Dijsselbloem vindt belastingen geen nationale zaak (nu.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Economie  ·  35 Reacties

  • 4
  • 593x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Duidelijk en vooral weer heel helder.

1 gebruiker-verwijderd

Dijselbloem wil dus de revenuen van onze arbeid zelfs in buitenlandse handen leggen.

1
2 Positivo

Nee alles is voor de EU. Wij betalen, andere landen geven het uit. En bedankt weer, EU.
De EU maakt meer kapot dan je lief is.
Het is net alcohol en dient dus ook als zodanig behandeld te worden.
Wie er aan verslaafd is moet nodig naar een afkickkliniek.

2
3 xtremy

Alles aan EU overlaten? belastingen, pensioenen , uitkeringen ??

0
4 wijs

Wel ja, Jeroen, waarom niet gelijk de resterende soevereiniteit die NL nog heeft helmaal overdragen aan Juncker & Co in Brussel? Geen wonder dat jouw partijtje binnenkort ophoudt te bestaan.

1
5 Black65

Tuurlijk is dat wel vol te houden... man..., alleen moet je dat dan wel willen...

0
6 Tjeesus...,

Dat is minder dan een halve waarheid, Nederland faciliteert al jaren de belastingontduiking voor multinationals en frustereert al jaren de pogingen om hier een eind aan te maken.

0
7 Prof. Zuurbekje

PARDON!!

1
8 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

9 homebase

Hij bedoelt de belastingontduiking binnen de EU door multinationals,

2
10 Kees van Barneveld

tja, dat krijg je als je een dubbele pet op hebt........
Ongelooflijk....

1
11 Seconda

Het wordt wat afgezaagd, ik weet het, maar dit is toch landverraad? Daar zijn toch wetten over? In Duitsland heeft het constitutionele Hof er een dagtaak aan, alle aangiftes tegen Merkel te seponeren.

1
12 Wendel

Deze man gaat geheel in tegen het landbelang, voor de EU noemde we dit een landverrader en nu heet het solidariteit met de EU.

0
13 rampage

Velen hier zijn tegen een dergelijke belasting, maar wat vinden zij van de huidige praktijk? Apple, een van de rijkste bedrijven ter wereld, betaald vrijwel geen belasting.

Of het heffen van belasting over de omzet een goed alternatief is, is de vraag, maar beter dan helemaal geen belasting.

Als de situatie zo blijft zullen bedrijven die wel belasting betalen het onderspit delven en mogen wij de hoofdprijs betalen (zie bijvoorbeeld Apple).

0
14 Myth63

zelfs de staten van de VS zijn soeverein op belasting gebied

0
15 rabartels

** gebruiker verwijderd **

Dijsselbloem vindt het dus goed dat als ze het in het EP op de heupen krijgen mbt belastingzaken dat dat gewoon doorgang moet vinden in Nederland.
Nou, dan zeg maar dag met je pensioen, je spaargeld, je rente, je belastingboxen, je huis.

16 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

@15 : Vanwege dat de Staten Verenigd zijn?

17 verwijderd9139144

@1 t/m @16 behalve 2 lees nou eens een keer een artikel! Of kunnen jullie niet Nederlands lezen en reageren veel van jullie via een reageer script? Want daar begint het wel op te lijken!

Dat zei hij na een bijeenkomst van de EU-ministers van Financiën in Tallinn. Ze spraken er over een gezamenlijk voorstel van Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië om techreuzen als Google, Apple, Facebook en Amazon in de EU aan te slaan over hun omzetten in de landen waar ze actief zijn. Nu betalen ze winstbelasting in het land van vestiging.

8
18 mike45

** gebruiker verwijderd **

@10 @14 : Je gelooft toch niet dat die regels veranderd moeten worden om multinationals geen multinationals meer te laten zijn?
Die gaan gewoon naar een ander land buiten Europa.
En de burger blijft onder het belastingjuk van de EU doormodderen.
De burger zal er niet beter van worden.

19 verwijderd9139144

@19 welke EU Belastingen juk? Minder als 0% kun je namelijk niet betalen. Je betaald namelijk helemaal geen EU Belastingen!

8
20 mike45

@20 Misschien dat je verder kunt kijken dan je neus lang is. Wie betaald de huidige afdracht aan de EU en hoe? Daarbij komt dat de EU, en partijen als D66 en Groen Links in NL, al een tijdje aan het pushen zijn dat men federaal wil worden. Dat houdt onder andere in: EU belasting voor de EU burger, één leger/ politie, EU buitenlands beleid etc. etc.. Waar in Europa overigens weinig draagvlak voor is. Dus moet men de salami-techniek toepassen. Zie hier het eerste plakje op de weg naar EU belasting!

0
21 rampage

@21 kijk er nu eens opjectief naar. Ieder land draagt 1% van zijn bbp af aan de EU dat is een compensatie voor deelname aan de binnenlandse EU markt. Die totale afdracht is voor Nederland 7 miljard vervolgens komt er weer 5 miljard terug in de Nederlandse economie. Dus betaald Nederland netto 2 miljard.

De opbrengst van die interne markt is voor de Nederlandse economie 10% van het BBP dat is 80 miljard euro per jaar. Dus de contributie is 2,5 % van de opbrengsten.

De totale contributie van alle landen in de EU inclusief de landen die deelnemen aan het de interne markt (Zwitserland, Noorwegen en IJsland) bedraagt 145 miljard daarvan zijn de kosten van het orgaan EU 6% 8,5 miljard. Ik snap werkelijk niet waar iedereen hier over loopt te janken.

Grote bedrijven maken nu door de verschillende Belastingen systemen in de EU misbruik van je systeem. Als je die nu gelijk trekt dan en de EU de Belastingafspraken laat maken met 3e landen dan financiert straks de EU zich zelf en wordt ieder land netto ontvanger.

5
22 mike45

@22 Ik ga mezelf ook maar financieren, dan kan ik ook stoppen met werken, en word ik een netto ontvanger.

0
23 Positivo

@22 Proest

0
24 Salitos

BTW geen Europese belastingen! De macht van Brussel is al veel te groot....uiteindelijk draait het er op uit dat wij de Franse staatsschuld gaan betalen...ik pas daarvoor

0
25 Salitos

@22
u moet wel een gelukkig mens zijn, als u uw laatste zin zelf gelooft:

"Als je die nu gelijk trekt dan en de EU de Belastingafspraken laat maken met 3e landen dan financiert straks de EU zich zelf en wordt ieder land netto ontvanger."

0
26 t.rap.er.niet.in

* Verwijderd door de redactie *

27 hk-sr

@27 @26 @25 waar hebben jullie dan zo last van wonend in Rusland?

4
28 mike45

Stelletje sukkels en randdebielen Nederland heeft jullie wel door. Ga nu eens jullie eigen land op orde stellen en laat andere landen in Europa met rust.

2
29 mike45

@29
Mike45 doe nog eens een rekensommetje question
Waarom praat je trouwens over Nederland terwijl je zelf in Oekraine woont, paspoort inleveren en niet meer terugkomen.

2
30 Mesjokke

@27
Zijn er tot nu toe maar 2 die afscheid willen nemen van de EU, 2 stuks die kritisch staan tegenover de EU waarvan er 1 niet te vertrouwen is.
Het naïef gedeelte weet niet dat je langzaam ergens ingetrokken word, voor dat je het weet zit je vast in het moeras, je hebt niets te zeggen als klein landje, helemaal niets.

1
31 Mesjokke

@30 zolang ik nog 30k belasting betaal.in Nederland dus al jullie toeslagen en uitkeringen is dat misschien geen goed idee. Stelletje uitvreters!

4
32 mike45

@32
Ga Mike je hebt mijn zegen, gezien je rekenkunde zal de 30k ook wel niet kloppen.
Maar zoals je in @22 verteld, als je nu 50K afdraagt, dan zijn we allemaal straks netto ontvangers.

1
33 Mesjokke

Ik ruik een dikke vette smoes. Heel die rotte EU-top is loopjongetje van diezelfde multinationals. Zodra 'maatregelen' erdoor zijn gejast zijn de burgers de pineut, niet de bazen van Jan Kloot Junkie. Hier een voorbeeldje: https://sputniknews.com/europe/201709151057430454-gmos-european-union-ban/

En zeg nou niet dat dit een 'complotsite' is want heel dat artikel staat vol met links en iedereen kan alles zelf natrekken; zulke overzichten worden door de media hier niet gemaakt dus moet je wel uitwijken. Nadat de EU eerst de landen verzekerd had dat zij zelf mochten bepalen of ze GMO wilden toelaten gaat het EU-hof de doelpalen verzetten, en dat is vaste prik. Gaat met belastingen ook gebeuren. Mogen wij straks stemmen welke partij de belastingen mag innen voor de ongekozen EU-bazen en hun bazen.

1
34 Ness

@32
Wat ik behoorlijk stuitend vind aan je gedrag, is dat alles op persoonlijk nivo word uitgelegd, als iemand het moeilijk heeft dan kan hij niet met geld omgaan, je komt dus duidelijk op voor het hoger segment, in elk draadje ga je vertellen hoe het allemaal makkelijk kan (vanuit je bunker in oekranie)
Dus als iemand beter kan (academisch) moet hij daar natuurlijk beloond voor worden.

Het vreemde is dat op landelijk nivo je ineens door de mand valt, je kickt op de EU en zal ze steunen wat er ook gebeurt, je weet als Nederland het zeer goed doet moet er meer afdracht komen, ook het anders zijn dan andere landen zal later niet meer kunnen daar ze steeds meer aan de poten gaan zagen.

Dus eigenlijk wat je hier aan het doen bent is je eigen Ego te verdedigen, je inkomsten, ook al zal half Nederland aan de geelhonger liggen en te creperen als meneer mike45 en zijn EU het maar goed heeft, ego's daar hebben we er al meer dan genoeg van, je bent geen uitzondering mike45.

Ik met een goede baan, en ernaast 2 bedrijven (die praktisch vanzelf lopen door werknemers) ben bereid om te betalen voor zwakkeren,zieken,minder bedeelden enz enz in Nederland, ik ben niet bereid te betalen voor "vluchtelingen" ,buitenlandse projecten,beroepsprofiteurs mensen dus doe moedwillig alleen maar voor de poen hier zijn.
Mijn 1e bedrijfje geeft b.v. 6x per jaar aan +/-40 kinderen een leuke dag en word er s'avonds samen gegeten, Voor sommige kinderen word een opleiding geregeld (als ze ouder zijn) dus regionaal staan we op de kaart en het bedrijf maakt gewoon een bescheiden winst.(ps dit was ook op initatief van de werknemers en deze dag hoeven ze niet te werken maar regelen ze het voor de kinderen, na 6 jaar zijn sommige dus al geen kinderen meer)

En wat heb jij gedaan? behalve het promoten van de geldverslindende EU , je zakken zo snel mogelijk te vullen (waar niets op tegen is) zonder iets voor een ander (nationaal) te doen?

Wil je weten wat deze kinderen trouwens terugdoen? het heeft te maken met de ouderen/bejaarden in onze regio , maar ook dat zal je rekenkundig wel niet boeien, als mike45 het maar goed heeft.
En dan als ego andere sukkels noemen, 8 x per jaar terug komen als held uit het beloofde land wat hij allemaal gepresteerd heeft, lachwekkend persoon ben je.

1
35 Mesjokke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

De jaren 80-90 . Daarna kregen we steeds minder en minder vrijheden....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@48 Jouw clubje, inclusief nsb-vlaggen: https://www.youtube.com/watch?v=jC68UI6CZZM ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@49 Jij moet eens kijken wie er BEGINTen dié aan te spreken mafkees, Flikker toch op met je voortdurende geouwehoer, en begin eers...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Pilot voor problemen rondom lachgascilinders

Statiegeld voor inleveren bij de supermarkt? 😁...

5 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Kabinetten Rutte hebben jaren lang bezuinigd op gezondsheidszorg, onderwijs, belastingdienst en politie.Resultaat is een maatschappij die af...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@46 "Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ." En jij nog vééééééél meer: door niet mensen te ringeloren, mensen niet ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@6 welnee, ook die krijgen de coke aan de deur afgeleverd....

9 minuten geleden geplaatst door icnivad

Graaier1000
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Schelden? Op de man spelen? Beledigen? → wangedrag.Gemeld!"@14, @19, @22, @28, @31, @35, @38 Wedergeboren,Bent u consequent en meld...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Dit wordt alleen maar erger. Of je moet ergens wonen tussen de Rijksambtenaren met een salaris van 90k per jaar....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@13 Welke troepen, waar stonden die troepen, en waar gingen die troepen dan heen? Namen en rugnummers graag. Hetzelfde geldt voor de zware bew...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Mallu Actress FuckPorn RawWhip Cream Blow JobJuq-374Chaturbate.cimMi Esposa CogiendoSweaty GifMilf Tits BoobsCongolese PornTeagen RoseSexiest Scenes From 50 Shades Of GrayDeepface PornGay Sexs AsianCharley HartIndian College Porn VideosBig Tits At The PoolNative Americn PornHd PorncomicLast Of Us PornEmily Black LeakedMom And Son Xxnx VideoBanged HardXnxx MarathBarazzs HdFacesitting VediosPantypoop CompilationRefence Sexe ComFixen Porn10 Inch PenisesSkipthegames SarasotaBest TitfuckersChubby Naked WivesXn VedioIndian Girlfriend StripKuse-008Arab FootjobHarley Dean FeetMallu PussyIndian PornstatLong Toe Sally PornChaturbate LeaksCoq Nu PornRiley Reign PornAlette Ocean PornSimpson Gay PornPunjabi FuckIndian Solo Sex VideosSexporn CartoonsCeleb Porn SextapeReddit SelfieNude Beach RedditErotic WomenNuru VideoChinese Family SexSaxi Video PornPainting Nude BodyEliza Ibarra DeepthroatJapanese Storyline PornBig Booty Black NudeGay CumplayAbuelassexoLesbian Strapom PornDesi Sex Open VideoProncomSexy Girl Ki ChutIndian New Porn StarNaked BreastKate Vinslet NudeViolet Myers Kazumiسكس انمييXbunerDeepfake Gay PornEnafox PornTommy Gunn Porn VideosChinese Bf HotRachita RamsexPakistan Mujra PornUrine Pass SexAlina Rose XxxFacial CumpilationsGang Banged StoriesLesbians AsslickXxx Indians SexTonights Girlfriend Audrey BitoniSkipthegameeMangasusu Co InPornosbrasilLasirena69 PornJerkmate GameSarah BankaLaci Kay Somers LeakedJapanese Porn MoBrooke Lee AdamspornAlexandria Deddario True DetectiveWww Kerala Sex VideosAarti Ki ChudaiPornstar FleshlightBlake Blossom SquirtJavporn HdPorn Pic STubealoreStrip.chat BrTik Tok NskedDesi Teen PornEgg2025 PornJav 中文Itadaki SadekiThreesome With BabysitterDog Knots GuyMostly Watched PornMature Women Up SkirtsEscortsirelandBriannabeachSaggytitsMomstabooBade BoobsBangbros Porn VideosTailor Ne ChodaMaa Aur Bete Ka Sex VideoHairbrush MasterbationHistoires De SexesRedhard PornTamil Hd PornSuhagrat Ki XxxAsh And May SexGay Pirn VideosFucktrainBig Tits WorshipBadgirlsblogHistoire PornographiqueEva LongSigourney Weaver NakedLaura Cohan HotKaterina Soria NudePenetration VideoSex Mms RealXxx Mom Sun VideoBabessexXnxx DawalodPervmom .comPeachjars NufeP Orn 300Dawn Olivieri HotBellesama PornBig Chest Sex VideosJabardasti Xnxx VideosDeewilliams OnlyfansPov Porn TeensLynne AustinRobin Write Nude