door Doehetlekkerzelf in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 5
  • 652x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Facebook: natuurlijk hét medium om als ouder je gram te halen bij een school.

9
1 BlackNinja

Vréselijk, wàt een smerige foto, bah, doe gauw weg!

Daarbij, amerikanen blurren toch onmiddellijk, waarom hier niet?

4
2 Jan met de korte achterlul

Ach, het kan ook jaloezie zijn van de juf.

1
3 Doehetlekkerzelf

Zo op het oog zie ik niet in wat er mis zou kunnen zijn aan de kleding van de dochter , mogelijk dat door haar zwaardere borsten de blouse verschuift zodat haar borsten telkens zichtbaar worden .
Mouwkapjes zou dat probleem verhelpen .

3
4 Olivia

Ik vind die broeken met grote gaten en scheuren veel afschuwelijker.

2
5 Interessant

Ze heeft inderdaad een uiterst voluptueus lichaam. Rubens schilderde trouwens graag voluptueuze vrouwen. En ik weet bijna wel zeker dat als hij in deze tijd had geleefd hij haar graag als model voor zijn schilderijen had gehad.

0
6 rebo

lijkt me nuttiger naar de schooldirectie of desnoods onderwijsraad te gaan voor een goed gesprek dan je dochter op FB te posten zodat jan en alleman kan gaan zitten oordelen over haar al dan niet 'te vrouwelijke' vormen..Weird.

6
7 BlackNinja

Ik zou zeggen ga terug in de tijd en laat ze school uniformen dragen. Tjusus wat een ophef.

3
8 lisaaatjuh

Dan moet die schoolleiding maar niet naar Nederland komen, de meeste jonge meiden (van die leeftijd) hier in Nederland zijn behept met een paar maatjes groter, is meer regel dan uitzondering.
Ze zouden compleet in shock raken. lol

1
9 JohnZero

@8 Mijn vriendin in zo'n sexy uniform... *kwijl*

0
10 Bluth

@7
O maar je zult ons niet horen klagen over haar te vrouwelijke vormen. Integendeel zelfs. Ik denk dat @3 gewoon gelijk heeft en dat die juffrouw zelf gewoon enkel maar jaloers was.

0
11 rebo

@11 het gaat dan ook niet om jou of NK maar half Amerika dat potentieel zn mening gaat lopen verkondigen over jouw kind, of die nu positief of negatief is. Leuk ook als je over het schoolplein loopt en er wordt over je gekletst als 'die met dr te grote borsten van Facebook' (of dat dan waar is of niet) . Vreemde actie als ouder.

4
12 BlackNinja

@6
Rubens schilderde in zijn 'vrije werk' vooral vrouwen met kleine borsten, bij de portret opdrachten kon hij er niet onderuit .

OT. Mensen beoordelen, afwijzen voor dingen (no punt intended), die men van nature hebben mee gekregen. Is altijd fout .

0
13 Defcte burger

@10 Lol Bluth " Roleplay" hahaha

0
14 lisaaatjuh

@14 question

Bedoelde eigenlijk te zeggen dat die uniformen bij mij juist averechts zullen werken, haha.

0
15 Bluth

@12
Ach ja als je het zo bekijkt heb je misschien wel een goed punt. Maar ja “Rare jongens, die Amerikanen” zou Obelix hebben gezegd. Zelf vind ik het vaak net hele grote kleine kinderen. Neem enkel maar het gevalletje Janet Jackson. Een vreselijke hoop gezeik om niks.

0
16 rebo

Die moeder heeft helemaal gelijk, dat meisje komt naar school om te leren en niet om haar te shamen en schaamte voor haar lichaam aangepraat te krijgen door een reactionaire lerares.
Een lichaam is een heel gewoon iets, wat gewoon iedereen mag zien. Je kan je beter zo goed mogelijk verzetten tegen de opkomst van de nieuwe preutsheid door mensen die er een sport van maken om mensen onzeker te maken en bang te worden voor hun eigen lichaam. De beste reactie is om gewoon veel meer bloot te laten zien en zeggen dat we hier niet meer in een religieuze maagdenmaatschappij leven, waar vrouwen geen baas zijn over hun eigen seksualiteit of lichaam.

3
17 zewa

@16 Het jammere is, is dat het maar een klein deel van de Amerikanen is die daar zo over zeiken. De strenggelovigen hebben daar nog een behoorlijke vinger in de pap, helaas. Als je een gemiddelde Amerikaan vraagt over dat incident dan boeit het ze helemaal niets.

0
18 Bluth

@18
Ik denk dat het er aan ligt waar je in Amerika bent of in ieder geval was in het verleden. Hoe het nu op dit moment is weet ik niet eerlijk gezegd maar in de jaren 80 heb ik er vrij veel van gezien. Ongeveer een stuk of 20 staten. Ik zat toen bij kennissen in Ohio en het platteland daar kwam in mijn ogen in die tijd toch nog wel behoorlijk conservatief over. Een paar maanden geleden heb ik het er al eens over gehad met jou. Daar heb ik het toen gehad over die meeting waar ik was met jou hier op NK. En waar ze toen net als pubers heel geheimzinnig giechelend die sleutelhanger met die twee sekspoppetjes onder de tafel aan elkaar doorgaven. Misschien herinner je het je nog? Eigenlijk zag ik grote delen van het platteland zoals in Ohio en de omringende staten meer als een soort van België maar dan heel erg in het groot. Ik bedoel dus het platteland van het Vlaamse deel van België. In sommige dingen waar ik was liepen ze in die tijd nog ver achter met hier. Zoals bijvoorbeeld dat alle elektriciteit daar nog gewoon 110 volt was. En met bovengrondse stroomleidingen op houten palen net als in België. En dat het in die tijd gemiddeld ongeveer 20 doden per jaar opleverde door elektrocutie van mensen die dan op het dak er te dicht bij in de buurt kwamen. En dat bij die kennissen waar ik was de stoppen- en meterkast gewoon ook buiten aan de paal waren bevestigd waar vandaan de bedrading dan ook het betreffende huis binnen ging. En dat die stoppen- en meterkast bij die kennissen ook inmiddels half vol stond met ingelekt regenwater. Dat was in Nederland in die tijd natuurlijk allemaal al ondenkbaar geweest. De Golden Earing zijn in die tijd in de jaren 80 ook een paar maanden in Amerika geweest en die George Kooymans wist het aardig te verwoorden toen hij terug was. Die zei toen dat we ons hier blind staarde op vooral staten zoals New York en aan de westkant Californië waar ze veel verder en vooruitstrevender waren dan hier. Maar dat dat zeker niet gold voor grote delen van de rest van Amerika. Maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe ver ze daar nu inmiddels zijn want ik neem toch wel aan dat ook daar de dingen veranderen net als hier.

0
19 rebo

Dat bloesje gaat wel maar als ik daar docetn was dan had ik haar ook naar huis gestuurd om zich fatsoenlijk te gaan kleden. KLeding hoeft niet duur te zijn maar moet voldoen aan 2 voorwaarden: heel en schoon. Dat is alles en als je met gaten in je broek op school komt dan ga je eerst naar huis om een broek aan te trekken zonder gaten.
Schoon en heel als het gaat om kleding is niet teveel gevraagd.

3
20 PFL

@20 U heeft geen kinderen in schoolgaande leeftijd ?
Die gaten horen

1
21 chouffleur

@19 nou het is nog steeds niet veel beter hoor. Men geeft nou eenmaal liever geen geld uit aan openbare voorzieningen. En ook is men nog altijd heel preuts en moeilijk als het om het lichaam gaat.

0
22 streek

@21 .Ik weet dat zelfs in winkels kapotte kleding wordt verkocht. Belachelijk en een schoffering van mensen die zich geen kleding kunnen permitteren. Ziet er ook niet uit. De jeugd zijn net lemmingen die ahter de rattevanger van hamelen aanlopen zonder een eigen richting te durven nemen. Groepsdruk om er belachelijk uit te zien. De " ontwerpers " die dit hebben bedacht zijn echt de weg kwijt als ze niks beters kunnen verzinnen dan kapotte kleding.

0
23 PFL

@19 : Californië was compleet het andere uiterste. Ze keken je raar aan als je niet met een stel wildvreemden naakt in een jacuzzi wilde.

1
24 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@11Omdat daar dus veel moslims zitten……🤣...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
Denk doet niet mee aan Europese verkiezingen vanwege Palestijnse zaak - NieuwRechts.nl

Des te beter. Aan onrealistische partijen heb je niets. Zou mooi zijn als ze ook in Nederland zouden opstarten.. 😉...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@41 De Russen proberen met wisselend succes van alles en nog wat. Het eindresultaat is nagenoeg altijd hetzelfde. En dat is wat natuurlijk tel...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Er moeten eerst slachtoffers vallen, voordat men in de politiek wakker wordt. Dan wordt er altijd "geschokt" gereageerd op iets, wat zich al jar...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@10 OK bedankt voor die info maar waarom een voormalig Al Qaida-terrorist een podium geven?...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@2Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad maar een hele forse beperking ligt denk ik wel in de lijn der verwachting. Maar ook dan zal he...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

"dorre ellende" Dat is een mooie omschrijving van haar partijtje. 😀 Maar laat ze maar lekker janken en afgeven op rechts. ze hebben nog steed...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@40 " Iemand een valse sneer geven terwijl je zelf er geen ene moer van begrepen heb." Dank u! ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

@5 D66'ers overal in heel Nederland de straat op schoppen en dan zien ze maar hoe ze aan eten komen. Misschien zelfs huisuitzettingen realiseren...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@9 "Ik zie het belang hier niet. " Arnhem kent een vrij grote moslimpopulatie. Van de PVV: "Onderstaand overzicht gee...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Pinky On PornMature SmalltitsGranny Voyeur141tubeCumshots On StomachKateskurvesThick PawgsXxxsex NewJapanese Xxx Porn VideosPorn Web Series NameAmericqn Dad PornHuge Natural Tits TeenSubmissve PornHijab Lesbian PornSpank BangVideos AmodoresManhubBig BootyslutsRyan Conner Double PenetrationSexmovisHarley Jade PornTrannydickNaked Pamela AndersonDrinking SquirtKiss AssianSex Anti VideosDoodh Peene Wala Sexy VideoSexy Video Sexy Video Sexy Video SexSexy Video Free WatchUgly VaginaTüek OnlyfansFurry Yiff ComicsX.hamsterSite Film PornographieSexiest TittsXnzx VideoChanel Wrst Coast NakedFull Sex Porn VideoFucking Video Hd DownloadCeleb Porn LesbianStepsistwr PornSpread Eagle PornStormy Daniels ThreesomeBbc In LatinaXx Video NatashaPwupsterJapnese Rape PornBig Titty MommiesSonilon XxxSkai Jackson XxxIvfreeStefania DamarioDaniellexxvv OnlyfansJoseline Hernandez NakedPussy Kissing VideosJay Marvel PornNikki Ashton FeetFlashing Delivery GuyVideo BokepNude CeleberitesXhamstere FreeWow GerlisJapanese Mama PornPhimsexy VnTamil Gay Sex StoriesMuskaan Agarwal NudeDee Williams Porn StarNancycute__FreechatnoHd Porn's VideoAmaterSeal Sex VideoSanaylion XxxVidéos X Amateur GratuiteXvidoeqXnxx Hard CryingCall If Duty PornIndian Onlyfans LeakParlor Massage VideosNeha Kakkar Sex PhotoChoti Ladki XnxxBbc On TeensAna Cheri Onlyfans LeakedXvid Kim KardashianEbony Onlyfans LeakedYoung And Old Lesbian PornWebteaseCrossdresser BondageCreampie ComoilationJessica SunokCelebsroulettGay Bubble Butt PornXnnx VideoXxxxv VideoSexporn BlacksCumshot BangRekha XxxIndian Video Call SexYoung Mother 3 Korean MovieDanika MoriXxxxxxnSneha Hot SareeHardcore Sex ScenesHot GirlcumMama Hijo PornBdsm ChatPornoshemalePin PronX XxviboThecummonerHayleytothemax NudeInnocent PornOkita AnriHanna Mangan LawrenceIndia Xxx PhotoPornhub LeggingsKate Upton NudesKira Noir BjLeabea PornBest Hentai GamePrincess Emily PornEmmanuel Chiriqui NudeRbwy PornDesi 49 VideoMeana Wolf AnalMusalmani Bf HdBlacked AnalpornTeens With Camel ToesIncestixSexo Gay ViolentosJoanna JetSloppy Latina BlowjobsShannon Elixabeth NudePeacock CoupleInstagram Models NidePng In PornDesi Sex UpdateSilia SaigePorn Com BonecaNew South Indian Sex VideoSex Videos Com IndianPornstarscenesYouphornAmateur France SexeMature Asin PornMeghan Mccarthy NudeSexy Blue Video MeinNepali Full Sex VideoHdwettingYoutubers Porn