door Febee in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 26
  • 686x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is verminking bij de allerkleinsten. Waarom doen ze dit? Nou, als U dit accepteert, accepteert U bijna alles wel. Vanaf het geboirtr va je kind raak je in schok van hoe jij je liefde voor het kind al gelijk verlaten hebt, hoe groot jou angst voor je nepgod is. Het is allemaal erg barbaarse psychologie. Uithuwelijken ook, dat is pure verkrachting, zo een vrouw en haar omgeving accepteert deze verkrachting omdat ze bang zijn viir hun godje. Dit doen ze allemaal zodat liefde kapot gaat en angst overblijft. Daarom; alle religies verbieden. Nu!

4
1 Kortverhaal

En daar is drie jaar voor nodig?
Religieneutraal, en wel direct.
En zet die besnijdenis maar als verbod onder de tatoeage en piercings wetgeving.
Vanaf 18.. Toegestaan

1
2 chouffleur

Zie het probleem niet, als er wat meer wordt weggesneden lost dit probleem zich op termijn vanzelf op.

5
3 plutarchus

Dus er is die jaar nodig om een besluit te nemen dat kinderen niet verminkt mogen worden. Simpele straf voor wie het wel doet. Man castratie op dezelfde manier een vrouw volledige verwijdering van als wat haar en vrouw maakt.

2
4 niet-alles-geloven

@3 het is een verminking en zeker bij vrouwen. Ze beleven geen plezier meer aan sex. Gewoon verbieden deze achterlijke idioterie.

0
5 Jan met de korte achternaam

Volgens Maimonides (ook wel Rambam geheten, vandaar de uitdrukking krijg het rambam): " The bodily pain caused to that member is the real purpose of circumcision. None of the activities necessary for the preservation of the individual is harmed thereby, nor is procreation rendered impossible, but violent concupiscence and lust that goes beyond what is needed are diminished. The fact that circumcision weakens the faculty of sexual excitement and sometimes perhaps diminishes the pleasure is indubitable. For if at birth this member has been made to bleed and has had its covering taken away from it, it must indubitably be weakened. The Sages, may their memory be blessed, have explicitly stated: It is hard for a woman with whom an uncircumcised man has had sexual intercourse to separate from him. In my opinion this is the strongest of the reasons for circumcision."
http://www.cirp.org/library/cultural/maimonides/

Besnijdenis bij joden is dus bedoeld om te traumatiseren. Het moet vooral flink zeer doen. Vrouwen vinden onbesneden mannen lekkerder en willen daarom vaak niet scheiden wahahahaha

7
6 Ness

Het is kindermishandeling van de ergste soort. Ik snap werkelijk niet dat het toegelaten wordt in NL.

1
7 samcash

Er zou hier een leeftijdsgrens van 18 of 21 jr voor moeten gelden ... als je op die leeftijd nog steeds overtuigd bent dat God een foutje heeft gemaakt bij de creatie, wie ben ik dan om je niet toe te laten staan om dat foutje te corrigeren... maar voor 'niet wilsbekwame' zou dit verboden moeten worden.

0
8 mightimouse

@8 Daar ben ik het volkomen mee eens, en bij misbruik van het geslacht, ongeveer 7 cm.

1
9 Rapunzel

Ze kunnen ook het weggesneden velletje bewaren en de rest weggooien?

2
10 Jan met de korte achterlul

Wie zijn wij om te oordelen over hun cultuur? question

14
11 Wild Rover

@10 : het weggesneden velletje wordt verwerkt in anti-rimpel cremes en zalfjes. Een miljoenenbusiness en daarom nog niet verboden. http://www.alternet.org/story/47421/foreskin_face_cream_and_other_beauty_products_of_the_future

1
12 Ness

Is inderdaad niets meer dan verminking, belachelijk dat het mag. Religekkies met hun achterlijkheden zo nu en dan...

1
13 Yisrael

Ritueel besnijden is aantasting fysieke integriteit

Gelukkig, eindelijk verzet op komst tegen deze smerige praktijken.

1
14 Wil je niet weten

13
Het gebeurt anders ook bij joden.
Dus vindt je het dan nog steeds verminking en achterlijk?

9
15 maxentius

@10 het weggesneden velletje wordt verwerkt in anti-rimpel cremes

Nergens voor nodig.
Ik heb een anti-rimpel creme die zelfs golfplaten recht trekt.
Daar komt geen velletje aan te pas.
Alleen als je met je vingers de scherpe rand van die golfplaat beetpakt

3
16 in holland

@15 Uhm lol denk je nu werkelijk dat ik me daar niet van bewust was...?

1
17 Yisrael

Zijn ze wel snel mee om dat na 2000 jaar te concluderen .
Zie de bijbel.
Wat een gezeik.
Het kan geen kwaad, belemmert het functioneren niet en kan geen kwaad.

21
18 No newstoday

Als God, Allah of welke andere mafklapper de mens naar zijn evenbeeld gemaakt zou hebben dan zou de genotsknuppel een foutje bevatten wat door de mens hersteld zou moeten worden ???
Dat zou dus betekenen dat al die onzichtbare opperhoofden ook nog hun voorhuid kwijt moeten. Wie gaat dat even doen ???

0
19 Tiidmasine

@19 Je hebt een punt!

0
20 Norton

17
Ja, dat zal best.
Maar dat is geen antwoord op wat ik vroeg.

4
21 maxentius

@18
Het deed veel pijn toen ik me laten besneden. Het duurde ongeveer een week voordat ik genezen werd.

Ik kan me voorstelen dat het pijnlijk is bij baby's.

1
22 RTypeLeo

Dat is ook zo lekker hypocriet van bepaalde religieuzen, naar gods evenbeeld, maar wel een stuk van je pik afsnijden terwijl je nog niet eens kunt lopen. Zieke bedoeling !

1
23 FUBAR76

Vergeet niet dat voor babies 1 hele week gruwelijke pijn gelijk staat aan de helft van hun leven als ze 2 weken oud zijn, dus het hakt er behoorlijk in. Dus 1 week na de geboorte is het redelijk okay en wel gezellig, en dan minstens een week in de hel, geen lol whatsoever. Pijn met plassen, pijn vanwege luier, pijn als mamma je wast... En voor de rest van je leven: minder lol in masturbatie, geen afdoende bevrediging dus veel frustratie want sexuele bevrediging bestaat niet voor niks, geen goede relatie met vrouwen, foute programmering van je brein. Ik vermoed zelfs dat de testosteronproduktie wordt aangewakkerd omdat de normale produktie geen resultaten oplevert en dat daarom soepjurken zo blij zijn met besnijdenis vanwege kanonnenvoerproduktie.

Kijk als de voorhuid te strak zit, soit, dan moet je operatief ingrijpen. Maar dan hoeft dat hele ding er niet af. Ik ben geen man dus ik kan me e.a. niet voorstellen. Maar ik zie wel de overeenkomsten in permanente psychische schade bij joden en moslims. Bij joden wordt dat deels goedgemaakt vanwege de aandacht voor rationaliteit en omdat vrouwen zich met de opvoeding bemoeien en zodoende een en ander kunnen herstellen (omdat vrouwen experts zijn in dat soort zaken, zomaar van nature), behalve bij die pijpekrullen maar ja, die kun je hoe dan ook afschrijven. Bij moslims is er geen soelaas. Je houdt onbevredigde gefrustreerde fana's over, jankerds met tenen van 17 meter die zich niet in een ander kunnen verplaatsen maar loeien als koeien als ze zelf een krasje op de ziel oplopen. Verbied die idioterie! Integratie gegarandeerd!

(de mishandeling wordt overigens door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed dus middels uw premie betaalt u mee, heel fijn om te weten wat solidariteit kan bewerkstelligen)

1
24 Ness

@24 Jij ziet permanente psychische beschadiging bij moslims en Joden.
Welk groot onderzoek heb je hiervoor verricht?

Afgezien van het feit dat ik rituele besnijdenis volkomen absurd vind en dat het dus in Nederland verboden zou moeten zijn.

5
25 Violier

@25 : ik doe mijn ogen open, da's alles. Ik bespeur overeenkomsten tussen joden en moslims die ik bij onbesneden groepen niet bespeur. Kankeren op moslims mag, maar eigenaardigheden van joden aanwijzen is 'not done' dus ik wil er niet op ingaan. Want ik ben geen "jodenhater" en neem er behoorlijk aanstoot aan als ik van zoiets word beschuldigd. Als ik kritiek uit - en die is niet mals - dan doe ik dat niet om te kwetsen. http://www.itjing.nl/hexagrammen/18-koe-het-werk-aan-het-bedorvene/

3
26 Ness

PS werpen met muntjes of stokjes is niet mijn hobby, integendeel. Maar wat daar gesteld wordt is wel raak, vandaar de link. Dat boek zit vol met wijsheden, en je hoeft niet bijgelovig te zijn om van die wijsheden kennis te nemen.

1
27 Ness

@21 Als het zo letterlijk moet: ja, dan vind ik het nog steeds verminking en het blijft een achterlijk en middeleeuws gebruik.

1
28 Yisrael

@18 Ik weet niet.... Het lijkt me niet zo lekker fappen...

1
29 Rise of the Antichrist

@29

Veel vaseline lijkt me. Met een beetje arbeidershanden krijg je anders al snel eelt op je stormram.

1
30 Liwwie

@30 Mensen die veel typen zitten ook in de gevarenzone....

5
31 21st Century Guy

@31 Waar typ jij mee?

1
32 Rise of the Antichrist

@30 Volgens mij krijg je dat sowieso als het koppie altijd bloot in de broek hangt. Het schuurt continu tegen de onderkleding aan.

1
33 Rise of the Antichrist

@32

Met zijn joystick natuurlijk....

1
34 Liwwie

@34 Sommigen met hun vanillestok. question

0
35 Rise of the Antichrist

@15 "Het gebeurt anders ook bij joden.
Dus vindt je het dan nog steeds verminking en achterlijk?"

Echt wel en ik ben ervan overtuigd dat als het alleen de Joden betrof, er (helaas) lang niet zo'n verzet tegen zou zijn ontstaan.

4
36 Mappie

@24 goed gezegd,je gevoel klopt naar mijn idee... Je bent volgens mij wel op een paar van de 17 meter lange tenen gaan staan.....

1
37 Elpo

Inderdaad compleet achterlijk. En dan die hoogst irritante argumenten, als je al in discussie zou willen met een moslim. Zo van, ja, maar het is ook voor de hygiene, en je krijgt dan geen kanker, en in Amerika doen ze het vaak standaard. U kent dat wel, dat geheel voorbij gaan aan de achterlijkheid van het initiatieritueel dat niet ongedaan kan worden gemaakt en geheel onvrijwillig is. Bah!

0
38 schrootflint

Besnijdenis, dopen, communie, etc allemaal dingen die eigenlijk 18+ moeten worden.

0
39 Wetenschappertje

Tja, oren prikken voor oorbellen, piercings, tattoo's allemaal dingen die je ook pas na je 18e wilt toelaten - want wij moeten de integriteit van het lichaam bewaken ...

1
40 radicalenradar

28
Zie nr. 36.
En voor iemand die zich yisrael noemt, is het wel raar dat je tegen bent.

0
41 maxentius

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Mja... Het kan ook zijn dat ie met opzet per ongeluk de waarheid zegt om toch nog een beetje integer over te komen. Een gespeelde onschuld d...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Waarom heb ik nou totaal geen medelijden met zulke zielepoten die op zo een zinloze manier pijnlijk uit het leven wensen te stappen?...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

LoydMorris
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Het dichtstorten van de gasbel met beton wordt een van de grootste blunders die we ooit gemaakt hebben. Daar krijgen we spijt van. . . ....

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Je lijkt Feldwebel wel. Ik ben het met je eens dat hij betaalde propaganda maakt. Maar hij lekt ook informatie. Dus dat ie dingen zegt die h...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Alles ging mis en alles is mis. 😋...

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Als ik nou iemand niet serieus neem is het Rob de Wijk, zijn basisschool verhaaltjes zijn zo ongelofelijk dom en doorzichtig dat zelfs basisscho...

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

40 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Porn Bhabhi VideoKorean Porn FilmMarathi Sex Video AudioNaked And Afraid UncencoredFamily Sexual MoviesHindi Doctor XxxHollywood Heroine Xxx Video90s HentaiConsentual Non Consentual PornZconfessionsTiktik PornGillian Jacobs NudeGayporn OldAmirah AdiraSex Xxx Video HdIsbela StonePorncoreSex In BathFilmes.pornos De IncestosNude NunsLarge DildosFive Nights At Freddys Chica PornUna Esposa Demasiado JovenAri OkitaRedtubeliveMylfPornosy 4kAli Cobrin NudeXnxxlanaIndian Heroine Xxx VideoVery Romantic Sex VideoBangladeshi Blue PictureCax VideoHd Sexy Video XxxCreampiexxxBinding Of Isaac PornStripchat..comYua SakuyaKorean Porn VidSexy Sexy Blue Video亚州avHantai HqVivaolocalMasturbaciones PornosHd Pron Video ComXxx Mom New VideoVeronica Vain Sex VideosHusband Watches Wife PornCj Miles ThreesomeLets DoeitEvelin Elle PornXorgasmoXozillaPornoasiaShawna LeneeXrxceegxrlx OnlyfansMencockசட்ட மட்கThetickleroomPeachy.lilyLily Rader PornCalebrities NakedJessirae Onlyfans LeakedXnxx Com RomanticFollando Con ViejosPorn HumiliationNew Big XnxxRoblox PornsWww Xxx Sex Video HdMegmariieeFliz Movie PornLearning Sex VideoXnxx DwolodExtrmetubePirnhub.Hot Girls Nude PicsMallu Sex Videos DownloadHema Malini Sex VideoX SensualNicolette Shea Sex VideosManipuri Sex ComJoinsex InDewar Bhabhi XxForced BlowjobpornGlory Hole ClubPronhd MoviesSpankbang.conmTv VoyeurPuta LocueaDesisexvidoFreetamilsexErotic TalesSucking VideosXx Hot HindiBrazzers - Nymphos Lexi LunaTentacles AvWww Df6 OrgDesi Porn Hd ComXxxx Porn Video ComNice Robin PornKorean EroticsThumzilla.conTwinks On TopFilmei PornôWe Fuck Black GirlsDesi Randi Sex VideoFukada NanaFull Xxx MoviesBlacked Creampie CompilationWeebtoon XyzKorean SexHot Naked CicksJapanese Aunty XnxxBollywood Nude GirlsPussies Of CelebritiesHuge Milky TittiesElla ReesepornHypnopicsPakistani Girl ImageJay Tate PornManga SexsiValencia HallPorn Sexy IndianMen And Men SexPmatesMini Skirt Pornstarsسكس التحرشAsian PorPenthousepornSarah Banks PornographyXxx Lesbian'sHot Sex GrilTelugu Hot Girls SexBaba XxDick Pic XxxHd PronsSleeping Porn VideoBi 3someJaponesas Gostosas PeladasHardcore RoughsexBrazers Mom ComPorn AbusedPaginas De PoroDoctor Patient SexWww.xnxxx.comNewest Lisa Ann免费 成人 视频Erome BrasilOs Filme De PornôKkvsh Onlyfans Leaks