Akkoord opvang uitgeprocedeerde asielzoeker (rd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Carol Fenijn in Politiek  ·  45 Reacties

  • 17
  • 1010x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een eenvoudige oplossing lijkt aantrekkelijk, maar lange opvang zal waarschijnlijk tot opbouw van rechten in het land te blijven leiden?

1
1 Carol Fenijn

Opvang?
Wegwezen!

3
2 Remkraan

@2 "8 locaties gericht op uitzetting "we zullen zien

1
3 Ikke44

Moet ik daarmee aannemen dat er nog geen circuit bestaat om de uitzet af te handelen. Wat een blamage weer ....
Hopelijk zet dit concept zoden aan de dijk. Die eeuwige gezeur en bureaucratische touwtrekkerij is een belediging en geeft blijk van pure onwil.

3
4 sparta

Uitgeprocedeerd? Ophoepelen. Niet goedschiks, dan maar met dwang. We hebben nu al steeds meer mensen die uit de pot mee eten maar niks bijdragen. Het houdt een keer op.

1
5 Akiron

De PVDA, Yasser Feras, de NGO's zullen dit 'heuglijke' nieuws al aan hun companen in Noord Afrika doorgesturd hebben. De boten worden weer opgepompt...

3
6 FNKTD

Jamaar, als je dat gewoon van toepassing laat zijn op iedereen, niet alleen uitgeprocedeerde asielzoekers, dat ze recht hebben op die dingen, heb je toch geen probleem meer? Of willen ze dat niet?

4
7 Wendel

Wegwezen met die opvreters.

2
8 Rise of the Antichrist

Niks opvangen! Meteen op transport zetten!

2
9 Topperz

Akkoord opvang uitgeprocedeerde asielzoeker

Al weer een nutteloze regeling die onhoudbaar is en "niks" kost.

1
10 Wil je niet weten

Wisselgeld naar de VVD en CDA toe. Die mogen minder 'lasten' voor de rijken invoeren in ruil voor meer gelukszoekers voor CU en D666. En wij maar denken dat ze niks zitten te doen in dat formatie kamertje..

1
11 FNKTD

Dus krijgen ze op den duur een verblijfsvergunning of zie ik dat verkeerd

0
12 wijs

Waanzin!

1
13 Jacques de Molay

SLAPPE HAP
Wat is er zo moeilijk aan zoiets als uitgeprocedeerd kortom; Niet welkom ! Ga terug ! en stuur ze terug voordat de hardwerkende burger er alweer last van heeft

1
14 Deelname

Ze opvangen als ze zijn uitgeprocedeerd snap ik nog niet helemaal.

0
15 Hein2

Tot in de coalitie besprekingen reikt de macht van die bazige vrouw uit Duitsland. Zij riep toch, zo dom als ze is dat iedereen opgevangen zou worden. Stuur alles dan mooi daar naar toe. Waarom is er die krankzinnige situatie gekomen dat landen, die zelfs pertinent weigeren, gedwongen gaan worden om haar rotzooi op te ruimen?

1
16 Al

Uitgeprocedeerden die geen verblijfsvergunning krijgen direct plaatsen in een inteneringskamp plaatsen en daarna uitzetten.

0
17 Pluten1

Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd en dus niet ergens gratis opvangen waar ze als een prins of princes kunne leven.

1
18 Interessant

"De vier partijen zijn het eens geworden dat er acht opvanglocaties verspreid over het land komen die zijn gericht op uitzetting."

Waar?

0
19 Mappie

* Verwijderd door de redactie *

20 Madman351

Schiphol heeft prachtige vertrekhallen waar je met een paar tussenwandjes à 100 euro een afgeschermde ruimte voor ze kunt creëren. Volgens mij hebben ze ook nog een bajes op Schiphol, dus dan hoeven we niks te verbouwen en kunnen we ze daar plaatsen. Als beide geen optie is, dan helaas, maar dan moeten ze met de benenwagen terug.

4
21 MienKietelaer

Terwijl de gevangenissen leeg staan. Al spijt van uw stem? Oh, Nederlandse Volk?

2
22 schrootflint

1 opvanglocatie is genoeg: We kennen deze als Sahara.

2
23 Tiidmasine

Dus Nederland moet weer bloeden omdat de formerende partijen het eigenlijk niet met elkaar eens zijn maar voor de schijn dit keer wel?
tsss...

2
24 Jan met de korte achterlul

Het is weer een lachertje!
Ondertussen blijven we lekker betalen ...We zijn er weer klaar mee pff
Ongelofelijk wat een lui die dit soort beslissingen nemen...het is niets en het wordt ook nooit wat!

1
25 claartje

* Verwijderd door de redactie *

26 PianoPiano

Wat vaak niet bekend lijkt te zijn (of wat steevast genegeerd wordt) is dat je uitgeprocedeerden niet zomaar op het vliegtuig kunt zetten, dat zelfs degenen die terug willen vaak niet eens terug kunnen omdat ze niet geaccepteerd worden door land van herkomst. Terugkeer is een tijdrovend proces: vaststellen identiteit/acceptatie door land van herkomst/regelen van paspoort of laissez passer. Dat lukt niet in een dagje en al helemaal niet als iemand dakloos is. Een dakloze heeft geen geld om een treinkaartje te kopen en zich bij de ambassade te presenteren, die is te druk bezig met overleven. Aan razzia's doen we in dit land ook niet meer sinds een jaar of 70, dus op uitzonderingsgevallen na (waarbij een illegaal tegen de lamp loopt) zal terugkeer vanuit de betrokkene zelf moeten komen.

@1 Nee, dat leidt niet tot opbouw van rechten. Gemeentelijke noodfondsen stellen nu ook de eis dat er voor structurele opvang meegewerkt moet worden aan terugkeer. Heel soms komt het weleens voor dat tijdens het regelen van terugkeer het land van herkomst opeens te onveilig wordt waarna alsnog een verblijfsvergunning wordt verstrekt, maar dat gaat om vrij kleine aantallen. En zo af en toe is er dan ook nog een Pardonregeling. Die zouden er niet moeten zijn, want willekeur. Wel ben ik voor opvang bij vrijwillige terugkeer. Uit onderzoek blijkt dat mensen eerder terugkeren als er opvang is terwijl zij met terugkeertrajecten bezig zijn, dan als ze dakloos zijn.

10
27 Mrs. K

@27 Wat niet kan, Mispoes. Bij de para's van de mariniers dropten ze ons ook overal, ze trapten ons gewoon het vliegtuig uit. Waarom zou dat nu niet kunnen?

Toedeloe question

1
28 Rise of the Antichrist

Geef ze godverdomme een paar lessen. Duo-sprong is niet nodig, te duur. Parachute om, naar land van herkomst en droppen die handel. En als er een zootje van die profiteurs kapot flikkert... So be it.

1
29 Rise of the Antichrist

Het is ooit begonnen met die slappe linkse hap.

Nu is rechts met Prutte al een tijdje de baas en ... weer een akkoordje.
Rechtse VVD (wat men alleen voor de verkiezingen probeert te zijn) is dus net zo dwaas en misleidend.

Ik geef het op. Tijd voor anarchie en daarna een kalifaat.

P.s. ik ben al een behoorlijk tijdje weg uit ons/jullie achterlijke land. Bevalt prima.

0
30 Kuifje en Bobbie 2

"8 locaties gericht op uitzetting "

Allemaal rondom havens waar NGO schepen uitvaren. Die zetten ze dan weer af aan de Italiaanse of Griekse kust.

1
31 Rex

@17 Nee geen kampen. Direct, dezelfde dag nog weg.
Er is geen verschil tussen een AZC een een uitzettingskamp.
Het uitzettingskamp is gewoon een manier om nog langer te rekken tot 5 jaar zodat ze alsnog een verblijfsbergunning krijgen.

1
32 Rex

Sluit ze op in leegstaande gevangenissen, en laat ze werken (voor dezelfde vergoeding) net als de normale gedetineerden, en zodra zij hun terugreis kunnen bekostigen....adieu en goodbye! En er is een voordeeltje....de gevangenis bewaarders hebben weer werk!

1
33 Arkan

Die opvangcentra staan toch zeker wel in Libië?
Gebouwd met geld van ploumen toch?

0
34 chouffleur

@27 We kunnen toch stellen dat het te gek voor woorden is dat landen ook maar de kans hebben hun eigen onderdanen te weigeren. Er moeten toch mogelijkheden zijn om dat af te dwingen. Normaal gesproken zou ik zeggen dat dit iets zou zijn voor de VN maar, die club zal zich daar niet voor gaan inzetten heb ik zo het idee. Het probleem komt dus op het bord van de maatschappij want , met b.b.b. lopen deze mensen doelloos op straat en zullen de handen vaak vuil maken aan criminaliteit. Dit zou wel inhouden dat men de groep we are here ook aan gaat pakken neem ik aan want. die vallen dan onder de zelfde regeling. Ik zelf blijf het vreemd vinden dat als je ergens ongewenst bent dat men vrij mag rondlopen en dit dan allemaal door verdragen die opgesteld zijn na de oorlog en die nu niet meer voldoen aan dat wat er nu speelt.

0
35 Saviro

Het lijkt er steeds weer op dat onze regering precies datgene doet, daar waar het volk juist niet om vraagt...

1
36 Anonymousje

Dus de stappen worden nu
1. Ter APel kamp verblijf en asielaanvraag indienen (op kosten van onze belastingcenten )
2. Procederen tot je erbij neervalt op kosten van onze belastingcenten
3. Naar een kamp voor afgewezen uitgeprocedeerden (op kosten van onze belastingcenten )
4. Uiteindelijk met behulp van de linkse partijen een generaal of het zoveelste kinderpardon (op kosten van onze belastingcenten )
5. De rest van hun leven in Nederland verzorgd worden (op kosten van onze belastingcenten )

Gaat lekker zo.

0
37 PFL

Als uitgeprocedeerden geconcentreerd in een kamp moeten dan is er toch gewoon sprake
van een concentratiekamp?
Dat moeten we dus niet willen.
Niks kamp, gewoon per direct het land uit.

1
38 PFL

dat kan leuk worden, als ze uitgeprocedeerd zijn en in Nederland worden opgevangen. 1x raden wat of ze gaan doen. nou, niet leuk met de handen over elkaar zitten, dat staat wel vast. aan het werk komen/mogen ze niet, dus mij benieuwen hoe het met de criminaliteit zal gaan, de komende jaren

0
39 Roomboterbabbelaar

@35 Eens. Aangezien het een EU-breed probleem is zouden die landen wat mij betreft geen ontwikkelingsgeld meer moeten krijgen tot ze hun onderdanen terug nemen. En dan ten hoogste zes weken opvang om papieren te regelen. Wie daaraan niet meewerkt staat dezelfde dag nog op straat.

0
40 Mrs. K

Zouden ze dit "soort" bedoelen, die voor uitzetting in aanmerking kunnen komen?

http://112regio.nl/arnhem-gezocht-viertal-breekt-in-bij-woning/

0
41 Widaan

@40 Dat lijkt mij dus inderdaad ook een heel goed plan. Het kan niet zo blijven dat men iedereen maar laat vertrekken en dan de handen van de eigen mensen aftrekt. Het stoppen van ontwikkelingsgeld is daar inderdaad een heel goed pressie middel voor. Een harder beleid voor personen die de gok wagen terwijl ze eigenlijk weten lijkt mij een goede optie. Zo blijft voor de echte vluchteling nog draagvlak. Blijft men op deze manier doorgaan dan is ook dat helemaal weg.

1
42 Saviro

De PVV is da zo klaar mee oppakken en uitzetten, punt uit net als in duitsland. De zetten meer uitgeprocedeerde asielzoekers op het vliegtuig.Maar hier krijgen de asociale doemdenkers in de tweede kamer van VVD CDA D66 CU het niet klaar.

2
43 Gunther

opflikkeren met die lui!!!! meer.islam kunnen we niethebruiken..buiten dat: NEDERLAND IS VOLLLLL!!!!

1
44 henry86

En we noemen het; GPP Generaal pardon procedure.

0
45 Doordenker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Ja hoor. ben ik ook al.Dus geniet er maar van zolang het nog kan....

zojuist geplaatst door Weetal

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@40Alweer geen weerwoord. Dommerd....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Dan maar het voorbeeld van malcom x volgen. Ieder ras zijn eigen land. Wellicht uit te breiden met religie en zonder religie. Kijken wie als eer...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Who cares, ThWill? Het gaat hier niet om jou. Maar om de aarde. Egoist....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Weetal
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@1Helaas zullen de anti-PVV'ersdaar anders over denken....

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@39 Wat zeg je me nou. Ik verzoek je niet voor de spiegel te oreren of anders weg te gaan bij die spiegel. Scheelt een heleboel merkwaardige wee...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Weetal
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Best wel een zwaar beroep.Je zult toch maar tegenover hetgevaarlijkste tuig van Nederland staan....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@2 Zeker. Maar het werk zit er voor mij al heel wat jaren op. Gelukkig kan ik genieten van een goed pensioen. Hopelijk ook voor jou mocht je nog...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@38Je hebt geen enkel weerwoord....

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

Gaat nog wat worden die verkiezingen. Hopelijk komen goede discussies daarover. ...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
1st Night PornHot Blowjob GifHot SexyblondesJohny Porn VideoDaft.sex TwitterStormy Daniels BoobsMilf GamesXes Video ComFake CastingAmenda Nicole PornXxx Full PhotoBbc Surprise PornBestie PornSybian RidePregnancy And PornSuperhq.nwtSex CoDani Sex ComMatland WardKareena PornPorn Of EgyptHorse Porn AnimatedBrittney JonesPublic MasturbationSex Telugu Full MovieFit Naked GirlsGujarati Gay SexMyra Glasford ShoplyfterPorn MysticScroll PornGirlsway.comㅁㅍㄴㄷㄷMilfs TwitterLvl3toasterPornode ColombiaAnushka Sen HotSecxx VideoSez VedioSofia Nix PornHana Haruna XxxGlassdeskproductionsPeter North MoviesEuroprofile PornMaturetube.cokPornoparamujeresصورنيك سكس متحركةPron BfXxxtopBest Hentai Compilation90 Day Fiance OnlyfansBazzers PronBeauty Salon Special ServicesAunty Sex GroupMother Blackmailed PornNudist Family FunYoujizz.xomChaturbazteWww.xvids.comAngel Youngs BrazzersNaked Male CelbesHotpornvideoLily Thai LesbianSxs VideyoXxx Of CelebrityDesi SudaiBollywood Movie X VideoAmater Home Made PornPornos BabesErotic IndiaCute Love SexMumbai Ka Sex Video HdGingerporn40s PornSsunbiki NudeNew Xxx Video DesiKatya Clover NakedDonkeydicksRoshini SexBackroomcastingcouch BriannaLatina Mature PornDeelsukebeSex Simulator GamesIce Spice Sex TapeGiselle Mari PornBreezars ComPorn Side NameUsasexguide AtlantaKaho Shibuya XxxNudes De FamozasPornos No BrasilBrianna Beach Pornosسكس مصرى الجديدFull Xxxxxx VideoAxxxphatSadha Grey NudeSeal Tod ChudaiLand Chusne Ka VideoDirty Old Man PornHot MilfsTriple PenetrationVideo Of Sexual MassageNua XxxHarley DeanRomantic Night Sex VideoPersian PornstarAdult Chat RoomsPorn ComiceBrazzers Free PornIcespice NudeXxx In Hindi AudioRblowjobNatalie Portman In NudeHorny BitchesNicole Bexley AnalVideos Desexo ViolentoHot Boy XnxxOutdoor Sex IndianLanah RhoadesCarly Rae SummersBengali White Red SareePorn Sexy MotherHardcore Bbc AnalLidt CrawlersPornhubcommentsPornografia LegendaOnlyfans Brasil GratisCourtney CummzLaynaboo PornShannon Tweed NakedIndian_anuTamilpornoTmavr-196Tori Wilson In PlayboyMy Wife Is The Student Council PresidentMom Ke Sath SexLicking PositionDirty Hindi Talk PornIndian Bhabi Hot PornAinme Porn VideosKatannah Tease PornInfleuncers Gone WildZvideTru Kait NudeZ BpornXnxx Marathi VideoYour_falakBen Gwen PornTamil Live Sex MovieLialynnxMahima Chaudhary Xxx