien lopen roeptoeters op de barricades in Kiev...tussen 'de sluipschutters van Janoekovitsj'.....zooooo belangrijk was het voor Brussel weer een stukje land economisch en politiek te annexeren.....!

En dan zouden ze nu zomaar Catalonië laten afscheiden....?! ....dat nooit!!!!

6
12 CoolMemories

Nog even en we zien het nieuwe Europese leger in actie......want referendum, soevereiniteit en democratie zijn wel zoooo dreigend.......

5
13 CoolMemories

@8 "....Als ze er economisch toe in staat zijn gun ik ze van harte de onafhankelijkheid. Die mensen voelen bijna geen enkele connectie met Spanje....."

Heee!?!?!? Wat?!?!! En dat zeg jij...?!?! Ben je van je EU-religie afgevallen?! Was je ook zo begripvol toen de Krimbewoners (die bijna geen enkele connectie voelden met Kiev) een referendum uitschreven....?!

4
14 CoolMemories

@9 Als Catalonië onafhankelijk zou worden dan is het automatisch geen EU-lid meer en kan het wel tien jaar duren voordat ze lid kunnen worden.

0
15 Dune

@8 "...Bovendien zou het een precedent kunnen scheppen voor bijvoorbeeld de Basken....."

Zou de hoogste tijd worden! De Basken wachten als oudste cultuur in Europa al zo lang op onafhankelijkheid....!

4
16 CoolMemories

@11 "jammer voor hen dat ze de Russen nu niet de schuld kunnen geven"

Dat komt nog wel. question

2
17 Dune

@12 Wat een onzin de EU heeft helemaal niks gedaan tot de vorige president scherpschutters inzetten tegen zijn eigen burgers, Toen is de EU een poolshoogte komen nemen. Maar dat weer jij maar al te goed want dat is je al duizenden keren vertelt!

@10 @11 @13 Niks EU helemaal niks heeft de EU ermee te maken.

@8 de vraag is of dat ze dat behouden als je onafhankelijk worden, want dan zijn ze geen lid meer van de EU, dan hebben ze geen Euro meer, en ze zijn geen lid van Schengen dus de Catalanen kunnen niet meer vrijreizen en andersom ook, export is veel moeilijker, ze moeten een eigen munt invoeren waarvan niemand enig idee heeft hoe de financiele markten daarop zullen reageren. Ik zie wel wat obstakels!

5
18 mike45

@14 Ik heb nooit de zogenaamde EU-religie aangehangen. Ik ben gewoon net iets meer vóór de EU dan tegen. Maarja, iedereen moet natuurlijk tegenwoordig in een hokje gestopt worden.

De Krim was overigens een geheel andere situatie. Een regio die geannexeerd werd door een vijandige mogendheid, waar vervolgens een illegaal en vooral geheel oncontroleerbaar referendum werd uitgeschreven onder supervisie van Russische militairen. Wat voor uitslag had u verwacht dat daar uit zou komen?

6
19 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

20 reality

Cool, je snapt er weer helemaal niks van hé? maar dan ook echt niets.
Niet over Europa, niet over het staatsstelsel van Spanje van wat wel eigenlijk ?

De Basken willen zich allang niet meer afscheiden, hebben veel liever een status aparte en .als de Catalanen slim waren geweest dan hadden ze op hetzelfde aangestuurd. Wat ik van mijn Spaanse vrienden hoor is het een klein perc.die dit wil, alleen maken ze een hoop kabaal en hopen ze, door de regering voor het blok te zetten, het tot dit soort ingrijpen te dwingen zodat ze meer sympathie en aanhang krijgen. De typische populistische club met grote bek..
Hoe stellen ze zich dat voor dat afscheiden ? Wel de lusten niet de lasten ?
Ze zijn allang niet meer de meest afdragende provincie ook al beweren ze anders . En Brussel zit echt niet op ze te wachten, ze mogen dan gewoon achter in de rij aansluiten om er over een jaartje of 10 misschien bij te mogen horen.

3
21 proxy

* Verwijderd door de redactie *

22 Stachouwer

Nogal wiedes dat de nationale overheid ingrijpt als een deel van het land zoiets wil organiseren. Zeker als het wettelijk niet kan in Spanje op deze manier. Dan organiseren ze iets onwettigs en dat dient aangepakt te worden...

De Spaanse grondwet erkent slechts 1 natie: het Koninkrijk Spanje.

Dan moet dus eerst de grondwet gewijzigd worden en daar is geen meerderheid voor...

5
23 Dian

De Catalanen zijn de enigen die nooit zijn veroverd door islam, en Franco hebben ze het ook knap moeilijk gemaakt. Geen wonder dat ze weinig connectie voelen met de andere Spanjaarden, ze hebben die culturele en etnische overheersing/vermenging van islam niet doorgemaakt.

6
24 Wendel

@24 Ik vind het wel een prestatie hoe je zelfs hier de Islam bij weet te betrekken.

4
25 Gewoon een student

Antidemocraten in actie. Hoop dat die Catalanen de duimschroeven worden aangedraaid!

4
26 God is dood

@11
Oh ja?
Hoeveel doden heeft volgens jou "Brussel" dan op zijn geweten?

Franco, als "beginner" daarentegen:
Volgens historici zijn er tijdens de Franco-dictatuur zo´n veertig- tot vijftigduizend mensen geëxecuteerd, de executies tijdens de burgeroorlog niet meegeteld.

1
27 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@56Ook als je iets goed bedoelt kan het misgaan, vaak heeft dat te maken met te weinig info....

3 minuten geleden geplaatst door eh

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@55 Ik denk dat het door elkaar gebruikt wordt. Aan de ene kant heb je natuurlijk mensen die echt begaan zijn met het lot van anderen en daarnaa...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
'Windturbines veróórzaken juist klimaatverandering in plaats van tegengaan' stelt Windhandel-auteur

En intussen lekker cloud-seeden met chemicaliën...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Misschien klopt het wel niet wat ik beweer, maar is WOKE niet in de plaats gekomen van de "deugmens" ?...

12 minuten geleden geplaatst door eh

Vageali6888
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@20Zoals je kunt lezen heb ik het over de tijd na 1991.De Russen trokken zich na toezeggingen 1500 kilometer terug, de VS/Navo kropen ke...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@53 Ok, dat wist ik niet van SA....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

De deugmens is met eenzijdige info te gemakkelijk te beïnvloeden.Zo kon de deugmens overtuigd worden dat ingrijpen in Syrië goed was.Hij ...

17 minuten geleden geplaatst door eh

wildersfan
Van der Burg is blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

@2 Ok...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Van der Burg is blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

https://www.nieuwskoerier.nl/news/981856-eric-van-der-burg-supermooi-dat-er-geen-kabinet-wilders-i-komt...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

kovichni
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

waarchijnlikk weer die verdomde hamas toch 😃...

20 minuten geleden geplaatst door kovichni

NK. App
Beeg ComPorn4dayHeantai ReadJapanese P OrnBf Hd Video ComPorn ClasicPlus Size Porn VideosMalayalam Reshma VideosPeta Jensen HardcoreCogiendo.duroUnder Desk PornPlayboygirlnudePlanbi FrAssistir HentaiPorn Stars With PicturesYeşilçam PornoXx ChudaiKritika Kamra HotXnxx GodKylier Jenner PornLezbians MasturbatingOrgaamos FemeninosMompov MckenzieFamous NipslipsBlack Hairy PornFreeporn SextubeNsfw AnimationsPorn ArjentinaGaia LoveSexy Movie Full Hd MeinHd Massage Porn VideosCamila Torres PornAlrinvonXxxnx Mother And SonNadia Ali Hot VideoBlue Picture JapaniNude AuntyManiaco Por ComicGaybubnleLesbian Sexual VideosYoung Xxx HdDoctor Nurse Ki Sexy Video4k Hd BfHigh Profile PornNet Video Girls AnalKrissy Lynn NudeXxxn GayKamsutra Sex VideoStrapless Dildo PornReddit FitgirlsJapanese Sister In Law PornMaegan Hall PornSunny Leone's NudeEbony Africa PornBrowser Porn GamesCartoon PornosuR Rule 34Gwen Gwiz OnlyfansVideo Sexe StreamingXharmesterAmbsofficialxo NudeOld Men Cock SuckersGay Porn Muscle AsianVideos.pornohdBearly Legal NudesYoshi PornTirupati SexNaked Older Ladies PicsAnastasia Knight StepsisterWatersports PornNyomi BannxxWww Sex Com VideoBiggbootyjeniaahXxx In Bath TubTit Creampies韩国 伦理 电影Hentai CoreJerk Off VideosBeautiful Old Woman SexBig Black PornosMargo SulivanHotwife Spit RoastHot Nude GirlsEbony Porn LesbiansNovinha Porn Brasil[prnhubKira Perez FeetXxxsexvideosJina HajkinaCumming On StepmomFamliy Swap XxxCasca HentaiErotic Stories Of WivesSex Video BhaiCollege Mms Sex VideoToonilylPron Indian SiteOnly Fans LeekMr.deep FakeAlicya StarrRiley Reid - Sex With DadSeal Pack Sex VideoWww Porntb ComIndia Sexxx ComReaganfoxx PornAnimr PirnVideo Sexe TransHindu XxxX VidyoYgt 5267 JavAlina Rose LeakMuscle Man XxxSouth Blue PictureTamil Saree Sex Video ComNew Sex Vedio ComClose UppussyBabie Sitter PornJada ThyckNaked Women GamesStreet Fighter Laura PornMia Malkova BangbrosGnd KaylaXxxyeTamil MoaningDeflow PornBoob Sucking VideosCsm PornAlohatibBaixar Filmes Pornôs GrátisBig TitsxxxJuri Han PornFuta On Male ComicFriday Nigjt Funkin PornGirls Kissing VideosVictorya XoLana Rhodes HotDasi Hot SexMysweetapple PornAngela Doll PornKelly Divine Double PenetrationLuscious.netyTaragarhCums On FeetMomcumshotsPornhub VimDiscord Servers NsfwDomician PornStep XnxxTinto Brass MovieDoujinshis Hentais