Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 14 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Masmeijer ‘vlucht’ weg bij RTL Boulevard

Frank Masmeijer is op het allerlaatste moment bij RTL Boulevard weggevlucht. Hij was al in het pand aanwezig om de uitzending van het programma bij te wonen, maar toen hij hoorde dat Peter R. de Vries ook aanwezig was nam de oud-presentator snel de benen.

Cocaïne-invoer

Masmeijer wordt verdacht van betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen. Volgens Peter R. de Vries is Masmeijer bang voor een confrontatie met de misdaadverslaggever, of is hem gezegd dat hij weg moest gaan omdat De Vries tegenover hem zou komen te staan in de uitzending.

,,Ik ben zo langzamerhand een beetje duizelig van alle verklaringen die Frank Masmeijer heeft afgelegd over zijn rol in deze drugszaak", zegt De Vries in de uitzending. Het was de bedoeling dat De Vries Masmeijer enkele vragen zou stellen, onder andere over het boek over Masmeijer dat deze week uitkwam. Volgens De Vries geeft Masmeijer in dat boek ‘min of meer toe dat hij ervan af wist.’

‘Schuldbekentenis’

„Dit leest als een soort schuldbekentenis", vervolgde De Vries. „En op het moment dat hij er zelf live hier iets over kan vertellen en een journalist, ik, ga er wat vragen over stellen dan gaat hij er met de staart tussen z’n benen vandoor. Dus ja, ik vind het een schijterd."

Hoewel Masmeijer volgens presentator Beau van Erven Dorens van te voren op de hoogte is gesteld van het feit dat Peter R. de Vries er ook zou zijn, besloot hij op het laatste moment dus toch niet de confrontatie aan te gaan. „Jammer", was de reactie van Van Erven Dorens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.