door Havermout in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 21
  • 954x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 sockknitter

Waar islam is, is ellende.

11
2 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

3 Pxf7+

Al het gajes oppakken wat onschuldigen aanvalt islamitisch of boeddhistisch maakt niet uit dat is pas een zuivering !

5
4 21st Century Guy

Prima beleid in Myanmar. Daar kunnen ze in de EU nog wat van leren.

13
5 Rise of the Antichrist

Als de moslims zo door blijven gaan, zie ik dit hier in Europa ook gebeuren. Maar dan niet door het leger maar door spontane burgermilitie's.

9
6 PeKa

Ik geloof ook dat moslimstrijders uit andere landen de deze Rohingya's in de ellende storten, het was altijd rustig daar

6
7 wijs

Feit:
Meestal waar rottigheid in de wereld is , is de Islam aanwezig.
Wat is daarvan de grondslag?

Links mag het zeggen.

11
8 Dachtutniet

@8 Hoge misdaadcijfers : aardig wat islamitische en christelijke landen.
Armste landen in de wereld : ook weer aardig wat islamitische en christelijke landen.
Dus wellicht is uw blik wat eenzijdig ?!

31
9 21st Century Guy

@9 Elk jaar 25 duizend (!!) doden door terroristische aanslagen uit naam van de islam!!

8
10 PeKa

@10 Die schaar ik onder moorden daarvan zijn er wereldwijd 500.000 dus ook u bent selectief aan het kijken.

30
11 21st Century Guy

@11 Nee, het gaat hier om moorden uit naam van een 'religie'. Daarin zijn moslims absolute koploper!

6
12 PeKa

De islamitsche zieligheidsindustrie werkt op volle toeren. Gelukkig trappen hier steeds minder mensen in. Birma was de verkrachtingen, moorden en intimidatie zat. Dat Bangladesh deze groep Rohingya niet wil, is om dezelfde reden dat Birma ze niet wil.

6
13 Rapunzel

Waarom blijkt het niet mogelijk om hun zooi op te ruimen? In bijna elk vluchtelingen kamp is het hetzelfde. Alleen maar vuilnis om hen heen. Niemand die bedenkt het even te verzamelen en op één plek te dumpen.

2
14 Mariska3

Als je niet zelf op zoek gaat naar de achtergronden trek je al snel verkeerde conclusies. De westerse media zijn er niet om jou informatie te verstrekken maar om je mening aan te sturen, te vormen zelfs. Vaak gebeurt dat door zaken niet te vermelden. Een halve waarheid is een verdekt opgestelde leugen. We hebben het hier over analfabeten die van het land dat ze bewerken worden gejaagd. Dit is een feit. Nu de vraag: waarom, door wie en in wiens belang is dit? Always follow the money. Ook als je tijdens je speurtocht bij "complottertjes" of "foute" Russen belandt, want de info die zij verstrekken kan waardevol zijn, zeker als die kan worden nagetrokken. Hier wat krentjes uit de pap:

Prachtig kaartje: de Rohingya wonen, hoe kan het ook anders, midden tussen de gasvelden, alhoewel het gebiedje fout op de kaart staat aangegeven want het betreft alleen een stukje vruchtbaar land aan de kust: https://www.activistpost.com/2017/09/rohingya-genocide-links-corporatism-geopolitics-wahhabism.html

En deze: https://www.rt.com/business/403029-world-bank-silk-road/
Trek zelf je conclusies. M.i wordt heel Myanmar hier een oor aangenaaid want het stikt van de onontgonnen bodemschatten. Het land is te gesloten en te eenkennig naar de smaak van de projektontwikkelaars/investeerders en de regering bestaat zo lijkt het uit idealistische diep-gelovigen die geen kaas hebben gegeten van Westers cynisme. Zo te zien hebben de heerschers besloten dat er nodig moet worden geregime-changed. Het wahhabisme leent zich daar uitstekend voor. Een afdelinkje ISIS is daar in een wip opgezet. En deja vu. Want waar NGO's nodig zijn kan Soros et al infiltreren en stoken middels een goed georganiseerde *hulpindustrie*. En niet alleen in Myanmar; heel het gebied staat op de agenda, ook Bangladesh, India en in mindere mate Thailand.

Die silk road komt er wel, maar de winsten zullen niet naar de betrokken landen zelf gaan. De Rohingya worden gebruikt als lont in een kruitvat. Hoeveel er daarbij de moord steken zal de bankeigenaren en investeerders worst wezen; al het gejank in de media dient om uw goedkeuring voor ingrijpen te verkrijgen. NGO's gaan die hele buurt het graf in helpen. Laat daarom Myanmar, Bangladesh en India het zelf oplossen, en dat zeg ik niet uit haat jegens analfabete boeren die toevallig moslim zijn. Die overzien de consequenties van hun daden niet, net zo min trouwens als de junta die vrolijk meeregeert.

12
15 Ness

Deze site is handig voor mensen die meer inside-info willen hebben. De redacteur is uitgeweken naar Thailand wegens jarenlange vervolging door de junta dus is die site stukken onafhankelijker dan de kranten in Myanmar zelf, die aan de leiband van het leger lopen. Wel staat er een gelikt slijmstukje in van de Amerikaanse ambassadeur ter plekke. https://www.irrawaddy.com/

De junta regeert vrolijk 'democratisch' mee in Myanmar, heel absurde situatie.

12
16 Ness

@8

Noord- Midden- en Zuid Amerika zijn bijvoorbeeld christelijk...

Maar wel fijn hoor dat wegkijken van genocide. Ook de Turkse genocide en holocaust wegkijken of zijn we daar wat selectiever in?

10
17 Liwwie

Simpel: de mohammedaan met zijn achterlijke geloof hoort gewoonweg in bepaalde delen van de wereld niet thuis. Het ene deel van de wereld doet aan dit feit niets(de westerse wereld) en anderen zoals Myanmar en bepaalde Oostbloklanden doen dat wel. So what zou ik zeggen. Als je ergens niet welkom bent dan ben je dat niet en vertrek je gewoon. De mohammedaan is echter bijzonder hardleers.

4
18 nostradamus666

@10 waar haalt u deze info vandaan?

10
19 radicalenradar

* Verwijderd door de redactie *

20 radicalenradar

@14 weet je wat er in een vluchteling omgaat? denk je dat iemand tijd heeft om te gaan opruimen op straat? Maar gezellig met een koppie thee op de bank is het natuurlijk makkelijk lullen.

17
21 radicalenradar

@14 Is cultuur, en dat veranderd niet, daarom gooien ze ook gewoon vuilniszakken uit een flat naar buiten in de buurt waar ik woon question Is ongelooflijk.

3
22 etymologie

@21 Ik weet niet of je het weet, maar miljoenen Nederlanders zitten niet gezellig met een kopje thee op de bank. Die hebben zorgen die jij nog nooit hebt meegemaakt.

3
23 etymologie

@19 Denk je dat het er méér zijn??

1
24 PeKa

ze zijn allemaal welkom hier hoor!! onze overheid wil graag veel intolerante moslims hier

2
25 henry86

@21 voor de 10000e keer..het gaat meestal niet om echte asielzoekers..slechts 3%! moet vluchten voor islam ellende..wat er om gaat bij de "zogenoemde" vluchteling weet ik wel: gratisch huis, gratisch geld, o gelovigen itimideren straks, ahh nice, ongelovige hoeren aanranden..en radicalen radar en de politie en de.politici verzwijgen al mijn islamitische daden

1
26 henry86

@15 @16 Het hele gruwelijke gebeuren roept zeker de nodige vragen op. Mogelijk zijn (ter plekke) waardevolle bodemschatten aangetroffen waar deze of gene trek in heeft. Achter dergelijke massale verdrijvingen van hele volksstammen zit wel vaker een verborgen agenda, leert de geschiedenis ons. Terreur zou weleens deuren kunnen openen die anders gesloten blijven. Het kan evengoed gezien worden als een `modern` wapen dat in vrijwel elke maatschappij (straffeloos) kan worden ingezet. Ook om politieke keuzes van bv. burgers, maar ook van aspirant terroristen, te beïnvloeden. ..En `zalig` zijn de armen van geest ?

3
27 Saysame

@6 Deponeer jij hier soms een oproep tot ..anarchie ? Hopelijk worden (kortzichtige) lieden die er zulke radicale ideeën op na houden ook goed in de gaten gehouden.
Want Nederland is wel -ons aller- democratische Rechtsstaat. En die respecteert men, of niet..?

2
28 Saysame

@28 Oproep?? Leren lezen wijsneus!!

1
29 PeKa

moslims zijn over het algemeen goed in het spelen van de slachtoffer.

Feit:
Daar waar oorlog en /of rottigheid is 99% moslims in het spel.

En de media speelt daar aardig op in.
Propaganda via MSN is een hot item bij de moslims.
Zelfs gebruiken deze moslims hun eigen kinderen in Propaganda.
Ziekelijk voor woorden.
Bij andere culturen hoor je geen problemen.

Valt wel op.!!!

3
30 Dachtutniet

Weg wezen daar. Een islamitische staat richt je maar ergens anders op. Helaas zijn ze er hier ook stilaan mee bezig

2
31 Jan met de korte achternaam

En nu goed opletten of de rijke oliestaten hun grenzen openen voor de Rohingya's en hoeveel ze financieel bijdragen aan de opvang in Bangladesh. Vrees dat er geen Rohingy binnenkomt en er geen dollar wordt geschonken. Deze rijke moslims spenderen hun geld liever aan indoctrinatie van het Westen en financiering van terroristen. Dat is de 'vrede' van de islam

1
32 Soare

Ik snap die expansiedrift ook niet van de moslimgemeenschap, het is overal hetzelfde probleem en gedoemd tot falen!

De rest van de wereld zit er gewoon niet op te wachten om zich te laten omvormen tot islamiet.
Misschien had het 400 jaar geleden een kans gehad, maar in deze tijd niet meer.

Ik snap ook niet waarom ze het zelf niet in zien........

2
33 BUZZDDT

@20 : Gelijk intimideren op basis van een stropop? Bekende tactiek van islam-links.

2
34 Wendel

@15 : Dit is waarom Bangla Desh er niet op zit te wachten:

https://international.la-croix.com/news/dismay-over-the-islamization-of-education-in-bangladesh/4609

"Leaders and activists from social and political organizations take to the streets of Dhaka to protest against the 'Islamization of school textbooks' on Jan. 31. (ucanews.com photo)

The Catholic Church in Bangladesh has joined others in raising concerns over the "Islamization" of the country's primary school curriculum."

https://islamicpersecution.wordpress.com/tag/islamization-of-bangladesh/

Bangladesh and Pakistan: where minorities fear to walk
Lee Jay Walker – The Modern Tokyo Times

2
35 Wendel

Myanmar neemt maatregelen VOORDAT het te laat is. Er gaan zoveel moslims op zoek naar gratis geld; altijd naar het Westen, nooit naar hun geloofsbroeders in het rijke Midden Oosten. Ben benieuwd wanneer hier in Europa de eerste Rohingya's aankomen. Een oorlog is daar echt niet voor nodig.

2
36 Soare

@15 Nog even dat van gisteren. Als alle oorlogen veroorzaakt zijn door banken. Hoe kan het dan zijn dat er al oorlogen waren voor de eerste bank bestond?
Dit soort vreemde zaken kom je tegen als je allemaal alternatief nieuws en nepdocus volgt.

"Als je niet zelf op zoek gaat naar de achtergronden trek je al snel verkeerde conclusies. De westerse media zijn er niet om jou informatie te verstrekken maar om je mening aan te sturen, te vormen zelfs. "

Je zet jezelf af tegen de westerse media en dat moet je zelf weten hoor. Alleen wat je eigenlijk doet is een alternatief verhaal zoeken waar ook vaak niets van klopt en waar het gebrek aan feiten en overvloed aan framing laat zien dat het veel meer gericht is op het beinvloeden van jouw mening. Je zegt het zelf al dat je bij complotters en russen terecht komt in je zoektocht naar informatie ofwel de zogenaamde waarheid. Nu wil ik niet heel lullig doen hoor, maar complotwebsites staan vol met leugens en het Russische nieuws staat vol met propaganda. Misschien moet je eens wat volgen daarvan. Als je denkt dat het westerse nieuws je voorliegt moet je er niet meteen van uitgaan dat een andere partij dat niet doet.

0
37 VaY

@27 : Myanmar stikt van de bodemschatten. Robijnen, tin, gas, olie en er zullen vast wel van die hele speciale metalen voorkomen, zo'n soort gebied is het wel.

Maar er speelt ook nog iets anders. De islam is uitzondelijk veroveringsdriftig bezig geweest vanaf 700. Mohammed gaat juist zo tekeer tegen ongelovigen om de strijd tegen polytheïsten een boost te geven want andere soorten ongelovigen had je toen niet. Afgelopen tijd werden Jezidi's - ook poly's - domweg uitgemoord, want met hen is geen vergelijk mogelijk, dat zijn beesten dus die knuppel je dood.

India is een ander woord voor vleesmolen of slagveld. De haat tussen hindoes en moslims was en is enorm, niet eens te vergelijken met de haat tegen christenen of joden. Maar de islam heeft in boeddhistische gebieden door de eeuwen heen vrijwel geen poot aan de grond gekregen, terwijl boeddhisten net zo goed ongelovige honden zijn in hun ogen, een belediging voor allah. Dat is ook de reden dat boeddhisten zonder pardon worden doodgeslagen als het even kan, zoals regelmatig in Myanmar tijdens Ramadan. Met atheïsten heeft Mo geen rekening gehouden.

Uiteindelijk zijn hindoes en moslims tot een soort vergelijk gekomen en hebben moslims de hindoes erkend als dhimmi's. Vermoedelijk omdat ze wel moesten, anders waren ze als minderheid daar echt tot de laatste man afgeslacht vrees ik, want hindoes kennen ook een vorm van jihad, beschreven in de Bhagavad Gita. M.i. heeft Mo dat idee van jihad van de hindoes gepikt.

Maar met de boeddhisten is er geen verdrag. Dat moet nog afgedwongen worden, dus daarvoor is genoeg gehersenspoeld kanonnenvoer te vinden. De situatie is dus levensgevaarlijk. Ik heb kennissen die de benen hebben moeten nemen uit Dhaka - zij Bengali moslim hij NL-agnost. Dat kan echt niet meer in Bangladesh. Dat land is inmiddels maf genoeg om Myanmar de oorlog te verklaren mits gesteund door oliedollars van de usual suspects. http://www.reuters.com/article/us-myanmar-rohingya/bangladesh-warns-myanmar-over-border-amid-refugee-crisis-idUSKCN1BR03V
en
https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_violence_in_India#Medieval_India

3
38 Ness

**regelmatig doodgeslagen in Rakhine moet dat zijn. Daar zijn de moslims in de meerderheid.

3
39 Ness

Oh Myanmar maakt ook deel uit van de gouden driehoek. De voornaamste bodemschat is opium, hoe kan ik het vergeten. Het leger van Myanmar, zeker geen lekkertjes, haalt daar vermoedelijk zijn inkomsten vandaan. Het is een puinhoop. In de wereld van zwarte inkomsten, banken die witwassen, 'covert actions' en marktmonopolie is Myanmar de grote concurrent van het Westen. Evenals Thailand, waar ook een moslim-minderheid tekeer gaat daar waar ze in de meerderheid zijn. @37 : op kinderachtigheden ga ik niet in.

3
40 Ness

Islamitisch geweld en wantoestanden worden structureel toegedekt, maar zodra mensen uiteindelijk van zich af gaan bijten zijn het racisten of zijn er 'etnische spanningen'. En altijd en overal zijn moslims de zielige slachtoffers.

2
41 zewa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Ik zie een kernoorlog eerst er uit de Arabische landen komen dan uit Rusland.Maar goed, als het gebeurt dan is het maar het beste dat de hele ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Gaat Bosma dan ook weer z'n prinsevlag speldje dragen? Want volgens hem heeft de nsb die toch nooit gebruikt. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Primera wil eigen keten tabakswinkels opzetten om verkoopverbod in 2030 te omzeilen

Prima! De mens onderwerpen aan de wil van de Staat is tegen iedere vorm van heerschappij. De mens moet zelf kunnen beslissen of er gerookt dient...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@18 Met een goed oplosmiddel krijg je het wel gedaan!...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Japan Bas SexJena PornMovie Thai PornTiktok+18xxxAshcashHindi Sex CartoonActress Ambika HotAnti Sex IndianBbw ThreesomeDevar Bhabhi Sexy Bf VideoSharon Li PornDad FuckdFarrah Abeaham PornPorn Little SisterXxx Videos Hot NewGirlsdoporn IndianAriana Cortez PornChut Chudai Ki VideoHd Porn VillageNight Of Revenge HentaiXxxxxxmomSex In Train VideoHasband Wife XxxEaster PornUncensored Hentai VideosAnal BlastingYor NudeJapanese Eng Sub PornDesibfFirst Night Indian PornXx Videos IndianSunny Leone Sexy Video Full HdSexi Video DownloadSunny Leon Sex PictureSurekha Aunty SexErotic HdFai PornDeshi Indian XxxFree Xxx MoviedRashmika Mandanna Sexy VideoBrazzers HoneymoonAva Addams FacialSpicytranny.Karuna Satori PornWww SexyvideoBhojpuri XnxKerala Sex ComeAliya PornGirlmasturbatingFree Full Length Vr PornRocco Steele GaypornValerie Kay Cumshot CompilationStacey WifecrazyFoot BooruLiteroitca.comMomoffduty Pornпорно зрелыхFteen PornBbw FacesittongLeahjayePorm Video HindiYoga Girl SexMia Malkova Por NPornyoungBlowjob PornographyGf RecengeMujer MastuvandoseBubble Booty NudeWww Hindi X VideoNaya SexJamelizzzz LeakColumbia ExcortAlice In Wonderland PornographyHindi Blue Blue FilmPorn Women HdBusty Babe FuckedAlison Taylor XxxIn Pain PornPlayboy And PornHorny FriendPorn Movies To Watch For FreePono Ao VivoBiggily171.5 Cm In FeetPiper Perri SexBusty LegendImages FapWww.xvideos .comSex Teen IndiaTamil Actress Pron VideosHannah Kae NudeGrannies With Large BoobsPorn FamaliyGay Group PornNaked Gal GodotFull Hd Sex Movie ComKetika Sharma Hot SceneFollando Una MadreDaddy Forces DaughterGrama PornSofi Vega PornEroticmpJoel BirkinNud PornTiny CreampieTeen Nudes PornGandu MovieReddit Free MoviesBig Tits BrunettsCathrine Zeta Jones NudeDaddy CockLive Streaming Nip SlipHorny Naked MomsMiranda Kerr NudeBhadbhabie PornYummy PrincessForced AnalingusEbony Amateur ThreesomeWww.pornomoviesTrailer Trash BarbieCarmela Clutch - All That Ass Not Safe Around BbcSakura SexySis Lovesme FullPocahontas PornLow-keydeadinsideAbuelas CachondasGay BonerDayna VendettPornstatsHanime.tBokeppornoBoobs BigtitsVergas GruesasCojiendome Ami SuegraKristine2thikkXx Hd HindiPamela Anderson XxxGf NakedKvssh NudesXnxx Lesbian IndianHindi Sex CallIndian Desi Girl NudeXxx Indian ToiletAugust Ames Porn VideosIvy Wolfe BbcBritney Spears NudesSpit Roast PornhubSindhu Menon Sex VideosIntimacy Sex SceneLoni Legend