door Lucien80 in Politiek  ·  38 Reacties

  • 3
  • 668x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je kunt er donder op zeggen dat dit de voorbode is van nog meer huurverhogingen. Die schamele 0.6% koopkrachtverbetering is dan in 1 klap teniet gedaan!!!!!

3
1 Lucien80

En hoeveel betalen er teveel in verhouding tot hun netto inkomen? Zeker niet gemeten?

4
2 Wendel

Bovendien heeft de overheid zelf gezorgd, dat de prijzen zo belachelijk hoog zijn. Ze creëren hun eigen excuus om ons nog meer het vel over de oren te trekken met hun "marktwaarde".

4
3 Wendel

@2
Even veel!

3
4 La Cabana

De onmetelijk hebzucht van de VVD vrinden kent werkelijk geen grenzen. Deloitte is een sprinkhaan nest van adder gebroed.

2
5 Al

ik denk dat iedereen met een huurwoning teveel betaald zeker zodra je in een hok woont dat 70 of 50 jaar geleden is gebouwd of in de afgelopen 20 jaar

1
6 Limburg

Huurcontracten voor sociale huurwoningen zouden jaarlijks moeten eindigen, de huurder moet maar aantonen dat hij rechten heeft op een passende huurwoning. Eerst goedkoop huren als er geen geld is, als er wel geld verdient wordt blijven ze zitten, het is zo goedkoop.

25
7 Recovery Mode

Daarbij hou er rekening mee dat zodra je meer huur gaat vragen dat deze mensen minder gaan uitgeven bij bijvoorbeeld de slager of bakker of in een goedkopere auto gaan rijden om rond te komen.. wat onmiddelijk gevolgen heeft voor de detailhandel en zowiezo middenstanders.

3
8 Limburg

@7 . In wat voor een woning woont uzelf???

2
9 Lucien80

@8 Ja maar dat wordt dan weer uitgegeven door de directeur van de woningstichting

1
10 Ikke44

@9 Geen huurwoning.

11
11 Recovery Mode

In de kern is dit alles een compleet lulverhaal natuurlijk ... Men doet een rondje en bepaald dat men meer huur zou moeten betalen ten aanzien van de woningen ... Onzin... Het is de mens en de gevestigde orde zelf die de boel laten oplopen met zelf verzonnen constructies over marktwaardering... het grootste sprookje ter wereld omtrent geld moet blijven voortbestaan. Al die constructies leven al zolang dat iedereen het gelooft. Gevoed door de graaiers in de top die hun beursnotaties willen opjagen.

2
12 sparta

@10

aan masserati's wilde vrouwen en drugs

1
13 Limburg

Wat heeft huur en inkomen met elkaar te maken?
Mensen die ergens lang wonen betalen een lage huur omdat de jaarlijkse maximale verhoging lager is dan dat de huren stijgen als er een nieuwe huurder in komt.

Woningbouw verenigingen proberen daarom dat mensen gaan verhuizen zodat ze de maximale huur kunnen krijgen.

Mijn vorige woning moest ik voor de renovatie verlaten maar mocht erna niet terug omdat ze hem gingen samenvoegen. Nu woont er iemand die of graag veel betaald voor een grote woning en uit een sociale woning komt of iemand van buiten de stad die graag voor veel geld een woning heeft in een gewilde buurt (let op deze persoon woont nu in wat vroeger 2 sociale huurwoningen was en dan kan beter iemand met weinig huur een sociale huurwoning bezet houden en een ander ook een gewilde kleine sociale huurwoning krijgen)

Het gaat alleen om hoeveel geld kunnen wij iemand aftroggelen en er is niets sociaals aan.

2
14 TheoTheo

Ja hoor daar gaat de de VVD graai machine weer

3
15 magikeven

@15 De chronische graaiers wonen in sociale huurwoningen, sociaal pakt altijd A-sociaal uit.

17
16 Recovery Mode

Ja, je zult ook eens een keer wat meer overhouden.

0
17 Hein2

Je zult maar een tijdelijk contract hebben,en over een half jaar geen twee inkomens meer hebben,dan zit je wel met een hoge huur. Deze mensen lopen dan het risico,om in de schulden te komen.

2
18 kelly11

Ik geloof hier geen ene zak van! Dit isbpuur voormasseren. Eerder het omgekeerde is waar. De meeste mensen betalen al 60% van hun inkomen en kunnen niet merr betalen. Huurtoeslag is maar voor een zeer beperkte groep beschikbaar

2
19 Lets keep it cool

* Verwijderd door de redactie *

20 Robin

Hou ze arm, want als iedereen rijk is, is niemand het...

1
21 mightimouse

Op richting Saturnus: Daar regent het diamanten..................

1
22 Tiidmasine

Las net dat de verkering premie's ook weer omhoog gaan en dan nog de zorg en gemeente belastingen. Gelukkig ga ik er 0,6 % ben ik er weer of niet ;(

1
23 magikeven

@23

Herstel

Las net dat de verzekering's premie's ook weer omhoog gaan en dan nog de zorg en gemeente belastingen. Gelukkig ga ik er 0,6 % ben ik er weer of niet ;(

0
24 magikeven

Ik vind het sowieso een rare trend, dat er bij mensen, die volgens de overheid "teveel" netto overhouden, (waar bemoeien ze zich mee) wèl wordt gekeken of ze nog normaal kunnen leven na het zoveelste "afromen", maar bij mensen met uitkeringen en AOW het bestaansminimum allang is losgelaten, behalve in de zin van beslagvrije voet, dus behalve als het over schulden gaat.

Waarom moet de overheid zo nodig op jacht, echt op jacht, naar mensen die nog een klein beetje speling hebben nadat ze hebben kromgelegen voor de kunstmatig opgeschroefde vaste lasten? Wie had dat gedacht, toen Bakellende begon over "afromen"?

3
25 Wendel

Wat DAT betreft heeft die troela gelijk, dat Nederland geen vrij land is.

3
26 Wendel

Volgens mij betalen veel huurders in sociale huurwoningen te veel vergeleken met koopwoningen die met zeer lage rente afgesloten kan worden, huurwoningen hebben veel achterstallig onderhoud huizen die slecht geïsoleerd betaal je zeer hoge huren want het grootste gedeelte is opgetrokken tot grens 710 euro. Maar ja dit artikel zal wel weer over de randstad gaan zoals gewoonlijk.
@2 Nee Wendel DAT zal vast niet gemeten zijn, ook niet hoe die huurwoningen erbij liggen in onderhoud.

5
27 Rattocasi

Weer een van die burautjes heeft al verschillende keren bewezen alles te doen voor het voordeel van z'n klanten en die dus duidelijk naar hun zak rekent!

1
28 Zie Hier

Wie heeft de opdracht gegeven aan het consultingbureau om dit te onderzoeken?
Dat staat er niet bij.

4
29 Rattocasi
30 Rattocasi

Als je genoeg verdient, heb je minder huursubsidie nodig.

0
31 Aragon

"Dat blijkt uit een onderzoek van Deloitte. Het adviesbureau vergeleek de huidige huren, de marktwaarde en het inkomen bij sociale huurwoningen.""

In wiens opdracht heeft Deloitte deze vergelijking gemaakt?. Dit bedrijf gaat dit niet uit eigen beweging iets onderzoeken omdat dit kosten met zich meebrengt
Dit zijn berichten om de samenleving al voor te bereiden op volgende uitpersing ronde van de huurders door de overheid die wat gaten in de begroting moet dichten.

0
32 Dissident

Uit een persbericht van het Nibud van 11 maart 2015 :

Het Nibud gaat uit van een lage huur, maar in de praktijk blijkt dat gezinnen vaak een huur van 500 euro of meer betalen. Hierdoor wordt rondkomen nog moeilijker en bouwen ze maandelijks tekorten op. Waarschijnlijk bezuinigen minima op posten als kleding, inventaris en voeding.

https://www.nibud.nl/consumenten/nibud-traditioneel-kostwinnersgezin-met-modaal-inkomen-heeft-het-financieel-gezien-zwaar/

1
33 Wijhuis

@32 Juist wie is de opdrachtgever van dit consultingbureau?

3
34 Rattocasi

"Wonen in Nederland is duur, zelfs het duurst binnen Europa. woonlasten in Nederland als percentage van het besteedbaar inkomen zijn binnen de Europese Unie in Nederland het hoogst. De woonlastenquote bedraagt in Nederland 30,9, tegen 22,2 als Europees gemiddelde".
BRON: http://www.welingelichtekringen.nl/economie/27010/wonen-in-nederland-is-extreem-duur-vooral-huren.html

In deze berekening is huursubsidie niet meegerekend. Máár, als de huren niet zo overdreven hoog waren, zou huursubsidie in vele gevallen ook niet (meer) nodig zijn!

0
35 Scorpio

"Bijna de helft van de mensen met een sociale huurwoning betaalt te weinig huur, in verhouding tot hun inkomen en de waarde van de woning."

Staat er straks bij de bus ook een mannetje dat zegt: "Nee nee, u kunt makkelijk een auto betalen."?

0
36 Vilseledd

@36 Of voor een koopwoning, nee nee deze koopwoning is nu te goedkoop voor u, wij gaan daar even het drie dubbele rente voor rekeningen als bank.

3
37 Rattocasi

Eerst de huurders toelaten in de sociale woningen om het het aanzien en peil van de buurt met koopwoningen op niveau te houden en na jaren uit te melken als een melkkoe. Blok en consorten van de VVD een hele dikke midden vinger voor jullie.

0
38 zoutzuur1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

3 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@96Nou dat wil ik nog wel eens naast elkaar leggen, hoe vaak ik links meestuur of jij. Dat verlies je met grote sprongen en dat weet je zelf...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
Scholen gestopt met inhuur uitzendkrachten: zo komen ze toch aan leraren

Slim van de scholen. ...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Boobs On OmegleLesbian Tries CockJoanne Whalley NudeAmateur BjSuhagrat XxxxPorn EnjoyQuadrinhos Eroticos OnlineRomantic Kiss VideoPeta ToddRarpg TorrentAsian BlowjobBoobs Sucking In CarXxx Jim VideoXxx Sexy Video DesiThathoneydip OnlyfansGay Chat AvenueTameuf ComBiysontubeAt&t Girl NudeSuperstar Sex VideoXhmaster Live AppXvideos MexicoSex With BoudiNubefilmsPorn HumpJumping Breasts Crystal ChasePôrno BrasilSexemodels ParisFree TeenspornHindi Sex Story SiteSax Video DownlodFutahentai ComicsBrown XxxWww Sunny Leon BfFacesittimg PornWwwsex MoviesGangbanged StoriesMarylyn Chambers NudePegging Porn ComicsPov Gay Porn3d Sexual GameNetflixpornNovinhas Gostosas PornôsGaycock SuckingCuaght PornAnna-songMadhuri Dixit BoobsBlow Job SisterTwinker PornDebby Ryan Is HotEbonycumdumpsMassagessexStop Fucking MeYoung Porn StarsVideo Sexe En FrançaisGroobygurlsSunny Leone PronSpicy PornGirlsporFilms X PornosM.sexemodele.comJapanesr PussySexiest Cougar PornCheerleaders HotKamie Crawford NudeAshleyyyreyyy Onlyfans LeaksEbony BjAnnabell FlowersPorn RoulletAdukt WorkPornhd VidBetter Anime AssistirFilmes De Adultosقصص سكسxnxxDirtyloveholesMolly Burnett NudeChloe Bennet NakedSucking PicsGeetha HotXnxx Download IndianWww New X VideoMompov NaomiDad FuckdaughterMissbo NudeSex Video KashmirSofiya PornPorn Star Hd SexGerman PornstarPeniswaxingLorena LoradoSex Xxxn VideoMonkey MasturbatingLocanto MxHajimete No Gal Hentai1800s PornographyXnxxwShikha Sinha HotAmber Ajami DildoSister Bang ComBlack Mom AnalTiny4k.comPreggo PornstarSexxyjaimie PornAshley RobbinsSexy ChudaiBehan Ki ChutHerexxxSugey AbregoAv4 YsGrafity Falls PornFall Guy Heather ThomasPornmom.comBaddies_galleryyLokal PornLena The Plug CreampieSpy UpskirtsEbony Pyt TwitterKaitlynkrems Nudeпорно мультикиNenne UiDesi Sex Hindi VoiceShort Hair XxxYoung CuntMrdeapfakeGay Porn GdAdultsearch BrooklynSex Video Full OpenAss Fuck XvideosDesi Bhabi XhamsterXxx NidVer Videos PornoLela Starr AnalCubanos PornBrazzeeBlow Jobs NudeSouth Heroine HotGo Go Nippon GirlsSexy 18 PornMeena Actress NudeReal Incest CreampieHentainetFollando CulonaSexiest Naked MenThatboostedchick NudeAmaranta HanwSivr-261Harley Dean FeetNepali Sex Video HdX Bf MovieHindi Xx Hot Video