Goedele na RTL-boycot nu in talkshow Jeroen Pauw

Het lijkt erop dat seksuologe Goedele Liekens definitief niet meer welkom is bij RTL Late Night. Er kwam gisteren een onderzoek in het nieuws waaruit blijkt dat de helft van de dames seks heeft zónder orgasme. Dat zou voor de talkshow normaal gesproken aanleiding zijn om een kwartier zendtijd in te ruimen voor de Vlaamse lippenfluisteraar, maar de schok was groot voor de Late Night-kijker toen het gisteren ineens over verpleeghuiszorg ging. Voor Liekens moest men zappen naar NPO 1.

Jeroen Pauw gaf Liekens namelijk wél ruim baan om over het onderwerp te praten. Ze had haar siliconen nep-clitoris meegenomen naar de studio en onderwees de kijker over de anatomie van de clitoris.

Net zoals alfaman Peter R. de Vries eerder op de avond deed in RTL Boulevard, gaf ook Pauw-ster Jeroen Pauw aan het probleem niet te begrijpen. “Ik verbaas me er gewoon heel erg over, omdat ik denk dat mannen en vrouwen toch in zijn algemeenheid wel van elkaar weten dat een orgasme vaak wel een mooi einde van zo’n vrijpartij zou kunnen zijn, dus zo’n man moet na een tijdje toch denken van: schat, waarom hoor ik niks uit die hoek?

Dat Liekens voor haar sekspraatje niet aan tafel zat bij RTL Late Night, heeft te maken met de dalende kijkcijfers van de Humberto Tan-show. De continue stroom van steeds dezelfde gasten helpt volgens tv-baas Erland Galjaard niet om het tij te keren. “We hadden bijvoorbeeld Goedele Liekens om nieuws te duiden, maar moeten we nu andere specialisten hebben? En we moeten kijken naar de onderwerpkeuze“, zei hij onlangs.

Pauw trok gisteren 681.000 kijkers (24 procent), RTL Late Night had er 495.000 (14 procemt).

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen