• 5
  • 746x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Inter

het heeft er iig wel alle schijn van

20
2 semperpenis

Iedereen kijkt naar Zweden, maar dankzij Mutti worden de Zweden straks rechts ingehaald

18
3 Limburg

Haha plottertjes kom er maar in question

23
4 Rinze

Hmmmm en wordt Deutschland dan weer verward met Dutch? Waarom anders moet Nederland eraan?

1
5 Aunti

Lol.... de Bilderbergers die hun notulen in 2012 nog met een aloude typemachine uittypen..... question.
En dan zijn er nog complottertjes die het voor zoete koek slikken ook. Dat is misschien nog wel grappiger dan de gedachte aan de Bilderbergers die met een typemachine koffer lopen te zuelen..... question.

12
6 NKreaguurder

Het spijt mij jongens(m/v). De aluminiumfolie is uitverkocht. Het ging hard dit weekeinde.
Morgen weer nieuwe voorraad. Extra dik.

8
7 carpenter

En weer nemen een aantal mensen hier haatblogger Mannheimer kritiekloos serieus.

5
8 Crannbuidhe

Zo, tijd voor wijn en bitterballen..

7
9 GreyB

2012?
Dat velletje papier ziet eruit alsof het getypt is ergens in de jaren 50.

3
10 Shit...Fan...WhatAMess

Als dit gestopt wordt, komen de verantwoordelijken wel voor het tribunaal, toch?

4
11 Arthur2000

"Gevonden" door de extreemrechtse blogger Michael Mannheimer.
Dan weten we toch wel weer genoeg hè.

3
12 Brolin

Geweldig!!!! Weer een complotter.
Het "document" is pas geschreven. nadat de vluchtelingenstroom op gang is gekomen. Sinds 2012 hebben ze in Chantilly vast wel vaker de prullenbakken geleegd.

3
13 sockknitter

Ohhhhh
Dan is extreem links dus eigenlijk de uitvoerende tak van Bilderberg
En zou dus pegida de volgende keer bij een Bilderberg conferentie moeten demonstreren ipv in Enschede
Of mis ik nu iets?
-/-

7
14 LGK

@13 Ja, en omdat precies gebeurd is wat in het document staat, is daarmee de echtheid bewezen. Je moet 't maar op durven schrijven.

1
15 Smiling

Tja, als het bewezen is dan is het bewezen. Achteraf gezien was Hitler dus zo gek helemaal nog niet, ook dit is dus bewezen.

10
16 Commodus

@6 Ze hadden in 2012 nog geen computer, dus moesten ze het wel met een oude typemachine. LOL

0
17 sockknitter

Ja... Lol.... die Bilderbergers hebben natuurlijk ook geen cent te makken, dus je kunt ook niet verwachten dat ze over de moderne (nou ja, modern... question ) technische snufjes beschikken, hè.question

3
18 NKreaguurder

Het is ook knap aan elkaar geplakt..

Mmanmanman, wat een fantasie..

4
19 GreyB

@19
"Het is ook knap aan elkaar geplakt.."

Je weet toch.... met Velpon zie je er geen barst meer van.... question.

4
20 NKreaguurder

@19 En zonder typex-sporen 'feilloos' getikt.

2
21 Crannbuidhe

Schokkend. !!!

10
22 B55

@21
Getikt is in dit geval dan wel weer een (bedoeld of onbedoeld) leuke woordspeling question

4
23 NKreaguurder

"Merkel handelt in opdracht van wereldwijd geheim genootschap aan de vernietiging van Duitsland "

Ja, want je gaat ook je machtsbasis vernietigen... Is zelfs het bedenken van een logisch complot al te moeilijk voor aluminumfolie vretende nietsnutten?

1
24 VaY

@23 Bedoeld. question

0
25 Crannbuidhe

Het dokument is in 2012 half-verscheurd gevonden maar is zelf veel ouder. Dat staat in die link. Aan de denigrerende reakties te zien van de usual suspects, die blijkbaar geen woord Duits kunnen lezen en/of met opzet fout interpreteren, is het authentiek.

13
26 Ness

@26 Als die conferenties zo geheim zijn, dan gooit men niet iets zomaar in een prullenbak. Dan vernietigt men dat.
Julius Hensel heeft het "dokument" voor het eerst getoond.
Ik geloof er geen hol van.
Bovendien betwijfel ik ten sterkte, dat die conferentie in het Duits worden gehouden. Eerder in het Engels.

1
27 sockknitter

@27 : Het kan me werkelijk geen donder schelen, ik heb het niet eens gelezen en ik weet ook niet wat er in staat. Ik wist het nl al. Wie zich in de geschiedenis heeft verdiept, en met name de rol van bankiers na is gegaan, ziet die rode lijn al vanaf 1913 of zelfs eerder. Beetje kennis van de Heartland theorie erbij en klaar. Het enige wat ik hoef te weten is die datum - doc is van 1918. Daarbij komt dat 'geheime genootschappen' domweg een ander woord is voor 'criminele organisaties' en zo lees ik het ook.

9
28 Ness

**Weet niet wat erin staat omdat ik die site, Ejbron, mijdt als de puntje puntje question

7
29 Ness

** gebruiker verwijderd **

@17 Dat het niet met een computer is getypt valt nog te begrijpen. Digitale bestanden zijn iets makkelijker te hacken dan een duplicaat te krijgen van een getypt document. Daarnaast is het makkelijker om van digitale bestanden een kopie te maken en achterover te drukken.
In zo'n situatie zou ik ook kiezen voor een getypt document.

30 verwijderd5929219

@28 All wars are Banker wars. Behalve dan alle oorlogen en genocides die er waren voor de tijd van banken. Oeps. Banken zijn een gevolg van de ontwikkeling van landen en de economie zoals wij deze kennen. Er was ook een grote behoefte aan een bank en de rol die het heeft in een samenleving waar de welvaart aan het stijgen is. Banken worden vervolgens groter en beschikken over veel kapitaal. Oorlog kost geld. Iemand die oorlog wilt voeren zal een weg vinden om dit voorelkaar te krijgen.Bank of geen bank mensen voeren oorlog. Je kan natuurlijk dat laatste proberen te negeren en alle schuld op Banken af te schuiven. Het is alleen een verkeerde voorstellng van hoe oorlogen tot stand komen. Een voorwerp krijgt de schuld en alle menselijke handelingen worden niet genoemd. Dit lijkt mij een gevaarlijk patroon.

1
31 VaY

@29 Hier detekst voor jou niet van EJBron, maar van Julius Hensel.

>>…dadurch die U.S.A. als direktes Vorbild, weshalb wir die „Vereinigten Staaten von Europa“ real umzusetzen vermögen. Ein regierbares, geeinigtes Europa ist jedoch nicht möglich, wenn das eine Land reich, das andere Land arm ist. Da sich flächendeckender Reichtum und Wohlstand aus den unterschiedlichsten Gründen und Gegebenheiten nicht in jedem europäischen Land entwickeln lassen, und dies auch gar nicht in unserem Interesse liegen kann, ist eine schnellstmögliche Angleichung durch Herabstufung kapitalreicher, wirtschaftsgesunder Länder an ärmere Länder unbedingt anzustreben. Diese Herabstufung werden wir durch Maßnahmen erreichen, indem wir intakte Länder, und hier denke ich in erster Linie an Deutschland, einbinden werden, die Verschuldung anderer Länder zu tragen und deren Defizite auszugleichen. Eine fortschreitende Schwächung wäre somit gewährleistet und erhielte (in Anerkennung der Notwendigkeit von Rettungsschirmen) durchaus ihre offizielle Legitimation. Die Wichtigkeit einer Verschuldung Deutschlands – und zwar über Generationen hinaus – muss keiner wirtschaftspolitischen Beurteilung standhalten, sondern als gesellschaftspolitische Notwendigkeit verstanden werden. So ist es auch der Bevölkerung zu vermitteln, denn ansonsten werden wir früher als erwartet auf Widerstand stoßen. Die Akzeptanz in der Bevölkerung ist zum jetzigen Zeitpunkt (noch) notwendig. Da es den Prozess der notwendigen Schwächung Deutschlands mit unterstützenden Maßnahmen zu beschleunigen gilt, möchten wir zeitgleich die Möglichkeit jedweder Einwanderung anregen und unterstützen. Und zwar massivst. Hier wird es auch in den nächsten Jahren wichtig sein, alle Möglichkeiten auszuschöpfen, die sich uns bieten. Das Land mit Zuwanderung zu fluten, sollte von allen als notwendig verstanden werden. Die deutsche Regierung ist aufgefordert, die Umsetzung ihres Auftrags (entsprechend der Vorjahre) auch weiterhin, nach Kräften, zu verfolgen. Protest und Aufbegehren wird, wenn es denn überhaupt in größerem Maße dazu kommen sollte, nur aus dem rechten Lager erwartet. Diesem wird sich die breite Masse nicht anschließen – das Risiko gesellschaftlicher Ächtung wäre (dank jahrzehntelanger erfolgreicher Erziehungsarbeit) einfach zu hoch. Wenn sich die Hinweise auf religiös-militante Ausschreitungen muslimischer Migranten auch häufen, es sei angemerkt, dass diese uns doch viel mehr nützen als schaden. Trägt ihr Einfluss nicht dazu bei, den Identitätsverlust der Deutschen zu beschleunigen? Entsteht nicht dadurch ein weitaus gemäßigteres Volk, als wie es uns in der Vergangenheit die Stirn bot? Halten wir uns noch einmal vor Augen, worum es uns letztendlich geht: Wir möchten bis zum Jahre 2018…

2
32 sockknitter

Wie dit gelooft zouden ze eigenlijk een zuurstofverbod moeten geven, die zijn het niet waard om met ons frisse lucht te delen...

6
33 Dian

Wat een onzinbewijs. Iedereen kan toch zo'n ding produceren...

0
34 Civ

michael-alzheimer.net?

0
35 Liwwie

@35 Eerder Siegheil-mannheimer.net

3
36 Dian

De Protocollen van Chantilly, klaar terwijl u wacht.

0
37 Civ

Bilderberg is zo 2016.
Soros is nu de man. Betaald ook veel beter.

0
38 carpenter

Waarschijnlijk heeft een grapjas (handelaar in alufolie?) dit briefje opgesteld en als 'vertrouwlijk' naar mannheimer gestuurd. Die gaat nu helemaal uit zijn plaat.

0
39 carpenter

@38 Sinds Soros is krijg ik bijna de helft meer voor mijn NK bijdragen en het dubbele voor Facebook, Reddit en YouTube.

0
40 Ketter

@39 Het is "ontdekt" door Julis Hensel, ook zo'n complotter.
Als ik een getypt vel papier een dag in de afvalemmer doe en het er daarna weer er uit haal, dan ziet het er precies hetzelfde uit.

0
41 sockknitter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@17Als je Rutte bedoelde, dan geef ik je uiteraard gelijk! 👍...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@17Ik begrijp je reactie niet zo.Deze man is regiomanager in Ter Apel, niet de baas van het COA . Hij voert uit Wat Van der Burg hem opdraag...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

http://archive.today...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@14 zeker, mij ontgaat ook wel het een en ander. Maar, als een reactie cynisch bedoelt is dan zetten sommigen dit erbij (sarc. uit of sarc. off)...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

sockknitter
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

O jee, moet mijn man nu zijn baard afscheren?...

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
GroenLinks-PvdA wil de PVV verslaan met het klassieke ‘rode’ verhaal

http://archive.today...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@34 laten we het er op houden dat ik dom ben en jij 90 want dat schreef je zelf in een andere draad ... 😎...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Snorrie
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@25Kabinetten worden genaamd naar de MP.En dat zal wilders nooit worden dus heeft Van de Burg volledig gelijk....

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

Ik wil weleens weten hoe Timmermans dit gaat oplossen....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sexy Boob SqueezeMujeres Lesbianasteniendo SexoMom Sleep XxxWildorgasmsBbw ChamTushya PornسكسأخواتDesi Murga XxxLena Paul Sexy VideoNurumassage FullPornos Con MexicanasBest Handjob PornstarLifeselctorNetori HentaiCameron SkyeSoles PornDrafon PornGayathri SexAmouranth VaginaHandsome Boy XxxLocel X VideoZone Tan HentaiTorbepornoHentai Anime ListCalage PornXxx Bf GfThomas StoneSnap Leaked NudesBree LouiseLesbo Lovers PornTori Black Blow JobKannada Desi Sex VideosAdutworckSnapchat PornografiaStepsister CreampiedScussoringTinyyykSquirt CummingXxnx Video IndianTik Tok Xxx Videosکس ایرانبBoruto And Sakura PornHd Kannada BfHot Mom PronBlue Picture Hd HindiShort PawgGratis PornofimRetards In PornMaple Divine SexRuby Jewel PornReddit CameltoeQuenoviasVidéo Porno GratuitSpa King VideosPorn JovenesSexy Melissa RauchMilf With Short HairEmilly BabeUta PornDubai Hot SexElly Clutch PornChinese Adult MoviesEbonyporn PicturesInteresting Sex VideosBehenchodGirls Fucking Each OtherPorn TrackerVideo De Noelia PornograficoAhegao BjDesi Purn VideoFemdom WifeBbw Highway PornErotic FilmSonic The Hedgehog HentaiAnushka Xnxx VideosSquiting MilfsHot And Sexy Babes NakedChillyannnaCartoon Bf MovieIndian New Hd Sex VideoAngie Faith PornstarHardcoregangbangPeters Twins Gay PornChinese OnlyfansVideos Pornograficos IncestosChive GirlsAngel WikyбразерсChocolate XxxXxx Teacher ComDare BlowjobsKristine Stewart NudeNude Pictures Kaley CuocoLynx PornKonna Ni YasashikuWefi XxxCptpopcornBrazzers Real Wife StoriesItalian MilfpornCruella Morgan LeakChelsea Vegas PornHorsecock DildoComicxxxPublic MaturbationSay Uncle.comXxx ComingBangla Sexy BfBengali Bp FilmViolet Myers TwitterLoni Anderson NudeAshley Graham PornWow Girls PornTamil Actress FakesTs ParrisxxxGirls Peeing PornOhio EscortDesi Panu VideoBreast Suck Old ManSunny Leone Nangi VideoJames Dean PornographyDeflorisation ComNude LesbiabsP O R N TvAnysexsBecky Lynch NudeVanessa Ray NakedHindi Local Xx VideoPov CuckoldingBig Lady SexRick NastyTeens Blonde NakedNadine Velazquez NakedXnx Desi HdPorn Fuck HdPorn GenshinTamil Actress Seetha Sex VideosBailey_eilishPorn EstudiantePeeing In PornGirl Squirts In PublicRape Fantasy Porn VidsPorn Sites That Are FreeKissing LesbiansMarta La CruftPornography JapaneseSexmoviseBeautiful Women Of PornXvideos Adultطيزها كبيرهSkinnynudeteens