door 7Butterfly7 in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 9
  • 891x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Dit kan bijna niet goed aflopen, zou je toch denken.

1 verwijderd201701

** gebruiker verwijderd **

Japanse autoriteiten zeggen dat ze een gepaste reactie zullen geven en dat ze in contact zijn met de Amerikaanse troepen hierover. 

2 verwijderd201701

En waarom grijpt het Amerikaanse fregat niet in?
Waarom staat er überhaupt geen afweergeschut aan z'n grens?

Moet dit bewust fout gaan ofzo?

8
3 Eastwood

Met een gewone luchtafweersysteem kun je een ICBM raket nooit uit de lucht schieten. De Amerikanen pretenderen wel dat hun THAAD luchtafweersysteem, die ze ook in ZK en Japan gestationeerd hebben, een N-Koreaanse ICBM raket kan uitschakelen maar hebben dat tot nu toe nog niet gedaan. De mogelijke reden zou kunnen zijn dat ze angst hebben dat het Thaadsysteem mogelijk niet feilloos zal werken en het doel zou kunnen missen. Als dat gebeurt dan kunnen de Amerikanen hun boeltje wel inpakken. Niemand zal de Thaad meer aanschaffen en dat gaat dan in de papieren lopen. Ik vermoed zelfs dat de Thaad een Patriot is met een nieuw jasje. M.a.w. het is eigenlijk rommel. Iedereen weet dat de Patriot ongeveer voor 35% z'n doelen treft en dat is te weinig.

3
4 TitaMagic

@4 het actief onderscheppen van zo'n raket is ook een nieuwe escalatiestap. Ik denk dat die stap (voorlopig) bewust niet gezet wordt.

1
5 TedjeR

@4
"maar hebben dat tot nu toe nog niet gedaan"

Wie zegt dat?
Misschien hebben ze het wel al gedaan, gemist, en niks gezegd

Maar u mist de kennis over een ICBM en Thaad
Een ICBM gaat naar sub space, en valt daarna naar beneden
Als N Korea mikt op ergens in zee, ver weg van kust, dan heeft Thaad geen zin
De ICBM bevindt zich op zo'n 1200 km hoogte
Een Thaad kan alleen een ICBM neerhalen als de ICBM naar beneden komt
Range is 200km
Dus als N Korea schiet op doel ergens in de oceaan, dan doet de Thaad's dus niks

Als N Korea mikt op bv Tokyo, dan komt Thaad wel in actie en maakt de ICBM onschadelijk, omdat VS en/of Japan Thaad bij Tokyo heeft geplaatst

Dus als N Korea blijft mikken op ergens in de oceaan, dan zal VS geen ICBM neerhalen

Dat heeft dus niks te maken met "dat ze angst hebben dat het Thaadsysteem mogelijk niet feilloos zal werken", maar met hoe een ICBM en Thaad werken

Verdiep u eerst in wapensystemen voordat u onzin post

11
6 LGK

** gebruiker verwijderd **

@6 : Jij bent wapendeskundige. Geen twijfel mogelijk.
Hobby?
Of werk je voor de overheid?

7 verwijderd23596913

@7
Doe er uw voordeel mee met mijn kennis

10
8 LGK

** gebruiker verwijderd **

@8 : Betaalt het goed?

9 verwijderd23596913

@3 Omdat het juist nu, een kwestie van het hoofd koel houden is.... Elke tegenreactie zal door NK aangegrepen worden om de boel te laten escaleren.

0
10 LoydMorris

https://www.rt.com/news/403380-north-korea-pyongyang-missile/

@10 zou je je hoof koel houden als je wist dat iemand op elke moment een atoom aanval op je kan doen en dreigt dat te doen ?

De situatie is zo: hoe langer ze wachten hoe groter het gevaar en als je denkt dat een atoom aanval van NK op iemand anders ons niet raakt ? Think again !.

4
11 nosuchname

Bombardeer dat land plat. De mafkees.

10
12 Bram brabant

@12 Wie moet dat doen? Japan? China?, Rusland? Amerika? Nederland?

4
13 LoydMorris

@13 China.
China wil niet dat de rest van de wereld ingrijpt. Laat China het dan zelf oplossen.
De knijpt de rest van de wereld wel een oogje toe, dat China er een nieuwe provincie bij krijgt.

5
14 Madman_K

Een raket hoeft maar verkeerd neer te komen in Japan, dan is het oorlog.
Bedankt China en Rusland voor jullie inzet tegen Noord Korea !

3
15 MienKietelaer

Urgentie om de labiele Un te stoppen wordt wel steeds groter. Deze man is compleet gestoord en lijkt bereidt te zijn om de wereld in een gevaarlijk avontuur te storten.

0
16 Sandokan

Blijven treiteren totdat iemand het genoeg vindt en dat alleen maar om een oorlog uit te lokken ten einde hij een bom kan gooien?

Het wordt tijd dat deze idioot aan de knoppen wordt gestopt.

0
17 FonTok

Dadelijk is Amerika het een keer zat en gooien ze Kim een moab tussen z'n spleetogen en dan is het janken.

2
18 MienKietelaer

@6
THAAD kan alleen inkomende raketten onderscheppen en geen uitgaande.
Een raket richting Tokyo kan THAAD in Zuid-Korea niet onderscheppen.
Wel richting Seoul. (inkomend)

2
19 von Schnellensinken

@15

Wat NK meer voor ogen heeft is een atoom of een waterstofbom in de atmosfeer te laten ontploffen als het echt in het nauw wordt gedreven. NK wilt geen oorlog, hoewel het land nog steeds in oorlog is met de VS omdat er nog geen vredesverdrag getekend is, maar is daartoe wel bereid in geval van nood. Stel dat NK een waterstofbom in de atmosfeer laat ontploffen op de locatie waar nu de ICBM raket is gevallen dan wordt Japan en mogelijk ZK, en net niet NK, getroffen door EMD. Dat zal voorlopig het einde kunnen betekenen van de Japanse en Z-Koreaanse samenleving. De N-Koreaanse raketten die zogenaamd vroegtijdig in de lucht ontploffen en waarvan we meteen zeggen dat de lancering mislukt zijn baart me wel zorgen. Een kernbom in de atmosfeer laten ontploffen is effectiever dan als het op de grond terecht komt.

0
20 TitaMagic

Kim jung boem
Wat een idioot is dat toch

1
21 knorkokkie

Bàh. Wat is Amerika een làf land. Een grote mond van Trump. Maar verder.... ?

7
22 Flipper

@20 EMD = EMP ? Noord-Korea's doel is om een kernmacht te worden want dan durft niemand ze aan te vallen (net als Iran). Daarom doen ze die tests.

1
23 MienKietelaer

@23

Wat niet is kan nog komen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ze dreigen nu al ZK, Japan en de VS met totale vernietiging. Met een EMP, electromagnetic pulse, aanval zou je inderdaad de hele beschaving plat kunnen leggen.

2
24 TitaMagic

Waarom schiet Japan dat ding dan niet uit de lucht, of bewijzen ze hiermee dat NK vrij spel heeft.

NK laat hiermee zien dat de afstand naar Guam exact kunnen bepalen, in tegenstelling tot wat de Amarikaanse legertop een paar weken geleden beweerde.

4
25 niet-alles-geloven

@25
Boven hun grondgebied met alle gevolgen van dien? Als je ziet dat hij overvliegt kun je hem beter laten gaan..

3
26 GreyB

@6 LKG als het THAAD afweergeschut een bereik heeft van 200 km, wat het het dan voor zin om op die hoogte een ICBM mogelijk geladen met een atoomkop uit de lucht te schieten? Het heeft alleen zin om een ICBM boven de 10000 km uit de lucht te knallen, omdat je dan boven de dampkring zit en geen last van een fall out hebt. En wie is t tot nu toe gelukt om een ICBM tijdens zijn vrije val (boven de dampkring) te onderscheppen?

1
27 Mztje

@22 en verder. Verder wordt er een Amerikaans leger macht opgetrommeld in de regio.dat duurt altijd even. Daarnaast werken ze nauw samen met de bondgenoten zoals Japan en Zuid Korea en dan heb je nog "Madd Dog" de militaire man van Amerika die eerst de diplomatieke opties afgaat voor dat er een militaire ingreep wordt gedaan. Wat geen van de 3 genoemde landen een optie vind.

Het is eerder China die lage speelt. China is al een tijdje bezig zijn militaire macht de verbreden op zee doormidden van kleine eilanden om te toveren in legerposten. Omringende landen zijn daar niet blij mee. En China gebruikt haar invloed op noord korea maar al te graag.

En dan heb je nog Obama. Tijdens zijn zit werd er amper iets tegen het testen van raketten voor Noord Korea gedaan. Er werden hooguit voedselprogrammas voorgesteld in ruil van het stoppen van de het testen. Maar na ontvangst ging NK vrolijk verder.

In de tijd van Bush belde Dick Chenny naar NK toen bleek dat ze bezig waren met het bouwen van een kernreactor.de volgende dag blies NK deze zelf op.

En nu na 8 jaar Obama zit er een zakenman als manager met naast hem wel wel gerespecteerde wijze militaire die niks voor niks de bijnaam Madd Dog heeft gekregen. En o.a. die 2 zijn NK zat. Een land als NK hoort niet meer in deze tijd. Het is babaars naar het eigenvolk en een gevaar voor de wereld. En zowel Amerika, Zuid Korea , Rusland en vooral China zouden dit moeten stoppen.

2
28 Ivo

@18 Of andersom, is Kim Un binnekort Amerika een keer zat en gooit bij Trump een ICBM of iets dergelijk tussen z'n stropdas en dan is het eveneens janken geblazen.

1
29 waterkracht

Ik vrees dat de Amerikaanse luchtafweersystemen, die men voor de verkoop zo aanprijst, niet in staat te zijn te doen wat ze zouden moeten doen. Noord-Korea probeert dat aan te tonen.

0
30 Commodus

Wie moet dat doen? Israël? question

14
31 Barbapapa-7,5

@12 Wie moet dat doen? Israël? question

13
32 Barbapapa-7,5

@28 Oke. Ja, het klopt. Het zou het mooist zijn als China het stopte. Daar zou ik voor zijn- en dat zou mijn eerste keus ook zijn. Zeker te weten.
Maar het punt is: dat doet China niet.

En dat er op tijd goed ingegrepen zou moeten worden, dat zal iedereen toch moeten begrijpen.
Met die figuren in N.K. kun je nu geen geduld meer hebben, want dan hebben we straks een groter probleem. Nu, keihard, genadeloos compleet ingrijpen (want China doet dus niets, echt niet !), is dus de enige optie voor een goede toekomst daar.
En puur daarom, roep ik al een tijdje van: nu aanpakken, totaal en compleet. Geen broddelwerk aanpak, maar "vernietigend".
Dat is jammer. Dramatisch en vreselijk. Weet ik. Maar niets doen, zal voor grotere problemen zorgen.

0
33 Flipper

Laat Europa eerst maar eens gaan investeren in de defensie. Ze zijn nu het lachertje van de wereld. Ben benieuwd of Nederland over 50 jaar nog een vrij land is.

0
34 Westfalen

@29 je leeft in een fantasie wereld en hebt geen enkele idee over hoe militair macht werkt kennelijk

1
35 Ivo

@33 precies

1
36 Ivo

Zou het niet mogelijk zijn een paar gerichte acties tegen de installaties te ondernemen?

0
37 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@9Als ze maar niet verwachten dat ik eieren ga leggen. 😊...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@178 Sorry maar ik kom nooit bij Aldi. Je kijkt blijkbaar neer op die supermarkt en daarmee op de mensen die daar hun boodschappen doen....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@8 Dan claimen ze je schuur en mag jij naar het kippenhok. 😀...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@51 Dat gun ik onze eigen bevolking meer, zou ook gek zijn wanneer ik dat onze eigen bevolking niet zou gunnen. Maar het ligt dus nog steeds vol...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@7😁 Dan steek ik mijn huis in brand en ga in de schuur wonen. ...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

http://archive.today...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Spaanse justitie is van drugshandel verdachte Nederlander Karim B. kwijt

Dus een internationale drugshandelaar en witwasser die in verschillende landen leeft en bij wie tientallen miljoenen zijn gevonden mag zijn proc...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Grote plannen voor waterstof lopen spaak

http://archive.today...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

Hoelang zou het trouwens duren voordat Rwanda een grote puinhoop is?...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

skapoe
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

HAHAHAHA, wat een hypocriete bende is dat DDR 66.En deze totaal incompetente mevrouw is daar het vleesgeworden voorbeeld van.Wellicht heeft ...

14 minuten geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Open Sex VidioSoogsxTop Porn TarsThe Habibu Showسكس مجانًاZero Two NudeGay Brazil PornTisca Chopra HotGrandpa Gay SexPenetration CompilationRare Sex VideosOpen Nude BathMom.sleeping AnalTryst .comHq Pirner免費a片Jacquis Et MichelMusaclasLily LabeauLesbian Porn Face SittingWomen Sucking On CocksIndian Actor Sex VideoXxxii VedioHd Hd Sex VideoVirgo Peridot AnalAsian Lesbian ThreesomeBee PornAmmy RouseGordas AnalesDevar Bhabhi Ki XxxSexbig VideoMrdeep FakesTeamskeet.fomBrazzers Se XExposure NudeGay NudesDrew Barrmore NudeXxxideoHottttt SexxxxAlyx Star PovAsm HentaiPorrno FullBig X VideosPuusySis Love Me Sex VideosSasurji PornMia Khalifa Cum SwallowBlack Porn PeopleOnly Teen BlowTentacle ImpregnationLatinafucktour AmyImhentaiPhoto Femme Nue GratuitGostosas PornoTürbanlı PornoşarTrannysex TubesBeeg BlackDevil SexMia MercyBrandi Love RimmingOnlyfans LeasCindumoviesBlonde Sex SceneBella Thorne Of LeaksSaxyxxxxxGay DicksuckersBhad Bhabie FapHairypussy AnalNurse HandjobKolkata Xx ComSex Video Of PriyaForumcandaulismeYungfreckzKing Queen Sex VideoSunny Leone Hot Sexy BfFree Brazzwrs PornGanganagar Sex VideoAsian GranniesSexy BabesThailand Girl PornEbony UpskirtAngelcakesxxxIno And Naruto PornXara RouxxxAllporncomic.conAunty And Boy XnxxDaddy Forces Daughter PornGroup CreampiesPorn Movie ParodyCamwhores..tvTub GaloreTwerj PornRose Monroe HotBig Boobs PotnQuero Ver Vídeo De PornografiaDownblouse PornhubMia Khalifa X PhotoMkon-088Indian Sex Picture VideoThicklanalove PornDublelistXhansteNeha Patil NudeWww.lesbian Sex.comZone-tanAlaw Haf NudeMarina Sertis NudeOut Of The Family PornSquiting PussiesAlyx Vance PornPorn Black LadysTaboofanatazyFilmes Pornos Gay GratisSex Video English HdDesi Girl Chudai VideoXxx Mom IndVery Hot Mom XxxPorn Mexicano AmateurGames PornySexo Ao VivlFreya MayerLydia BlackKristy Mac PornXvideos.xPhub BeachMallu Boob SuckHollywood Movie Hot SceneIndian 3xxxComics PornxxxChina MatsoukaTransporn RedditReddit 411Nude Tiktok LivesTıravestı PornosuJenny PornWeb Series PronAlexander PrijovicMallu Actress NudeNaked Crossfit WomenXvideos Pornô GratuitosMessycreampieMandy MitchellRani Mukharji Ki Sex VideoNude TeenvideosItali SexPink Nipple Big BoobsSunny Leone Boobs PornBest RimjobGames SexCeleb Joh