VIDEO – Kiev koppelt MH17-onderzoek aan Associatieverdrag – SP: Dit is vorm van chantage (politiek.tpo.nl)


Plus: Joepie, we mogen van Oekraïne eenzijdige verklaring aan akkoord toevoegen ...

door Inter in Politiek  ·  34 Reacties

  • 0
  • 627x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Chantage is dus een pre in de top. Goed dat ik dat weet.

1 gebruiker-verwijderd

** gebruiker verwijderd **

Laat ze doodvallin in Kiev.

2 verwijderd9139144

Die arrogante eikels in Kiev verdienen een schop onder hun k*nt !

We moeten hun gasrekening betalen, hun militair ondersteunen, helpen met kernenergie, hun rol bij de MH17 ramp onder tafel vegen, hun schaliegas en plofkippen kopen, rotzooi van Monsanto accepteren, de visumverplichting deels opheffen, stelen onze Hollandse Meesters, enz, enz.

En dan mogen we vooral NIET kritisch kijken, want dan worden we afgebekt en gechanteerd!!

Opzouten met die arrogante eikels!!

8
3 Uit Den Haag

eerst gaan we kijken of pinokkio met de rubberen ruggegraat nee durft te blijven zeggen (zal wel proberen er onderuit te komen)

vervolgens gaan we kijken of de rubberen ruggegraat-leden van de beide kamers pinokkio ter verantwoording durven te roepen en hem terug te sturen vwb nee.

vervolgens worden alle partijen die al draaiend toch voor een ja hebben gestemd, in maart 2017 meedogenloos afgestraft.

3
4 metoo

Wat verwacht je anders van het corrupte Oekraïne, genoeg bewijs ze niet te vertrouwen zijn.

3
5 Lias

Een dictator aan het hoofd van een dictatuur, die zelf 1000 euro per maand krijgt en weigert om zijn snoepgoed imperium te verkopen.
Hoe betrouwbaar wil je dat Oekraïnse Buktuig hebben ?

4
6 Voxpopuli

Het expres sturen van passagiers vliegtuigen over oorlogsgebied heeft voor hun uitstekend gewerkt want ze hoopten natuurlijk dat dit fout zou gaan en dat ze dan de Russen de schuld konden geven. Briljante zet van Ukraine maar helaas waren daar bijna 300 mensen de dupe van hetgeen dan in hun wereld collateral damage wordt genoemd.

7
7 niet-alles-geloven

Dit soort gedrag is dus de reden waarom we ons er niet mee willen associëren.

2
8 3RN5T

Even uitleggen aan Roos van VNL. Mocht hij hier ooit een vraag over krijgen dan weet ie misschien waar het over gaat.

7
9 Nero

@7 Letterlijk een geschenk uit de hemel, hoe bruut dat ook mag klinken. Als dit niet plaats had gevonden was het compleet anders afgelopen met Oekraïne en de door de VS geplaatste regering. Na de ramp gingen sprongen ineens alle lichten op groen voor Oekraïne. Internationale aandacht en brede steun, financiële hulp, militaire bijstand, levering van militaire goederen, lidmaatschap EU/NAVO, visumvrij reizen, associatie- en handelsverdrag, noem maar op...

Dat geeft je toch wel te denken, of ze er niet gewoon op zaten te wachten, het geprovoceerd hebben of wellicht een handje geholpen hebben.

6
10 FooCxu

En als het echt NEE wordt. Schiet Kiev dan 'per ongeluk' misschien weer iets uit de lucht.

8
11 Argus

Dit is dus de Oekraïne. Zij gaan over lijken. Het is en blijft een griezelig land waar we ons niet mee moeten bemoeien. Geef het land maar aan Rusland.

Maar let op! Mike45 probeert dit zeker recht te praten.

4
12 Chinees

@12

"Dit is dus de Oekraïne. Zij gaan over lijken."

Anders gezegd, zij houden de Nederlandse regering gewoon aan de gemaakte afspraken waar de Nederlandse regering de handtekening onder heeft gezet. Je kunt Oekraïne dus niets kwalijk nemen. Ik zou hetzelfde doen, afspraak is afspraak.

9
13 Dragje

@13 ,

Zo sterk als ik tegen uw mening ben vwb Zwarte Piet, zo sterk maak ik me vóór uw mening in deze...

7
14 uahoera
15 Tjeesus...,

@9 Ik denk dat hij dat veel beter weet dan jij!

0
16 dummydum

Roos weet niet zo veel hoor. Ik heb hem gezien in dat interview met Sven Kockelman….

2
17 WijzeDwaas

kijk je moet het eens vanuit Oekraïens perspectief bekijken. Omdat Oekraïne dat verdrag tekende met de EU hebben ze de Krim verloren aan Rusland en is Rusland een oorlog gestart met 10.000 doden.

Dus wat wij voelen met MH17 voelen zij met dit afwijzen van dit verdrag. Zij zien dit als een beloning aan hun agressieve buurman om een oorlog te starten want dat is o.a. gebruikt door het nee kamp om tegen het verdrag te zijn. Omdat het land in oorlog was.

9
18 mike45

'Kiev kan met zo’n verklaring leven, zei de Oekraïense onderminister Olena Zerkal van Buitenlandse Zaken '

dat is mooi
ik heb tegen een verdrag gestemd
en daar blijf ik bij

zet 't zoden aan de dijk
vast niet

trok iedereen 'zijn/haar vinger' uit de bescherming tegen water
werd europa een stuk minder chantabel
zou ik 't nederlandsche weer Nederlands noemen!

5
19 Grootmoeder

@18
Dan zal ze aan het verstand gebracht moeten worden dat MH17 compleet los staat van het Associatieverdrag. Het is te bizar voor woorden dat ze dat aan elkaar koppelen...

0
20 GreyB

@20 Het staat er los van maar dat het niet ratificeren van dat verdrag ligt heel gevoelig in Oekraïne.

Want net zo goed als dat in Nederland direct of indirect wel iemand kent die omgekomen is bij de aanslag op MH17. Kent iedereen in Oekraïne wel iemand die omgekomen is omdat Oekraïne hun eigen koers koos door dit verdrag aan te gaan.

Dus iedereen kan hier wel roepen dat Oekraïne over lijken gaat maar door het niet tekenen van dit verdrag voelt dat in Oekraïne precies het zelfde.

Bovendien mogen de meeste Poetin Rusland liefhebbers niet klagen want als het over het Verdrag gaat wordt er ook iedere keer de MH17 erbij gehaald op alle manieren die ze maar kunnen bedenken.

2
21 mike45

@21
Je hoort mij niet zeggen dat Oekraine "over lijken gaat". Ik snap best dat ze een verdrag willen sluiten, maar dat wil niet zeggen dat 'wij' dat ook moeten willen...
Ieder land heeft zijn eigen belangen of niet. Mijn afweging om tegen het verdrag te stemmen is dat Oekraïne eerst eens orde op zaken moet stellen in eigen huis en de EU idem dito. Het land ligt in puin en is zo corrupt als de neten.. Dat orde op zaken stellen kan ook met hulp van de EU ZONDER verdrag.
Mijn keuze stond los van MH17 of Poetin.

0
22 GreyB

@22 dat voelt hier zo niet want als er geen oorlog was uitgebroken dan was er helemaal niet zoveel aandacht geweest voor dit verdrag en dan had er geen mens zich druk over gemaakt. Precies het zelfde verdrag is met Georgie en Moldavië namelijk wel geratificeerd. Daar hoor je nooit iemand over en maakt niemand zich druk om. En die landen zijn niet anders dan Oekraine.

2
23 mike45

@22
Dat was bij mij ook een van de belangrijkste redenen...

Daar geef ik een duimpje omhoog voor.

1
24 Tjeesus...,

@20 Het verdrag is voor Oekraine op dit moment wel heel belangrijk eigenlijk van levensbelang gezien wat Rusland heeft gedaan. Dat het niet netjes is dat ze het koppelen klopt wel. Het is (vind ik persoonlijk) ook niet netjes om een referendum te houden op valse gronden met als doel de EU dwars zitten en Oekraine lekker laten stikken terwijl ze wel meewerken aan het oplossen van het MH17 tragedie. Hun bloeden namelijk nogsteeds dankzij dezelfde agressor. Al kan dat natuurlijk de eerste 6 reaguurders niets schelen.

@3 Denk jij nou nooit eens na voor je iets schrijft? Monsanto en plofkippen en je andere gedram dat je weer forceert in een discussie! Je kan nooit normaal reageren je komt altijd met hetzelfde aanzetten niets anders dan schelden en met je vinger wijzen en dat doe je dan ook met geen enkele kennis over een onderwerp. Er zijn genoeg verdragen met andere landen die gelijk zijn als die met Oekraine! Daar kan monsanto ook zitten en kunnen ook plofkippen vandaan komen, maar horen we je daar over? Nope.

2
25 VaY

@25 VaY

'Het is (vind ik persoonlijk) ook niet netjes om een referendum te houden op valse gronden met als doel de EU dwars zitten'

aanname!
doelt U daarmee tevens op nee-stemmer?

3
26 Grootmoeder

@25

U is familie/kennis van maaikie?

3
27 Grootmoeder

@26 Niets een aanname dat heeft de groep achter het referendum zelf laten weten.
@27 Waarom? Omdat ik het grotendeels met iemand eens ben moet ik kennis of familie zijn? Doe niet zo kinderachtig.

1
28 VaY

@28
Er waren meerdere groepen..

2
29 GreyB

Ik moet Mike in @23 gelijk geven, "Precies het zelfde verdrag is met Georgie en Moldavië namelijk wel geratificeerd. Daar hoor je nooit iemand over en maakt niemand zich druk om. En die landen zijn niet anders dan Oekraine"
Het referendum was pure stemmingmakerij, zoals Roos dat op een gegeven moment in feite ook toegaf, het ging helemaal niet om Oekraine of het verdrag, maar puur om de middelvinger te kunnen tonen naar de EU.

1
30 Crannbuidhe

@29 Nou okee. Twee van de drie partijen hebben dat laten weten.

1
31 VaY

@28 VaY

@26 Niets een aanname dat heeft de groep achter het referendum zelf laten weten.

als stemmer..tegen een verdrag..los van groep
ben ik zeker óók kinderachtig question

1
32 Grootmoeder

@30 Crannbuidhe

wat U wilt
de enige waarheid is de Uwe?

1
33 Grootmoeder

@30

En welke 2 partijen liepen mee met de hetze van Roos? Niet geheel toevallig komen we dan ook weer bij de SP uit. Wat een vieze partij is het ook.

0
34 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

3 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

3 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Www.lapkGrupos Telegram CuckoldPorn StepdaugtherHusband Wife Sex XxxMarywongsBlow Bang WifeLesbian PornolarFreeusefantasi.comKy NudesBaul GaanSexy Hot Video XnxxAntuysexCarmela Clutch XxxCartoon Bf MovieUniform Sex VideoJapanese Love Story PornJia Lissa SexMom Fucked By Sons FriendBest Porn Vids EverAebn GayVr CuckoldGrupo De PitariaPictures Of Older Naked WomenIndian Porn ThumbzillaSex Film Video MovieCherie Deville Double PenetrationIndia Desi SexFingering In VeginaTeenn PorDrug Addiction PornAmelia Jackson GrayFelicity Huffman NudeQtcinderella LeakedBella Poarch Leaked NudesPorn Games Real PeopleLove Maling PornJapan Father In Law PornGirlcamSexy Asia MilfFilm X Amateur En FrancaisPorn BlackedWicked PicturesIliza Shlesinger NudeTits In PublickTiktoc PornHentsi VideoClipsage.comBrintey WhiteShort Skirt No PantiesKiriko Overwatch PornIndian Local XnxxIndian Sexy Blue MovieIndian Girl And Boy SexDl Black PornBlack PrnKatie Sigmond PornAfrobull PornBollywood Actress Blue FilmBangla Sex Bangla SexXxx Video ShowSolomia MaievskaHot Babe With Big TitsSt Peach LeaksCelebrity Leaked NudeHd Lesbian PornNude Celebrity Leaked PicsStars PornographiqueButtslutOhgeelizzypBhabhi BackBestgfeHusband Wife Hot VideosAsian CamgirlsSexmex.cimMe In A HentaiDreampornmovies.comPorn Stars Top 50BikinihentaiHot Gay SuckAnime In BondageSexy Toy PornSonia SexUllu Full Hd VideoTarzan And Jane Sex MovieRomantic Sexy Xxx VideosThick Ebony BackshotsStripper GangbangedLog In XhamsterXxx VedioBlackcat R34Porn At PoolArmie PornAubreyaddisonUrban Dictionary FutanariClaah Royale PornSexy Tity PicsDancing Girl PornElla Knox Porn HdBangla Sunny Leone VideoFirmassAlbani PornRedhead FuckedPublic Sex Gif401c3O G MudboneGirlfreind Blow JobAnriokita PornBelle Knox PormHttps Nhentai NetOne Piece Porn ComicJp Porn UncensoredTamil XxxxBangli PornPorn Ster HdPorncomedyCock Ninja StudeosAdison Ivy PornBbc Cartoon PornOurhome2netเรื่องเสวNoodl MagazineSite De Pornografia Ao VivoCuming In SideKendall KaydenGia ItlezSex Padam EnglishXnxx FeetMonique LustlyDesi Anal Sex VideosInvisible Man SexRecurbayeNatsuki OkamotoBig Boobs Sex PicPorn With A CopBlow Job In Front Of FriendXxx VjRooney Mara NudeCamel Toe See ThruHuge Creampie CompilationAngela White HardButhulu In TeluguSexaunty ComCuckold PorncomicsBrazzetHd Porn Videos TubeSxe Movie HdDancing Dear PornLucy ColletSnniy XxxBlow Jobs Reddit